A volt neje miatt szakítottunk

2021. szeptember 13. 08:52 - csajokespasik

„Elképedtem, amikor elmondta, hogy sokat mesélt rólam a volt nejének. Minek? Mit számít a véleménye és mi köze hozzánk? - A barátnő nem érti, hogyha a pasiját már semmi se köti az exéhez, miért nem tud leszakadni róla?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szerintetek ki hibázott?

Nálam az érzelmek lassabban alakultak ki, az ő kitartása és kedvessége gyorsított a folyamaton, visszahúzódóbb vagyok, nálam kb. két hónap után jött az érzés, hogy kötődöm hozzá. Ennek nálam a múltban oka van, kisebb trauma ért, tehát a lelki része tiszta nekem. Ő: másfél évvel a válás után is visszajár a volt feleségéhez segíteni, MIKÖZBEN a nőnek már van más. Ha ezt szóba hoztam, nem lehetett vele beszélni, mert kínos neki. Hogy nem rám tartozik, ne törődjek vele. És nem értem, miért nem felejti el, miközben se közös gyerek, se közös hitel, meg semmi nem tartja össze őket.

Volt, hogy láttam a kocsija hátsó ülésén, hogy nagy bevásárlást csinált, zsugorfólia ásványvizet, tejet és egyebeket vitt, és mondta, hogy nem magának vette. Hanem a volt nejének. És kérdeztem, miért, mozgássérült, vagy mi? De erre megint terelt. Hogy ne foglalkozzak vele. Az ő dolga. Hát, ha együtt vagyunk, akkor szerintem nem csak az ő dolga ez.

Viszont elképedtem, amikor elmondta, hogy sokat mesélt rólam a volt nejének. Minek? Mit számít a véleménye és mi köze hozzánk?

Én ragaszkodós vagyok egy idő után, mégis én szakítottam vele, mert ezt tovább nem viseltem el. Azzal vádolt, hogy ezt én rontottam el, és magamnak köszönhetem.

Ő várt pár hetet, majd újra elkezdett magáról hírt adni, kérdezte, mi van velem stb., de én ezt folytatni nem fogom. És nem hiszem, hogy ő változna. Csak nem értem, miért váltak el, ha ennyire nem tudnak leszakadni egymásról?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4616687268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása