Szakításkor a barátokkal is szakítani kell?

2021. május 26. 07:40 - csajokespasik

       

               Kínos helyzet: a pasi ráveszi a barátnőjét, hogy csak az ő barátaival haverkodjon, ám szakítás után két szék közé esik, ugyanis nem tudja, mennyire teregette ki az exe a többieknek a dolgot. Vajon ezután is eljárhat még közéjük, vagy velük is ennyi volt?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

MI a véleményetek erről a helyzetről? A férfi cirka két év után szakít a nővel. Nem tudni, miért, de a nő sejti, hogy egy másik nő kerülhetett képbe. És a dolog itt még nem ér véget, ez nem olyan egyszerű: mert mi a helyzet a közös barátokkal? Nem mintha csak ez számítana ilyenkor, de a szakítás ki lett mondva, akár tetszik a nőnek, akár nem. És ösztönösen is tovább néz, mit kell még elveszítenie. Az exe is sokat tett azért, hogy köztük megtalálja a helyét, mondván, a nő barátai rossz hatással vannak rá, barátkozzon inkább az övéivel. Így is lett.        

       

                Szó szerint azt mondta a nőnek, nem érti, miért igényli mások társaságát... Valamint: szerinte attól, hogy valaki párkapcsolatban él, az azt is jelenti, hogy dobnia kell minden ellentétes nemű haverját is.

Most ha ezután is találkozik a nő velük, kérdések fognak elhangzani. A nő nem volt soha pletykás köztük, semmit nem mondott a párjáról, még a szakítás után sem hányt rá mindenfélét másoknak, nem teregette ki a szennyest bosszúból, csakhogy jobban érezze magát. Ez utána is magánügy.

Hogy a férfi mit és mit nem, vagy mennyit mondott, azt nem tudni. A nő úgy véli, hogy akit egyszer szeretett, azt szakítás után sem nyírja ki, megvédi a nevét. Még utána is a másik elárulásának érezné. Úgy érzi, ez a normális. Még akkor is, ha a férfi azzal vált el tőle, hogy „túl komolynak” érzi a kapcsolatukat... amit a nő ma sem ért, miért ezt mondta. Elég elfogadhatatlan indoknak hangzik.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4816572034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása