A kelleténél többet iszik

2021. augusztus 24. 07:41 - csajokespasik

Amikor egy nő érthető ok nélkül sokat iszik, az valami mélyebb lelki problémára utalhat? A pasi kitartó és már-már túl elnéző a barátnőjével, de az italon túl egyéb gondok is vannak vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem tudom, hány férfi tud azonosulni a helyzetemmel, ezért érdekelne pár hozzászólás: idén alakult kapcsolat. Legújabban kifogásolta, hogy nem szőrtelenítek pár helyen, teljesen, vagy nagyon rövidre – nem fogok, mondom, azt a nők szokták. Belenyugodott, de néha előhozza. Viszont azt is mondta, hogy megnöveszthetném újra a hajam, mint 19 éves koromban, mert megmutattam neki pár régi fotómat. Ezt sem fogom.

A kelleténél többet iszik hétvégente a barátnőivel. Néhanapján belefér, nincs gondom a piával, én sem vagyok absztinens, de ő akár heti több alkalommal is űzi.

Mindig talál egy barátot, akivel lehet iszogatni. Aznap már nem tudok vele normálisan beszélni (nem élünk együtt, telefonon vagy bárhogyan) másnap délig ki van kapcsolva. Én a melóm mellett pont akkor tudnám elengedni magam, amikor ő épp ki van ütve.

Nekem nagyobb a libidóm, mint neki, de ha romantikázunk, olyan nincs, hogy ne hozna egy italt mellé. Elvárja, hogy gügyögjek neki.

Ha főzök valamit, magától értetődő, hogy nem kell megköszönnie, nem mond semmit, lenyeli és kész.

Szerintem én többet teszek a kapcsolatunkért. Kérdésem: Amikor egy nő látható ok nélkül sokat iszik, az valami mélyebb lelki problémára utal? Ha más okáról nem tudok? Valami családi ügy? Vagy a múltjában van valami, amit nem tud még mindig feldolgozni?

Minden választ köszönök előre is!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5416668770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása