A pasim minden nővel kikezd

2020. november 23. 07:59 - csajokespasik

       

               „Ami nekem baromi visszatetsző, hogy több barátnőmtől visszahallottam már, hogy ugye tudok arról, hogy a pasim írogat nekik?” - Meddig lehet hinni egy férfinek? Levélírónk párja jelenleg minden nőneműre rárepül, és amikor számonkérik, csak vállvonogatás a válasz.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Van egy pasim, akivel pár hónapja vagyunk együtt, de nem jutok dűlőre vele.

Volt egy nője, mikor megismert, s bár nagyon nyomult, a másik csajt sem építette le egy darabig, s közben számos online felületen ismerkedett folyamatosan másokkal.

Volt, akivel találkoztak is, a többséggel üzenetváltások voltak-vannak a mai napig.

Engem azzal hiteget, hogy hűséges, szeret, stb. De közben azóta is folyamatosan flörtöl, ismerkedik a neten is és ami a legkínosabb, hogy a lány ismerőseimnél is bepróbálkozik.        

       

               Állítása szerint ezen nem kellene ugrálnom, mert nincs benne semmi. Közben bujkál a telefonjával, hogy a messengert nyomkodja.

Ami nekem baromi visszatetsző, hogy több barátnőmtől visszahallottam már, hogy ugye tudok arról, hogy a pasim írogat nekik? Hogy vagy, merre laksz, mikor dolgozol?, stb.

Mikor megkérdezem, miért van erre szükség, akkor nagy hallgatások meg nemtudom-ok voltak a válasz és hogy én miért nem bízom benne? 

Közben előszeretettel mutogatja az exeit, hogy ez milyen jó csaj, meg az milyen jó csaj. A környezetében kb. nincs olyan lány, akit ne vitt volna ágyba.

Jeleztem már, hogy semmi gond, ha nem egymást keressük, akkor hagyjuk, csajozzon csak, de leszúrt hogy túlreagálom és hogy ne legyek ilyen.

Nekem nem gond, hogy egyedül legyek, őt nem értem, hogy ha ennyire más csajokkal elfoglalva tud csak létezni, akkor mi szüksége van rám?

Srácok, mire jó ez?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1216295966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása