Az se zavarná, ha megcsalnám

2020. december 18. 07:33 - csajokespasik

       

                Mit lehet tenni, ha elhidegülésbe és megszokásba csúszik a kapcsolat? Posztolónknak lenne más jelöltje, de megcsalni az aktuális párját nem akarja. Ám ha valakiben megfogalmazódott a szakítás gondolata, és ezen rágódik már egy ideje, az több mint egy hullámvölgy. Az lehet valaminek a vége, és egy újnak a kezdete is.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

A párommal hat éve vagyunk párkapcsolatban, együtt is élünk. Az első pár évben minden jól ment: közös programok, tervek és normálisan vágytunk is egymásra. Aztán teltek az évek és mindez átalakult megszokássá. Inkább ma már csak a saját igazát szajkózza, ha vita adódik. Igyekszem támogatni, de kezdek lefáradni lelkileg.

Pár hónapja megismertem valakit, teljesen véletlenül, aki rettentően vonz, aki izgalmassá teszi a hétköznapjaimat. Amikor vele beszélek, csetelek, hacsak semmiségekről is írogatunk egymásnak, élet költözik a szívembe.        

       

                Tudom, nem helyes a párommal szemben, tudom, hogy sehogy sem korrekt, erre nincs mentség. Nem történt természetesen még semmi köztünk, annyi se, hogy megfogja a kezemet, de egyértelműek az energiák, mikor együtt vagyunk. Igen, eljátszottam a gondolattal... mi lenne, ha? Viszont fordítva rosszul esne, nem tudom elképzelni, hogy a párom mással legyen, mást csókoljon, aki nem én vagyok. Tudom, hogy ez ellentmondásos érzés, de ez van. Mindketten hibásak vagyunk, hogy nem tettünk a kapcsolatért, és ellaposodott. Azt mondta nyáron, amivel nagyon megbántott, hogy nekem csak divatból kéne az eljegyzés, mert a barátnőim többsége már túl van ezen... és arra is utalt, hogy egy megszokásba átesett kapcsolatot ezzel akarok feldobni. Nem fogadtam el.

Átvészelni meg sok mindent átvészelhet egy kapcsolat, de minden marad a régiben. (Még hozzá tartozik, ha megcsalnám, meg tudna bocsátani, de még az is csak róla szólna, hogy minden úgy menjen tovább, mint addig, kényelmének és megszokása szerint.) Mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm, hogy elolvastad, és azt is, ha segíteni próbálsz tanácsoddal.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6316349076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása