Újévi fogadalom: szakítás egy kontrollmániással (?)

2020. december 30. 07:55 - csajokespasik

       

               „Okot nem adtam a féltékenységére soha. A folyamatos gyanúsítgatásokat pedig nem fogom eltűrni sokáig” – Mint ahogy már sokszor volt róla szó, mindenféle oktalan féltékenység hátterében többnyire önbizalomhiány lappang, és ha a következő év szakítással indulna, újra piacra kerül egy meggyőzhetetlen pasi.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi idén találtunk egymásra és egy darabig minden jól ment, de úgy egy hónapja megőrjít a féltékenységével. Már nem merek a közösségin semmit se tenni, mert utána fél órát hallgathatom a faggatásait, hogy ezt vagy azt miért lájkoltam vagy szóltam hozzá, és még a munkahelyemen, vagy otthon is hallom a hangját a fejemben! Még a szomszéd férfira is féltékeny, pedig családos. A telefonomban már végigkérdezte az összes hímnemű nevet, hogy ki ez. Elvárná, hogy mindenkit letiltsak a közösségi oldalon, akit nem hagy jóvá.        

       

               Nyáron a barátaim közt is eljátszotta már ezt a szortírozást, de akkor ráhagytam. Ha azt hiszi, más kell nekem, vele van a gond. Okot nem adtam a féltékenységére soha. A folyamatos gyanúsítgatásokat pedig nem fogom eltűrni sokáig. Most ha emiatt szakítok, akkor biztosan azt fogja mondani, hogy na, mégis neki lett igaza. Amikor a nővérével mostanában találkoztunk, láttam a csaj szemén, hogy kibeszéltek engem, és nem az én verzióm van túlsúlyban, megvetően viselkedett velem!

A vitákat azzal zárja, hogy én hagyjam békén, mintha én tehetnék minderről. Ha nem vagyunk együtt és nem jelentkezek nála kb. óránként, akkor ugyanez megy. Ő 4 napot melózik és négyet otthon van, de akárhol van, üzenetet nekem nem mulaszt el. Napi szinten megy ez. Azt mondja, miattam hullik a haja. És akkor én mit szóljak? Akkor lenne jó neki, ha nonstop be lennék kamerázva, akkor elhinné a „meséimet”, hogy hol vagyok amikor nem vele vagyok. Nem hiszem, hogy tudna változni, ha végig azt hiszi, miattam van az egész.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4116363360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása