Nem tudom, miért vagyunk együtt...

2021. augusztus 18. 08:22 - csajokespasik

„ Ha kényesebb - vagy szerinte érzelgős -, témát hozok fel, rögtön sarkon fordul. Vagy semmire nem válaszol” – És ez még a gondok kisebbik része. Ha a barátnőd szeme felcsillan egy esetleges wellness nyaralás ígéretére, csak mondd meg neki, mennyi lenne az ő része, rögtön elmegy a kedve az egésztől.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

8 hónapos kapcsolat. Én 38 (F), ő 26. Az utcán nem fogja meg a kezem, soha nem csináltunk közös képet, és inkább a haverjának érzem magam. Mindig én keresem. A kisebb ajándékaimat simán elfogadja, de semmi viszonzás. Állítólag sok barátja van, engem egyiknek se mutatott be. Gyakran mintha unatkozna mellettem. Nem él velem, de néha pár napot nálam tölt. Mindent fikáz, hogy olcsó, meg nem jó, és hogy lehet itt élni... Sok olyan dolgot mond, ami sokáig bennem marad.

Meséltem neki, hogy van egy házunk, amiben jelenleg a tesóm lakik, közös tulajdonú, áruljuk, de csúszik az eladása. És egyszer megjegyezte lazán, hogyha „kiraknám” őt, mehetnék oda... Nem éreztem viccnek, ha annak is szánta.

Ha egy-egy péntek estét teljesen én finanszírozok, azzal nincs baja, én is így érzem, hogy így van rendjén. Mert az nem olyan nagy kiadás. Egyszer csak próbaképp felvetettem, hogy milyen wellness szállodákba járnak emberek nyaralni, és amikor felcsillant a szeme, egy kis számítást végezve elmondtam, mennyi lenne x foglalás ráeső része, /fő. Magyarán a költségek fele. És már nem is érdekelte annyira.

Ha kényesebb - vagy szerinte érzelgős -, témát hozok fel, rögtön sarkon fordul. Vagy semmire nem válaszol. De ha nagyon rugózom rajta, a fejemhez vágja, hogy nem kell mindent tudnom, és ezt hagyjam annyiban. Ne legyek nagyravágyó. Legyek elégedett. Szerintetek ezt meddig viselné egy normális ( nyilván nem én) férfi?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5016663486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása