Állítólag régebben pornózott

2022. január 10. 07:35 - csajokespasik

„Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. ” - A nő talán azt remélte, ettől jobban begerjed majd a lovag, ám az ellenkezőjét érte el vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem mostani történet, de bennem maradt a kérdés.

Évekkel ezelőtt egy baráti társaságban ismertem meg a hölgyet. Sokat beszélgettünk, úgy éreztem, hogy nem vagyok semleges neki, és én sem vagyok fából, voltak jelek, amikre felfigyeltem tőle. Viszont volt egy dolog, ami visszatartott: azt mondta, régebben pornózott, de nem mesélt részleteket, bár megértem, ha valaki nem büszke rá - de akkor meg minek mondja? Pornók közt is vannak kategóriák, meg bevállalási szintek, de ezekre nem tért ki.

Ebben az esetben bármilyen enyhítő körülményről beszélni nem érdemes, a pornó az pornó. Faggatni nem akartam, de ha igaz, szerintem akkor csinál ilyet egy nő, ha alacsony az önbizalma és kell neki visszaigazolás arról, hogy ő szép, akkor jobban elfogadja magát. Mindenki hiú, de ez valahol végstádium - ha nem igaz, akkor is, maga a bejelentés is az. Ha azért mondta, hátha így jobban bejön nekem, akkor mellétrafált. Én nem az a típus vagyok, aki erre gerjed. Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. Az ember jellemrajzának nem túl előnyös része az ilyesmi.

És nem azért, de nem néztem volna ki belőle, hogy pornós volt, mivel – szépnek szép volt, de nem olyan ultra szép, ahogy a pornósok szoktak -, inkább átlagosnak mondanám. Nem tudom, hogy nézett ki abban az időben, mert évekkel azelőtt csinálta (állítólag), de nem hiszem, hogy annyira más lett volna akkor. Az is kérdés, hogy értelmes nő miért választja ezt a pályát, amikor tudna másból is pénzt csinálni? A kalandért? Önigazolásnak? És ha meg nem igaz, akkor miért dobja be valaki, mit vár tőle?

Végül nem én vittem el őt.

 
148 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9616808532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.10. 07:44:07

Nem ismerem az ipart de szerintem több pornomuveszno típus van

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.10. 07:47:36

Egyébként meg igaza van a szerzőnek, bár a levezetessel nem teljesen értek egyet

Lorrh 2022.01.10. 07:51:30

Béna előítéletes vaskalapos gyökér vagy. Ennyikeh.
A többi meg lamentálás és az oldal kitöltése, amiért kár volt: nem vagy okos ember.

Sztravinszka 2022.01.10. 08:13:46

Eddig azt hittem, pénzért pornóznak. A kukás is egy szakma, ez is. A nő a buliban meg őszinte volt, jobb ezt az elején letudni, mint hogy véletlenül rábukkanj.

Tetszik a kamuposztok változatossága. Gyerekcsinálásra pornó.

Heinrich Spitzvogel 2022.01.10. 08:14:12

Azert vannak itt zavarok bőven: önbizalomhiány miatt pornóznak szép nők? Ez kurvanagy. Baszki, pénzért pornóznak, azon persze lamentálgathatnak, mennyire könnyű pénz, miközben épp hárman alázzák és szakítják szét, de ez a legfőbb motiváció. Aztán meg ott is széles a skála, hogy ki miben vesz részt, és bizony jó sok csúnya nő is pornózik, csodákra képes a smink.

A gátlásaidat tükrözi az is, hogy megítéled azokat, akik kurvákhoz járnak.

De a lényeg, hogy egy kevésbé finnyás alak jót dugott, te meg mehettél haza pornóra recskázni.

God Harald 2022.01.10. 08:18:43

“Végül nem én vittem el őt.”
Hát ki? Csak nem a D Tóth Kriszta?
Nem olyan ultra szép, ahogy a pornósok szoktak:))) Gondolom a férfi pornósok sem mind nőgyógyász szépségűek…

Kubszrok Hadnagy 2022.01.10. 08:57:25

@Lorrh: Ha valaki mondjuk erre posztra mondana hogy kamu, azt azert megertenem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.10. 09:06:00

Engem nem zavarna, ha a partnerem pornózott volna.

Rubasov et. 2022.01.10. 09:57:51

"azt mondta, régebben pornózott, de nem mesélt részleteket,"

Felnőtt ivarérett férfiként gondolta, hogy láttál már poreszt az életed során, ezért tisztában vagy azzal, hogy még a soft változatban is alap az orális-és vaginális penetráció.
A másik gondolom nem feleséget kerestél, meg ő sem leendő gyermeke(i)nek az apját kereste benned. Meg kellett volna húznod, ahányszor csak lehet, de mert kihagytad a ziccert és most próbálsz felmentésért folyamodni hozzánk a hülyeségedért.
Nem fog menni.

_Amatőr_ 2022.01.10. 10:10:40

Ez nekem új: van olyan nő, aki azért vallja be a kiszemeltjének, hogy korábban pornózott, mert azt gondolja, így jobban bejön neki?

Rubasov et. 2022.01.10. 10:20:07

@Peni a Valdes:

Aki látott már pornót az tudja, hogy a csajok szintje 5-7/10 között szór. A 8/10 csaj nagyon ritka, ahogy 4/10 is. Ezek azok a csajok akik nem kimondottan szépek, de egy átlagos, vagy annál valamivel jobb külsőt fel tudnak mutatni.
9+/10 csajok pedig már modellnek mennek, egyrészt többet fizet, másrészt csak fehérneműig/bikiniig kell vetkőzni, harmadrészt mivel a divatguruk és divattervezők nagy része meleg, ezért nem kell lefeküdni velük a karrier beindításáért. Ezért lett Palvin Barbi is modell és nem pornós.

Rubasov et. 2022.01.10. 12:20:53

@_Amatőr_:

Ma már nem tartanak a csajok maguk elé fügefalevelet. Nekem is volt olyan nőm, aki simán elmondta, hogy én vagyok a szerencsés 24. lovag az életében. Aztán amikor pár hónap múlva kidobtam, amikor "magasabb szintre" akarta emelni a kapcsolatot, nem értette, hogy mi a bajom.

Kovács Tibor111 2022.01.10. 12:44:32

Nincs kifogásom az ellen ha egy nő kurva, amíg nem fekszik le mással, ha velem van. :)

Lorrh 2022.01.10. 14:06:26

FREE NOVAX!
Живела Србија!

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.01.10. 14:34:21

@Rubasov et.: Azért mikor Barbika Neymarral vagy Hamiltonnal hetyeget, csurrant cseppent valami neki a gecin kívül is.

Chendrys19 2022.01.10. 14:44:01

@Rubasov et.: Aha... a modelleket nem a divatguruk és a divattervezők, hanem az ügynökök és a közvetítők húzzák f*szra.

Rubasov et. 2022.01.10. 15:36:40

@Figy L M 1 ideYEeeah: @Chendrys19:

A modellek meghúzása ügynökök, majd néhány ismert sportoló, sztár, színész stb. által létező jelenség, de erről nem lesz publikus felvétel, ami a pornhubon köt ki olyan részletességgel, hogy az ánuzsrózsa minden szálának görbülete is tökéletesen látszódjon. Ez azért elég jelentős különbség.
Más arról olvasni, Barbikát megdugta Hamilton és más erről végignézni egy fél órás legalább hat kameraállásból rögzített 4K felbontású filmet.

Rubasov et. 2022.01.10. 16:02:38

@Rubasov et.:

Még valami kimaradt, ez pedig a szex minősége.
Neymarral, vagy Hamiltonnal hetyegni nem ugyanaz a feeling egy nőnek, mint egy nevesincs pornószínésszel.
Barbinak nem hiszem, hogy koncentrálnia kellett volna arra, hogy beinduljon a nedvtermelés a megfelelő helyen.
Plusz az ilyen relációknak nem a közvetlen anyagiak a legnagyobb előnyei, hanem a sztár(ok) kapcsolatrendszere, amihez Barbi (is) hozzáférést kapott.
Plusz egy modellnek adott az előrelépés azaz a csúcsrakúrás lehetősége (pl. Hamiltonon és Neymaron keresztül), és ha egyszer "bedolgozta" magát a szakmába, akkor kialakíthat egy rendezett életet. Egy pornószínésznőnek nincs előrelépési lehetősége.

Reactor 2022.01.10. 16:45:47

Lehetséges, a csaj valami úton-módon ezzel próbálta volna emelni a saját értékét. Esetleg őszinte volt, és úgy gondolta, inkább tőle tudja meg a "pasee" mint az internetről.
Hát nem tudom, én egészen biztos nem terveznék hosszú távra ilyennel. Arról nem is beszélve, hogy a szex sem a legjobb olyan nővel, akiben már a pótos IFA is megfordul tolatás nélkül.

Lorrh 2022.01.10. 18:01:26

@Reactor: Te figyu, a női hüvely az tágulékony. Egy gyerek feje elképesztően nagy tud lenni egy pornószínész férfi farkához képest is. És mégis, azokkal a nőkkel is jó szex tud lenni akik szültek már.
Mondom ezeket annak ismeretében hogy anyákkal és pornós nővel is dugtam már.

Szóval ez a pótosifa hasonlat végtelenül primitív és egy tízéves gyermeki fantázia terméke.

#megvédem_a_pornós_csajokat

Reactor 2022.01.10. 18:08:02

@Lorrh: Ez igaz, viszont a gyakoriságot kihagyod a számításból. Ha a nőnek két-három naponta kellene szülnie, na az nem fog neked visszaugrani a korábbi méretére soha. Nem viccből javasolják a gátizomtornát meg az efféle gyakorlatokat szült nőknek.

Lorrh 2022.01.10. 18:12:34

@Reactor: hétköznapi nők is dugnak 2-3 naponta. Sőt!
Én olyat is ismerek, aki naponta többször is szexel. Oszt mégse tág.
Na mindegy, nem akarlak meggyőzni, maradj csak a kis buborékodban, a tévhiteid között, az a biztonságos.

God Harald 2022.01.10. 18:22:37

@Lorrh: most a rezsicsökkentést védd meg, Vegyi Ali! Most az van veszélyben.:))) A pornós nők csalagútja még ráér.

Reactor 2022.01.10. 18:29:45

@Lorrh: Gondolom tartod a gyertyát és könyveled, ugye...
Az egyébként is közmondásos, hogy házasság után mennyire lecsökken a szexuális étvágya a nőknek. Erre nyilván azt mondod majd, hogy sztereotípia. Igen ám, csakhogy minden klisé és sztereotípia tartalmaz valamennyi igazságot.
Íme egy szemléltető vicc:

Móricka és az apukája elmennek a drogériába. Móricka nézegeti az óvszereket, talál egy 7 darabos csomagot.
- Apa, ezt kik veszik?
- Ezt középiskolások többnyire. Egy hétfőre, egy keddre, egy szerdára, és így tovább.
Móricka levesz egy 14 darabos csomagot is.
- És ezt kik veszik?
- Ezt egyetemisták. Kettő hétfőre, kettő keddre, kettő szerdára.
Móricka már kezdi érteni a dolgot, ám ekkor megpillant egy 4 darabosat.
- És ezt?
- Ezt, fiam, házasemberek. Egy tavaszra, egy nyárra...

'Nuff said.

#szájbergyerek# 2022.01.10. 19:05:31

Nem. Azért pornóznak mert szeretnek b...ni és még jobban szeretnek vele pénzt keresni.
Szóval egy olyan nőt dughattál volna meg ingyen, aki amúgy pénzért szeret b...ni. Még el is mondja neked, hogy amúgy pénzért b...ik de veled dugna ingyen is. Te meg itt húzod a szádat b+.
Amúgy panaszkodsz vagy dicsekszel?

MsIreneAdler 2022.01.10. 20:01:19

Engem az zavarna, ha én pornóztam volna :)

Lorrh 2022.01.10. 20:01:54

@Reactor: "házasság után mennyire lecsökken a szexuális étvágya a nőknek"
Az anekdotáknál ezerszer többet ér a saját tapasztalat.
Én pont az ellenkezőjét tudom mondani.
Sőt!
Negyven felett meg egyenesen fenevadak lesznek a nők az ágyban.

Reactor 2022.01.10. 21:26:35

@Lorrh: Na és aki mást tapasztalt? A hivatásosak forgalmának nagyjából a felét házasemberek adják (a másik felét pedig a "lúzer incelek", akikkel még a tőle alacsonyabb kategóriás nők se állnak szóba).

_Amatőr_ 2022.01.10. 22:12:00

@Lorrh: Csak megerősíteni tudlak a tapasztalatodban.

Alick 2022.01.10. 22:56:31

Pornós nő intim ismerkedésnél: "imádom a farkad, olyan jó hogy nem túl nagy". :))))

Tahmaris 2022.01.10. 23:21:08

@Reactor: Csak nem mindegy hogy egy nőben mekkora blőcsök járkálnak pornóban, mert pl egy Aleska Dimond - Sáfrány Emese - akit sörös üveg vastagságú és alkar hosszúságú fekák kúrtak szét, neki nyilván nem egy 16-18 cm lesz a nyerő.

Sőt, a pornós picsàk esetében tagítókat kapnak hogy ekkora méreteket el tudjanak nyelni, egy idő után már az sem kell.

De beszéltem olyannal is, aki ismert pornós csajt meg gyereket is, akik együtt jártak, a gyerek szedte a kék bogyót hogy felálljon neki, a csak meg pelenkát hordott mert úgy szét volt kúrva a segge, hogy nem tudta visszatartani, persze annyi pénzt összedugott, hogy egèsz életére nem lesz anyagi gondja, hogy a seggét miért nem csináltatta meg, az rejtèly, de biztos megérte neki…

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.10. 23:27:54

@Reactor: @Lorrh: eddigi tapasztalataim alapján mindkettőtöknek van igazsága, de tévedtek is. A pina ugyan szélsőségesen tágítható, de nem feltétlenül "marad úgy" akárhányszor is csinálják meg. A hüvely feszessége alapból a medencei izmok feszességétől is függ. Vannak továbbá a Harangozó Terik, akiknél a bejárat ugyan szűk, ám belül renyhék az izmok, és kongat bennük az ember.

Amúgy volt olyan szexpartnerem, aki volt nálam sokkal nagyobb pasival, de mégsem tágult ki, pedig edzés hiányáról szó sem lehetett.

A kis-/medencei izmok karbantartása egyébként nekünk pasiknak is fontos, hiszen a fasz ugyan a péniszbe pumpált vértől merevedik, de izmoktól áll fel.

Reactor 2022.01.10. 23:38:52

@Puerto Prince: Eeeegen, sajnos sokan nem hajlandóak szülés után "karbantartani", no meg gondolom, van némi genetikai befolyás is. Nem tudom, a jelenség mindenesetre létezik, ha már külön keretes írás foglalkozik vele az MSD Orvosi Kézikönyvben (ott írták azt hiszem, azt is, hogy ha a nő párnát rak a csípője alá kamatyolás közben, az leszűkíti valamelyest). Persze ez se 100%-os megoldás, mert lovaglópóznál nem használható.
A szabival annyi a gond, hogy papíron létezik ugyan, de az olyan munkáltató aki szájhúzogatás nélkül ki is adja, az a fehér Zorrónál is ritkább. A "majd átvisszük jövőre azt a három hetet, de mostmá' télleg" sajnos sokkal gyakoribb. A honvédségnél se engedték soha kivenni a véradó-szabadságot, pedig semmi extra feladatot nem kaptunk, alegységügyelet és készenléti szolgálat, amit kb. bárki átvállalhatott volna. Pedig sokan csak ezért mentek vért adni (őszintén...az a szelet Snickers nem ért meg annyit). Maradt hát a kammantás, hogy igen, már megint meghalt a nagyanyám...

Almandin 2022.01.11. 00:57:21

Szerintem a pornós rosszabb kategória, mint a sima prostituált. Utóbbi ugyanis nem ország-világ előtt él nemi életet. A pornós ugyanúgy prostituált, mert a prostitúció definíciója az, hogy valaki előnyökért (főleg pénzért, de van, hogy más előnyökért) szexel. Másrészt tényleg ki tudja, meddig ment el. Egyrészt pl. nekem undorom lenne egy olyan embertől, aki pl. azonos neművel, állattal szexelt, vagy pisi-kaki szexet vállalt (a sor folytatható). Elnézést a melegektől. Nem ítélem el, még akár barátságban is lennék meleggel, de szex köszi, nem. Másrészt nagy az esély, hogy valóban testi károsodásokat szenvedett el az illető. Mint ahogy fentebb is írta valaki, egy volt pornószínész pl. élete végéig pelenkát visel a túl sok anális szex miatt.
Meg tudom érteni, ha valakinek nem kell egy pornós múlttal rendelkező illető. Biztos talál olyat, aki így is elfogadja.

Borzi Bobó 2022.01.11. 02:47:37

Szerintem meg a szerző azért menekült el, mert félt, hogy a hölgy ki fogja nevetni.

bordon 2022.01.11. 03:24:04

Ha a nő nem nézett ki jól, akkor valami nagyon gusztustalan, fájdalmas, megalázó dolgot kellett bevállalnia a kamerák előtt.
Tessék megnézni az állatos pornókat, amiknek termelésében Magyarország vezető szerepet töltött be Európban. Azokban aztán elég sok átlag alatti, C pozitív "hölgy" szopja a lovat, kutyát.
A posztoló nő ismerőse valószínűleg valami anál-bukkake, öklözős szex vonalon mozgott a pornó világában.
Az mindenesetre dícséretes, hogy első találkozáskor bevallotta, így akinek ez nem tetszik, azzal el se kezdi az ismerkedést.
A sűrű múltú nők (prostik, sok farkat fogott, könnyűvérű lányok) inkább titkolni szokták a múltjukat. Ez a nő legalább őszinte volt.
Egy patront megért volna, ha normális, akkor akár tartós szexkapcsolat is lehetett volna belőle.

Hogy miért vállalja egy nő ezt a pénzkereseti formát? Mert a pár évvel ezelőttig 69-100 ezer forintokat kerestek az emberek Magyarországon teljes állásban dolgozva. Pornóval meg ezt megkereste fél nap alatt. Nem mindenki ügyvéd, magánpraxisban dolgozó orvos, bankár, programozó. Ha van egy középfokú végzettsége vagy egy tanítóképzős diplomája, akkor azzal nem nagy jövő áll előtte, el kell menni faszt szopni.
Ugyanilyen okokból prostituálódik sok fiatal lány. Pár nap alatt annyit keresnek, amennyit egy kurrens diplomával rendelkező ember. És nem kell egyetemre menni, tanulni, küzdeni. Vagy lehet egyetem mellett is kurválkodni, Budapesten és vidéki egyetemi városokban rengeteg lány él ebből.
A nők nagy része amúgy is azzal igyekszik bebiztosítani az életét, hogy hozzámegy egy sikeres, sok pénzt kereső férfihez, aztán a férfi pénzéből élnek, mert mondjuk a nők keres negyedannyit, az a hidegvízre se lenne elég. Aki ezt nem tudja összehozni fiatalon, az szenved valami munkahelyen, vagy belevág a prostituált életformába, vagy pornózik.
Nőknek vannak opciói a jólét elérésére. Tanulás+munka vagy gazdag férj vagy pornó vagy prostiskodás.
Férfiaknak meg marad a tanulás+munka. Ezért se értik a férfiak a nőket, mert a férfiak többsége nem látja, hogy a nőnek az, hogy egyetlen férfival legyen monogám kapcsolatban, csak akkor éri meg, ha így jobb anyagi helyzetbe kerül, mint kurválkodással és prostituálódással és egyedülállóként dolgozva. Plusz a szüleitől érkező esetleges támogatás, amivel a leendő partnernek fel kellene vennie a versenyt.

A posztoló hülye, legalább szexet kaphatott volna a nőtől. Ha ilyen nyíltan bevallja a múltját, az vagy felhívás szexre vagy tényleg azt reméli, hogy így csak azok a férfiak folytatják az ismerkedést, akik nem ítélik el emiatt.
De ha a nő csak átlagos kinézetű volt, akkor valószínűleg nagyon durva pornókat kellett elvállalnia. Gangbang, bukkake, öklözés, dupla anál, állatos szex. Az kemény.

bordon 2022.01.11. 03:36:12

@#szájbergyerek#: +1

Igen, a posztoló ingyen dughatott volna egy amúgy pénzért kapható, bevállalós nőt. Nem kell feleségül venni vagy bemutatni otthon, csak dugni kell.
Nem kérdés, hogy lenyeli-e vagy engedi-e popiba.

@Reactor: Tág nővel összefuthatsz simán ismerkedve is. Ez jórészt genetika és életkor kérdése, nem egy néger fogja kitágítani, hanem a sport hiánya, túlsúly majd gyors fogyás, terhesség, szülés.

@Lorrh: A szült nők többségénél azért az eredeti feszesség elmúlik. Nem csak a szülés miatt, hogy egy gyerek feje átmegy rajtuk, hanem a terhesség miatt is nyomás van a medence izmain hónapokig.
Nyilván van feszes hüvelyű anyuka is, de azért a többségnél változások vannak.
Ilyen szempontból az, hogy 22 centis farkú négerek dugták a pornós lányt, nem annyira súlyos. A terhesség és szülés azért jobban odatesz a nőknek.
De elég egy pár hízás-fogyás körforgás is, az is megereszkedett szöveteket eredményez.

antisocialnetwork 2022.01.11. 04:32:54

Újabb kamu poszt.Csajok és pasik ismerkedős oldaltól, már eljutottunk a pornóig. Szerintem itt kéne abba hagyni ezt a kamu oldalt. Ettől már csak az lenne durvább kamu, ha azt mondaná az egyik fél, hogy régen politikus volt :D

Hegge Balázs 2022.01.11. 07:14:26

Ugyanazért pornóznak, amiért dubajoznak. Lekvárért. Szó nincs itt önbizalomról. Baszni könnyebb, mint korán kelni és elmenni dolgozni kevés pénzért.
Egyébként egy szót se szólj, mert fentről lefelé így van.
-átlagos állampolgár
-Pornószínész
-Aranyásó
-Dubajozó
-Prostituált.
Hülye lúzer vagy, hogy kihagytad. Pornószínésszel nem mindenki reszelhet.

Real_Time 2022.01.11. 07:19:21

@Heinrich Spitzvogel: Itt a vadfeminista nyugaton, a nőtoló rendszerrel bíró hazai, asszonyhiteles pályán már szerintem nem a pénz a legfőbb motiváló a pornóhoz. Ahogy írták itt többen is már, rengeteg másféle lehetőség is van, modellkedés, webcam, onlyfans, tehát a kurválkodás online formájával is tudnak pénzt keresni, ha csak ezen múlik. A civil életben meg persze az egyetem után igyekeznek a cégek mindenhová női managereket rakni, szóval ma már ez inkább csak amolyan átmeneti dolog nekik. Amit írsz az a 90-es évek, 2000-es évek elején volt jellemző, akkor ahogy megnyíltak a határok úgy a magyar női lábak is a pornóvilág előtt, gyakorlatilag rekordokat döntve. Az akkori "színésznők" tovább is maradtak a pályán, lényegében ameddig ki nem öregedtek, pontosabban még kicsivel előtte igyekeztek egy gazdag faszt beszerezni férjnek, a távoli jövő biztosítása céljából, csak azután szálltak ki.

bordon 2022.01.11. 07:36:43

@Real_Time: Onlyfans jellegű rendszerekben a csajok pár százaléka keres jól, a többi meg szinte semmit. Az átlag onlyfans-en 180 USD havonta. Ez úgy jön ki, hogy páran keresnek több ezer, sőt tízezer dollárt, a nagy többség meg pár lyukas garast. Pornóból legalább azonnal van pénz, egy jelenet X euró. Prostiskodásból szintén kiszámíthatóbb a bevétel. Az online munka elég bizonytalan és a világ minden tájáról való lányokkal versenyez a próbálkozó.

A posztban szereplő hölgyemény valószínűleg a webcam-onlyfans korszak előtt vállalt pornós szerepeket. Vagy egyszerűen a pornóhoz volt kapcsolatrendszere, oda jelentkezett előbb, mert azonnali és stabil pénz kellett neki. Onlyfans-en fél évbe is beletelik, mire kiderül, hogy megéri-e az illetőnek.

bordon 2022.01.11. 08:04:30

@Rubasov et.: A modelleket a fotósok, modellügynökségek vezetői és befolyásos médiagecik kúrogatják. Meg sportolók és vállalkozók. Modellszakmából se kerül ki szűzen az ember lánya.
A pornó is egy munka, nem is könnyű.
A szememben egy állami ingyenpénzért, lakáshitelért gyerekeket szülő nő pont az a szint, mint a pornós. Sőt! A pornós annyival jobb, hogy legalább nem tol a világra gyerekeket pénzért.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.11. 08:51:03

@Reactor: a táguló pina amúgy vicces mert összefügg a csípőméretekkel is, pl az apró ázsiai lányok, akik 130-150 magasak, sokkal szűkebb puncival rendelkeznek, mint nagytestű társaik, több éves edzés után sem kolompoltam bennük (náluk már én is nagyon nagynak számítok). Szóval én azt gondolom, hogy szülés után a nők jelentős része elhagyja magát, ezért tágul ki. Azt kétlem, hogy bárki kitágult volna attól, hogy nagyobb répával szúrták. A segglyuk ilyen szempontból tök más lapra tartozik, mert annak az a célja, hogy kívülről zárva legyen.

Lorrh 2022.01.11. 09:33:34

@bordon: igen, teljesen reális amiket írsz.

Burgermeister 2022.01.11. 10:55:15

Voltam pornos csajjal. Semmi extra, szuk volt jo volt ennyi. Mondjuk barmit csinalhattam vele, nem finnyaskodott.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.11. 11:26:45

Tessék baszki, a fél blog volt már pornós csajjal

Lorrh 2022.01.11. 11:28:56

@Puerto Prince: ilyen ez a pop szakma :-)

semmi hatalmat senkinek 2022.01.11. 11:29:45

Hát nem tudom, engem egy percig se zavart volna a pornós múlt... na jó, lehet, hogy némi teljesítmény-szorongásom lett volna az első 1-2 alkalommal:)
A "csődörök és méretek" polémia meg nettó hülyeség. Ugye manapság házalt miferink az "úristen, very big" szöveggel Mészáros Lölö zászlórúdja kapcsán:) Na, ezt a mémmé vált mondatot eredetileg egy Baby Jewel művésznevű magyar pornós adta elő, amikor szembesült a Rocco Siffredi altesti adottságaival. Ami simán hihető, mert mindannyiunk kedvence Vad Kati is azt nyilatkozta, hogy nem szeretett Roccoval dolgozni a kényelmetlenül nagy méretei miatt. Szóval valószínűleg a pornós hölgyek zöme is az átlag méreteket preferálja...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.11. 12:01:35

@Lorrh: mondjuk néztem a rosszlányokon is vannak fent expornós nők.

Te hol szedted fel a te partneredet? :)

para_noir 2022.01.11. 13:06:26

Kérni kell tőle egy átfogó std tesztet, aztán mehet a reszelés. Ha jó fej, még el is lehet venni, nem gáz szerintem. Az meg erős tévedés, hogy minden poreszos csaj 9-10-es kategória, válasszon ki bárki random 10 videót a redtube-on, és láthatja, rengeteg az átlagos, sőt azalatti csaj is.

bordon 2022.01.11. 13:06:40

@Puerto Prince: A rosszlányok tele van nem csak ex-pornósokkal, hanem aktív pornósokkal is. Ma már kevesebb pénz van a pornóban, ráadásul sok ezer lány nyomul az iparban, nagy a verseny, ritka az, aki olyan híres, keresett, hogy csak pornóból meg tudna élni. Ezek a lányok nyilván nem fognak elmenni Tescoba pénztárazni, inkább prostinak állnak, webcamen próbálkoznak. Sokan szabályosan reklámnak használják a pornófilmjeiket.
Sok "magyar" (inkább cigány) csaj van így ezzel. Többségük tényleg nem szép, nem különleges, megjelenésükben egy útszéli cigány kurvára emlékeztetnek.
Ava Black
Nikki Fox és testvére, Kitty Fox
Vanessa Hill
Tiffany Rousso
Kelemen Annácska
Anita Bellini
Akira May

Ezek a pornósok mind fenn voltak vagy vannak is rosszlányokon. Látható, hogy vagy kiéhezett férfiak nosztalgiájából élő kiöregedett példányok (Kelemen Anna), vagy nevenincs, tucatarcú proli, félcigány, igénytelen filmekben szereplő csajok.
Van 10-20 jelenetük xvideos-on, de ennyi, ennél többre ők nem fogják vinni pornóiparban, ahol azért kellene a jó megjelenés, szép arc, hogy keresett, híres szereplő váljon belőlük. Rosszlányként megkeresik óránként a 15 ezret. Nekik ez a kőkemény realitás.

bordon 2022.01.11. 13:12:25

@para_noir: Azért elvenni nem kéne. Még úgymond normális nőt se, nemhogy pornóst, prostit.
De pár patront megért volna, ha jófej, akkor lehetett volna tartós szexpartner.
Arra mondjuk kitérhetett volna a posztoló, hogy mivel foglalkozott a nő a találkozásukkor, mi volt a munkája. Ritka az a pornós, aki az ipar mellett tanul, képzi magát és szerez magának rendes állást utána. Gyakoribb az, hogy az illető belekényszerül a prostitúcióba. Ez pedig probléma, mert mindent ehhez fog mérni, hogy ő óránként 15 ezret ér, neki ne mondja meg senki, hogy mit csináljon, mert ő nem fog elmenni irodába számlákat rendezgetni havi 250-ért.

para_noir 2022.01.11. 13:22:21

@bordon: dolgoztam jó rég Pesten olyan helyen, ahol mellettünk egy peep-show volt, ami persze valójában gyorsszexelde volt. Beszéltünk néha a csajokkal meg a kidobókkal, a lányok között nem kevés fősulis, egyetemista volt, kényelmesebb volt így előteremteni a pénzt a bulira, szállásra, tandíjra, akármire, mint a boltban kasszázni. Mára közülük nyilván sokan sikeres jogászok, közgazdászok, elegáns családanyák, kitudja mik. Nyilván nem ez az átlag, de aki a szexiparban van, nem kivétel nélkül a szemétégetőnél köt ki.

bordon 2022.01.11. 13:59:26

@para_noir: Nem a szemétégetőnél, hanem webcam-es vagy rosszlányok oldalakon.
Beszélgettem én is sztriptízbárban táncoló fiatal anyukával, semmi extra, egyszerűen ez a munkája, az a bár még csak nem is lehúzós, túlszámlázós hely volt. De vannak konzumlányok, akiknek az a feladata, hogy feltornázzák a vendég fogyasztását. Észnél kell lenni.
Meg olyan (cigány) lánnyal is találkoztam, aki Svájcban kereste a milliókat a hátán fekve, mert egy olyan alföldi falusi vályogviskóból jött, amiből ki-be jártak a patkányok a falon keresztül. Anyja-apja csúnya, fogatlan, tanulatlan, írni-olvasni nem tudó cigányok voltak, a lány meg huszonegy évesen kisgyereket hátrahagyva dolgozott Svájcban. És gyönyörű volt. Meg nem mondta volna senki, hogy honnan jött.
Ismertem közgázos és külkeres csajokat, akik külföldi legénybúcsúkat kísérgettek (angolul, németül, olaszul, hollandul), alapból nem kellett szexelni, arra ott voltak a profik, de azért néha ők is elcsábultak egy nagyobb összeg hatására. Szóval prosti sokféle van, de aki egyszer belekóstol abba, hogy milyen az, amikor egy nap alatt keres annyit, mint mások egy hónapban, akkor az lesz neki az alap. És nem fog elmenni kevesebbért gályázni. De ezzel én is így vagyok, ha egyszer elértem egy karrier szintet és bérszintet, akkor nem szívesen végzek nehezebb munkát, pláne kevesebbért.

11110000 2022.01.11. 17:29:01

Pornósok mint ultraszépek?
Ne bassz, a többségüknek olyan a kinézete, hogy több hónapi dugásmentesség után fanyalodnék csak rá.

Kivételek persze vannak, Nikki Beluccit pl. simán bevállaltam volna, amikor csúcsformában volt (vagy 15 éve). Lehet, hogy ma is, de fogalmam sincs, mi van vele, és hogy nézhet ma ki.
Ráadásul beszélt is néha (celebként, tévében), és fejben is eléggé rendben lévőnek tűnt.
De van még 1-2 ilyen, a többség viszont nagyon nem, és nem a pornózás miatt.
Egyik barátom dolgozott egy pornólap szerkesztőségében (a mai népligeti buszpályaudvar helyén, egykori Mafilm/Movie telephelyen), jártam be hozzá, mindig volt ott pár csaj, háát... közelről sem a kinézet, sem a szellemi színvonal nem ütötte meg az elvárt szintet, pedig néhányat simán el lehetett volna vinni.

11110000 2022.01.11. 17:49:20

@Heinrich Spitzvogel:
Van olyan pornós nem is egy, aki multimilliomos, mégis csinálja.
Nem a pénzért.

Vagy mondjuk Maitland Ward. aki a "rendes" filmiparból csöppent bele a pornóba. Anyagilag nem volt rászorulva.

@God Harald:
A nőgyógyászok mind szépek?

@Rubasov et.:
A szoftpornóban nincs sem orális, sem egyéb szex, csak imitálják.
Szívesen.

"én vagyok a szerencsés 24. lovag az életében"
Az lófasz.
Volt olyan csajom, aki azt mondta, 250-ig számolta, de annak már több éve. :-)
Nem emiatt mentünk szét.

Palvin Barbit meg láttam közelről (pár éve a Szigeten), hát szerintem messze nem 9-10/10. Persze ízlések és pofonok...
Neki szerintem mázlija volt, hogy modell lett, nem szegény családból indult, időben felfigyeltek rá és nem verték át, stb., stb...

@Puerto Prince:
Igen, amíg nincs ilyen partnerük, addig sokan ezt mondják.
Amikor meg lesz, akkor erősen változik a vélemény.
Egy expornós férfi beszélt róla, hogy ez még a szakmán belüli párkapcsolatokat is tönkre tudja tenni, pedig mindketten ugyanazt csinálják.

@Reactor:
A fasztól nem tágul ki annyira, ellenben a gyerekszüléstől igen. Gondolom, akkor minden nődet kibasztad az első gyerek után.

@Lorrh:
+1

Reactor 2022.01.11. 17:51:28

@11110000: Nem házasodtam soha, nem is fogok :) ez a veszély nem fenyeget.

11110000 2022.01.11. 18:15:57

@Reactor:
Hát öcsém, te kurva szép lehetsz.
Mert az eszedért biztosan nem szeretnek.

"A honvédségnél se engedték soha kivenni a véradó-szabadságot"
Ez meg szimpla hazugság. Ha valamelyik parancsnok nem engedte volna, simán megfenyítik, és a néhányadik után mozigépész-tanfolyam a Petőfi laktanyában erre fenntartott részlegen.
Volt olyan zászlóalj-parancsnokom, aki az általa kiadhatónál 4 nappal (21 helyett 25 nap) több laktanyafogságot adott pár embernek, ami azzal is járt, hogy fél évig sehova.
Amikor a 25 nap letelt, akkor a századparancsnokom elé állt (a főnöke elé), hogy XY elvtárs, ha a fiúknak a helyben járás is jár, akkor kénytelen leszek jelenteni az ezredparancsnoknak, hogy Ön túllépte a hatáskörét.
Mivel a fenyítéseket írásban osztották, azaz nyoma volt, nem nagyon tagadhatta volna le a faszi, hogy első dühében többet adott, mint adhatott volna.

@Lorrh:
Ez a 40 milyen mértékegységben értendő? Centi?
Mert évben tutira nem. Nem 1 negyvenes csajom volt. Eleinte még oké, de pár hónap után már eléggé kellett mindet noszogatni.

@Alick:
Felétek elővett fasszal szoktak ismerkedni?
Ez melyik országrész?

@Tahmaris:
Ezeket a mendemondákat ne hidd el. Bárki mondta, hazudott.

@Puerto Prince:
" fasz ugyan a péniszbe pumpált vértől merevedik, de izmoktól áll fel"
Anatómiából bukás.

@Almandin:
"Másrészt nagy az esély, hogy valóban testi károsodásokat szenvedett el az illető."
Aztán mi a lófasztól? Tanulj már egy ki anatómiát.
Másrészt bár valóban mindkettő prostitúció, de egy átlag kurva mindenkivel dug, aki megfizeti, míg a pornósoknál a 80-as évek eleje óta, amióta az AIDS felütötte a fejét, kötelező a rendszeres orvosi vizsgálat és szűrés. Szóval abban az egyben biztos lehetsz, hogy nem fog megfertőzni. A kurváknál meg 50-50%: vagy igen, vagy nem (tudom, a valószínűség-számításban erre más módszert használnak).

@bordon:
Láttam már állatos pornót, vannak bennük nagyon szép csajok is.
Csak gondolom, nagyobb pénzt fizet.
Ismerni csak olyat ismertem, aki csak emberpornóban vett részt.

11110000 2022.01.11. 18:16:41

@Reactor:
Mondjuk a hozzászólásaid alapján megértem a csajokat, hogy nem akartak hozzád menni.

Reactor 2022.01.11. 18:30:39

@11110000: Na, te se vagy egy matyóhímzés, aranyapám.
Személyesen tapasztaltam, hogy nem adták meg a véradó-szabadságot. Kérni lehetett kihallgatáson, persze, csak épp a válasz mindig "nem" volt. Ja, és a ZMNE-ről beszélek. A régiről, ami helyén most buszpályaudvar van, tudod. Ott speciel nem adták ki. De olyan természetesen nincs, hogy valaki mást tapasztalt, mint te, mert mondjuk olyan parancsnokokat fogott ki, mint Rakonczay vagy Suhajda. Neeeeem, egyszerűbb karakánul kijelenteni, hogy hazudok, és kész. Ahogy mindenki más is "hazudik", akinek más a véleménye, mint neked. Hát whehehehe, de komolyan.
A csajok pedig nekem tesznek szívességet azzal, hogy egy sem akar hozzám jönni. Ha neked lételemed a házasság, az legyen a te bajod.

God Harald 2022.01.11. 19:18:27

@11110000: mind szépek! Amelyik mégsem, az viszont gavallér!

Tahmaris 2022.01.11. 19:24:47

@11110000: Értesz a pornó világàhoz?
Egyébként az játszik, ha egy nő hozzászokik a nagyhoz, utána a átlagos nem lesz neki kielégítő.

Lorrh 2022.01.11. 19:48:50

@11110000: "Ez a 40 milyen mértékegységben értendő?"
MegaJoule per hektoPascal.

MsIreneAdler 2022.01.11. 20:08:10

Mindenki milyen hüvelyszakértő ezen a blogon... nőt egyébként kérdeztetek már erről :)? Mármint, hogy mi a helyzet odalenn?

Almandin 2022.01.11. 20:55:27

@11110000: A gyakori análszexeléstől pl. kitágulhat a végbélnyílás, széklet-inkontinencia alakulhat ki. De sürgősségin is kikötöttek már pl. dupla análozás után egyének (nemcsak nők).
Itt is lehet olvasni arról, hogy a pornószínésznőknél milyen testi kockázatokkal jár az intenzív munka:
jozsefvaros.hu/hir/77246/miert-karos-a-porno
Tehát inkább neked kellene többet foglalkoznod orvosi témákkal, mint nekem. Sokan pl. még azt se tudják, hogy az análszexnek milyen veszélyei vannak (nemcsak a pornósokra nézve), valamint hogy az STD-k nemcsak vaginális úton adódhatnak át.

11110000 2022.01.11. 23:04:13

@Reactor:
Matyó hímzés, külön.
A véradószabadság, na, az az, ami egybe.

A buszpályaudvar helyén a Mafilm volt, a most átadott sportcsarnok helyén meg a ZMKF (Zalka Máté Katonai Főiskola), a ZMNE (Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem) ellenben a Hungária körúton volt, bár amikor a Zalka még létezett, a ZMNE neve ZMKA (Zrínyi Miklós Katonai Akadémia) volt. Tudom, oda jártam évekig edzeni.
Látod, már ezekre is rosszul emlékszel, pont mint a ki nem adott véradószabadságokra. Amit bizony ki kellett adni, és ki is adták, mert senki nem kockáztatott egy ilyen faszság miatti fenyítést, meg azt, hogy esetleg 2-3 évvel később léptessék elő.
Gondolom, jobban szereted kiverni, mint dugni. Egészségedre, de legalább gy kurvához fizess be, hogy életedben egyszer megtapasztald a dugást is. Mert ezzel a stílussal max. guminőt szerzel.

@Tahmaris:
Nincs olyan, hogy hozzászokik a nagyhoz, nem ezért nem tudod kielégíteni a csajaidat.
A hüvely (bármekkora fasszal dugták is) alaphelyzetben akkorára húzódik össze, hogy 2 ujjad sem megy bele (síkosítás és fájdalom nélkül).
Nem a pornóhoz kell érteni hozzá, hanem némi anatómiát tanulni.

@Almandin:
Ez megint csak nem igaz, attól lehet székletinkontinencia, ha a gyűrűs záróizom elszakad, mert durván hatolnak be. A pornósok azért síkosítanak előtte, még ha a filmen nem mutatják is.
Szóval bizony, neked kéne ezzel az orvosi témával foglalkozni, mert most csak ostobaságokat beszélsz.
A betegség más tészta, az valóban terjedhet seggen át is (sőt, olyan szépségek is, mint a coli baktérium, ami mindenkinek a seggében lakik), ezért szoktak a pornósok análszex előtt beöntést csinálni, amit te megint csak nem látsz a filmeken, de attól még ez van.
A pornóban, főleg Amerikában, kurva kemény egészségügy szabályok és előírások vannak, és ha valaki nem tartaná be, akkora pert kap a nyakába, hogy koldusbotra jut. És mivel ezt tudják, betartják.
Azt ugye tudtad, hogy a Holdnak van túlsó oldala is, annak ellenére, hogy azt sem láttad még?
Próbáljatok a mesék és a képzelet világából leszállni a Földre.
Hahó, öcsi, ez a való világ.

Reactor 2022.01.11. 23:25:33

@11110000: Tévedsz. A ZMNE a Népligetben volt, majdnem a Fradi-stadionnal átellenben. A kapujából mái napig megmaradt a két betonpadlat, ahol a két ágyú állt. És nem, nem adták ki a véradószabadságot, de nagyon frankó, hogy te ezt is jobban tudod. A főtisztjeink pedig őrnagyok és alezredesek voltak, akik vélhetően nem tartottak annyira az elő nem léptetéstől, meg a fenyítéstől, mint amennyire hiszed, vagy szeretnéd hinni.
Hogy a Petőfi laktanyában mi volt és mi nem volt, nem érdekel. Szentedre se érdekel, mert nem ott állomásoztam. Sőt, Pápa és Szentkirályszabadja se. Ha ott kiadták, akkor hip-hip-hurrá. A ZMNE-n nem adták ki, akkor se, ha még leírod ötvenszer az ellenkezőjét. Period.
A dugás-témakörrel szintén csúfosan mellélőttél, kis barátom, de segond. Volt barátnőm, gyaníthatóan több, mint ahány gigabájt pornóvideó van a gépeden, 20+ évig kujtorogtam nők után, és így utólag már bánom, hogy ezt az időt nem valami jobb, hasznosabb dologra fordítottam, ami mondjuk hasznot hoz és karaktert is fejleszt. Te erre vered magad, hogy heti négyszer kopulálsz? Fú eccsém, ez ám a teljesítmény, erre egy egysejtű is képes.
Ami pedig a stílust illeti, nem tudom, kettőnk közül ki is csörtetett be ide, és állt neki durrogni minden ok nélkül. Így kérjél számon másokat, oké?

Tahmaris 2022.01.12. 00:11:51

@11110000: Ezt is rosszul tudod tesa. Akivel nővel most együtt vagyok, a férjének nem volt akkora mint nekem, azt mondja nem is élvezte úgy mint velem.
Aki hozzászokik a 20 centihez, annak a 16-17 màr nem ad olyan érzetet, nyugtathatod magad hogy nem. DE!

Tahmaris 2022.01.12. 00:14:54

@11110000: Anatómiáról meg ne akarj magyarázni, mert azt tanulok. De biztos vagyon benne, hogy több nő megnyílt a szexuális szokásaival kapcsolatban nekem, mint amennyi neked valaha is fog.

mgdé 2022.01.12. 00:27:45

@Reactor:

Mielőtt kihívjátok egymást párbajra: Az nem lehet, hogy van köztetek pár év, s ezért esetleg akár mindkettőtöknek igaza lehet? :D (Átnevezték pl.) Mindenesetre a Népligetnél levő pályán én a Zalka nevén futó csapatok ellen fociztam jó pár éven keresztül. A legemlékezetesebb meccsek a vietnami-arab-fekete vegyescsapat ellen voltak. :)

(De játszottunk a Budaörsi úton is a laktanyában, meg a Hungária körúton is, volt is aki a katonacsapatból - hivatásos tiszt volt, s túl gyenge volt neki az ottani aktuális eresztés - át is igazolt hozzánk.)

mgdé 2022.01.12. 00:34:33

@Tahmaris:

Tanulni hasznos és jó, de a vitázáshoz azért inkább már tudni kell ...

11110000 2022.01.12. 02:23:34

@Reactor:
Az a Zalka volt, te idióta. A rendszerváltás után meg Bolyai János Katonai Főiskola.
A ZMNE (helyett ZMKA) a Hungária körúton volt, valamivel a Hős utca előtt (a Fradi-pálya felől közelítve).
Szóval már ebből kiderül, hogy hazudozol összevissza.
Szopni jársz te ide, vadász.

"A főtisztjeink pedig őrnagyok és alezredesek voltak"
Akkoriban nem volt olyan, hogy főtiszt, csak olyan, hogy tiszt. És igen, akiről beszélek, az a zászlóaljparancsnok is alezredes volt, a századparancsnok meg százados.
Meg hát hogyne számított volna egy őrnagynak vagy alezredesnek is az előléptetés.

És bizony, kiadták a véradószabadágot, mert kötelező volt.

"Volt barátnőm, gyaníthatóan több, mint ahány gigabájt pornóvideó van a gépeden,"
A 0-nál nem nehéz többnek lenni.
De erősen kétséges, hogy akár ennél is több csajod lett volna.

@Tahmaris:
Igen, és minden nő igazat mond. Hahaha, öcsém...
Vagy mutatott róla videókat is?
Mellesleg az tök mindegy, hogy 20 vagy 16 centi, mert a hüvely hossza 12 centi körül van. Szóval csak az a kérdés ebben az esetben, hogy mennyi nem fér be.
Anatómiát, mi? Muhaha...
Egyébként meg a méret csak másodlagos. Persze a nagy (úgy értem, tényleg nagy) faszú palik azt hiszik, hogy bedugják, és meg van oldva a kérdés. Pedig nem. Tudod, technika meg ilyenek. Majd ha elmúltál 16 éves, talán te is rájössz.

"De biztos vagyon benne, hogy több nő megnyílt a szexuális szokásaival kapcsolatban nekem, mint amennyi neked valaha is fog."
Hát ebben azért ne legyél annyira biztos, kisöcsi. A max. 2, ami a te számod, nem olyan nagy szám.

"Anatómiáról meg ne akarj magyarázni, mert azt tanulok."
OKJ-s tanfolyam? De ahogy látom, még nem volt meg az első óra.

@mgdé:
Valóban átnevezték a rendszerváltás után. Zalkáról Bolyaira, de nem ZMNE-re (amiben a Z a Zrínyi).
A csávó elkapta a szellemi hantavírust.

Reactor 2022.01.12. 02:40:34

@11110000: Én 2004-ben vonultam be önként, és akkor hivatalosan Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemnek hívták. Hogy te minek hívod, hogy a súlytalan álláspontodat próbáld erősítgetni, az senkit nem érdekel, ostoba boomer.
Igen, bizonyára hazudok. Sőt, a Budapest térképek is hazudtak, ahol ZMNE néven volt feltüntetve. De még a Posta is hazudik, amik ilyen címzéssel küldték nekem a levelet. Mindenki hazudik, még véletlenül se te mész szembe a sztrádán, hanem a másik száz.
Ez a "vadászozás" már 10 éve is égő volt a Homáron. Frissítsd kicsit a vágólapodat, boomer selejt, ezek már átlátszóra koptatott, lejárt szövegek.

A hivatalos terminológia megkülönböztet tisztet és főtisztet. Sőt, tisztest és tiszthelyettest is. Maradjunk annyiban, hogy akkor voltál te katona, mikor én aszteroidabányász.
Nekik úgy látszik, nem számított az előléptetés, mert nem adták ki a véradószabadságot senkinek. Akkor se, ha átmész papagáj-üzemmódba, és leírod ötvenegyedszerre is ugyanazt a baromságot.

Azt meg konkrétan leszarom magasról, hogy mit hiszel, hány barátnőm is volt. Hidd azt, hogy semennyi, ha ettől jobban alszol. A lapos Földes idióták és az ideológiájukba belehülyült LMBTQVWXYZ-fetisiszták mellett te igazából nem sok vizet zavarsz.

@mgdé: Szellemi párbajt ezzel a fegyvertelen emberrel? Haha. Ez a bugris nekem nem ellenfél. Egy átlag failtroll Brendel Mátyás és a Derontulon-félék szintjén.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.12. 07:04:12

Most már célszerű lenne Irénkét meghallgatni, hogy mi a helyzet a fasz- és pinaméretekkel, úgy női szemmel nézve.

Occam beretvája 2022.01.12. 09:21:58

A kérdéses objektum neve az 1967-1999 időszak között Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskola volt.
A véradó szabikat szigorúan kiadták mind hallgatóként mind honvédként, legalább is 1977-78-ban. Személyes tapasztalat. ( Főiskolai hallgató, Harc és gépjármű technikai szakirány és honvéd őrszázad (sportszázad.)

Lorrh 2022.01.12. 09:59:32

@11110000: ebben nincs igazad, mert van és volt is főtiszt: őrgy. alez. ezds.

@MsIreneAdler: meséééééééééélj!!!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2022.01.12. 10:18:37

Pedig sok helyen, például valóságsó versenyeken előny szokott lenni:

Casting azaz szereplő válogatás

Sok castingnál fontos és ügydöntő szempont manapság a szájfenékméret és a szájűrméret. Még nagyobb válogatási előnyt jelent a mély torkos technika ismerete.

szemléltető kép hozzá:

erkolcstan.blog.hu/2014/09/02/casting_azaz_szereplo_valogatas

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2022.01.12. 10:23:29

@Peni a Valdes:

Igen ... vannak olyan pornószereplők, akik csak a saját párjukkal pornóznak és élethű, nem megjátszott szeretkezéseket mutatnak be. Ezek többnyire romantikusak és intimitás is van benne, már amennyire lehet. Csak egyet említek meg

Kate Marley

_Alex__ 2022.01.12. 11:51:55

A nők többsége átlagos, pornóhoz nem szénné sminkelt modell kell. Úgy érzem a poszter nem sok pornót nézett. Javaslom a gyűjtőszájtokat ahol sok művésznő munkásságát meg lehet tekinteni, vannak kivételesek de azért rengeteg inkább a nem csúnya, egyszer-kétszer elmegy átlag. Nincs ezzel semmi baj mi is átlagosak vagyunk.

Sir Gombóc 2022.01.12. 11:59:28

@Reactor: a Zrínyi Miklós Katonai Akadémia, később Nemzetvédelmi Egyetem a Hungária körúton volt, van. A Zalka volt a Népliget mellett..

Hülye aki elolvassa! 2022.01.12. 12:00:53

Ha nem olyan szép a nő, akkor valószínűleg extrém pornózott. Állatos, öreges, esetleg kaki-pisi.
Feleségnek való!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2022.01.12. 12:46:41

@Peni a Valdes: Ha elolvasod a blog leírását, csak félig, akkor felvilágosulsz. Na ide másolom neked:

Szórakoztató ErkölcsTan MémBlog

A Szórakoztató Képes Erkölcstan és etikaoktatás memetikai blog célja, hogy játékos, szórakoztató és könnyed stílusban vigye át azt az általános emberi erkölcsi tudást, amit máshol vagy egyáltalán nem is tanítanak, vagy ha egy részét igen, akkor az magolni kell, felelni és akár vizsgázni is belőle. ...

Alick 2022.01.12. 14:07:07

@11110000: "Felétek elővett fasszal szoktak ismerkedni?"

"intim ismerkedés"
Adok hozzá értelmező szótárt: amikor az ágyban először csekkolják egymást.

Alick 2022.01.12. 14:21:32

@11110000: "Akkoriban nem volt olyan, hogy főtiszt, csak olyan, hogy tiszt."

A Kádár-rendszerben is voltak főtisztek, arany alapon ezüst csillagos váll-lappal (őrnagy, alezredes, ezredes).

"Mellesleg az tök mindegy, hogy 20 vagy 16 centi, mert a hüvely hossza 12 centi körül van."

Hosszában megnyúlik és a 16 centist a kisebb hüvely is elnyeli.

MsIreneAdler 2022.01.12. 17:20:33

@UBI1889: @Lorrh: @Puerto Prince:
először is, én nem fogok, nem is akarok ilyen nagy igazságokat kinyilatkoztatni, mint ti itt:), csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, illetve azokét, akiket ismerek. Úgy női szemmel nézve egyébként a felvetett problémák valósak, jogosak. Tehát kár tagadni, az idő vasfoga, a szülés bizony nem hagyja érintetlenül a puncit. Viszont amiben tévedtek  hogy a sok kefélés (normál, nem félméteres dildóval meg ököllel) árt a puncinak, attól az elhasználódik. Én egy nőgyógyásztól tudom, hogy a rendszeres (a nőnek is (!) kielégítő) nemi életnél nincs semmi, ami jobban karban tartja a vaginát. Minél többször, minél tovább éljenek a nők szexuális életet, ezt tanácsolja.
Egyébként az egészet odalenn nem úgy kell elképzelni, mint mikor egy tini fültágítót tesz a fülébe, egyre nagyobbakat, a végén meg mikor kiveszi, úgy néz ki, mint egy elcseszett szatyor... Nem. A hüvely fala sokkal rugalmasabb, erősebb szövet. Viszonylag gyorsan regenerálódik. Persze néha kell a segítség, torna  ami  inkontinencia ellen is jó, illetve végső esetben ott a műtét. Több olyan ismerősöm van, aki szülés után helyreállító műtétre szorult, és ne ilyen luxus szépészeti beavatkozásra gondoljatok meg aranyöltésre. Csak arra, hogy egyáltalán még alkalmas legyen bármire is az a testrész. A pasik szeretik azt hinni, hogy a tág hüvely a nőnek mindegy, sőt szinte, ahogy olvasom az itt kommentelőket, már már olyan felhangja van az egésznek, mintha csak  direkt a férfiak bosszantására tágítanánk minél nagyobbra. Elárulom, egy nőnek is tök jó,  ha nem harangoznak benne. Na és itt el is érkeztünk a "zsemle kicsi vagy a pofád nagy" kérdéshez :). A pasi mérete. Ez túl van lihegve. Én személy szerint azt gondolom,  hogy a kicsi az a 8-10 centi alattira vonatkozik, természetesen ez a harcrakész állapot. Nos azt azért kell kompenzálni, nem mondom hogy veszett fejsze nyele, de őszintén szólva nem lennék felvillanyozva, ha csak keresgélnék és keresgélnék a gatyában... Abszolút átlagpárti vagyok, és inkább az érdekel, hogy működjön és tudja használni a  tulajdonosa. Az ilyen masszív, monoton fűrészeléstől pedig csak a poreszban sikongatnak a csajok, igazából közben azon gondolkodnak, mit főzzenek másnap.
A szülés utáni szexről.  Azért megkérdezném a kedves férfiakat hogy miután kitoltak egy teniszlabdát a péniszükön, mennyire lennének kanosak :)? Idő kell, van akinek több,  van akinek kevesebb. Egyrészt fizikailag másrészt hormonálisan is egyenesbe kell jönni. Érdekes egyébként, mert a sok kommentben leírtakkal ellentétben, azon barátnőim, akikkel ilyesmit megbeszélünk, mindegyik alig várta, hogy minden akadály elháruljon és dugjanak végre egy jót a párjával. Jó,  ott a szex a gyerek előtt is működött. Meg aztán lehet beszélgetni ám a zsörtölődés és a követelőzés helyett. Van hogy elmennek egymás mellett a felek. Pl a nő nem kezdeményez, mert nulla az önbizalma a megváltozott teste miatt, a férfi kíméletből vagy sértődésből nem közelít, erre a nő ezt úgy értékeli, hogy ő valóban nem kívánatos, mégjobban elzárkózik... Aztán kiderül, hogy pár fülbe suttogott szó, meg némi síkosító meg is oldja a helyzetet.
A nők is szeretik a szexet, ezt mindig elfelejtik. A jó szexet.
Most így hirtelen ennyi.

Motorogre 2022.01.12. 18:47:35

@MsIreneAdler: Egyetértek a kommenttel, ott a pont !

1 megjegyzés: a "miután kitoltak egy teniszlabdát a péniszükön" témakör telitalálat: kő esetén a hölgyeknek a katéter pimf, de a férfiaknál kb. felér egy szüléssel (már ahogy a szülési gondokat elképzelik) - azaz mire leoltják a villanyt, kiegyenlítődnek a gondok is - nemcsak a gyönyör.

Teirlsziász görög nemváltó Isten (akkor a halandók még nem ...) szerint a női gyönyör 10x-ese a férfiénak, azaz mai fejjel az aktusok számával súlyozva kb. egál.
(a matek csak úgy jön ki, ha a "sikeres" aktusokat számoljuk, vagy a kecske is.. merthogy nincs 10-szer annyi partner stb..)

Motorogre 2022.01.12. 18:48:13

A villanyoltást nem a hálószobában értem, hanem a temetőben.

MsIreneAdler 2022.01.12. 19:57:43

@Peni a Valdes: :)
@Motorogre: bizony van, mikor a hosszú cső nem előny. De! Erről jut eszembe, mire gondolok mindig mikor a "péniszirigység" fogalmával találkozom. Hogy nálam ez akkor szokott előjönni, mikor nagyon kell pisilni, és irigy vagyok a férfiakra, hogy ők ezt szinte bárhol diszkréten, higénikusan meg tudják tenni :)

Reactor 2022.01.12. 20:29:33

@MsIreneAdler: Hát bizony-bizony, ezért jó férfinak lenni! Be tudjuk írni sárgával a nevünket a hóba! Nektek ez azé' nehezebb ;)
Igaz, cserébe ti akár pirossal is be tudjátok...

Lorrh 2022.01.12. 20:36:27

@Reactor: aki pirosat pisil az súlyos beteg és dokihoz kell mennie.
A menses meg nem spriccel.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.12. 20:53:29

@MsIreneAdler: én pont aszontam, hogy még nem hallottam olyat, hogy a nuna elhasználódott volna. Nem szappan az, nem kopik el!

A podcastos meghíváson meg légy szíves, gondolkodj el ;)

MsIreneAdler 2022.01.12. 21:56:34

@Lorrh: ha már így benne vagyunk a témában szívesen mesélek a menstruációról is :)

@Puerto Prince: a volt főnöknőm mondta ezt nekem mindig, mikor lamentáltam valami pasin. Azt mondta mindig "Irénke, add oda, nem szappan az, nem kopik" :D . De szerettem őt!
Nagyon gondolkodom a podcast dolgon, bár én ugye nem keféltem körbe a világot tehát ilyen sztorikkal nem szolgálhatok :)

Heinrich Spitzvogel 2022.01.12. 22:28:04

@Reactor: dehogy nehezebb, volt olyan csajom, aki kínai írásjeleket is simán belehugyozott a hóba

Reactor 2022.01.12. 22:48:24

@Lorrh: Hát nem spriccel, ez igaz. Így kicsit munkásabb feladat, de lehetséges!

@MsIreneAdler: Ha gondolod, mesélhetsz :D neked amúgy is jó válaszaid szoktak lenni, meg aztán...neked a pinaszakértés is jobban megy ;) A csókról is jó dolgokat írtál anno.

@Heinrich Spitzvogel: És mit adott ki végül a felirat? :D

Lorrh 2022.01.13. 08:49:35

@MsIreneAdler: én csak azért szeretem a menstruációt mert azt jelzi hogy nem lesz gyerek. huhh, ilyenkor mindig megkönnyebbülök.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.13. 23:57:43

@MsIreneAdler: de én meg nem ismerek más magyar nőt kellő nyitottsággal és tapasztalattal. Az én magyar szexélményeim meg a tragikus humor kategória.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.13. 23:59:59

@MsIreneAdler: különben semmi baj, ha nagyon izgalmas tájakra barangolunk, biztos máshonnan is lesznek majd jányok, asszonyok. Hogy úgy mondjam, egy podcasttól a hangod sem kopik el!

MsIreneAdler 2022.01.14. 08:17:57

@Puerto Prince: hidd el, nekem is vannak olyan szexélményeim, amik a sötét humor kategória:)
Egyébként abban teljesen biztos vagyok, hogy találtok nálam érdekesebb alanyt a podcasthoz, és én alig várom, hogy halljam :)

Infomaniac 2022.01.15. 10:51:18

@Rubasov et.: mekkora egy szenyó vagy, és buta is, bocs.
A csajnak volt rendesen összehasonlítási alapja, és így is veled képzelte el a továbbiakat. És ezt te nem értékelted, atyaég...
A hülye belédnevelt kontraproduktív társadalmi normák miatt...

Infomaniac 2022.01.15. 21:06:16

@MsIreneAdler: pedig én is kíváncsi lennék a sztorijaidra :)

11110000 2022.01.16. 21:18:32

@Reactor:
Hej, vadász, vadász, te még mindig szopni jársz ide...

Reactor 2022.01.16. 21:28:38

@11110000: Ezen gondolkoztál idáig, pojáca?
Messze vagy te az elittől, pici emberke. Nagyon-nagyon messze...

11110000 2022.01.16. 21:40:32

@Lorrh:
Most van, de csak a rendszerváltás óta, korábban nem volt, csak tiszt.

@Alick:
Mintha nem ezt írtad volna korábban.

"A Kádár-rendszerben is voltak főtisztek, arany alapon ezüst csillagos váll-lappal"
Nem voltak. Tisztek voltak, nem volt külön kategória. Sőt, altisztek sem voltak, tiszthelyettesnek nevezték az őrmestereket (törzs-, főtörzs- is).

"Hosszában megnyúlik és a 16 centist a kisebb hüvely is elnyeli."
Tanulj anatómiát, és akkor majd nem irkálsz ekkora baromságokat.
Tágulni tágul, 15 centinél nagyobb átmérőre is (persze nem nekiesve, mint tehén az anyjának), de nem nyúlik.

@MsIreneAdler:
Végre egy értelmes hozzászólás.

@Motorogre:
Tíresziász lesz az a görög. :-)
(Görögös ejtés szerint, latinos átírással Teires(z)ias(z). A görög az ei, oi betűkapcsolatot általában í-nek ejti, pl. oinosz = ínosz = bor (ebből van a latin vinos = bor, abból meg a legtöbb európai nyelv bort jelentő szava), ez ugyan ógörög, de újabban használják megint, egyébként újgörögül a bor kraszí (ami az ógörögben a bor vízzel hígítását jelentette.)

11110000 2022.01.16. 21:43:34

@Reactor:
Nekem veled ellentétben van életem, öcsike, nem itt töltöm az egész napomat. A hétvégéimet pláne nem.
Az lehet, hogy én messze vagyok, öreg, de te meg egy világegyetemben sem vagy vele.
És ahogy látom, még mindig szopni jársz ide.

Csak nem te vagy a Szájeresz Józsi?
Mert akkor érthető, hogy még élvezed is a szopást.

Reactor 2022.01.16. 21:52:00

@11110000: Ja, veszem észre. Járod a blogokat, beszólsz boldog-boldogtalannak, és ettől qrva jól érzed magad. Mármint amikor nem a prostikhoz járkálsz (ez utóbbi érthető, épeszű nő szóba nem állna magadfajta jelentéktelen humanoidforma fatönkökkel). Hogy honnan veszem? Tőled, apafej. Te magad írtad a MSZ blogon, hogy hivatásosakhoz járkálsz. Ebbe szépen belefutottál.
Ennyit arról szerintem, hogy te mekkora maxifőnabu vagy a nőknél.

Hozzád képest itt kb. mindenki elit, kamukókler, pozitív egész IQ-val. És tudod apafej, leszarni lehet, de felszarni nem...

Ja, és ismételgesd még ugyanazt az általános iskola 5.b-s szintű beszólást! Nagyon beakadt nálad a "szopás" szó. Eddig mindeni a szádba tette a farkát? Há' szar má' neked, gyöpi.

11110000 2022.01.16. 22:23:07

@Reactor:
"épeszű nő szóba nem állna magadfajta jelentéktelen humanoidforma fatönkökkel"
Ezt nyilván a tükörnek mondogatod, ide szopni járó vadász. Veled viszont még a kurvák sem állnak szóba, mert ekkora seggel, mint te vagy, még pénzért se.

"Te magad írtad a MSZ blogon, hogy hivatásosakhoz járkálsz"
???
Szerintem keversz valakivel. Életemben nem voltam még kurvával.

Ahogy látom, ezzel a felszarással saját tapasztalatból beszélsz, amennyi eszed van, tutira megpróbáltad.

Öcsém, szopni nem én járok ide, hanem te. Szóval bizony, a faszok a te szádban járogatnak, Józsikám.

Reactor 2022.01.16. 22:50:05

@11110000: Aha, szóval keverlek valakivel. Lássuk csak...

mindenkiszingli.blog.hu/2020/12/10/hany_pasival_bujtam_mar_agyba_miert_kerded

A komment dátuma: 2020.12.21. 00:05:03

Még a Szószparkos szintű beszólásaid is teljesen ugyanazok. Tessék, örökvesztes kis failtroll, magyarázd szépen a bizonyítványt.
Tudom, tudom, az nem te voltál, biztos a gonosz ikertesód írogatta, biztos "meghakkolták" [sic] a fiókodat és a nevedben írogattak, sőt, biztos én "hakkoltam" meg a MSZ blogot és változtattam meg a kommentek tartalmát, muhahaha. Bármit, csak be ne kelljen ismerned, hogy csúnyát zakóztál ezúttal (is).

Mi lenne, ha egyszer a nyomorult kis életedben vállalnád a felelősséget azért, amit leírtál, ahelyett hogy szánalmas "az mind te vagy" visszamutogatással meg copypasztával próbálod menteni a veszett fejsze nyelét? Akkor talán, NAGYON talán még emberszámba is vennélek. Addig pedig maradsz puhatestű laposféreg, agy és gerinc nélkül.

Ennyit rólad, kamukókler, akkor és ott etted meg azt a banánt, aminek a héján most csúsztál el. Mehetsz vissza a sarki "barátnőid" közé a szokásos natúr franciádért. Egyiket se sajnálom tőled, nyugodtan viheted mind, így legalább a hozzád hasonló ruppótlan legalja kamuláda söpredékek is kapnak néha-néha szexet.

11110000 2022.01.16. 23:51:48

@Reactor:
Idézd már, te kis kőbányai szopófantom, hogy mire gondolsz. Nem fogok végigolvasni 150 hozzászólást, mert egy elmebeteg szerint ott írtam valamit, amit nem írtam.

Ahogy látom, nagyon szeretsz szopni, mert megint visszajöttél egy adag szopnivaló faszért.

11110000 2022.01.16. 23:56:55

@Reactor:
Ja, esetleg erre gondolsz?

"Ismerek kurvákat (mármint olyanokat, akik iparszerűen űzik a sportot), vannak köztük ritka normális nők is, még tanultak is. Jókat szoktunk beszélgetni. Más kérdés, hogy dugni nem biztos, hogy szeretnék velük, mert ugyan nagyon jól néznek ki, csak aztán eszedbe jut, hogy aznap te ki tudja, hányadik lennél ugyanabban a lyukban. Akár még kotonnal is."

Ha nem lennél funkcionális analfabéta, akkor eljutott volna a tudatodig az a rész is:
"Más kérdés, hogy dugni nem biztos, hogy szeretnék velük"
Szerinted ez mit jelenthet?
Kérsz hozzá tolmácsot?

Öcsém, megint nyitott szájjal rohangálsz a faszerdőben...
Józsi, Józsi, baszd meg, ez nem Brüsszel, de nagyon jól tolod a ritmikus csatornagimnasztika bemelegítő gyakorlatait. Azaz nagyon keményen szopsz már megint.

Reactor 2022.01.17. 00:40:00

@11110000: Igen, mindjárt gondoltam, hogy te még véletlenül se azért mész kurvákhoz, hogy dugjál. Bizonyára beszélgetni jársz hozzájuk, no meg kopogós-römit játszani. Teljesen valószerű! Az elefánt szeme pedig, ugyebár, azért piros, hogy el tudjon bújni a cseresznyefán.
Hogy is feltételeztem ilyen lehetetlenséget, hogy te szexuális kielégülés céljából keresed fel őket.

Kisapám, még azt is élből tagadtad, hogy egyáltalán felkeresed őket. Más blogon másik harcinick alatt többszázas varjúcsapatok létezését is igyekeztél letagadni. Vagy légpuskás, közvetlen találatos linkkel próbáltad bemesélni azt, hogy az ötödikről lehulló fingomnyi csapágygolyó embert ölhet. Ott is bele lett nyomkodva az orrod a saját szarodba, aztán mikor számon lettél kérve, nyomtad ott is a szokásos alsótagozatos vadász-vadász-szopni-jársz-te-ide litániát. Ezúttal se okoztál csalódást, zugnetes oltottbohóc.
Hát ez van, kisapám, ha az ember orrba-szájba konspirál. Előbb-utóbb megbukik. Ezt megszívtad, mint vezérkos a fotocellás ajtót.

Jöhet az újabb copypasztás litánia, tudod...Józsi, szopás, fasz, vadász. Még úgy hat-hét kommentig elszórakoztatsz, aztán ezt a nickedet is szűrőbe teszem, és mehetsz regisztrálni egy sokezrediket. Életképtelen kétmondatos kis csúszómászó.

Lorrh 2022.01.17. 11:36:06

@Reactor: " Az elefánt szeme pedig, ugyebár, azért piros, hogy el tudjon bújni a cseresznyefán."
:-)

ez jó volt, nem ismertem eddig!

11110000 2022.01.17. 13:41:00

@Reactor:
Nem járok hozzájuk, ismerek néhányat. Más területről. És szoktunk beszélgetni. Mást nem.
Ahogy látom, elég komoly gondjaid vannak a szövegértelmezéssel, te kis folyton szopni járó funkcionális analfabéta Józsi vadász.

Az említett blogok alatt is végig szoptál, csak már megint beültél a valóságtorzító gépbe.
Vadász, vadász, még mindig szopni jársz te ide.

De legalább az aláírásod nagyon találó. Valóban egy életképtelen kétmondatos kis csúszómászó vagy, ráadásul még segghülye is mindenhez.

Reactor 2022.01.17. 17:07:15

@11110000: Igen, bizonyára hót véletlen, hogy tök véletlenül kurvákat ismertél meg, ahogy az is teljesen véletlen, hogy elkezdtél járni hozzájuk, és még...khm..."beszélgettek" is. Hogy is merülhetett föl bennem ilyesmi, hogy netán szexuális kielégülés céljából járkálsz hozzájuk, és ők hivatásukból adódóan kénytelenek 4-5 percnél tovább elviselni a legalja ordenáré génselejt fajtádat...nem is tudom, hogy képzelhettem ilyesmit. Ha látok egy embert bemenni a TESZKÓ főbejáratán, bizonyára ő sem vásárolni készül, hanem mondjuk vonattal utazni, csak hát csuda véletlenségből a pályaudvar helyett az áruházba ment be.

Kispajtás...nem tollas a hátam, ne nézz madárnak. De szerintem senki mást se. Nem kell itt védeni a védhetetlent. Nagyot akartál fingani és beszarás lett a vége, ez van. Veszítettél, már azelőtt, hogy a vita elkezdődött volna. Szokjál hozzá, pondró, pár ezerszer mér meg fog történni veled az életben.

Beszélgetni pedig inkább szakpszichiáterhez menj, alaposan rádfér. Egy veszettség elleni oltás is.

A valóság pedig nem az, kisapám, amit te önkényesen meghatározol. Sajna-bajna nem a te seggedből fütyül a passzát. Akinek van szeme, az látja, hogy el lett kenve a szájad, mint a grízes szar. Egy ostoba wannabe közbohóc kis troll vagy, voltál, és maradsz is - egy szánalmas kis TXThuszár internethíró kamugép.

Rajta, kezdheted a szokásos copypasztás alsótagozatos vergődést. Gyerünk, azért tartalak, hogy szórakoztass! Vedd fel a csörgőssipkát, és táncolj, bohóc! Hopp hopp hopp!

11110000 2022.01.17. 17:52:08

@Lorrh:
Ne bassz, vagy 50 éves vicc.

11110000 2022.01.17. 17:56:07

@Reactor:
Szórakozóhelyeken szoktam velük beszélgetni.
Az valóban véletlen, hogy megismertem őket. Ezek anyáddal ellentétben nem az utcán strichelnek.

Persze megértem, hogy irigykedsz, mert hozzád hasonló undorító férgeket még a kurvák sem fogadnak, sőt, még a jobb kezed is elhúzódik, ha ki akarod verni a faszodat.

Dehogy nézlek madárnak, a madár egy értelmes állat hozzád képest. Te egy féreg vagy, nem madár.

Ahogy látom, Józsi vadász, te még mindig szopni jársz ide.
Persze elhiszem, hogy buzi vagy, és ezt élvezed.

Reactor 2022.01.17. 18:13:40

@11110000: Néddmá! Az oltottbohóc HÁROM vaci új szóval örvendeztet meg! Buzizás, anyázás, férgezés! Ez igen, ezt megtapsolom! Nagyon igénybe vette mindhárom agysejtedet?
Amúgy jó napod volt a kisegítőiskolában? Vagy a nyolcadikosok megint megvertek udvariszünetben, elvették az uzsipénzecskédet?

Haladunk mindenesetre, felírtál három új szót a vágólapodra - igaz, erősen kopigyanúsak, de akkor is, haladásnak haladás. Kongratyülésön, apafej, még pár ezer év, és esetleg eléred a gerincesek törzsét is.

Természtesen, szórakozóhelyen beszélgetsz velük. Óvodában is a meseórát szerettem a legjobban. Találj még ki pár erőtlen kis magyarázatot, érdeklődéssel figyelem, mivel próbálkozol még.
Irigykedem, az hát :D egy korcs kis gnómra, olyan pofával mint Photoshop Flowey. Akinek az volt eddig a legnagyobb sikerélménye, hogy valami késdobálóban sikerült begináznia egy felicigány bálnát. :DDD na most tényleg jót röhögtem!

napikozlony.hu/2013/02/haggyad-csak-irigy-bazmeg/

Magadra ismersz a cikkben? Akkor jó.

Hogy te konkrétan minek vagy nézve, ne feszegessük. Tudom, nem szép bántani a kisebbet/gyengébbet, de hát ha ennyire nem bírod ki hogy ne fröcsögd ki a nagyvilágba a szánalmas kispolgári dühödet, ne csodálkozz, ha kapod a szart a pofádba garmadával. Te nolifer kis netbohóc trágyatelep.
Örülök, hogy most se felejtetted le a szokásos kétmondatos díszítősort a végéről. Annak rendje s módja szerint ki is röhögtelek.
Ez megintcsak TKO volt, kisapám, bevitt ütésed nélkül. Mehetsz vissza pityeregni a prostijaidhoz.

11110000 2022.01.18. 12:57:39

@Reactor:
Ahogy látom, visszajársz, Józsi vadász, hogy tele szájjal szopjál még egyet.

Infomaniac 2022.01.18. 14:10:38

@11110000: @Reactor Szánalmasak vagytok mindketten ezzel az alpári szájkaratéval.

Amúgy mi hihetetlen van abban, hogy valaki ismer prostit? Ők is emberek, járnak ügyet intézni, szórakozni, boltba, vannak rokonaik, nem az idejük 100%-ában prostik. Akár én is ismerhetnék, semmi különös nem lenne benne.

Infomaniac 2022.01.18. 14:21:48

@Lorrh: hihi, és akkor engem hittél fiatalnak :-D

Reactor 2022.01.18. 17:01:09

@11110000: Fogy a múnició, véglényke? Ó de kár, de sajnálom :'(((
A kopipasztás dumád egyébként továbbra is nagyon outdated, lejárt. Mondjuk egy söpredék trollból mit lehet kinézni? Maximum azt, hogy nem piszkít maga alá.

@Infomaniac: Eeegen, tudom, hogy sok értelme nincs a dolognak, mert értelmesebb úgyse lesz tőle, már Cipő is megmondta (istennyugosztalja), hogy aki hülye, az is marad, és különben is, tuskóhoz fejsze kell, nem pszichológus.
A trollok alapvetően unalmasak. Vagy a szőlő savanyú nekik, vagy a hétköznapi életben égnek be állandóan, ezért a neten próbálnak másokat beégetni. De arra még szükségből jók, hogy kiröhögjem őket. Anno a Chat.hu-n napi 10-12 hozzá hasonló kis ingyombingyomot oltottunk szénné a többiekkel, és azóta se bántuk meg. Én legalábbis nem. Neki meg kb. semmi más öröme nincs, ne sajnáld tőle ezt a keveset. Tudod, tíz perc hírnév mindenkinek jár...

11110000 2022.01.21. 01:22:47

@Infomaniac:
Ezt mondom én is.
Sőt, bármilyen hihetetlen, szórakozóhelyekre is járnak. Náluk sem csak munkából áll az élet.

11110000 2022.01.21. 01:24:32

@Reactor:
De azért még visszajöttél szopni egyet, Józsi vadász?
Én jól szórakozom.
Te meg jókat szopsz. Gondolom, neked az a szórakozás. Nem vagyunk egyformák, ki mit szeret. Úgy látszik, te szopni imádsz nagyon.

11110000 2022.01.21. 01:31:42

@Reactor:
"Anno a Chat.hu-n napi 10-12 hozzá hasonló kis ingyombingyomot oltottunk szénné a többiekkel"
Valószínűleg ott is folyton szoptál, mint mindenhol máshol, csak annyira segghülye vagy, hogy ezt sem bírtad felfogni a 70 alatti IQ-ddal.
Neked már az is világraszóló diadal, ha két szót képes vagy viszonylag kevés hibával leírni. Ennél többre nem a te agyadból nem futja.

Reactor 2022.01.21. 02:36:13

@11110000: Unalmas már a szánalmas kis internetháborúd. Hazudoztál, utol lettél érve mint a sánta kutya, most már tök fölöslegesen vergődsz itt. Persze minálunk bazinagy jogállam van, úgy csinálsz bohócot magadból, ahogy akarsz.
Csak így tovább, lúzerbohóc! A kétmondatos vonyításoddal elmehetsz még akár Báthory Ödönkének is az Éjféli Látogatók-ba. Vagy gyümölcsnek a Jogobellába. Vagy fikának az orromba.

Na, nyomassad a szokásos lózungodat, rühestacskó. Még párszor elolvasom, aztán megy ez a nicked is szűrőbe a többi közé, hokisszájú kis zugnetes senki.

horrorpornó bábszínház 2022.02.01. 14:56:19

@Reactor:
Még mindig visszajársz szopni?
Ennyire szereted?

Nem vagy te buzi?

Reactor 2022.02.01. 16:26:02

@horrorpornó bábszínház: Még mindig unalmas vagy, oltottbohóc.
Nosza, okádd még ki ide a szart ami felgyűlt benned, aztán némítalak is. Ezúttal 2 évre, tekintve, hogy még az előző se járt le. Aztán megint mehetsz regisztrálni majd egy ötezredik harcinicket, persze lehetőleg citromaillal, mert ahhoz nyomorék vagy, hogy robbantós e-mailt használj.
És akkor te lennél az über mestertroll...ehehe-ehehehe...maggot.

horrorpornó bábszínház 2022.02.02. 00:22:59

@Reactor:
Hát mondom én, vadász, hogy buzi vagy, bár ennyire szorgalmasan egy átlag buzi sem szopik, mint te.
Te valami nagyon aberrált buzi lehetsz.

Visszajössz még szopni egy kisvödörrel?

Reactor 2022.02.02. 00:34:46

@horrorpornó bábszínház: Oké, megvolt az utolsó bélsárhányásod is. Nézz büszkén a tükörbe, prolisurmó: megcselekedted, amit megkövetelt a haza!
Most már csak untatsz, söpredék, úgyhogy mész is vissza a dágványba, ezúttal 2 évre. Hátha addig sikerül valami alapszintűen ütős beszólást összehoznod - mert ez eddig lófingásnyi se volt, TXThuszár.

Találkozunk pontosan 730 nap múlva. Óra indul...

horrorpornó bábszínház 2022.02.02. 23:10:57

@Reactor:
Gondoltam, hogy visszajössz még egy kisvödörnyi szopásra.
Te még a buzik közt is kiemelkedő szorgalommal szeretsz szopni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.12. 13:52:27

@Lorrh: Te meg egy hulladék liberális proli, aki egy troll is mellesleg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.12. 14:00:10

@Reactor: Ez az egészséges hozzáállás.

@Lorrh: „Mondom ezeket annak ismeretében hogy anyákkal és pornós nővel is dugtam már.”

Maximum álmaidban, te lúzer. Vagy akkor halljuk: ki volt az a pornós?

„Szóval ez a pótosifa hasonlat végtelenül primitív és egy tízéves gyermeki fantázia terméke.”

Nem csak te vagy egy elmebeteg mangina.
süti beállítások módosítása