Egy valóban „különleges” lány

2021. szeptember 20. 07:59 - csajokespasik

„Sajnos neki az lesz a sorsa, hogy belefut majd egy olyan emberbe, aki korlátozni fogja, és neki úgy is megfelelő lesz” – Levélírónk már nem is bánja, hogy a lány nem őt választotta, mert túl könnyen rádumálható szinte bármire, és talán csak egy kis idő kellett volna, hogy egy másik csávó elédesgesse tőle pár olcsó bókkal.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ezt a történetet múlt hét kedden zártam le.

25 éves férfi vagyok és megismertem egy lányt, akivel minden jól alakult, bár csak barátság szinten. Elmondta, hogy nem rég szakított. Azt is elmesélte, hogy a volt pasija annak idején úgy szedte fel, hogy amikor csak leveleztek, azt állította, házas és nem akar semmit, majd utána elárulta, hogy nem is házas, csak úgy mondta. (?!) Aztán összejöttek és fél évig együtt voltak. Nekem már ez a kis értelmetlen hazugság is sokat elárult volna a jelleméről. Azt is elmesélte, hogy olyan „egyedi” szöveggel húzta, hogy te más vagy, mint a többi lány...- én azt hittem, hogy ez az olcsó, átlátszó szöveg a 60-as évek óta már nincs forgalomban.. :) Ezek szerint, még bejön valakinél.

Meg hogy milyen jól érzi magát vele, mert ő különleges lány. Nem csoda, hogy nekem meg azt mondta, hogy milyen jó, hogy van valaki, aki meghallgatja.

Valóban, ő kedves, érzelmes és közvetlen lány. De nem hiszem, hogy tudja, mit akar és könnyen megvezethető.

Aztán egyszer csak azt mondja, hogy az exe (tudjátok, a házas-nem házas) nagyon szomorú, és találkozott vele. Azt eddig is éreztem, hogy nem tudja magát túltenni rajta. Aztán amikor találkoztunk, mondta, arra jutott a volt csávója, hogy újra meg akarja próbálni vele. Mert hiányzik neki. És nem is az volt, hogy mit tudom én, meghívta volna egy vacsorára valami jó helyre, hanem csak a saját lakásába rendelte a csajt, aki meg ment is.

Aztán második nap már olyat mondott, hogy újból megszerette, és hogy nem ismerte az exe sok oldalát, elkapkodta vele a szakítást. Blabla. Szeretne vele több időt tölteni. Rájött, hogy milyen jó ember és milyen jó vele... Ő azt jóváhagyja, hogy mások mit akarnak, de hogy ő mit akar, azzal meg nincs tisztában.

Azt mondta, hogy a párja még soha nem nyitotta ki neki a szívét ennyire, de még másnak se... (igen, mert vissza akar kapni. Kell egy ilyen kaliberű játszópajtás) Még arra a pontra is eljutott, hogy magát okolja a szakítás miatt.

Tanulság: egy ügyes pasi bármit el tud simítani akkor, ha van hozzá egy ilyen alany.

Sajnos neki az lesz a sorsa, hogy belefut majd egy olyan emberbe, aki úgy igazán korlátozni fogja, és neki úgy is megfelelő lesz. Mert ezt is bedumálja magának.

Én megmondtam neki, hogy nem fogok rá várni. Azt csinál, amit akar, felnőtt nő. És megszakadt a kapcsolat.

Mit gondoltok erről? Most már én is érzem, hogy ő valóban „különleges” lány. : )

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3516694182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi és Tito 2021.09.20. 14:52:08

Azért mondta hogy házas, mert csak szexpartnert keresett, így szűrte ki a jelentkezőket, ki az csaj, akinek ő van annyira jó pasi, hogy lenne akár csak a szeretője. Ez a csaj bekapta a horgot, belement. Később a srác elmondta neki az igazat, egyrészt, mert kényelmesebb, nem kell minden alkalommal vetíteni valamit a nemlétező házasságról, másrészt a csaj így több mindent bevállal egy esetleges kapcsolat reményében, ami természetesen soha nem fog bekövetkezni, a pasi csak használja, ahogy neki kényelmes. Ha a csaj megpróbál kilépni, a pasi eljátssza az érzelmest és már szalad is vissza hozzá. Jó hogy kiszálltál, még jó pár kör lesz, mire a csaj rájön, mit játszanak, vagy esetleg egy még jobb pasi után fordul...

Tomi1973Wien 2021.09.20. 20:08:08

@Andi és Tito: igazad van, tokeletesen latod. ez nagyon sok csajnal / nönel mukodo receptura. eloszor a tiltott varazs, megismerkedes utan meg màr meg lehet vezetni.
süti beállítások módosítása