Ha meg akart volna csalni, már megtette volna

2022. február 10. 07:20 - csajokespasik

„Azt kifogásolta, hogy állandóan kérdezgetem, tehát nem bízom benne. Igen, mert én láttam őket együtt, és a megérzésem nem mondott biztatót” – Posztolónk hisz a férfi-nő barátságokban, de azt is tudja, hogy annak határait nem betonból öntötték...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem vagyok ellene a férfi-nő barátságoknak, de azt hittem, hogy mindig a párod az első. Nem élünk egy háztartásban, ő tőlem messzebb lakik, és amikor eljön, nálam tölt pár napot, így alakult ki. Van neki egy nagyon jó női barátja, akit már előttem is ismert, láttam, hogy nagyon jól elvan vele. Elmondta, korábban kikötötték, hogy csak barátok. A barátom még azt is hozzátette, amikor egyszer ez szóba került, hogyha meg akart volna csalni vele, többször is lett volna alkalma rá, de nem tette. Nekem ez a válasz annyira nem volt száz. Ahogy az sem, amikor elejtette, hogy a csaj amúgy arról híres, hogy mindenkire nyomul...

De mindegy, elfogadom és bízom benne. Az elején zavart, hogy vele beszélget, kíváncsi voltam, miről, rólam-e? Ez egy idő után elmúlt. Ők a mai napig ugyanúgy beszélgetnek, eljárkálnak, amikor én nem vagyok ott. Azt megfigyeltem, hogy vele jobban eldumálgat, mint velem. Ezen kéne túltennem magam, hogy ne zavarjon.

Volt már ebből kis vita, részemről majdnem szakítás is, mert azt kifogásolta, hogy állandóan kérdezgetem, tehát nem bízom benne. Igen, mert én láttam őket együtt, és a megérzésem nem mondott biztatót. Az viszont biztos, hogy őt zavarná egy ilyen helyzet, ha fordítva lenne. Fiatalabb korban nekem is voltak ilyen haverjaim, de ezek valahogy harminc után kikopnak az ember mellől, vagy komoly kapcsolat, vagy esetleg család miatt.

A friend zone-ról meg az a véleményem, hogy nincsenek betonból a határai... nem vagyok se hisztis, se önbizalom hiányos, se paranoiás, de hogy mennyire tudok változni, az erősen függ attól, hogy az az ember, akit páromnak tartok, mennyire hajlandó komolyan venni az én kétségeimet.

 
37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4817365578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cirigli Jenő 2022.02.10. 09:42:57

Ho-ho-ho-hóó! Önélzetes a kis latol!

Reactor 2022.02.10. 16:17:09

Akit a barátzónába pakolnak, azt nem véletlenül teszik. Ha másra is kellenél, eleve be se kerültél volna oda - tehát nyet, a barátzónából nincs kijárat.

Pesti 2022.02.10. 21:41:44

Amikor eljöttem otthonról, gyerekkori barátom azt mondta az öcsémnek, hogy örülök, hogy a bátyád elment, mert ezek (a felesége és én) olyan jól kijöttek egymással.
Valóban, de ettől többről szó sem volt. Örültem, - mivel nehezen haverkodtam-, hogy a barátom felesége nem állt közénk, minden ment úgy, ahogy gyerekkorunk óta összeforrott. És a mai napig, ha telefonon beszélgetünk, gyorsan átszaladunk az elmúlt pár év történetein és kellemes beszélgetéssel búcsúzunk egymástól egy idő után.

szeme közé, laposan! 2022.02.10. 21:53:21

"Nekem ez a válasz annyira nem volt száz" Hát akkor mennyi volt? 32? Nem értem a nyivákolást, a faszid téged kúr, nem mást, még úgy is, hogy nem éltek együtt. Mit akarsz ebből kihozni? Ha nem tetszik, lépj le, azt csá!

Etniez 2022.02.11. 00:59:00

@Reactor: de van, rengeteget láttam már.

bordon 2022.02.11. 02:56:45

Lehet, hogy a posztoló faszija nem kúrogatja a havercsajt. De ha a posztolóval szakítanak, akkor biztos hogy a havercsajnál fog kikötni. Még mindig lehet, hogy nem lesz kúrás belőle. De a bizalom, mindent megbeszélés, egy hullmhosszon levés köztük jobban megvan, az ő szárazbaratságuk jó eséllyel tartósabb lesz, mint a posztoló és pasija kapcsolata. Lehet, hogy kúrni nem fog a havercsajjal a pasi, de a posztolóval meg nem lesz olyan bizalmi viszonyban, mint a havercsajjal. Ez a szememben annyit jelent, hogy a pasija a posztolót csak arra használja, hogy beleverje a farkát vagy ennél kicsit többre, de semmiképp nem egy mély, lelki kapcsolatot épít vele.
A pasi a fejében láthatólag el tudja választani a szexkapcsolatot és a lelki társat.

Még az is lehet, hogy a pasi megdugja a havercsaját egyszer majd a jövőben, de én nem emiatt aggódnék, hanem amiatt, hogy a posztolót nem tekinti bizalmasnak, nem lelki társak. Ez önmagában elég indok lehet a szakításhoz. Mert nem mindenki szeretne 30+ évesen pár napra meglátogatott szerető lenni.

antisocialnetwork 2022.02.11. 04:53:42

Nos, le lett adva, a pénteki poszt is. Stílus ugyan az. Nincs nevesítve senki. Hossz ugyan az. Probléma : generált semmi. Újabb kamu.

bordon 2022.02.11. 06:46:07

@antisocialnetwork: Te el vagy tévedve. Senki nem veszi ezt komolyan, senki nem hiszi, hogy ezek a posztok valós, beküldött sztorikon alapulnak. Soha nincs település, név megadva, nincs visszajelzés, nem jön soha a beküldő, hogy kommentben hozzáfűzzön valamit. Ez sima szórakozás nekünk, megindítja a hozzászólásat, témát ad. Ennyikeh!

Lorrh 2022.02.11. 07:43:59

@bordon: egy valós levél:

"Sziasztok!
Én 27 éves nő vagyok, Éva a nevem, Taktaharkányban lakom. Barátom Dani, 28 éves karosszériás itt a közeli Telkibányán. Három éve vagyunk egy pár. Nagyon boldogok vagyunk. Köszi, csak ennyit akartam mondani."

dekás dezső 2022.02.11. 07:53:28

- Mi a gond?
- Semmi...
:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.11. 08:05:13

@Lorrh: @bordon: nekem semmit nem adna a hitelességhez, ha a bloggazda kapna heti 5-6 emailt xyz@gmail.com-ról, ahol egy fürge ujjú fiatal próbálgatná nemlétező írói tehetségét. Az meg ugyebár a téma jellegéből adódik, hogy a privátszféráját mindenki védi, tehát nincs utánajárás.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.11. 08:05:58

@Lorrh: még annyit, hogy a nők többsége tényleg így nyomja... idegeneknek

MsIreneAdler 2022.02.11. 08:09:45

@bordon: egyszer régen úgy 6-7 éve volt, hogy jelentkezett a posztoló és ittmaradt kommentelni :)
De amúgy valóban inkább csak témaindítónak kell felfogni az egészet.

@dekás dezső: :D

_krampampuli_ 2022.02.11. 08:31:24

A posztoló csakis dugópajtinak kell, minden minősített, emberi, mélyebb dologra ott lelki társnak a barátnője.
Itt most megint felmerült, hogy kamuposzt az összes. Amúgy szerintem is, tulajdonképpen a látszatra sem adnak. A legkülönfélébb stílusban, ilyen-olyan helyesírással megírt posztok kicsit ezt a látszatot kelthetnék. Különösen, ha az ál-poszthoz a szerző néha ál-hozzászólásokat is produkálna.

A mostani témához kicsit passzol a jelenlegi élethelyzetem. Esetleg véleményezhetnétek, kíváncsi vagyok, kívülről hogy látszik...
Egyedülálló férfi vagyok, bő évtizedes múlttal van egy nagyon jó barátom, aki történetesen nő. Egészen bizalmas dolgokat is meg tudok vele beszélni, jobban, mint bárki mással. Igazándiból férfi barátaim nem is nagyon voltak a múltban sem. A nevezett nő házas, gyerekei is vannak, tulajdonképpen a férjével is jó kapcsolatban vagyok, csakhogy vele szinte sosem beszélgetünk. Nemrég megkért a fent nevezett barátnőm, hogy egy 10 napos vándortúrára kísérjem el, nagyon vágyik rá, de a férjét hidegen hagyja az ötlet. Igent mondtam neki, de több ismerősöm szerint ezt nem illett volna megtennem, bármennyire is jó barátok vagyunk. Hogy gondoljátok, etikátlan volt, hogy igent mondtam?

Lorrh 2022.02.11. 08:40:21

van új poszt, gyertek elsőzni!

bordon 2022.02.11. 10:23:27

@Lorrh: valós, de standardizált válasz a valós levélre:

Mindennőkurva, mindenférfi csak baszni akar, nemlétezikköztükbarátság, REEEEEEEE

szaletli 2022.02.11. 11:49:56

@_krampampuli_: Miért, nem tud az illető egyedül vándortúrázni? Nincsenek kimondottan vándortúrázásra szakosodott csoportok, amikkel elmehet? (Ha a vándortúrák avatott mestere vagy, akkor nyilván tárgytalan a kérdés, persze, nyugodtan menj vele, hiszen szakmailag indokolt. Bármely más esetben gáz.)
Ott szokott lenni a komoly gond, amikor egy kapcsolat szar, de a felek nem mernek/lusták kiépni belőle, ehelyett lelkileg egy másik félnél vigasztalódnak (testileg egy harmadiknál stb.) Az ilyen felállás értelmetlen.
Ha egy kapcsolat szexuális és lelki téren olajozottan működik, akkor semmi gond nincs, ha bármelyik félnek ellenkező nemű barátja van. Ezt arról lehet megismerni, hogy az ellenkező nemű barátok közt a beszélgetés 80%-a NEM a saját kapcsolatuk/partnerük minőségéről szól, hanem valami értelmes témáról. Nem gyakori, de előfordul.

_krampampuli_ 2022.02.11. 11:59:06

@szaletli: Neki nincs szinte semekkora túratapasztalata, míg nekem hobbim a túrázás. A kapcsolata kiegyensúlyozott a férjével, semmi ilyen problémája nincs. Viszont hatalmas mozgásigénye meg van, csak éppen mást szokott csinálni, ez a vándortúra egy hirtelen "bekattanás" volt neki.

zati 2022.02.11. 12:03:33

@_krampampuli_: Szia, szerintem nem voltál etikátlan, jól döntöttél. Ez csak hármótokra tartozik, nem szabad, hogy ismerősök mondják meg, menj-e vagy ne. Intelligens emberek tudják, mit csinálnak és mit nem.

Rubasov et. 2022.02.11. 12:18:59

Olyantól félsz amitől nem kéne, amitől meg kéne arra még csak nem is gondolsz.

Akkor kezdjük az előbbivel: A barátlánytól nem kell félned, ugyanis a barátzóna határai azok bizony vasbetonból vannak kiöntve. A "barátod" a lelki szemetes funkciót tölti be a havercsajnál, persze ő reménykedik -a kétértelmű megjegyzések miatt-, de ez mint említettem hiú ábránd a részéről.

Akkor itt vagyunk a fájdalmasabb második pontnál: Az a helyzet, hogy a "barátod" javára fenálló kb. 1-2 szintkülönbség miatt, te nem vagy neki elég jó, amolyan "amíg nincs ló addig jó a szamár is" funkciót töltesz be nála. Az ő célja, hogy egy vele azonos szintű nőt találjon, ami persze a női hipergámia miatt kérdéses, hogy sikerülni fog-e neki. Mint látjuk a szintbéli csajoknál csak a szárazbarát státuszig jut el, de ez számodra igazándiból irreleváns.

Jó tanácsként csak annyit, hogy tartsd magad minél jobban, minél tovább, hogy jó "szamara" lehess a nálad 1-2 fokkal feljebb lévő polcon lévő férfiaknál.

para_noir 2022.02.11. 12:21:39

@_krampampuli_: lesz dugás? Mert ha nem, túrázni miért ne lehetne együtt? Ha valamelyikőtök többet szeretne a napi táv után némi pihentető különalvásnál, akkor már nem annyira fain.

_krampampuli_ 2022.02.11. 12:34:32

@para_noir: Természetesen nem lesz. Nem olyan ő sem, és én sem.

aefzuj 2022.02.11. 13:06:16

Ha valós lenne a sztori, akkor az lenne a szitu, hogy misszpicsát kupakolja a kabalapasi, de szellemileg nem találta meg benne azt a táptalajt, ami a gyökerek leeresztésehez kellene. Az a másik haverpicsában van meg.

Tulajdonképpen a 2 csaj tesz ki egy egészséges partnert. Az egyikkel lehet lelkizni de nyilván ocsmányronda ami miatt a répa a 2. versenyzőbe lóg inkább bele. Akivel meg értelmesen társalogni meg úgy általában huzamosabb időt együtt tölteni nem akaródzik a baknak.

Ez ilyen, senki sem tökéletes. Egyesek meg ahhoz sem elég tökéletlenek, hogy egyedül kitegyenek egy egész párkapcsolatra való embert.

Ez ilyen, a valóság mindig kényelmetlenebb a lányregények szirupos hazugságainál.

A poszter-rinya meg élvezze ki, amíg van répa, mert már csak pár év és az is elmarad. Szemmel láthatóan a szellemi képességei okán nem lesz majd mellette senki hosszútávon, a szépség és a szexuális vonzerő meg szerencsére akkor is múlandó, ha a picsákok nem értenek ezzel egyet.

para_noir 2022.02.11. 13:32:09

@_krampampuli_: akkor mi lenne a nem etikus? Szex meg romantika nélkül tökmindegy, hogy két faszi vagy egy nő és egy faszi sétálgat az erdőben. Túrázzatok.

MsIreneAdler 2022.02.11. 17:55:47

@_krampampuli_: engem az is érdekelne, hogy a férj mit szól ehhez. Én a barát barátnőd helyében nem érezném illőnek a helyzetet, tudom, nem ezt szeretnéd hallani. A te részedről viszont nincs semmi "elszámolni való", miért ne mondanál igent erre a programra.
Megint csak az én véleményem, de én meg "olyan " vagyok ;): én nem zárnám össze magam egy férfivel 10 napra, ha semmit sem akarnék tőle... Egyébként te vonzónak tartod őt?

_krampampuli_ 2022.02.11. 18:37:09

Mivel nem tudhatom, hogy a férje pontosan mit szól a szituációhoz, ezért is tettem fel a kérdést, hogy látjátok ti kívülállóként.
Mint nő, nem tartom vonzónak, más a zsánerem. Tehát kísértés sem lesz.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.11. 21:43:41

@_krampampuli_: sokféle túra van, és sokféle barátság. Vannak túrák, amikre nem is való házastárs, mert a túra befelé is tart. Szerintem ha nem akartok dugni, akkor teljesen mindegy, pl én is voltam kettesben hajózni egy erőszakos és konkrétan szexmániás klubtársnőmmel. Nem volt semmi eksön, csak élveztük, hogy háborgó tengeren voltunk kint.

Infomaniac 2022.02.11. 22:52:06

@_krampampuli_: nem volt. Az van, hogy nagyon ritka a tökéletes pár, akivel minden érdeklődés közös, tök érthető, hogy a barátnőd nem akar olyanból mindig kimaradni, amit a férjével nem lehet, mert az élet rövid és csak egy van.
Annyit tennék azért, hogy átmenni még mostanában hozzájuk egy kávéra, akármire és beszélgetni a férjjel úgy, hogy kiderülhessen, ha gondja van a dologgal. Mondjuk akkor etikátlan, ha nem tud róla..

Cirigli Jenő 2022.02.11. 23:04:55

@Infomaniac: hát… ha nem tud róla, hogy az asszony pár napig nincs otthon, az nem etikátlan, hanem a világ nyolcadik csodája! Már-már a szeplőtelen fogantatással egyenértékű!:)))

Infomaniac 2022.02.12. 09:12:05

@Cirigli Jenő: az nem biztos, hogy tiszta a férjnek, hogy a túrára viszi kísérőnek a barátot a felesége.

Cirigli Jenő 2022.02.12. 09:26:16

@Infomaniac: az igaz. Ha viszont tudja, akkor mielőtt átadja, közölnie kell a feleséget bérlővel, hogy ugyanolyan állapotban akarja visszakapni ahogy átadta! Nem másállapotban. Gondolom nem ragaszkodik hozzá, hogy teletankolva kapja vissza!:)

_krampampuli_ 2022.02.12. 12:04:00

@Peni a Valdes: Nem egészen értem a kérdésedet. Nagyon messzire élünk egymástól, telefonon tartjuk a kapcsolatot, csak évente egyszer találkozunk személyesen. Ezeket a találkozásokat mindketten nagya értékeljük, mert sokkal jobb élőben beszélgetni, mint telefonon. Egy nagyon helyes, kedves, aranyos nő ő, de teljességgel kizárt, hogy valaha is testi vonzalommal forduljak felé. Hívők vagyunk mindketten, és komolyan is gondoljuk azt.
Azon kevesek közé tartozunk, akik természetesen élik meg a nő és férfi közti barátságot.
De én sem vagyok jobb, vagy különb másoknál: volt már női barátom az életemben, akibe aztán beleszerettem. Nagyon csúnya vége lett a történetnek. :(

MsIreneAdler 2022.02.12. 12:05:11

@_krampampuli_: én lehet rákérdeznék a barátnál, hogy a férj mit és hogyan tud erről a túráról.... Azért ez nem csak egy sörözés. Sok mindenre választ kaphatsz ezzel.

_krampampuli_ 2022.02.12. 12:16:48

@MsIreneAdler: A férje támogatja benne őt. Szerintem örül is, hogy én kísérem el a feleségét, és nem más. Egyedül féltené ekkora útra. A férjjel is korrekt kapcsolatban vagyok, csak vele szinte sosem beszélgetünk.
süti beállítások módosítása