Féltem, hogy a „kis felesége” leszek

2021. június 01. 07:36 - csajokespasik

       

               Nem minden kezdet nehéz: Levélírónk először él külön a szülőktől és együtt valakivel. Az önálló élet nehézségeit és örömeit a párjával együtt fedezte fel.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sokat van itt téma, hogy a párunk mennyire tud megváltozni mellettünk. Személyes példámat írnám le, hogy semmi se lehetetlen, bár lehet, én vagyok a kivétel:

- a kapcsolat elején nem nagyon bíztam benne, voltak bizonyos helyzetek, amikben nem nagyon találta fel magát. Az összeköltözéskor viszont előjött belőle pár ösztönös dolog, hiszen ez a lakás az övé is, közös élettér, törődik vele. Ez kellemes csalódás volt. A másik, hogy megtanulta mellettem kimondani a gondjait, meg bármit, ami nyomasztja. Mindent meg lehet beszélni vele. Őszintébb és nyíltabb velem. Ez az én hatásomra történt. Azelőtt sokszor azt éreztem, mintha a legjobb barátom lenne csak. Felelősségteljesebb lett.        

       

               Örökbe fogadtunk egy kutyát, és ő is kiveszi a részét a gondozásából. Korábban egyáltalán nem volt az a tervezgetős típus, ellenben én egész kisgyerek korom óta az vagyok, napi szinten. Ez is átragadt rá.

Mindketten szülőktől költöztünk el, semmi tapasztalattal az önálló életre, így együtt oldottunk meg sok mindent, mert egymásra voltunk utalva.

Őszintén, bennem volt a félsz, hogy ő most mindent tőlem fog elvárni, „kis feleségtől”, mint ahogy otthon eddig megszokta. De nem így lett. Sok mindent magától megcsinál. Én is sokat fejlődtem mellette, valahol tényleg a türelem a kulcsszó.

Nincs féltékenység, egyikünk sem akar a másikon uralkodni. Sok mindennel még nincs felszerelve a háztartásunk, de kapunk sok szülői segítséget, és ő már pontosan tudja, mire lesz szükség. Azért hogy valami kissé negatívabbat is írjak, szinte minden napunk ugyanolyan, de lehet, hogy ez nem is baj : ) ennél nagyobb gondunk sose legyen.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7416578612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása