Fél év után sem lehet lerázni

2021. augusztus 16. 07:33 - csajokespasik

„Már a kapcsolatunk elején olyanokat mondott, hogy a nők ok nélkül szakítanak, mert amiket felhoznak indoknak, azoknak zöme baromság” – A pasi állítólag már mással van, mégse tudja lezárni az exét, mert kétnaponta bejelentkezik egy kis ekézéssel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem túl jó jel, amikor egy férfi azzal érvel, hogy a párkapcsolaton belüli erőszakot mindig a nők provokálják ki. Sokáig voltunk együtt, és én többet tettem érte, mint ő értem, támogattam anyagilag és amikor szóltam, hogy lassan visszacsengethetné, azt mondta, hogy biztos azért kérem vissza, mert szakítani akarok. (Így volt, de nem emiatt.) Utána jött ilyen szövegekkel. Most egy nála tizenvalahány évvel idősebb nővel van, persze csak barátok... Ezért nem értem, hogy gyakorlatilag szabad tőlem, azt csinál, amit akar, nekem nem kell beszámolni arról, hogy azzal a nővel csak barátok-e vagy sem. Bár neki sem lesz könnyű dolga, a bátyjával végkép, aki szerint: „a nőt néha helyre kell tenni” majd hozzátette, de ha ért a szóból, az neki is a legjobb. Ja, ezt ne vegyem komolyan, mert csak viccnek szánta...

Érthető, hogy bátyussal csak két alkalommal találkoztam, az is nyögvenyelős volt részemről, de valami ünnep volt náluk, nem tudtam kikerülni hihető indokkal.

Már a kapcsolatunk elején olyanokat mondott, hogy a nők ok nélkül szakítanak, mert amiket felhoznak indoknak, azoknak zöme baromság. És a férfiaknak esélyük sincs józan érvekkel kiállni magukért. Meg amikor azt mondja egy nő, magányra van szüksége, ezért szakít, de két hét múlva már mással látja. Meg hasonló sarkítások, amik valakire biztos igazak lehetnek, nem mondom, de az általánosítást mindig utálom, pláne, ha olyanra vonatkoztatják, akire nem volt jellemző.

Fél év telt el a szakításunk óta, és még mindig legalább kétnaponta küld egy hosszú levelet, amiben magát fényezi, engem ekéz (meg amúgy a nőket). Ez el fog múlni egyszer, vagy kénytelen vagyok mindenhonnan letiltogatni? Míg együtt voltunk, ennyit nem írogattunk egymásnak, mint most.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4216661342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 18:52:03

Ez valóban így van: a nők jelentő többsége ok nélkül, illetve mondvacsinált okkal szakít, nagyon kevés az olyan, aki őszintén elmondja az igazságot.
Annak viszont valóban nem látom sok értelmét, hogy szakítás után még mindig téged szekíroz. Ha szakítunk valakivel, utána már nem mindegy, kivel van és mit csinál? Nem értem én se...
süti beállítások módosítása