Az anyósjelölt gyűlöli az elvált férfiakat

2021. június 25. 07:43 - csajokespasik

       

                „Nem vagyok ijesztő külsőleg sem. Nem vagyok retardált sem, még az anyagi hátterem is szilárnak mondható” – A barátnő anyja mégis zsigerből gyűlöli őt, és Levélírónk már kifogyott az ötletekből, hogy miért lehet ez nála.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ismerkedéskor sosem a családi hátteret nézem, de nincs is értelme, mert ha valamelyik hozzátartozóval gond van, az mindig később derül ki. Azt hittem, ez fordítva is működhet. Lassan három éve vagyok együtt életem szerelmével – én annak tartom őt, és ő is engem. Akkor még, amikor megismertem, benne volt egy elég zűrös kapcsolatban, hol együtt voltak, hol szakítottak, de ugyanúgy mentek a dolgok tovább köztük, mint egy kapcsolatban. És ennek nem láttam értelmét. Mondtam is neki, hogy ennél azért többet érdemelnél. Aztán szakított vele és mi összejöttünk. Ő azóta is hálás nekem, hogy ezt segítettem neki meglépni.        

       

               Viszont az anyja sosem fogadott el, mert van egy gyerekem (nem él velem, elváltunk az anyjával rég). Szerintem maga a tény zavarja, hogy a lánya párjának már gyereke van. De semmi köze hozzá. Hogy ez lehet a gondja, azt a visszamondott reakcióiból következtettem ki.

Állandóan sajnáltatja magát és a lányán keresztül üzenget, akire szerencsére nem hat ez a mágia.
Lesz egy műtéte a muternak valamikor, és azt mondta neki, ha ott maradna a műtőasztalon, akkor se engedjen be engem a házába.

Egyszerűen nem tudok rájönni, mit követtem el, mivel szolgáltam rá erre, hogy ennyire, ilyen fokon gyűlöljön. Igazából csak néhányszor találkoztunk, nem csináltam semmi olyat, nem szóltam be neki, kulturáltan válaszoltam, ha kérdezett, dicsértem a kertjét... Nem vagyok ijesztő külsőleg sem. Nem vagyok retardált sem, még az anyagi hátterem is szilárnak mondható.

Gyakran vagyok a határán, hogy felhívom és nagyon csúnyán elmondom neki a véleményem. Ha neki szabad, nekem miért nem? Nagyon tisztességtelen ez velem / velünk szemben.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8016604142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása