Nem vagyok dögös pasi

2021. március 23. 07:35 - csajokespasik

       

               „Tesztelt, de rosszul sült el, mert végül én léptem ki. Na, amit akkor utána a fejemhez vágott, azok már nem tűntek csak poénnak...” - Amikor a nálad 10 évvel idősebb, gyerekes nő, elkezd téged folyamatosan gyalázni, az vagy egy fura szexuális előjáték, vagy egy teszt, hogy megtudja, mennyire vagy papucsosítható.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

az utóbbi időben úgy érzem, egyre reménytelenebb a helyzetem.

Levelezek nőkkel, de találkozni kevesen akarnának a járványhelyzet miatt. Vagy ez is csak egy hihető kifogás részükről.

Én mindent leírok magamról, amit úgy gondolok, érdekes lehet, leírom, hogy milyen zenét, filmeket szeretek, hogy érdekelnek a halak és az akváriumok. A mélyebb dolgokat talán majd személyesen.

Nem vagyok helyes, nem vagyok dögös pasi, a sport már nem érdekel, régebben valamennyire űztem. Az arcom sem olyan, hogy azonnal beleszeretne valaki az utcán.

Ezekkel tisztában vagyok. Totál átlagos vagyok.        

       

               A legtöbb nő azt mondaná, elmegy-kategória vagyok. Régebben nem voltam olyan zárkózott és óvatos, mint talán az utóbbi két évben, változtam én is. Van, hogy azon kapom magamat, jól elvagyok egyedül. Gőzöm sincs, hogy lesz ezután. Nem vagyok ostoba, van képzettségem és melóm, de az eddig csekély számú kapcsolatom fele rosszul sült el.

Úgy érzem, senkire se lehet számítani, senkinek se kellek. Legutóbbi barátnőm nálam 10 évvel idősebb volt, volt gyereke is, és folyton azt éreztette velem, hogy kevés vagyok még neki is, más nőnek nem kellek, gebe vagyok, semmirekellő vagyok, hogy soha nem fogok találni senkit, ha ő dob, és jól van ez így. Mindezt poénnak gondolta, mert amikor látta, hogy fájt, akkor bocsánatot kért. De akkor is szemétség volt tőle. Ezekkel tesztelt, de rosszul sült el, mert végül én léptem ki. Na, amit akkor utána a fejemhez vágott, azok már nem tűntek csak poénnak... Tehát, mit is kéne csinálnom, ha nem akarok még nyugdíjas életre berendezkedni?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2916474526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása