Nem bírom, ha más nőkkel dumál

2022. január 28. 07:44 - csajokespasik

Benned is elindulna a gyanakvás, ha a pasid minden társasági helyzetben nőkkel cseverészne úgy, hogy téged soha nem hív oda? Te is úgy éreznéd, hogy csak idő és alkalom kérdése, mikor lesz ebből egyszer csak számcsere? Talán jogosan.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Hogyan lehet kezelni ezt a helyzetet?

A velem egyidős (25) barátom akármilyen társaságba képes nőkkel bármiről beszélni, úgy belemerülve, mintha én ott se lennék. És nem rövid ideig. Látom, hogy jobban élvezi a társaságát. De ha később szólok érte, akkor nagy kérdő szemeket kapok. Bármilyen ellenkezőneművel le tud állni, és szeret is. Nem tudom, fordítva mit szólna, lehet, hogy kipróbálom egyszer, még ha a természetemmel ellenkezik is. Mert nem vagyok cseverészős, sem bárkivel ismerkedős.

Ez a pasiknál ilyen egótuning, hogy felmérjék, milyen hatással vannak másokra? Mentségére legyen szólva, soha nem lépi át a határt. De akkor is, a másik nem tudja, hogy ez nem flört, még azt se néha, hogy én egyáltalán ott vagyok. Becsatlakozhatnék a társalgásba, ha akarnék, de nem akarok. Nem menne. Ja, soha nem hívott még amúgy, és ha odatoppanok, ugye az egy nem szándék nélküli üzenet a másiknak. Nem vagyok csicsergős csaj, és ebben csak a kellemetlen helyzetet érzékelném. Képtelen vagyok megjátszani magam. Már attól elfog a röhögés, ha csak elképzelem és lefuttatom magamban, hogy odamegyek, és csak hallgatok és annyi. Amúgy velem is ugyanígy jött össze. Jó, ezek csak néhány órás történések, de akkor is, csak idő és alkalom kérdése, mikor lesz egyszer számcsere, meg titkos MSNezések.

- pöpecz -

 
64 komment
Címkék: gyanakvás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7616858866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.01.28. 07:58:41

Várom a megjegyzést, hogy a posztban a pasi nárcisztikus. És erről egy hosszabb értekezést ír a kommentelő. Slágertéma.

Sztravinszka 2022.01.28. 08:22:42

Pöpecz. Milyen jó név.
Annyit mondhatok, hogy ebből a kapcsolatból semmi jó nem lesz, ha más miatt nem, akkor a gyökeresen eltérő kommunikációs igényetek miatt. Az ő társasági túlpörgése benned féltékenységet vált ki mi több, elítéled, amit látsz. Pász. Jöhet a következő. Ja és nem élek a feltételezéssel, hogy a barátod ilyenkor flörtöl és beetet mert nem tudom. Én is inkább intró vagyok társaságban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.28. 08:52:21

Ezért kell kiugrott karthauzi szerzetessel ismerkedni

_Amatőr_ 2022.01.28. 10:19:33

Mindent értek: nem szeretsz másokkal beszélgetni, ezért a pasid se tegye.

VOGAben 2022.01.28. 10:22:43

Nem értem. Miért megy társaságba az, aki szóba sem elegyedik a többiekkel? Miért van olyannal, akinek az idegesítő szokásán változtatnia kell? A saját kis kényszeres defektje miatt. Az ilyeneknek egy lapító rab madár a megfelelő. Ez a 24/24 őrízzük a másikat a legtutibb lassan ölő méreg a kapcsolatok vonatkozásában. Ha nem egy munkahelyen dolgoznak, akkor meg amúgy is tudnak titokban szabadidőt intézni maguknak a felek. Nő vagy férfi mindegy. 25 évesen rém unalmasnak találtam volna ezt a nyögdíjas tempót. Má' 44 vagyok és még most is...

Infomaniac 2022.01.28. 10:40:36

A röhögés inkább ott kéne jöjjön, hogy miután a poszterinának derogál beszélgetni emberekkel, és egyáltalán nem akar részt venni abban, ami a pasija számára érdekes, még jól kérdőre is vonja...

bordon 2022.01.28. 13:01:30

MSNezés? MSN még van? Nem Skype, Viber, WhatsApp, Signal, Telegram, Faszbúk Messenger?
@Lorrh: a posztban leírt pasi egy ritka példány, aki nem leblokkol nők előtt, hanem tud szövegelni. A férfiak többsége lefagy és összeszarja magát. Ha a nője előtt csinálja, akkor miért hisztizik a nője? Semmi folytatás nincs.

A nők többsége ölni tudna egy ilyen nem beszari, nem lefagyós, nem befeszülő pasiért.

Megjegyzem a nők szoktak ilyen kis csacsogósok lenni, minden faszival nevetgélnek, húzzák őket, aztán ártatlan szemekkel közlik az állandó pasijukkal, hogy nem szándékos, ők ilyenek, semmi nem történt, kár féltékenykedni, ne akarja a pasijuk őket megváltoztatni, ők csak networkingelnek, beszélgetnek, arról ők nem tehetnek, hogy a férfiak álló farokkal bólogatnak nekik.
Az, hogy a férfi szószátyár, sokkal ritkább.
Amúgy pro tip: nőkkel ismerkedni úgy könnyű, ha a férfinak van már párja, mert a nők azt akarják, ami/aki már más nőnek kellett. Lemeózták, minőségét ellenőrizték, csekkolták, valakinek már megfelelt, tehát annyira kutyaütő nem lehet. Ezért sokkal könnyebb párkapcsolatban ismerkednie a férfinak.
Ennek a nők hipergámiájahoz is van köze, ugyanis ők a férfiak felső 20%-ából válogatnak, akikre a többi nő is hajt. Tehát ha valakinek van nője és az nem egy bányarém, széttaposott kozakkucsma jellegű asszonyság, akkor ő valószínűleg nem az alsó 80%-ba tartozó pasi. Egy nő inkabb versenyez egy felső kategóriás férfiért, akár szerető státuszba is belemegy, de nem adja lejjebb az igényeit. Nővel az oldalamon én is kívánatosabb voltam mindig. Amint lett egy baratnőm, akit még csak nem is dugtam, csak jártunk, egyből konkrétan rámhajtott több lány is.
Jelenleg is a párom barátnői folyton benéznek (magasság, széles vállak, jóképűség, nem hibáztatom őket), egyszer ki is csúszott az egyiknek a száján a párom jelenlétében, hogy milyen jóképű vagyok. Azt meg többször visszahallottuk, hogy a páromat mindenki nagyon szerencsésnek tartja, amiért rám talált és együtt vagyunk.
Ilyen pozícióból könnyű további nőket összeszedni.

Férjezett nőknél ez picit máshogy van. Őket sok férfi megközelíthetetlennek, tabunak tekinti, mert azt hiszik, hogy ha ők nem dugják le más nőjének a torkán a faszukat akkor az ő nőjüknek se tolja be a kékerest más férfi. Legalábbis elhiszik, hogy ez a dolgok rendje egy ideális társadalomban.
Nők meg úgy vélik, hogy nekik is jár a legjobb pasi (felső 20%), ha azok foglaltak, attól még szerető státuszban el lehet lenni egy mellett vagy elcsapják a másik nő kezéről.
Persze van mindkét nemben kivétel a főszabály alól, de nagy vonalakban ez van.

Lorrh 2022.01.28. 13:16:42

@bordon: akkor kiegészítem:

1 - A nők liánoznak.
2 - A nők hipergámok.
3 - A nők élősködők.
4 - A nők a ffiak top 20%-át akarják.
5 - A nőknek az a férfi kell, aki már egy másik nő tulajdona.

exilis 2022.01.28. 13:30:33

@Lorrh: 6. Tudományos tény, hogy az oxitocin.....

Sztravinszka 2022.01.28. 13:55:51

@Lorrh: gyűjtőnéven: bordonline sz.zavar

bordon 2022.01.28. 14:48:19

@Lorrh: A nők élősködők lennének? Ez erős állítás a részedről.

Cirigli Jenő 2022.01.28. 15:25:11

@Lorrh:
+ A nők=menstruáló emberek

Lorrh 2022.01.28. 16:28:14

@Anna Lukács: a pontok arról szólnak, hogy az MGTOW kollégáknak nem kell mindig litániaszerűen szidniuk a nőket, csak bemondják a számot és már teljesítették is a princípiumukat :-)))

MsIreneAdler 2022.01.28. 17:06:46

Titkon érzed, hogy kevés vagy te itt most ennél a férfinál. Ez a féltékenység alapja. Utána jön az, hogy magadból indulsz ki hogy te csak ismerkedési szándékkal állnál szóba a másik nemmel. Ennek így semmi értelme ha zavar hogy a párod nyitott, társaságban felszabadult személy, akkor inkább keress helyette mást, aki hasonlóan nem az a beszélgetős típus.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.28. 17:28:20

@MsIreneAdler: a baj ott kezdődik amikor az ilyen típus elkezd gondolkodni

Reactor 2022.01.28. 17:51:47

Innen már csak az hiányzik, hogy a nő pórázt & szájkosarat rakjon a fószerra, és alkalomadtán megsétáltassa. Brrrr!

Cirigli Jenő 2022.01.28. 23:56:39

csak idő és alkalom kérdése, mikor lesz egyszer számcsere, meg titkos MSNezések.

Azaz mikor lesz egyszer nyálcsere, meg titkos DNSezések.
Meg sem fordult a forgatókönyv író fejében, hogy a férfikarakter szeret beszélni? Ha a női karakter ilyen elbaszott figura, akkor írjuk ki a sztoriból! Szakítottak és Mancika elment egy egész éves csendtáborba. Olyan nőt nem ismerek, aki az esőembereket szereti.

Real_Time 2022.01.29. 07:32:26

@Lorrh: 6. A fal, ami minden nőnél eljön a korral, aztán a játéknak vége. Hiába a femkó propaganda a médiából, a férfiak már csak evolúciós okokból is a fiatal, ropiseggű nőkhöz fognak jobban vonzódni.

MsIreneAdler 2022.01.29. 09:26:03

@Peni a Valdes: akkor jön el az apokalipszis...

@Lorrh: tök jó, hogy pontokba szedted, de ez még mindig túl árnyalt szerintem.
Nő=rossz
Férfi=jó
Ennyi bőven elég a többi csak felesleges betűpocsékolás

@exilis: na ez a kedvencem :)
@Sztravinszka: :)))))

Infomaniac 2022.01.29. 10:48:31

@MsIreneAdler:
Ha nőgyülölő szempontból feleslegesek is Lorrh pontjai, nekem azért hasznos, hogy így össze van szedve, tudom hova tenni magam a nőtársadalomban, értékelni, mi igaz rám, mi nem.
Az 5-ösön elgondolkodtam. Nekem nem kell más pasija, de így idősebb korban ennek egy változata, hogy olyan pasi kellene, akinek van gyereke. Mert akkor valaki hajlandó volt szülni neki, meg ő is volt olyan érett, meg alakított olyan kapcsolatot, hogy apa legyen.

Sztravinszka 2022.01.29. 12:51:43

@Infomaniac: Lohrh a bordon szempontjait, rögeszméit gyűjtötte csokorba. Még ennél a bordon gate-nél maradva, nekem az az érzésem, hogy fikizikai adottságai (amilyen olyan büszke, hogy már ország világ ismeri a farok és vállméreteit) és viszonylag egyszerű, nyers, hentes-szerű életfelfogása miatt olyan nők tapadtak rá, akikre igaz lehet az ő kategorizálása, de ezek a nők kábé a hülye picsa kategória, és az össz nőtársadalom 20%-át teszik ki. Optimista becslés szerint. Úgy látszik nem látott ki bordon a béka segge alól ilyen hölgykoszorúban, innen a lesajnáló, nőgyűlölő, sarkos szemlélet. Szomorú, hogy nem jutott neki minőségi nő.

Az egy valid igény, hogy gyerekes társkereső a gyerekesnek örül, értékeli, főleg azért, hogy hasonló problémákkal küzdöttek, ugye az egy más életvitel, ahol gyerek is van. De ez még messze nem garancia arra, hogy egy férfi valóban jó apa is volt, jó társ, férj, vagy csak becsopta a kötelező szaporodási mantrát, és kipipálta a projektet. Ugyanígy, ha egy férfi már nem akar több gyereket, akkor kiesik az olyan nő a célcsoportból, aki még akar. És fordítva.

De amire bordon gondolt az ötös pontban, az az a csordaszelleműség, hogy elirigyled a másiktól a partnerét. Mert ez a valós ok inkább, hogy miért másznak rá egy már kapcsolatban lévő partnerre kívülről. Hát meg a moralitás, értékrend teljes hiánya. Az a szellemiség, hogy mindent és mindenkinek szabad, nincsenek határok, gátlások, csak az van, hogy az adott pillanatban ki mire vet szemet. Ugyanez melóban a fúrkálódás.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.29. 13:06:31

@Sztravinszka: mióta komoly kapcsolatban élek, valamiért azok akiknek nem kellettem mind kezdenek és szeretnének visszaszivárogni...és ez szomoru

Sztravinszka 2022.01.29. 13:21:20

@Peni a Valdes: Igen, szomorú, de nekem ez csak arról árulkodik, hogy az emberek nem látják a másik nettó értéket, függetlenül attól, hogy szingli vagy már párban van. Tipikus csordaszellem. Az kell, ami már nem elérhető. Hülyék, na.

Cirigli Jenő 2022.01.29. 13:29:16

@Infomaniac: te voltál olyan érett, hogy anya legyél?

Sztravinszka 2022.01.29. 13:29:53

Ja, és a legfontosabb. Lohhr pontosan tudta, mit akar, mit keres, ezért talált 1 hónap alatt párt a társkeresőn. Nem azután ment, ami nem volt elérhető, pont ellenkezőleg: ki elérhető rövid időn belül. Ez céltudatos létezés, keresés, a másik sodródás, kifogás keresés, lehetne sorolni.

MsIreneAdler 2022.01.29. 14:40:25

@Infomaniac: szerintem nem garancia semmire a gyerek. Max arra, hogy elvileg nem steril a férfi illetve képes védekezés nélkül szexelni. Az már többet elárul, hogy viselkedik a gyerekkel és hogyan beszél annak anyjáról.

@Sztravinszka: nekem azok a férfiak, akiknek párjuk van, tabuk. Ken babák, fütyi nélkül, nem is tudok, de nem is akarok rájuk úgy gondolni, mint potenciális férfiakra. Ha valaha megint ismerkednék szerintem kizáró tényező lenne, ha valaki foglalt. Maximum az ilyen éretlen tini lányok viselkednek úgy ,ahogy bordon írja, akiknek nagyon fontos, hogy a barátnőik is odalegyenek a pasijukért, irigykedjenek meg ilyenek. Máskülönben nem tudom elképzelni, honnan szedi ezt. Testben és főleg lélekben felnőtt emberek nem hajtanak rá direkt a másik partnerére, csak mert jó referenciának gondolják, hogy az illető kapcsolatban van.

2022.01.29. 14:48:25

Ha zavar a pasid viselkedése, miért nem vele beszélsz erről?
Ha továbbra is zavar, minek vagy vele?

2022.01.29. 14:52:42

@Lorrh: Cáfolom. Vannak nők, akiknek nem kell olyan pali akiről messziről ordít, hogy még nem nőtt fel és valójában egy szerencsétlen kisfiú akinek fingja sincs a férfi-nő kapcsolatokról. (ezutóbbinak nem az a fokmérője, hogy hány nőt sikerült gerincre vágni egy év alatt)

Reactor 2022.01.29. 17:25:02

@Sztravinszka: Pont az a baj, hogy a hülyepicsa-kategória lett az általános. Nagyon kevés kivételtől eltekintve (pl. darkerek) én is rendre hasonlókba futottam bele. És országszerte, szóval ez nem helyi jelenség. És szerintem rengeteg férfinak lenne még hasonló mesélnivalója, a negatív tapasztalat meg csak gyűlik-gyűlik. Hogy egy férfinél mikor telik be a pohár, az változó, de ha több negatív élménye van, mint pozitív, akkor előbb-utóbb igen. A minőségi nő mára iszonyú ritkává vált, nem csoda, hogy egyre több a...khm..."nőgyűlölő".

Amúgy a nők ugyanúgy nem értékelik semmire ill. nem tudnak mit kezdeni a komplexebb életfelfogásúakkal. Ami túl bonyolult nekik, hogy megértsék, meg se próbálják, inkább kapásból rávágják, hogy hát ez hülyeség meg "cringe", a fószer meg marad egyedül.

Azzal meg egyetértek, hogy a mai dekadens társadalom abszolút nem az erkölcsiséget támogatja. Ez csapódik le következményesen az általad említett dologban (is).

Reactor 2022.01.29. 17:54:09

@Peni a Valdes: Változó. Volt ilyen is, olyan is. Az az igazság, nem voltam túlzottan válogatós, és abszolút nem a külsőt néztem. Volt köztük stikkes is, krónikus nyavalyával küzdő is, "Kirov reporting" is - ha megvolt az összhang, jó volt a beszélgetés, gördülékeny (szóval amit MsIreneAdler mondott a randik kapcsán), adtam nékik esélyt. Bántam is én a csókot, szexet, majd ha eljő az ideje, akkor ráér. Aztán látod, a végén egyiknek se kellettem, túl bonyolult voltam nekik :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.29. 18:03:01

@Reactor: igen, nem szabad annak lenni, azzal megijeszted a még egyébként normális nöszemélyeket is

Infomaniac 2022.01.29. 18:23:00

@Sztravinszka: Világos volt a pontok eredete teljesen. De tök jól összeszedte a mantrát.

Hát én kíváncsi lennék gordonra, hogy mi a valóság, qmi a dolgai mögött van..

Persze, hogy nem garancia semmire, hogy apa. De mégis egy kis pluszpont opció, az okát szerintem leírtam.

Oké, afaékegyszerűségű pontokhoz képest kibővítettem az 5-öst, ez igaz.
Értem ez a morális dolgot, sokáig ebben éltem és nem is akarnék senkit kísértésbe vinni. De azért puhult az álláspontom az elmúlt időkben.

Infomaniac 2022.01.29. 18:26:58

@Peni a Valdes: Na tessék.. Akkor valami ösztös dolog is lehet ez akár mindkét nemnél.

Real_Time 2022.01.29. 19:20:21

@Lady Scarlett: Még szerencse hogy a nők bezzeg egyből felnőtt, felelősségteljes lények. Oh wait...

Cirigli Jenő 2022.01.29. 19:23:55

@Infomaniac: akkor készen állsz az elvált apák szerelem ostromára. Már csak ki kell választanod a megfelelő 10/10-es alfa egyedet. Nem lesz nehéz dolgod, mert ugyebár a nőket csak a faszik húsz százaléka dugja!:)))

Infomaniac 2022.01.29. 23:40:58

@Cirigli Jenő: nem értem az összefüggést. Akkor érett voltam eléggé, amikor gyerekem lett.
Most meg társat keresek magamnak. Az nem hátrány, ha látott már közelről gyereket.
Amúgy a 9/10 es egyed is lehet számomra pont a tökéletes ;)))

Cirigli Jenő 2022.01.30. 00:09:29

@Infomaniac: a 9/10 már csak maradékelvű válogatás!

Infomaniac 2022.01.30. 00:46:17

@Cirigli Jenő: Akkor úgy fogalmazok: a nőknél átlagolva 9/10-es (hovatovább 6-7-8/10-es) lehet számomra egyénileg a 10+/10 -es :)))

bordon 2022.01.30. 11:22:13

@Sztravinszka:
"Tipikus csordaszellem. Az kell, ami már nem elérhető. Hülyék, na."

Hatalmas tévedéseid vannak. Nem hülyék, aki másnak kell az egyértelműen értékesebb, mint akit senki még bottal se piszkálna meg.
Olyan nincs, hogy nem elérhető. Férfiak jó részét picit visszatartja, ha a nőnek épp van faszija, mert ugye pofon lehetnek verve. De vannak férfiak, akiket ez se tart vissza. Nőket abszolút nem tartja vissza, ha a pasi foglalt.

A nők alapvetően ösztönösen a férfiak felső 20%-ára hajtanak. A valláserkölcs férfiakat úgy fegyelmezi be, hogy egymás nőjét ne vegyék el, így fenntartva a társadalmi békét. Persz ez nem nehéz, hisz az a nő, aki egy felső 20%-ba tartozó pasi mellett van, nem fog alsópolcosokkal leállni. A nőket annyira nem kell fegyelmezni, mert eleve a férfiak 80%-a szinte esélytelen náluk, nem fognak bárkivel dugni. Kell egy szint, státusz, ami felett komolyan veszik a férfit. És jellemzően ez a réteg tartja kezében a gazdasági, politikai hatalmat, tehát ők szabják meg kinek mi jut, ezáltal a nők párválasztását is irányítják.

bordon 2022.01.30. 11:41:38

@Cirigli Jenő: Az összes férfi akar nőt, de csak a felső 20% válogathat a nők közt. Egy elvált, egyedülálló anyuka is dugathatja magát egy felsőkategóriás pasival, ha elfogadja, hogy nem lesz elköteleződés belőle.
Vagy választhat egy alsópolcos pasit, ami nem olyan rossz, mint amilyennek hangzik, hisz a férfiak 80%-a ilyen. Tehát egy alsópolcos nő (alsó 20%) simán megkap egy alsópolcos pasit (férfiak alsó 80%-a), ami többnyire azt jelenti, hogy a pasi jelentősen magasabb státuszú, mint a nője. A leghitványabb nők is válogathatnak férfiak közt, alsó 80%-ba tartozó férfi még el is tartja őket örömmel. A felső 20%-ba tartozó férfiak viszont valogathatnak a nők közt.

Összességében a nők minden erőfeszítés nélkül kaphatnak pasit, elköteleződést is, hacsak nem olyan pasira hajtanak, aki a felső 20%-ba tartozik és ennek tudatában is van és ezt ki is használja. A nők szerencséjére a férfiak többségét más nők nevelik (félre), beléjük nevelik, hogy csúnya, disznó dolog élni az evolúciós előnyükkel. Ezért kevés top 20%-ba tartozó férfi él a lehetőségeivel.

Cirigli Jenő 2022.01.30. 14:23:55

@bordon: valamiben hinni kell, kapaszkodóra mindenkinek szüksége van. Ki a 20-80% arányban hisz, van aki a tízes skálában, mások vallásosak, egyesek meg összeesküvés elmélet hívők. Jómagam, aki a tudományokat gyakorlom és terjesztem, nem hiszek az ilyen egyetemes kijelentésekben. De ha valakinek segítséget nyújtanak a túléléshez, akkor akár hasznosak is lehetnek ezek az elméletek. Feltéve, ha nem válnak fanatikussá a hívek!

bordon 2022.01.30. 18:25:46

@Cirigli Jenő: Mint minden szociálpszichológiai elmélet, ez alól is vannak kivételek. Így van ez, nagyjából, ez a főszabály. Nagyszámú sokaságban meg lehet figyelni ezt a trendet.
Összességében semmi egetrengető meglepetés nincs ebben, hogy így működnek az emberek.
Persze volt a rokonságomban is olyan nő, aki rosszul választott, boldogtalan ks volt élete végéig. Mert nem mindig saccolják jól a férfi státuszát, így a dörzsölt szélhámosoknak is van esélyük nőt kapni, de ezzel boldogtalanná teszik a partnerüket.

Cirigli Jenő 2022.01.30. 18:29:38

@Infomaniac: nincs olyan, hogy számomra, meg egyénileg! Van egy pontos értéked és aszerinti értékű faszit kell választanod! Ez szabály! Pl. 10/6-os vagy, ehhez választhatsz egy max. 10/8-as férfit. Feltéve, hogy nem vagy makacs, civakodó és pletykás. De inkább max. egy 10/7-est…

Infomaniac 2022.01.30. 21:19:04

@Cirigli Jenő: akkor a 10-es skála pontos közmegeggyezésen alapuló definícióját kérem! Meg fontos kérdés, hogy mindenkire egy skála vonatkozik, vagy a családalapítás előtt állók külön skálán vannak-e az olyan vénségektől, mint ami én vagyok :) Mert ha külön skála van, akkor utóbbin 10/10-es vagyok, nyilvánvalóan :DD

Infomaniac 2022.01.30. 21:19:56

@Cirigli Jenő: egyébként hogy van helyesen 8/10, vagy 10/8? Vagy mindegy?

Cirigli Jenő 2022.01.30. 23:17:28

@Infomaniac: szóval ezt sem tudod? Gondoltam, hogy fogalmatlan vagy, azt viszont nem, hogy ennyire! A tízes skálán az 1-5 az alsópolcos nő! Ezek csak alsópolcos fasziknak vannak, de azok közül csak a bizalomkártyásoknak! A reménytelen eseteknek TILOS nő közelébe menni! Férfiaknál az 1-3 az eták szintje. 6-tól indul a nőknél a belépő szint. Ide tartoznak a 30-as gyerekesek, a jobban karbantartott 40+-sok, a kismellű és/vagy nagyseggű húszasok. Ezek kombinációjától függően ez tart a 8-ig. 9-es, pláne 10-es nőt csak a nemzetközi felvételiztető alfa szövetség végrehajtó bizottsága (FASZ VB) minősíthet! Ilyen nőből nagyon kevés van, ezek csak exkluzív gyűjtők birtokában vannak. Nincs külön skála, az előbbiek alapján légy szíves értékelni magad, az eredményedet majd értékelik az osztályozó értekezleten. Ha elmúltál 40, akkor nem sok jóra számíthatsz!

Cirigli Jenő 2022.01.30. 23:25:19

@Infomaniac: nőknél 8/10, fasziknál lehet 10/8 is! De ehhez jóképű, magas, szélesvállú és széles faszú gyereknek kell lenni!:)…utolérhetetlen humorral:)))

Real_Time 2022.01.31. 06:41:53

@bordon: Az egyedülálló férfiak a feminista társadalmakban mint például jelenleg a magyar, az élet minden területén diszkriminálva vannak. Ebből kifolyólag már nem is olyan meglepő, hogy a foglalt férfiak érdekesebbek a nők számára is.

Infomaniac 2022.01.31. 08:34:38

@Cirigli Jenő: Hát ebben nem volt elég konkrétum a skálára vonatkozóan, így hogy csináljak tökéletes értékelést?
Rég elmúltam 40, mégis azt gondolom, az csak egy szám, így szeretnék megpályázni egy 9-est, már csak azért is, mert nagyon kíváncsi lennék a FASZ VB-re :-D

Infomaniac 2022.01.31. 08:36:21

@Cirigli Jenő: Miért csak 8-as egy ilyen leírt pasi, mi hiányzik a 10-eshez?

Infomaniac 2022.01.31. 09:02:56

@Cirigli Jenő: és a 9-eshez kisebb pénz hiányzik?

Cirigli Jenő 2022.01.31. 09:20:53

@Infomaniac: 9-esek még a komolyabb lakótelepi dzsentrik is lehetnek. 1,5 szobás panel, BMW 316i/1992, IPhone 8 (nem repedt kijelzős!!!)

Infomaniac 2022.01.31. 09:41:16

@Cirigli Jenő: Akkor találkoztam már 9,5-essel. Bár a humor lehet, hogy nem annyira van meg, szóval lehetséges, hogy csak 9-es volt?

Lorrh 2022.01.31. 10:08:53

@Infomaniac: én hallottam egy pasiról, 10/10-es milliárdos, felsővezető, de már nem állt fel a farka.
Az hány pont levonás?

Infomaniac 2022.01.31. 10:21:44

@Lorrh: Frigid nőknél 0, igazi nőknél 9 (1 pont marad, mert pénzért lehet jó szexkütyüket venni garmadával). Na jó, csak 4, ha lehet nyitott a kapcsolat. Átlagot vonni én nem tudok ebből...

Cirigli Jenő 2022.01.31. 10:35:15

@Infomaniac: a humor elhagyható abban az esetben, ha az illető komolyan veszi magát!
süti beállítások módosítása