Nem tudja kimutatni az érzelmeit

2021. november 05. 07:33 - csajokespasik

Amikor a pasiddal a boltba járás és a muterlátogatás az egyetlen program, a közös témák pedig szinte nulla, nem biztos, hogy érdemes vele hosszútávra tervezni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Friss kapcsolat, 30 feletti pasi.

Kissé unom, hogy szinte faggatóznom kell, hogy meséljen magáról. Bármit. Borzasztó bizonytalan. Mintha nem is agyalna semmin, mintha nem lennének önálló gondolatai, tervei. Még én érzem magam furának, amikor azt mondja, minek is kéne bármin gondolkodni...? Ha együtt élnénk, és abban reménykednék, hogy most biztos jobban megismerem, valahogy az eddigiek alapján hamar arra jutnék, hogy neki tényleg ennyi az élete.

Én aktívabb vagyok, nem bírnék olyat csinálni, hogy pl. egy teljes napot áttévézek, vagy ilyesmi. Voltam többször is nála, láttam a tempóját, néha úgy éreztem, teljesen fölösleges vagyok itt mellette, észre se venné, ha elmennék. Az intimitás működik, jó vele, de utána, vagy punnyadás, vagy: „ha annyira menni akarsz valahova, elmehetünk a boltba” – ami tőle kb. két saroknyira van, igazi izzasztó túra.

Azt sejtem, hogy nem ővele fogok megöregedni, mert nem bírnám a létet egy árva határozott, önálló gondolat nélkül, de meg szeretném érteni, miért jó ez valakinek? Ja, az is program, hogy a muterjához felmehetünk, aki főz valamit. Azt látom, hogy nagyon szereti, ha ki van szolgálva.

Témát nem kezdeményez, nem kérdez soha semmit velem kapcsolatban (és most itt nem a „merre vagy? mit csináltál?, hova mész holnap?" kérdéskört hiányolom, ezek alapból idegesítőek tudnak lenni.) Engem az zavar, hogy neki is megvan a maga dolga, nekem is, de ő inkább egy teljesen zárt világ - és így soha nem leszünk egy pár, hanem mindig csak két fél. Ha magától egy szava sincs, mit vár tőlem? Fontos vagyok-e neki egyáltalán?

 
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9716746550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Josagos 2021.11.05. 11:47:14

Locsold meg néha, attól kivirágzik.

Örömhernyó 2021.11.05. 13:02:17

Ő már a tipikus középkorú ember agyával működik. Így működik: már mindent láttam, amit valaha akartam, minden emberrel találkoztam, akivel talalkoznom kellett, nem igazán vagyok semmire kíváncsi, visszafejlődik az agyam... És!? Az emberek többsége így él.
A legtöbb ember erre a pontra 40-es életéveiben jut el, amikor már van szabil partner, gyerekek, karrier, ami már rutin, már kisujjból is elvégzi az ember nyugdíjig a feladatait.
Ennél a pasinál ez az állapot kicsit előbb jött el. Lehet, hogy tényleg nem sok motoszkált eddig se a fejében, de ezután ez még inkább vissza fog fejlődni.

Változni nem fog, neki egy hasonló pukiszagban filmnézős estékben partner lány kellene.

Nekem volt olyan csajom, aki elvárta volna, hogy én szórakoztassam, de ő maga nem volt egy szórakoztató, érdekes személyiség. A szülei pont ilyen tespedt hivatalnokok voltam, évents egyszer nyaralás Görögországban, faterja autósújságot vette rendszeresen, ugyanaz minden nap, amikor náluk voltam, láttam hogy élnek, akkor én tudtam, hogy én így nem akarok. De aztán szinte mindenki így végzi.

A posztoló is el fog jutni erre a pontra, de valószínűleg csak gyerekszülés után, amikor az agya beszűkül és a pelenkavásárlás, játszóház, más szülőkkel a semmiről beszélgetés lesz a program.

exilis 2021.11.05. 13:18:27

Én fenntartással fogadnám a hölgy leírását. Lehet, csak vele nem volt beszédes az úriember. Egy férfi alapvetően kíváncsi a világra, alig van férfi aminek ne legyen valami ami komolyabban érdekli (örömhernyó is felhozta párja apja autós újságjait, azt a fickót is érdekelte valami). A tökéletes az, ha az ember párját ugyanaz érdekli, de a minimum, hogy ne kérdőjelezze meg, vagy ne tekintse ellenségnek, ne legyen rá féltékeny. Nekem is volt barátnőm akivel nem tudtam semmiről beszélgetni. Egyszerűen nem egy világban éltünk, az ő dolgai számomra gyermeteg hülyeségek voltak, az én dolgaimat meg felesleges is lett volna szóba hozni, lövése nem volt hozzájuk. Végül kb. ez miatt szakítottam vele, és ott, a kocsiban a fejemhez vágta, hogy velem soha semmiről nem lehetett beszélgetni. Igaza volt a saját szemszögéből.

_krampampuli_ 2021.11.05. 15:02:09

A nők jelentős része mindent megtesz, hogy papucsférjjé idomítsa a párját. Itt nem kell, előre letudva... Ez persze nem a nők hibája, hanem a világ lustája férfiak miatt alakult így.
Örömhernyóval egyetértek abban, hogy az emberek igen nagy része tulajdonképpen ilyen, mint akiről a bejegyzés szól.

Almandin 2021.11.05. 20:05:35

@Örömhernyó: Nem mindenki válik ilyenné idősebb korára. Ez inkább temperamentum függvénye. A férfi egy hozzá hasonló nővel valószínűleg jól ellenne, a nő pedig egy pörgősebb, eljárósabb férfival. Ez jó példa arra, hogy a vérmérséklet ha nagyon különbözik, hosszú távon nem lesznek boldogok egymással.

MsIreneAdler 2021.11.06. 09:10:21

A pasi pontosan annyit tesz ebbe a kapcsolatba, amennyit neki ez az egész ér. Mivel ő sem tervez veled hosszútávon, nem fogja strapálni magát, nem fektet be időt és pénzt, tart, ameddig tart, dug ameddig dug. Nem kell ezt ennyire túlgondolni.
Igen, persze az is lehet, hogy ő ilyen, szeret a kanapén krumpliskodni, és nem hajszolja görcsösen, megállás nélkül a menőbbnél menőbb programokat, hogy jól felvágjon velük a közösségi oldalakon.
Bármelyik variációt nézem, ennek a kapcsolatnak akkor sincs sok jövője.

2021.11.11. 17:08:52

Poszter, te miért vagy még ezzel a palival? Teljesen nyilvánvaló, hogy közötök sincs egymáshoz, ezt te is tudod. Megerősítést vársz itt, vagy miért írtál ide?
süti beállítások módosítása