A haverja nem ismeri a vécékefét

2021. április 06. 07:24 - csajokespasik

       

               Amikor a pasid olyan helyen képzeli el az új otthonotokat, ami egy olyan környéken van, ami a te szüleidtől távol esik, viszont az övéihez pont közel, lehet, hogy nem rajong annyira az anyukádért...És ha mindehhez még gázos haverok is társulnak, nem biztos, hogy érdemes komolyabb jövőt tervezni vele.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mint az ki fog derülni, van bennem társfüggőség : ) vállalom és tudom. De nem erről lenne szó. A páromat nagyon szeretem, így van ez már ötödik éve. A legcsodálatosabb férfit látom benne, és tudom, hogy szerető férj és apa is lehet még. A feltételes mód nem a kételkedés miatt van, hanem azért, mert az még mindig a jövő. Egyrészt. Másrészt: én kicsit nehezebb időszakon megyek most keresztül, s magamon is látom, hogy több mindenért erősebben reagálok, mint ahogy egyébként szoktam. Néha jogosan, (pl. itt is volt téma a párunk haverjai.) Hát van egy barátja, aki alkoholista és amikor nálunk ürít, nem tudja használni a vécékefét...És esküszöm nem vagyok olyan, aki módszeresen azon dolgozik, hogy elcsapja a pasija barátait, de abszolút nem értem, mit akar ettől a figurától?        

       

               Én nagyon sok mindent megcsinálok szó nélkül, hisz én is itt lakom, de amikor olyan dologért szól ő, amiről tudja, hogy mindig megcsinálom időben, az megint egy ilyen felfortyanós helyzetet teremt, mert csak kötekedni akar, ezt ennek tudom csak venni. De ha én szólok neki, egy ugyanilyen helyzetben, h. pl. csináld meg mert nem maradhat így... akkor az zaklatás!

A másik, hogy költözést is tervezünk. Én szeretnék letelepedni, és nekem sokszor eszembe jut az ő javaslata, ami egy olyan helyen van, ami az én szüleimétől távol esik, az övéihez meg pont közel … és ez is vita tárgyát képezi most. Nem arról van szó, hogy napi szinten át akarnék hozzájuk járogatni, de semmiben nem fogok tudni nekik segíteni, ha úgy adódik és sürgős, legalábbis időbe fog telni, míg odajutok valahogy.

Nem tudom, hogy ez az időszak átmeneti vagy állandósulós lesz.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1616491486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása