Nem vagyok féltékeny, pedig lehetnék

2021. január 07. 07:58 - csajokespasik

       

               Levélírónk pasija nem tud nemet mondani a barátoknak, akkor se, ha az egyik egy olyan lány, aki napi szinten hírt ad magáról. A barátnő nem tud hozzászokni a dologhoz, és megkedvelni sem képes a tőle kilométerekkel elütő csajt.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

hol is kezdjem?

A páromnak sok jó barátja van, több, mint nekem, kedvelem őket és szoktunk is velük rendszeresen találkozni. A gond az, hogy tavaly bejött a képbe egy csajhaver. Elvileg nem lenne baj, mert nem volt köztük semmi, régről ismerte, aztán évekig nem hallott róla. Most újra elkezdtek haverkodni. Ami nem lenne baj, ha nem szállt volna ennyire rá a páromra, egymás után hívogatja semmiségekért, ha épp boltban vagyunk, vagy úton voltunk, vagy épp intim helyzetben, ő hív. A párom meg fogadja és sosem nyomja ki, beszél vele, amíg a másik akarja.        

       

               Kérdeztem, hogy miket akar tőle, de nem részletezte, azt mondta csak mesél magáról, meg tanácsokat kér. Nem rázza le, nekem pedig elegem kezd lenni ebből. Egyszer találkoztak kettesben, ami utólag derült ki, és ezen borzasztóan felhúztam magam.

Szó volt róla, hogy átjön hozzánk, és baj lenne-e, hogyha vinnénk majd magunkkal nyáron is, ha lesz valami program?

- Igen. - Részemről.

Erre azt mondta, hogy ne hozzam ilyen helyzetbe. Szerintem inkább ő ne hozzon engem ilyenbe. Mondtam neki, hogy akkor menjen majd vele kettesben ahova akar, de erre meg megsértődött.

Azóta inkább nem hozom szóba a dolgot, és megkedvelni se tudom ezt a lányt, mert találkoztunk és egy felszínesnek tűnő party lány benyomását keltette, akinek értelmes, mély gondolatai nincsenek, csak a csávók meg a szórakozás – és igen, nem örülök, ha a párom bármerre is vele tart.

Nem vagyok féltékeny, pedig lehetnék. (Bízom az ízlésében.) Nem értem, a párom miért nem mondja meg neki, hogy ne keresse ilyen sűrűn, ráadásul hülyeségekkel.

Nem arra biztatom, hogy örökre szabaduljon meg tőle. Tisztelem a barátait és az ő igényeit. De hogy engem ezért hibáztasson, az sok.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4916375774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása