A csajom és a borúlátó szülei

2020. december 10. 07:34 - csajokespasik

       

               Más anyósjelölt inkább családalapításra buzdítaná gyermekét és annak barátját, ám ebben az esetben a radikális szülők nulla jövőképet látnak, így inkább lebeszélik lányukat a fészekrakásról.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdvözletem! Van egy 24 éves lány, akivel együtt vagyok, viszont szeretnék belé egy kis önbecsülést csepegtetni. Elmeséli, hogy a munkahelyén sem becsülik meg, pedig neki a munka az első, noha nem fizetik túl. Elmesélte, hogy az előző párja nagyon elhanyagolta, így inkább ő szakított vele, mert érezte, hogy a megcsalás csak kis idő kérdése. Közben velem alig tölt időt, és amikor nem válaszol az üzeneteimre, mindig arra gondolok, hogy fáradt, de ő azzal reagál később, hogy nem akart zavarni a válaszával (!) pedig tudja, hogy imádom őt. Késő délután találkozunk, de nem sok időt töltünk együtt. A melójától néha besokall, de azt hiszi, ha szervilissé válik, attól lesz megbecsülve, de sehol semmi. Most zömében csak dolgozik és alszik.        

       

                A szülei előtt is alázatos, voltam párszor szemtanúja, az apja egy elnyomó zsarnoki ember szerintem. Csendben nem tud beszélni és minden mondata utasítás, kérdő mondatot nem hallottam tőle. És ami a félelmetes számomra, hogy egyik szülője sem propagálná egy esetleges családalapítást (nem most, hanem valamikor sem) a megállapodását, sőt, kifejezetten azzal traktálják a saját lányukat, hogy a család meg a gyerek mekkora gond, felelősség, és hogy ő is mennyi terhet jelentett nekik...és pláne ezekben a nehéz időkben ne, mert most csúnya világ készül amúgy is... Hát nem csodálom, hogy romokban az önértékelése. Komolyan, ilyen idióta szülőkkel még nem is találkoztam. De ugye pszichológiai szempontból sajnos fontos tényezők ők is az életében. Jóravaló lány, de érzem, hogy valami szívja el az energiáit, én meg így nem a probléma része, vagy fokozója, hanem megoldója, vagy legalább enyhítője akarnék lenni, de miként tehetem?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1216326382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása