Férfi-nő barátság? Örök mítosz

2021. május 18. 07:43 - csajokespasik

       

               Posztolónk tapasztalata szerint a nők úgy értelmezik a férfiakkal kialakított barátságot, hogy csak ők kapnak, és nem adnak vissza semmit. Ma megtudhatod, hogyha egy nő még barátságot sem akar veled, az onnan látszik, hogy halál komoly hangon beszél veled, és állandóan okoskodik.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Helló! Kicsit megosztó leszek, de ezt nem tudom máshogy jelenleg megfogalmazni. A nő-pasi barátságról lenne szó. Eddigi 28 évem alatt nem tapasztaltam, hogy működne. Soha. Egyetlen egyszer sem. A körülmények megvoltak, de a vége más lett.

Mindkét oldalon álltam már: amikor nekem jött be egy nő, de többet akartam volna, ám érett felnőttként tudtam, hogy nem leszek képes barátként elfogadni a továbbiakban. Korrekten nem hülyítettem se magam, se őt.

Meg volt olyan is, hogy én jöttem be egy nőnek, aki viszont képtelen volt csak barát lenni, és gyerekes piszkálódásokban fejezte ki csalódását.        

       

               Vagy: egy válófélben lévő nő azt ígérte, addig maradjunk barátok, amíg a dolog el nem rendeződik, de a válása után nem engem választott... DE addig jó voltam. Ez nem barátság volt, hanem egészen más. Én tudtam volna tartani magam a barátkozáshoz még ezután is, de ő nem ment bele. (Névnapján felköszöntöttem sms-ben, - válasza: „Nem ma tartom, fölösleges volt”. Semmi köszi. Jó stílusban. Kedves tőle.)

Volt olyan lány, aki ha sokat ivott, elkísértem majdnem hazáig, kérdeztem, minden oké-e, de nem nyomultam. Barát voltam. Neki is levegő vagyok már – mint barát, mint ember. Így szokott lenni: Ha nem simogatod állandóan, idővel leválik rólad. Nem kölcsönös a részéről, mert vissza semmit nem kapsz (gesztust, nem szexet). Hozzászokik, elvárja, ha megszakad, huss. Még barátként is kihasznál, mint férfit.

Azért küldtem be ezt, hogy szeretnék legalább 1, azaz egy darab olyan helyzetről hallani, ahol a barátság valóban működött két ellentétes nemű, heteroszexuális ember között, annak értelme szerint.

Azt onnan tudom, eddigi tapasztalatim szerint, ha egy nő semmit nem akar tőled, hogy halál komoly hangon beszél veled, és állandóan okoskodik, nálad jobban tud és lát mindent. Ezek az őrületbe kergetnek.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr316564428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása