Hamar kiszeretek a nőkből. Menthetetlen vagyok?

2021. február 18. 07:17 - csajokespasik

       

               „Kötődési problémám lehet, a szüleim nagyon korán elváltak, ez is lehet egy oka, hogy ilyennek fejlődtem, eddig jutottam magamban” – 27 évesen változhat még egy olyan pasi, akinek a kitartás nem az erőssége? És mennyire elfogadható tőle a rossz családi háttérre való hivatkozás?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Eddig a hűség nem volt alapvető tulajdonságom, mármint nem csaltam meg soha senkit, csak a kitartásom hónapok után lankadt, és egyszerűen beleuntam a kapcsolatba. Pedig jártam nagyon okos, szép és kedves nőkkel, és mondhatnám, hogy én szúrtam el, de mégsem, mert őszinte voltam, hiszen mehetett volna tovább, de nem éreztem már magam boldognak benne. Hiányzik az, hogy ha kigondolok valamit spontán, azt meg is csinálom anélkül, hogy valakinek a beleegyezését, jóváhagyását, engedélyét kéne kérnem. A gondom ennél összetettebb azért, de lényegében fedi a valóságot.        

       

               Nekem az a csúcsa a dolognak, amikor megismerem és meghódítom őt, az a része nagyon izgalmas, utána még egy kicsit jó és élvezem, de amikor elindul a dolog, valahogy megunom, kiszeretek belőle. Nem akarok mások érzelmeivel játszani, és már meg is mondom ezt magamról, még az ismerkedés elején, akár a levelezés során, bár november óta nulla randim volt, így lett időm magamba szállni.

Kötődési problémám lehet, a szüleim nagyon korán elváltak, ez is lehet egy oka, hogy ilyennek fejlődtem, eddig jutottam magamban.

A legutóbbi barátnőm megoldotta a dolgot, mert elköltözött az ország másik felébe, így ő szakított velem.

(27 vagyok) Változhatok még, vagy már így maradok ?

Nem bennük volt a hiba és szakításkor mindig elmondom ezt. A másik meg, amit mindig mondok, hogy ha össze akarnak költözni velem: én egy kis albérletben lakom, ami teljesen egyszemélyes, a fontossági sorrend pedig ismert.

Volt, hogy nem nálam volt a hiba, mert a nő kezdett a terhemre lenni azzal, hogy érzelmileg semmit nem kaptam tőle, de elvárta, hogy én mindenben támogassam őt, és nem értettem, hogy gondolta ezt? Szexel velem, jó neki, utána meg játsszak papucs férjecskét neki. Szóval, sehogy sem volt egyszerű, de a jövőben szeretném, ha az lenne, főleg miattam.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7816431062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása