Végül a lusta barátnője mellett maradt

2021. február 10. 08:18 - csajokespasik

       

               „Amikor kaját hoz, az is többnyire egyszemélyes, vagy ha nem, akkor két alkalommal fogyasztja el, megosztani párjával, fel se merül” – Ismét szeretős téma, ezúttal a másik nemből. A pasi sokat panaszkodik a csajára a szeretőjének, de elhagyni nem tudja, bár ő sem érti, mi fűzi még hozzá, ha csak ellentétek vannak köztük.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

(a keddi témához szeretnék röviden hozzászólni. Nő vagyok és voltam ilyen helyzetben, még régebben, és a válasz röviden: neked kell kilépni ebből, a másik nem fog.)

Amikor én szerető státuszban voltam, szintén jól elvoltunk egy darabig. Ígérgetett nekem is sok mindent. Azt nem értettem meg, miért nem hagyja ott a barátnőjét, aki – ahogy mesélte - nem dolgozik, nem keres pénzt semmiből, nem száll be anyagilag a háztartásba sem, hacsak azt nem vesszük, hogy az anyja főzött rá és azt hozta át.        

       

               A szülei révén voltak megtakarításai, de azokat bankban pihentette, jó lesz majd valamikor. A férfi, akivel akkor úgymond, szerettük egymás társaságát, nem keresett olyan kiemelkedően jól, hogy gálánsan eltartsa párját, szükség lett volna két keresetre. De nem hagyta el. Azt nem. Valahol valamiben megérte neki így is.

Nekem elpanaszolta, hogy annyit tesz a kedvese, hogy amikor nála van, csinosítgatja az ő lakását, kvázi lakberendezői ambícióit kiélve, amit ám nem egészít ki komolyabb takarítás. Amikor kaját hoz, az is többnyire egyszemélyes, vagy ha nem, akkor két alkalommal fogyasztja el, megosztani párjával, fel se merül.

Főzni nem szeret, egyszerűbb kajákat is nagy szenvedések árán hoz össze, de az is az egészségtudatos életmódjával függ össze, ha épp tréningezik, és nem ehet akármit, ha látható eredményt akar elérni, de úgy, hogy a tévé előtt való napi sokórás ernyedés is beleférjen azért.

Én léptem ki idővel ebből. Ők még mindig együtt vannak. Csak gratulálni tudok          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8716421998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása