Ha megjön neki, elviselhetetlen

2021. október 11. 07:25 - csajokespasik

Vannak férfiak, akik a barátnőjük állandó sértődés-szériáit egy idő után egyszerűen szakítással honorálják, de vannak olyanok is, akik bármit megtesznek azért, hogy tortúrájuk folytatódjon.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Régóta együtt vagyunk, és fordulóponthoz ért a kapcsolatunk, részben miattam. Volt egy vitánk, amiben igazságtalan voltam vele, és most nem beszélünk. Szerintem nem ezt érdemlem, ezt az elzárkózást. Nem élünk együtt, de mindig mellette voltam, akármilyen élethelyzetben. Tartok tőle, hogy nem tudom ezúttal megbékíteni. Neki is megmondtam, hogy úgy szeretem, mint még eddig senkit. De meg se hallgat. Azt már kitapasztaltam, hogyha megjön neki, akkor elviselhetetlen, de akkor inkább nem is találkozunk. Ezt ő is tudja, és akkor úgy áll hozzá.

Ha nem egyszerű megoldani, hogy több napot együtt töltsünk, megértem. Mindezek ellenére úgy érzem, én ki tudom fejezni felé az érzéseimet. Merthogy azzal (is) vádol, hogy nem. Nem tudom, hogyan lehet ennél is jobban kimutatni. Ha valamit akar, általában én engedek. Vagy azt mondom, jobb, ha visszavonulok, mert ebből is balhé lesz.

A félreértések a fő probléma, amikor nem pont azokkal a szavakkal írsz le valamit, amikkel szeretnél, de nem tudod máshogy. Hogy mi volt, amit félreértett, azt sajnos nem tudnám úgy leírni, hogy ne legyen konkrét, és nem szeretném, ha magára ismerne, az most nem segítene. De néhány tanácsot elfogadnék, mert nem akarom így hagyni. Könnyű azt mondani, hogy kommunikáció, ha a másik fél elzárkózik. Most a jég megtöréséhez kellene nekem valami módszer.

Türelmes vagyok vele, mert neki az előző kapcsolata több szinten is rossz volt, szerintem túl hamar költöztek össze. Aztán sokáig elvolt kapcsolat nélkül is, egyedül is el tudja foglalni magát bármivel. Amúgy alapvetően normális, de nagyon félre tud érteni akár csak gesztusokat is. És hiába kérdezem, hogy miért számít neki most ez ennyire?

Ismerősöm azt mondja, zárjam le most, de én szeretném rendezni vele, mert azok a helyzetek vannak többségben, amikor mellettem megnyugszik, és látom, hogy boldog, ezért is nem adom fel.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5216717078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fkv.117 2021.11.03. 23:20:13

Papucsszagot érzek...
süti beállítások módosítása