Amikor egy férfi gyanúsan kedves...

2021. július 16. 07:52 - csajokespasik

A pasi gyakran beszél egy nővel, majd utána napokra eltűnik, de amikor újra felbukkan, szokatlanul figyelmes. Ma megtudhatod, hogyha kevés a szex, de van elég sör, minden taktikázás könnyebbé válik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mit csinálnál, ha a férfinak, akivel kb. két éve vagy együtt, egyre kevesebb a szexuális igénye feléd? Vagy ha kiülne a teraszodra és a tűző napon söröket dobálna be, majd telefonon egy nővel fél órát kacarászik. Ha megkérdezed, azt mondja lazán, hogy régi ismerős. De végig figyelted, ahogy beszélt vele és nem úgy tűnt, hogy olyan nagyon távoli ismerős lenne.

Aztán pár napig nem tudsz róla. Amikor felbukkan, eljön hozzád, meglep valamivel, kedveskedik, figyelmes, melléd bújik a zuhanyzóban. Amikor számon kéred, hol volt, nem ad semmi konkrétat.

De ez az alkalom kivételes. Általában eljön hozzád, beszélgettek, majd intimitás igénye nélkül távozik.

A sör: fizikai munkát végez és azért iszik, minden este csak egy sör, bevallja. Nem érted, hogy függ össze a kettő. Amikor csak Skype-on beszéltek, akkor is látod, hogy kb. mennyi van már benne.

Amikor megint azzal a lánnyal beszél, és te számonkéred, ő azt mondja, nincs rá bizonyítékod, hogy vele csal... Ezekkel a szavakkal. A megcsalás szót ő használja.

Neki ez így megfelelő. De amikor kilátásba helyezed a szakítást, azzal vádol, hogy akkor te cserben hagyod. De te úgy érezted, ő csak folyamatosan taktikázik veled, hogy csak neki legyen előnyére minden.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8016628972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása