Szívesen rákapcsolnám a hazugságvizsgálóra

2021. december 13. 07:40 - csajokespasik

Levélírónknak lassan elege lesz a barátnője volt pasijából, akivel a csaj még mindig tartja a kapcsolatot, főleg érzelmi szinten. Amikor párjának elege lesz a hüppögésből meg a sehova se vezető nosztalgiából és szóvá teszi a dolgot, a csaj azt feleli, nyolc évet nem tud csak úgy elfelejteni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hát akkor jöjjön az én sztorim...

36 éves férfi vagyok és összejöttem egy nálam hét évvel fiatalabb nővel. Nem korlátoztam semmiben, gáláns voltam / vagyok, elvittem nyáron a Balatonra, mindent én álltam, ő meg se köszönte, ha megállt egy kirakat előtt, én azonnal megvettem neki, amit kinézett. Satöbbi. Bármit megtennék érte akár most is. Nem élünk együtt, és az is világos, hogy jobban várja a barátaival való találkozást, mint velem. Na, a probléma: a volt pasija még mindig jelen van nála. Nem titkolta, beavatott valamennyire, és azt mondta, értsem meg, hogy 8 évet nem lehet kidobni a kukába. Mert ennyi időt volt vele.

Oké, megértem. De amikor olyanokat mond nekem, hogy én nem tudhatom milyen az, amikor „lassan elalszotok egymás mellett és már félálomban vagytok és egyszerre fogjátok meg egymás kezét” akkor kicsit összeszorul a gyomrom. Ez nagyon hiányzik neki, és én persze hogy nem tudhatom milyen ez, mert egy tapló vagyok. Az mindegy, hogy én mit teszek most érte, ha hiányzik neki a volt pasi. Ezzel nem tudom felvenni a versenyt. Azt tudom, hogy a nők részéről a színjáték nagyon jól tud működni, az összeköltözésig, ahol sok minden kiderülhet: például, hogy rendetlen, például, hogy hazudós, például, hogy megfelelési kényszeres és azért füllent olykor-olykor.

Ő naponta dumál az exével, merthogy 8 évet nem lehet csak úgy kidobni és elfelejteni. Tudod, mit mondok? De. De igen, el lehet felejteni, és el is kell, ha már mással vagy! Azt nem tudom, hogy a pasi nyüszít, vagy csak ő, vagy mindketten és akkor van félnivalóm. Sok mindent nem mond el, ezek nagyon látszanak rajta. Volt egy eset: a vonaton ültünk és csendben sírva csetelt az exével! Nem hittem el. Most vigasztaljam, vagy csak anélkül érezzem hülyének magam? Egyszer csak úgy kíváncsiságból rákötném egy hazugságvizsgáló gépre, hogy megtudjam, mit érez még valójában, és le akarja-e egyáltalán zárni a volt kapcsolatát.

 

„1. kérdés: Komolyan veszel engem?” Jogom van tudni. Mert ha mindent abban a tudatban fogad el tőlem, hogy várja a jelet, mikor mehet vissza, akkor az a legnagyobb szemétség, amit meg tud tenni velem. És az a szép az egészben, hogy nem is titkolja, mit érez még. Nem mondom, hogy nem vagyok anyagias, nem önzetlenül teszek érte meg dolgokat (amelyik férfi azt állítja magáról, hogy ő bezzeg nem ilyen, annak is javaslom, márcsak önismereti célból is a hazugságvizsgálót saját magán) - én elvárok cserébe valamit. Mondjuk őszinteséget. Mondjuk egy letisztult helyzetet. Legalább.

Szerintem az nem működik, hogy van két csávó és mindkettőben van olyan, amit szeret, és ha tehetné, azért járna mindkettővel, mert szerinte így találkozhat a két tulajdonsághalmaz a saját igényeivel, és a két félből így lenne neki 1 egész. De ha így akarnád, és erről az elképzelésről azt a két érintettet is megkérdeznéd, csúnyákat mondanának, talán olyasminek is titulálnának, aminek nem tartod magad, noha vastagon az vagy.

Várjam, hogy magától kitisztuljon a helyzet, várjam meg, hogy majd kialakít magában némi bizalmat felém és hagyjam, hogy csinálja, amit akar? És meddig? Meddig tenné azt egy elnéző, jófej, liberális gondolkodású, mai modern férfi? (Vagy valaki, aki olyan, mint én?)

 
25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8516782056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2021.12.13. 08:10:15

"Szerintem az nem működik, hogy van két csávó és mindkettőben van olyan, amit szeret, és ha tehetné, azért járna mindkettővel"
De bizony sok ilyen férfi és nő is van, aki egyszerre több partnerrel kavar. Kb sok ezer év óta ez megy az emberi társadalmakban, mióta kitalálták ezeket a monogám vallási tiltásokat.
És ez még manapság is újdonság valakinek. Ha ha ha

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.13. 08:39:31

@Lorrh: nos igen... a monogámia egy lehetőség, nem az egyetlen. Kérdés, hogy jelenlegi világunkhoz, és a legtöbb emberhez mi passzol a leginkább, és az nem monogámia. De azért alapból van 1/100 ember akinek a monogámia a természetes. Ismerek néhány embert, akinek egész életében csak egy partnere volt. Ismerek olyanokat, akiket nem érdekel annyira a szex, ezért lettek monogámok. Tán ebből van a legtöbb. Meg olyanokat is, akik kiégtek a rengeteg partnertől, és idővel lehorgonyoztak a létező legjobb mellett. Sokféle módon lehet eljutni a monogámiához, akár szabad döntések útján is. Persze nincs édesebb, mint egy vallási tiltás... amit át lehet hágni :)

Chendrys19 2021.12.13. 08:53:23

Egy nővel kétféle módon lehet szexuális kapcsolatba keveredni... "vonzalmi / validációs" alapon és "csereüzlet" alapon.

Az ex-el vonzalomból gyűrte össze lepedőt. Ugye nem kell mondani, hogy Veled miért...

Kubszrok Hadnagy 2021.12.13. 12:11:56

"jófej, liberális gondolkodású, mai modern férfi"

Itt a baj cicamica, inkabb te is müttesd at magad.

MsIreneAdler 2021.12.13. 14:02:07

Nem értem mi a gond :). Vettél egy nőt. Van szex (ha nem lenne, ezer százalék, hogy írtad volna), gondolom lehet vele vagizni, mert dekoratív, ha hívod, megy. Mi kell még? Őszinteség? Komolyan szeretnéd hallani, hogy mikor aládfekszik másra gondol, de a nyaralás meg a ruhák tetszenek neki? Te őszintén megmondod, hogy a pénzedért cserébe milyen szolgáltatásokat vársz? Nem hinném.
Színjáték az egész. Te játszod a gavallért, holott magadban meg duzzogsz, ő játsza a barátnőt legbelül meg az exére vágyik.
Nem kell itt hazugságvizsgáló. A napnál világosabb, hogy a lány egy csettintésre vár csak az exétől, szóval én vele már nem forszíroznám a dolgot, kiadnám az útját. Gondolom olyan nőre vágysz, aki őszintén szeret és veled akar lenni, akit nem az anyagi javaiddal tudsz csak magad mellett tartani. Ez a nő nem ilyen. Next.

Milyen vicces egyébként, hogy pár poszttal lejjebb hogy le lettem hurrogva, mikor azt írtam, a pénzre nem nedvesedik egy nő sem, maga a vagyon nem kelt őszinte, szexuális vonzalmat. Akkor itt ez a sztori most mi? A poszter elhalmozza a csajt, az meg még mindig az exe után kesereg (de még arra sem veszi a fáradságot, hogy titokban tegye ezt...), ahelyett hogy instant belezúgna a bőkezű udvarlóba, de izibe' :)

jegeskaveee. 2021.12.13. 16:42:06

"Azt nem tudom, hogy a pasi nyüszít, vagy csak ő, vagy mindketten" -egyikük sem!!! Te nyüszítesz, folyamatosan!:)))
Feltehetően a csaj klasszisokkal jobb, mint te! "bármit megtennék érte, akár most is" - nyüsznyüssz...

nOniCk 2021.12.13. 16:50:20

Komolyan mondom nem hiszem el, hogy vannak ilyen emberek. Mármint, hogy pénzzel "veszed le" a lábáról és cserébe őszinte odaadást, érzelmeket vársz. Ez a nő kihasznál téged, egy pótlék vagy neki, ráadásul neked sír az exéről. Nem érzed megalázónak? Van neked önbecsülésed? Tudod, hogy hazudik, minek a hazugságvizsgálat?! Dobd ki még ma! Suta dolog azt hinni, hogy szerelmet vehetsz pénzért, de képzeld barátságot meg egészséget sem vehetsz rajta. Ne haragudj, ha beletrollkodtam a mesevilágodba. 36 éves, jesszusom!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.13. 16:56:12

@MsIreneAdler: éppenséggel abban 100%-ig igazad volt :)

Kubszrok Hadnagy 2021.12.13. 17:40:42

@nOniCk: "de képzeld barátságot meg egészséget sem vehetsz rajta"

Az meg csak hagyjan.En meg a repülestöl valo felelmemet akartam penzzel csökkenteni, de meg azt sem lehet.

MsIreneAdler 2021.12.13. 18:48:20

@Peni a Valdes: nem hát. Nagyon valószínű, hogy ilyen nőt a pénze nélkül nem kap, holmi szerelemért, őszinteségért meg nem fogja lejjebb adni, egy jategóriával lejjebb válogatni, hát hogy nézne az ki :D

@Puerto Prince: jó jó, de mit tudhatok én nőként, a nőkről, hogy mire izgulnak :D? Egyébként sajnos sok nő is elhiszi, hogy a vagyon szexi, a többi nem lényeg. Aztán mikor rájön, hogy "valami" hiányzik, ő maga sem tudja mi az (amíg nem jön a kertész:D)

@Kubszrok Hadnagy: a pénz itt segít: pénzen pedig tudsz venni épp annyi mennyiségű alkoholt, hogy azért bátrabb legyél, de még szalonképes maradj és felengedjenek a gépre :)

Reactor 2021.12.13. 19:23:23

Hálátlan, pénzvadász nő. Tipik mai jelenség sajnos, és megint a pasas issza a levét. Ha ennyire nem tud elszakadni a volt barátjától, menjen vissza hozzá! Csak mert így, ahogy most van, semmi mást nem tesz, csak lelki sebeket okoz a párjának. Azzal semmi gond nincs, ha megmarad két ember közt a jó viszony szakítás után is, de ez csak addig okés, amíg nem megy rá az új kapcsolata.
A pasas helyében én ultimátumot adnék a nőnek, ha csakugyan annyira jófej. Merthogy én ilyennel szóba se állnék, az biztos.

nOniCk 2021.12.13. 20:09:30

@Kubszrok Hadnagy: Ha van pénzed vehetsz VR szemüveget, vagy vannak szuper tudatmódosító szerek is... Bár, ha tökös vagy józanul is szembe mész a félelmeiddel. Mi történhet, max nem nyílik ki az ernyő. :D

_krampampuli_ 2021.12.14. 08:10:48

Van egy jó javaslatom a posztoló számára: mostantól ne költsön semmi érdemleges pénzt a csajra. Aztán nézze meg, hogy hány napnak kell ahhoz eltelnie, hogy önszántából pattanjon a leányzó...

Kubszrok Hadnagy 2021.12.14. 08:34:19

@MsIreneAdler: @nOniCk: Hiszen pontosan ezt csinalom, marmint a felelemmel valo szembenezest. Evente szamos alakalommal. Pont ezen akartam enyhiteni zsevel, mert az alkohol nem megoldas, több szempontbol sem.

Mondjuk tegyük hozza, ha annyi penzem lenne, mint mondjuk Connor McGregornak, akkor azzal valoszinüleg lehetne ezellen tenni valamit. De ha csak normalis dimenzioban van az embernek valamennyi penze, akkor szembesülnie kell hogy egy _csomo_ dolog van, amit penzzel enem lehet megvenni, az altalam fentebb emlitett pelda csak egy a sok közül.

nOniCk 2021.12.14. 10:43:04

@Kubszrok Hadnagy: Persze sok dolgot nem vehet meg az ember az anyagi korlátai miatt. Én speciel olyanokról írtam, amit akkor sem tudsz megvenni, ha a világ összes pénzét birtoklod, de ilyenből azért nem sok van. Csak az a kár, hogy ezek hiánya a legfájdalmasabb az életben.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.14. 11:24:11

@nOniCk: Igen, Steve Jobs peldaja is mutatja hogy ez igy van. Habar hozzatennem azt is, hogy a posztban szereplö Julcsa szerelmenek elnyerese azert talan nem a lehetelenseg körebe tartozo kihivas..

malaryanbeast 2021.12.14. 13:01:11

@MsIreneAdler: Sírok. Szegény posztert akartam vegzálni, de csak olvaslak és nyígok a röhögéstől. danke! :D :D

szeme közé, laposan! 2021.12.14. 13:22:20

"36 éves férfi vagyok..." nem, nem, egy punci vagy! Ha férfi lennél, már rég világos lett volna, hogy mit kell tenned, sőt, meg is tetted volna, még sőtebb: bele sem mentél volna egy ilyen helyzetbe, hiszem férfi lennél, tudtad volna. Keress inkább nyíltan eltartókra vágyókat, ők meg fogják mondani, hányadán is álltok. A kisasszonyt meg nyilván el kell küldeni.

zsocek 2021.12.14. 15:28:18

Még az a variáció nem volt, hogy egy pasi sírva csetel a volt nőjével, egy nő sírva csetel a jelenlegi pasijával, egy pasi sírva csetel a jelenlegi nőjével, és mindezen változatok mosolyogva, avagy közömbösen, szóval van még mit kitalálni unatkozó háziasszonyok napjainak felturbózására.

Reactor 2021.12.14. 15:58:35

@zsocek: :DDD

Unatkozó háziasszonyoknak (is) melegen ajánlom a Red Feksön-t, love story-k kreálása helyett. SOKKAL jobb időtöltés!

"Try ME, miner!"

javított állomány 2021.12.14. 22:26:46

Már miért dobnád ki? Használd amíg tudod, s mivel nem éltek együtt kezdj keresni egy bár nem csúcsminőségű de neked megfelelő csajt. Volt barátom akinek volt egy hiteles bömöse. Tudta fizetni de minden pénze arra ment el. Osztott szorzott kiszállt, leírta a veszteséget de nem kezdett BKV-zni és vett egy VW-t.Aztán ha összejön az új nő, baszd ki mint szart a palánkon hogy érezze a törődést. Az alfa valszeg nem veszi vissza úgy hogy mehet új gazdatestet keresni.:-)

Örömhernyó 2021.12.15. 11:37:19

Bántalmazó kapcsolat ez, ahol a nő bántalmazza érzelmileg az új pasit. Anyagilag kihasználja, az meg tűri, mert ilyen a bántalmazott férfi, beleszokik ebbe a szerepbe.
Az exet is hülyíti a kishölgy, de vele valószínűleg őszintébb. Képzelem miket mondhat az exnek az új pasiról a háta mögött.
süti beállítások módosítása