5 srácot fogyasztott el fél év alatt

2022. március 04. 07:31 - csajokespasik

„Életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők” - Ez a csaj sok pasinál megfordult már, de nem is az a baj, hogy nagyétkű volt, és a fél baráti társaság megkapta, hanem inkább az, hogy utólag is mindent tagadott és félrevezetett mindenkit. De a barátság bizonyult erősebbnek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tudom, hogy napjainkban sokkal súlyosabb problémák is vannak a világban, de valahogy ez a sok feszültség önkéntelenül is kihozta belőlem ezt az emléket ... és hova máshova is küldeném, mint az egyik legnépszerűbb Blogba? Azt a címet adnám neki, hogy „Angyalka, akiről senki se sejtette, hogy ennyire telhetetlen étvágyú”, de nem ragaszkodom hozzá, a lényeg a lényeg lesz úgyis.

Pár éve történt mindez. A lány neve legyen Angyalka, mert ártatlan, tiszta, angyali volt. Látszólag. Haverokat ugrasztott össze, sokáig nem is beszéltünk egymással, csak idén tört meg a jég és kezdtünk írogatni, majd együtt nevettünk az egészen.

Angyalkát az ex pasija hozta be a társaságba, aki utána nem sokkal el is tűnt a képből. Hát szabad a préda, de azért mégsem, vagy legalábbis mérsékelt tempóban...hagyjuk a dolgokat a maguk módján kibontakozni és alakul, ahogy alakul. Ha akar valamit, nem leszek fatökű.

Angyalka mindenkivel kedves, mégis úrinősen tartózkodó. És az ilyen nő ritka, sok mindenki érdeklődését felkelti. Sosem láttuk ittasan, pedig megitta a magáét. Olyankor kacarászott és nagyon mosolygott mindenkire. A fő tevékenysége nem is a helyszínen, mások előtt zajlott, hanem a színfalak mögött, amikor Angyalka bejelölte a delikvenst és akkor kezdődött a beetetés szakasza, majd bevágta a horgot.

Angyalka szerette a finom embereket, egyszer öltönyben jöttem, mert olyan helyről érkeztem, ahol abban kellett lennem, és egészen odavolt, hogy milyen jól áll nekem. Egész este velem duruzsolt. Aztán mással.

Majd megint mással.

A lényeg, hogy öt srácot fogyasztott el fél év alatt, egyik sem tudott a másikról, miközben azok összejártak. Angyalka kérte, hogy a társaságban ne beszéljenek arról, hogy van köztük valami. Az úrinő nem szereti, ha pletykálnak róla.

Aztán egyszer már nem járt közénk. Csak privátban fogadott - vagyis inkább fogadták, mert lakása nem volt, vidékről járt fel, és mindig másnál héderelt. Kaja + szállás megoldva. Ügyesen taktikázott, hónapokig egyik érintett sem sejtett semmit, azt hitte, ő az egyetlen és még büszke is volt magára.

A csaj végigkóstolt minket, és amikor kiderült, valahogy nem magamat szégyelltem, hanem azt nem értettem, ő miért nem szégyellte magát. Én nem voltam féltékeny, ha nem velem volt este, úgy voltam vele, hogy ha nélkülem is jól érzi magát, az nem gond. Még az se olyan nagy baj, hogy a fél társaságnak megvolt, de az már inkább, hogy utólag is mindent tagadott, és félrevezetett mindenkit.

Elítéljük-e őt ezért, vagy inkább magunkat? Ki élt vissza a bizalommal? Miután kiderült, már nem lehetett elérni, teljesen eltűnt. Lehet, hogy egy másik társasággal játszotta el éppen ugyanezt. Csak nem értettük, miért, mi volt a célja ezzel? Férjfogás? Pénzhalászat? Vagy csak szex? Ha pénzt kért volna érte, simán meggazdagodott volna belőle. De nem kért. Ellenben elfogadott apróságokat, meghívásokat. Én megúsztam pár vacsival. Arra, hogy megérte-e, azt mondom igen, életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők.

 
116 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3917771556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 12:05:48

@_Amatőr_: hát, de ez egy Angyalka volt. ennek nincs vére...

_Amatőr_ 2022.03.05. 12:24:43

@Peni a Valdes: Valami mégiscsak hajtotta virágról virágra. :)
Ha nem a vére, akkor micsoda?

dekás dezső 2022.03.05. 12:50:54

Szerintem sokunknak vannak ilyen ismerősei mindkét nemből. Ez a csajszi elég hatékony volt ezek szerint, a társaságból gyorsított:) mintavételezés után sem talált kiválasztani a neki megfelelő alkalmi partnert, ezért átfordította a vitorlát másik kikötők felé:D

Almandin 2022.03.05. 14:39:26

Egy álszent prostituált a nő. A lényeg szerintem ott van leírva, hogy nincs lakása, kajáért és szállásért csinálja. Nos, vidéken valószínűleg a szüleinél lakik, tehát nem hajléktalan, nem szorulna rá erre. Kialakított hozzá egy olyan imidzset, amivel sokáig megtéveszthet másokat. Ez azért rossz, mert valaki bele is szerethet, aztán annál nagyobbat csalódik.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 14:48:28

@Almandin: ugyan már, miért vagy ilyen ítélkező? A csaj feljön Pestre bulizni egy jót. Ennek része az ital meg a szex is. Mégis mire kéne elnézést kérnie az élettől?

Pár év múlva ez egy szép emlék marad csupán, miközben kavargatja a krumplifőzeléket a kiült seggű cicanaciban.

Bár több ilyen nő lett volna, és bár 25 éve a közelemben jártak volna. Valahogy mindig elkerültek. De amúgy van egy nőrokonom barátnője aki hasonlóképpen volt, vidéki, zalai kiscsaj felkerült Pestre, és együtt ittak meg pasiztak a koliban. A csajszi elég keményen nyomta, mert rákapott a kokóra is. Most meg hozzáment egy szerintem is csúnya fickóhoz, akivel egy vallásos gyülekezetben ismerkedtek meg. Nagyon komoly. De legalább van mit meggyónni!

antisocialnetwork 2022.03.05. 14:57:34

Pasi rívás, hogy nem ő lett a végső állomás. Engedd el tesó, örülj, hogy neked is meg volt.

Almandin 2022.03.05. 15:00:08

@Puerto Prince: Nem. Sajnos ez az "angyalka" még intrikus is. Ha összeugrasztja a baráti kör tagjait, kijátssza őket, akkor ez a nő nem áldás, hanem átok, a legrosszabb pedig, hogy az ellenkezőjét alakítja.
Machiavellista. Azért is csinálja, mert vidékről így akar Pestre felkerülni olcsón. Nem lepődnék meg, ha a "barátai", szeretői 10-20 év múlva egy magas politikai tisztségben látnák viszont. Ezzel a mentalitással jól lehet boldogulni, karriert építeni, főleg politikai területen.

Almandin 2022.03.05. 15:01:22

@Puerto Prince: A képmutatás taszító benne. Ribik voltak, vannak és lesznek, ez az élet rendje, de nagyon nem szeretem, ha valaki másnak mutatja magát.

MsIreneAdler 2022.03.05. 17:39:20

@_Amatőr_: ha a srácok nem pletykáltak volna, ki sem derült volna hogy körbejárt a csaj :).
Ezt egyébként sosem értettem mire jó így egy társaságon belül mindenkivel hetyegni...nekem ehhez sosem volt pofám :)

_Amatőr_ 2022.03.05. 17:57:58

@MsIreneAdler: Lehet, túl sok jó pasi volt a csapatban, a csaj meg nem tudott dönteni. :D
A posztból nem derül ki a korosztályt, de ezt maximum fiataloknál tudom elképzelni.

Almandin 2022.03.05. 18:11:31

@Peni a Valdes: Pontosan. Ennek a nőnek, a kis álangyalkának egyikük se számított semmit érzelmileg, eltartót keresett. Csupán ott hibázott, hogy olyanokkal kezdett, akik ismerték egymást. Ha profibb lett volna, vigyázott volna, hogy a pasik ne ismerjék egymást.

Reactor 2022.03.05. 18:27:10

@MsIreneAdler: Meh. Ha ilyen könnyen adja magát, nem nagy dicsőség levarrni. Szerintem a másik lesz az.

@_Amatőr_: Igen, az ilyen legfeljebb dugópajtinak jó. Persze értem én, a hűség egy avítt, boomer dolog...

@Peni a Valdes: Felénk is. Nahát! Csuda egy véletlenek vannak :D

@antisocialnetwork: Szerintem is így járt a legjobban, örüljön hogy megszabadult!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 19:32:23

@Almandin: De teljesen mindegy, hogy a csaj mit akar, hiszen nem kell tőle olyasmit várni, ami sosem volt a pakliban. Feljön faluról, tesznek egy kört olyan helyeken ahol jól érzi magát a srácok pénzén, majd hazamegy velük aludni, ahol kúr velük egy jót. Ez, hogy utána mit mond, teljesen irreleváns, a tagadás meg a "félrevezetés" csak azért volt, mert a legtöbb pali nem tudja feldolgozni, ha egy csaj ilyen formán körbejár. Ez látszik is abból, hogy ment a durci a srácok között, hogy egyiké sem lett igazán az, idézem, "életem egyik legjobb nője".

Namost had meséljem el, hogy "életem egyik legjobb nője" egy hasonló ribi volt. Ő úgy volt vele, hogy túl jól néz ki ahhoz, hogy a MEPZ-ben lehúzott 9 óra biorobotmunka után az olcsó liloani bárok pultjait támassza, ezért fehér hajókapitányokkal flörtölt, és ott ácsingózott a Yacht Club étterme előtt... és persze meghívtam, és elvittem egy körre, és akkor indult az úgynevezett kapcsolatunk, ami abból állt, hogy eleinte kettesben, majd másokkal is kúrtunk a hajón... tudta, hogy hogyan kell hálásnak lennie.

Pontosabban kizárólag hálásról volt szó, másról nem is, amint kikötöttünk, 3 perccel később kedvesen, de határozottan kiraktam a picsába, és mentem haza trájkkal :)

Igen, később kiderült, hogy a fél klubnak megvolt, de ez mit sem változtatott a tényen, hogy hozzám kb. egy évig visszajárt, és mindenféle állatságra rá tudtam venni... és milyen jó, milyen szép, kerek, nagy alapú, kemény mellei voltak... édes kis vadóc mosolya, meg olyan popója, hogy élmény volt beleharapni...

Olyan jó volt vele a pillanatban élni, és volt, hogy kiderült, hogy a fizetése nagy részét hazaadja, ezért rendesen nem tud enni- vagy innivalót venni, és hogy arról álmodik, hogy egy nap majd felszáll egy hajóra, és körbejárja a világot... és tudtam, hogy sosem fog felszállni semmilyen hajóra, legalábbis segítség nélkül tuti nem... így hát csak a pillanatnyi igényeinket csillapítottuk egymással. Pedig mondta azt is, hogy annyira örül nekem, hogy megismert, mert másoktól gyakran csak elítélést kap, én meg sosem kérdezem arról, hogy honnan jön vagy hová megy, ezért csak az én hajómon érzi magát igazán szabadon. De mondhatott bármit, tőlem csak egy szép hajóutat meg egy fehér fütyköst kapott, mármint a kaján és az italokon kívül... de azért jók voltunk együtt, elsőnek mindig a faszt kérte, egy idő után akkor is, ha mások is voltak velünk... szégyentelen volt

Ja igen, most az egyik rokonom a magasan fölötte lévő főnöke, és még mindig a MEPZ-ben tolja éhbérért, de már harminc fölött van, és álmai helyett csak két gyereke van, akikért robotolhat a várhatóan rövid élete végéig, támogatás nélkül, hisz a fater otthagyta a gecibe, mint minden második anyát a fülöpökön... ha jól tudom, félvezetőket gyártanak valami redvás helyen, ami 5-10 év alatt kikezdi a nyomorult emberek tüdejét, nyálkahártyáit meg a bőrét...

a bőrét, a puha bőrét, amit egykor úgy szerettem simogatni

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 19:35:49

@Peni a Valdes: @Almandin: Ezért lesznek az őszinte szexkedvelő, szabados nőkből hazug cédák, mert egymás között megítélitek azt, és lenézően beszéltek arról, aki szereti a faszt

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 19:52:32

@Puerto Prince: szeresse nyugodtan, de ne nevezzük már a káposztalepket Alexandra királyné pillangojanak

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:08:47

@Peni a Valdes: én nem neveztem annak, viszont te lekurváztad

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 20:17:21

@Puerto Prince: hát mert az, bármennyire is szépítjuk. ingyen...vagyis némi ellenszolgáltatás fejében kapott kosztot és kvártélyt. vagy szerinted itt egyszeru cicázásrol volt szó, mint amit én csináltam még csikóéveimben?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:25:19

@Peni a Valdes: kurva akkor lenne, ha a pénz érdekelné, és nem az élvezet. Te is elvárod, hogy meghívjanak a randijaidon. Fizetőképes kereslet volt, és ő mégsem kért pénzt = nem kurva

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 20:28:20

@Puerto Prince: na na, itt azért többröl volt szó, mint egyszeru meghivasrol egy étteremben

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:31:29

@Peni a Valdes: nem, hanem amikor épp nem dugták, akkor is ott alhatott. Igazi úriemberek

Almandin 2022.03.05. 20:44:38

@Puerto Prince: Itt a képmutatás a probléma. Másrészt le van írva a posztban, hogy ételért és szállásért csinálja. A prostitúció definíciója az, ha valaki előnyökért él nemi életet. Nem szükséges, hogy ez az előny készpénz legyen. Lehet szállás, étel, vagy valamilyen karrierelőny, stb.
Nem azzal van a baj, hogy valaki szereti a szexet. Az a baj, ha a prosti másnak mutatja magát. Aki szereti a szexet és nem előnyökért csinálja sok emberrel, az maximum könnyűvérű. Másrészt az is egy hatalmas tévhit, hogy aki nőként imád szexelni, az már rögtön partnerváltogató is. Sokak fejében még mindig kétféle nő létezik: a rendes, unalmas, félfrigid háziasszony, aki kiszolgál, és a ribanc, aki szeret szexelni, de sok férfival. Nem is tudnak hová tenni egy olyat, aki szeret szexelni, de hűséges is tud maradni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:59:08

@Almandin: én tudnám hová tenni, sőt, ilyet vettem el nejül. De a prosti fogalmát most megracionalizálod annak érdekében, hogy elítélhesd ezt a faszcibáló szexdémont.

Ja, meghívták vacsira, egy-két italra, meg ott töltötte a hétvégét a srácoknál, akikkel szexelt meg flörtölt. Ez miféle előnyszerzés, már ne haragudj? :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:59:46

@Peni a Valdes: "életem egyik legjobb nője", ahogy a posztoló mondta

MsIreneAdler 2022.03.05. 21:57:27

@Peni a Valdes: na jó, de minddel kufircolni is kell :)? Engem még az is zavart, hogy szakítás után az exem haverjai rámrepültek. Én voltam a szemérmes koldus akinek üres volt a tarisznyája. Lehet bátrabbnak kellett volna lenni:)

@_Amatőr_: bőség zavara :D.

@Puerto Prince: @Almandin: nekem a posztból úgy tűnik, hogy a poszter meg a haverjai találták ki utólag, hogy a kajáért meg a lakhatásért dugott. Ez amolyan savanyú a szőlő szindróma, egyiké sem lett, hát hordjuk gyorsan le a sárga földig.... Enyhén szánalmas.
Tőlem is távol áll ez a stílus, amit a lány csinál de alapvetően nem tett semmi rosszat.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 22:04:54

@MsIreneAdler: nem adta ingyen a pináját, végülis megspórolt kaja meg szobapénzt. az is valami.

Real_Time 2022.03.05. 22:22:23

@Almandin: Akkor ez az összes nőre is igaz.

Almandin 2022.03.05. 22:41:58

@Puerto Prince: Ez nem ítélkezés, hanem tényközlés volt. Az emberi társadalomban mindig is volt prostitúció, ez kiirthatatlan jelenség. Egy prosti is emberi lény, vannak érzései, én ugyan nem lennék az, de nem tartom emberi selejteknek őket. Lehet köztük is jóindulatú ember, aki sok jót is tesz másokkal (most nem a szexuális örömök nyújtására gondolok, azon túli dolgokra). Pl. sok prosti anya is szereti a gyerekét és jó anya is lehet.
Mindenki prostituált, aki bármilyen előnyszerzésért szexel és nem a saját örömére, vagy szerelemből. Férfiak is lehetnek azok, pl. aki azért vesz el egy nőt, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljön, az is prosti.

Cirigli Jenő 2022.03.05. 23:39:46

@Puerto Prince:
“az életem nõje
az pont olyan mint te
én bármit mondtam, õ
mindig elhitte
az életem nõje
az pont olyan mint én
ha kérné újra megtenném“

Lorrh 2022.03.06. 08:10:49

@Almandin: "aki azért vesz el egy nőt, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljön, az is prosti."
Nem! Nagoyn nem!
A prosti az jellemzően ismeretlenekkel dug pénzért.
Aki meg feleségül vesz előnyökért egy nőt az nagyon nem prosti, hiszen megismeri azt a nőt és hozzászokik.
Ráadásul ez a szerelmi házasság eszmény az utóbbi száz év találmánya, előtte évszázadokon, évezredeken át a gazdasági társadalmi előnyökért házasodtak.
Ez nem prostitúció, hanem a világ hétköznapi működése.
Ne üresítsük ki a szavak jelentését, ha szabad kérnem.

pragmatika2 2022.03.06. 08:43:44

@Almandin:

"A lényeg szerintem ott van leírva, hogy nincs lakása, kajáért és szállásért csinálja."

Egy fenét. Állandóan viszket neki, és él a hobbijának. +Bónusz nála, a szitu, hogy senki nem tud a másikról. Ettől nedvesedik be. Nekem is volt ilyen csajszival dolgom.
Semmi gond, behúzod a strigulát, felkerül a listára, mint valami mellékes epizód, aztán annyi.

pragmatika2 2022.03.06. 09:02:29

Nekem volt egy olyan csajjal is dolgom, aki az esküvőjén dugott félre a férje haverjával. (Persze nem én voltam az a haver, ilyenhez nem lett volna gyomrom.)

Hiába na, vannak akiket felpörgetnek az extrém szituk.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 09:08:44

@Almandin: jó de szerinted ez olyan, hogy nem adok a nőnek enni, ha kajálok, vagy nem hívom meg egy italra a bárban, amikor a haverjaimmal iszom, mert az prostituálás? Nem alhat mellettem az ágyon, mert az prostituálás? Ezt te sem gondolod komolyan!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 09:15:39

@Peni a Valdes: Peni, mi ez a baromság, hogy megspórolta a szobapénzt? Hát hol aludt volna kufirc után?

(Most mondhatod, hogy én kidobtam a legtöbb csajt a malackodás után, de ők haza tudtak menni)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.06. 09:49:05

@Puerto Prince: otthon.
Egyébként szerintem máshogy képzeljük el a történteket

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 10:57:34

@Peni a Valdes: ha az otthon 200 kilométerre van, éjjel háromkor hova rakod ki? Ez lelketlenség. Mármint én is csináltam szemétségeket, de olyat nem, hogy egy nő, aki tíz perce a testét osztotta meg velem, azt kirakom a hajóból, hogy ússzál haza, kókuszbogyó!

Szerintem van egy alap normalitás, ami azoknak is kijár, akik nem viszonozzák hasonlóval.

De van ám egy alternatívám, amivel át lehet hidalni a kettőnk közti szakadékot: lehet dugni reggelig, és azon gecisen felrakni az első buszra.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.06. 11:45:50

@Peni a Valdes:

Szia Peni Azt a fickót minek kell hni, aki úgy csrélgeti a csajait, mint más a gatyáját?;D

Nem vagytok egy kicsit nagyon soviniszták?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.06. 11:52:05

@látjátok feleim szümtükkel: az kérlek fontosnak tartja a tisztaságot, ezért cserélgeti a gatyáját

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 13:20:01

@Peni a Valdes: hát ha jó volt az este, még szép hogy nem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 14:01:50

@Peni a Valdes: hanem? Elmondhatnád szép kerek mondatokban, hogy szerinted miről van itt szó

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.06. 14:29:58

@Puerto Prince: a csajszi hosszú ideig lakott egy egy aldozatanal. Nem buli után nem ment haza, hanem szépen beköltözött. Közben persze adta az artatlant meg hogy neki ez kellemetlen, meg kérlek ne szólj róla senkinek....
Nem a szexet szerette hanem az ingyen és kényelmes életet.

Andy73 2022.03.06. 15:09:07

@pragmatika2: talán a lakodalmon, bár az is durva. Az esküvőn, vagyis a szertartás közben - az már elég hihetetlen.
Egyébként az is érdekes, hogy ha egy férfinak gondja vagy egy olyan nővel, aki fűvel-faval, miközben ő és a haverjai se sokkal különbek, de az nyilván teljesen okés Most nosztalgiázik a poszter, hogy ez volt az egyik legjobb nője, de ki tudja, hány volt még ezen kívül.

Andy73 2022.03.06. 15:38:32

A poszter dicsekszik, hogy volt egy jó nője, de panaszkodik is, hogy nem sokáig. Aztán meg az is kiderült, hogy a nő sok más férfié is volt, tehát azzal vigasztalja magát, hogy annyira nem kár érte.
Igen, az igazi nyilván az lenne, ha jó nője lenne, aki csak az övé, de ez nyilván nem jön össze neki.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 19:27:26

@Peni a Valdes: ja. Hosszú ideig. Fél év alatt 5 különböző helyen. Magyarul pár hétig, és a beköltözésre sincs bizonyíték, ellenben a jó szexre igen. Vajon használta a fogkrémet is, meg rájárt a házipáleszra a kredencben?

Jajj, Peni.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.06. 20:35:16

Nincs ezzel a csajjal semmi gond, csak gyakorolja a régi szólást, miszerint lakva ismerszik meg az ember. Vagy nem, de akkor is jobb kipróbált úton járni, mint az ismeretlen úton egy gödörbe esni. Úgy tűnik a haverok közt egy sem kínált neki gödörmentes utat. Egyebekben van egy ide pászoló régi vicc. Amikor isten teremtette az embert, miután meggyúra Ádámot és Évát, nagyon egyformának találta őket, ezért Éva lába közül kivett egy darabka anyagot amit Ádám lába közé tett. Azóta ez a kis darab keresi a helyét. Lehet, hogy ez a csaj meg az ő hiányzó daraját keresi?;D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.06. 21:41:24

@Puerto Prince: az pont elég. bármennyire is jajgatsz, ez a hölgyemény egyáltalán nem isteni áldás, ha képes vagy túl látni a farkadon, és használni a józan eszed.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.06. 22:38:41

@Puerto Prince: Akárhogy csűröd-csavarod meg mentegeted, ez a csaj mindenhogy kurva volt.

@Almandin: „sok prosti anya is szereti a gyerekét és jó anya is lehet.”

Ez is a probléma része, de talán szerencsére nem olyan sokan anyák közülük. És nem, egy kurva semmilyen körülmények között nem lehet jó anya.

@látjátok feleim szümtükkel: A napi feminista/mangina komment. Szánalmas az idehányt bölcselkedésed.

@Peni a Valdes: De nem képes túl látni rajta, és láthatóan a józan eszét sem nagyon képes használni.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.07. 06:09:58

@The Cortez:

Mellesleg a kurvasághoz mindig két fél kell, aki fizet és aki elfogadja. Aki fizet az jobb apa, mint aki elfogadja a pénzt a szolgáltatásáért?
Álszentek vagytok Penivel együtt.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 06:57:55

@The Cortez: na, már te is beállsz az asszonykórusba? "Életem egyik legjobb nője", amit "megúsztam pár vacsival", az mekkora kurva szerinted?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 07:06:53

@Peni a Valdes: egy alkalmi kapcsolatban én főleg a farkamat használom. Ez a baj, hogy utólag erkölcsöt meg pszichológiát akarsz látni egy olyan dologba, amibe nem kell. A posztbéli srácok is rájőttek, hogy ez hülyeség volt. Az ilyen nőket jól meg kell kúrni, amíg csak lehet, és kész. Ők is erre vágynak, hogy éljenek azzal, hogy jó nők, amint a poszter is írta, csak ő sajnálkozik ezen. Pedig ez csodálatos... aki ezek után két vacsin meg "szobapénzen" ríni kezd, annak jobb, ha kimarad az ilyen kalandokból

Real_Time 2022.03.07. 07:13:08

@látjátok feleim szümtükkel: Kínáld fel hát fel neki mint lelkes "Ádám" a te darabodat is. Ha feleségül veszed, meg ráíratod mindenedet akkor biztosan belemegy.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 08:16:26

@Real_Time: semmi ilyet nem kért a csaj, csak a fütyköst, és lelkesen odatartotta a jóízű punciját

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.07. 17:52:15

@látjátok feleim szümtükkel: Nem, nem igaz.

Ha család mellett teszi, akkor nem jobb apa.
Nem, csak te vagy liberós.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.07. 18:03:14

@Puerto Prince: Azt a részt nem olvastad, hogy több mindenkivel csinálta és átbaszta őket?

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.07. 18:22:13

@Real_Time:

Ne irigyeld a más szerencséjét. Meg a jó szexszet se mástól.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.07. 18:25:30

@The Cortez:

Te meg valamit félreértesz ezzel a liberózással. Ez nem liberózás kérdése, hanem bilólógiai kérdés. Neked kéne felnőnöd a témához, tudod a szex nem gyerekjáték.

MsIreneAdler 2022.03.07. 19:31:42

@Puerto Prince: még jómúltkor azt írtam hogy azért nem szerettem, ha randikon fizetnek nekem mert vagy úgy éreztem tartozom, vagy féltem, hogy a fejemre olvassák, hogy kaptam valamit. Akkor páran írták, hogy ne mondjak ilyeneket, ne gondoljam, hogy a férfiak ennyire kicsinyesek. Hát ez a poszt most engem igazol. Szerinted mit mondtak volna a csajsziról, ha csak alszik meg vacsizik dugás nélkül? Gyanítom, hogy ennél még rosszabb lenne a megítélése :)

@The Cortez: több mindenkivel csináltaaaa? Halál reá :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 19:47:02

@The Cortez: és aztán kit érdekel, hogy több mindenkivel lefeküdt, és egy egész haveri körnek volt az élete legjobb nője? Most már ők is nevetnek rajta, ahogy az első perctől kellett volna.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.07. 23:16:14

@látjátok feleim szümtükkel: Igen biológia, te meg össze akarod mosni a nemeket. Szánalmas, hogy van képed azt írni másoknak, hogy fel kéne nőni a témához.

@MsIreneAdler: Mármint egyszerre. Te sem olvastad el a cikket?

@Puerto Prince: Attól még kurva volt. A több mindenki alatt a haveri kört értettem.

MsIreneAdler 2022.03.08. 04:23:37

@The Cortez: nem egyszerre inkább csak azt mondanám párhuzamosan, de még ez sem egyértelmű. Pénzt nem fogadott el, a poszter szerint megérte a kaland. A srácok is rájöttek, hogy nem kell duzzogni egymásra, egyik sem feleségnek szánta a lányt. Nem azt mondom, hogy hajrá, így kell csinálni, de történnek ennél sokkal nagyobb aljasságok, minthogy valaki megdugatja magát a fél várossal.

@Peni a Valdes: ez nem hinném hogy modernség kérdése.

Real_Time 2022.03.08. 06:07:57

@látjátok feleim szümtükkel: Miattam aztán mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja. Rád se irigykedem hogy ekkorra mangina vagy, te dolgod, megéri neked.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.08. 06:47:38

@The Cortez:
Hol olvastál olyat, hogy össze akarom mosni a nemeket? Talán törvény írja elő, hogy egyik nemnek, mármint ugyé a hímnek szabad fűvel, fával, kisegérrel, elefánttal szexszelni, a nőknek meg coki? Te akarod a nőket lealázni az alattvaló szintjére. A nőknek is van joguk azzal szexszelni, akivel akarnak, és ha a férfiknak a nő feltételei megfelelnek, te milyen jogon vitatod el a férfiak jogát ehhez? Mert ugy egy férfi arra költi a pénzét, amire akarja, a nőnek meg nincs joga elfogadni ezt? Ha elfogadja akkor csak kurva, ribanc meg ilyesmi lehet csak? Nők is vannak, akik kitartanak férfikat a duzzadó szervecskéje miatt. Az ilyen férfi szerinted mi?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.08. 07:39:01

@The Cortez: túlreagálod. Egy haveri körben felbukkan egy jótestű, társasági nő, akivel együtt isznak, majd kb mindenkin körbejár. A végén még egy tubus fogkrémet sem visz el, ellenben ott hagyja a jó emlékeket. Ez nem egy kurva működésmódja!

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.08. 13:22:30

@The Cortez: "Szánalmas, hogy van képed azt írni másoknak, hogy fel kéne nőni a témához."

Mi van? Nem dugtál még egy jót?;D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.08. 18:59:34

@látjátok feleim szümtükkel: Nem törvény, hanem a biológia írja elő. Röhej, hogy pont te emlegeted a bioszt. Én nem alázom le őket semmilyen szintre, legfeljebb ők magukat.

”A nőknek is van joguk azzal szexszelni, akivel akarnak,”

Nem erről volt szó, hanem a mennyiségről.

„Ha elfogadja akkor csak kurva, ribanc meg ilyesmi lehet csak?”

Ha pénzt fogad el érte, akkor szerinted micsoda te nem normális?

„Az ilyen férfi szerinted mi?”

Gold digger férfi.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.08. 19:02:47

@látjátok feleim szümtükkel: Ez nem tudom, hogy jön ide, de láthatóan neked nincs sok közöd a dugáshoz. Csak álmodozol róla rejszolás közben. Meg eztán szánalmas manginák ritkán vagy sohasem szexelnek :)

@Puerto Prince: Ezt inkább hétköznapi kurvának lehetne nevezni, viszont az igaz, hogy legalább ismerősökkel csinálta.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.08. 19:55:01

@The Cortez:

Te kis soviniszta. Egyébként mi bajod van a mennyiséggel? Irigyled?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.08. 21:43:50

@The Cortez: de miért kurvázzuk le? Mert több faszival is volt? Nekem ez a csaj csak egy nagy étvágyú nőstényördögnek tűnik

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.09. 19:40:59

@látjátok feleim szümtükkel: Nem, inkább te vagy egy 2 bites agyú mangina. Semmi bajom a mennyiséggel, csak tény, hogy attól kurva lesz.

„Irigyled?”

Ráadásul egy agyhalott proli is vagy.

@Puerto Prince: Mert valószínűleg az volt. Te meg miért pc-skedsz ilyen szánalmas módon?

mgdé 2022.03.10. 23:57:38

Ha összefutsz egy lánnyal, aki csinos is, társasági havernak is jó, szexel veled (is), s nem is egyszer, s ráadásul kifejezetten jó is a szex vele, s még csak eltartani sem kell, még felesben, vagy - mint itt - ötödrészt sem, akkor adj hálát a sorsnak, amiért összehozott vele, s amíg teheted, hordozd nyugodtan a tenyereden. És szexeljetek. :) Sokkal jobban jártál, mint ha kihagytad volna, s ha az egód már túl lesz a meghökkenésen, szép emlék lesz. Lásd: "életem egyik legjobb nője volt".

(Ha netán családalapítási ábrándjaid voltak, akkor meg sokkal jobb így, mintha már kispapaként lenne a teljes baráti kör a sógorod. De családalapítással ő nem kecsegtetett, legalább is a poszt semmi ilyet nem jelez.)

Amúgy meg, gondold végig, ha mondjuk egy év múlva véletlenül összefuttok, inkább leb@cni akarnád, vagy inkább azonnal ágyba vinni. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 09:13:44

@The Cortez: ez nem píszískedés, hanem a csoportérdek képviselete egyszerű józan ésszel.

Ha azt szeretnénk, hogy a vidám, jófej, jótestű picsákat nyolc napon belül gyógyuló lelki sérülésekkel meg lehessen kúrni, akkor ez a normális viselkedés a nők részéről.

A kurva szót meg hagyjuk meg azoknak, akik pénzért dugnak, nem élvezetből :)

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.12. 11:08:25

@Puerto Prince:

Szerintem nem jutott még neki egy jó nő, és a frusztráltságát itt próbálja megoldani azzal, hogy az életet élvező nőket lekurvázza, akik meg a nővel élvezik együtt, azokat sajnálja. Persze a helyükben én is sajnálnám a jó nőket, mert a tapasztalás szerint mindenki azt találja meg párjának, akit megérdemel.Az ilyen férfiak előb-utóbb meg is találják a maguk frigid nőjét.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.12. 15:10:20

@mgdé: ennek a típusnak komplett városok jártak a lábai között.....

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.12. 15:29:59

@Puerto Prince: De ez píszískedés, minden józan észt nélkülözve. A csoportérdek nem tudom hogy jön ide.
A második bekezdésednek semmi értelme.
Nem is írtam, hogy hivatásos lenne. Rá a hétköznapi kurva a megfelelő szó :)

@látjátok feleim szümtükkel: : Tök jó, hogy szűz manginaként arról osztod itt az észt, hogy kinek nem jutott nő :)

„és a frusztráltságát itt próbálja megoldani azzal”

A tények mióta jelentenek frusztráltságot? Inkább az a rejtély, hogy manginaként minek jössz ide a ribancok picsáját nyalni, amikor tudhatnád, hogy egyik sem fogja elvenni a szüzességed.

„az életet élvező nőket lekurvázza”

Az életet élvező nők mióta egyenlőek az össze-vissza baszó kurvákkal, te szerencsétlen? A normálisakat nem kurváztam le, csak az anyádféléket.

„akik meg a nővel élvezik együtt, azokat sajnálja”

Mutasd már meg hol olvastál ilyet!

„mert a tapasztalás szerint mindenki azt találja meg párjának, akit megérdemel”

Ha nem egy kisköcsög lennél, akkor látnád, hogy ez pont nem így megy a valóságban.

„Az ilyen férfiak előb-utóbb meg is találják a maguk frigid nőjét.”

Aki nem szereti az anyád féle ringyókat, ahhoz egy frigid nő illik, te retardált? :) ”Az ilyen férfiak” pont hogy halomra kúrják azokat a kurvákat, akiket te itt istenítesz, miközben azok magasról leszarják a hozzád hasonló, férfiatlan, seggnyaló lúzereket.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.13. 08:21:07

@The Cortez:

Há b+! Nem írtad, hogy te távolba látó vagy, így minden kommentelőről kapásból tudod kiféle-miféle-kefél-e. Te kefélsz? Nagyon úgy tűnik, hogy ritkán, vagy ritkán sem, ezért ennek okán gondolkozz, ne mások szexuális életének minősítgetésén.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.14. 12:19:43

@látjátok feleim szümtükkel: „Te kefélsz? Nagyon úgy tűnik, hogy ritkán, vagy ritkán sem, ezért ennek okán gondolkozz,”

Mondta a szűz mangina :) Te is túlértékeled a baszást, ez is jellemző szüzekre meg a recskahuszárokra.

„ne mások szexuális életének minősítgetésén”

Akkor te miért minősítgetsz másokat, te szerencsétlen?

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.14. 13:11:30

Akinek az isten nem ád, annak a kovács sem kalapál.
Legfeljebb csinál magának egy blogot. Kurvákról.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.14. 13:26:27

@látjátok feleim szümtükkel: Már megint a primitív kis idézeteid.
jó is, hogy mondod. Rád férne már egy kurvázás. Szüzességelvételt is vállalnak.

Cirigli Jenő 2022.03.14. 22:42:14

@látjátok feleim szümtükkel: ezt még nem hallottam!:))) Tényleg van ilyen mondás?

mgdé 2022.03.15. 13:51:17

@Peni a Valdes:

Ha fiúknak is jó volt, neki is jó volt, akkor ez engem, vagy bárki idegent, miért zavarna? Ha aki egyszer majd el akarja venni/akitől gyereket akarna, tudni fog erről, s elfogadja, vállalja őt így is, akkor meg ez is rendben. Nem vagyunk egyformák, s ez jó.
Anno Vad Katit is vállalta valaki.

Hogy ezt az életvitelt mellette (és/vagy gyerek(ek) mellett) is folytathatja-e, azt beszéljék meg. (S aztán, amiben maradtak, azt nagyjából tartsák is ...)

Ha meg netán majd a nagy "Ő"-t így vagy úgy átvágja, akkor majd nyugodtan leszólhatod.

S természetesen, jó kanapézást neked is. :)

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.16. 11:23:30

@Cirigli Jenő:

Sok mindent nem tudtok ti, még a szexről, párkapcsolatról sem, nem hogy az észről.:D

Más felé így szól: Kinek esze nincs, a kovács se csinál annak.
(Félegyháza.)"

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.17. 19:03:28

@mgdé: „Ha aki egyszer majd el akarja venni/akitől gyereket akarna, tudni fog erről, s elfogadja, vállalja őt így is, akkor meg ez is rendben.”

Nem, nincs rendben. Már amennyiben gyereket is akar.

„Anno Vad Katit is vállalta valaki.”

Egy jó nagy balfasz. Ez volt a baj, hogy vállalta valaki. Attól, hogy valakik nyilvánosan aberráltak, még nem lesznek normálisak.

@látjátok feleim szümtükkel: „Sok mindent nem tudtok ti, még a szexről, párkapcsolatról sem, nem hogy az észről.:D”

Mondta a lehető legprimitívebb, legnyomorultabb szűz mangina :)

mgdé 2022.03.18. 00:12:49

@The Cortez:

Azt majd eldönti utólag ő, hogy balfasz volt-e?
A te véleményed ebben aztán semennyire nem fogja befolyásolni.
Mint ahogy engem sem.
S ez így van jól. :)

S hogy művelődj is kicsit az ilyen-olyan pill-ek mellé:
A Justinianus-Theodóra páros bevált,
a Claudius-Messalina, Claudius-Agrippina párosok meg nem.
Lévén szegény Claudius születésétől fogva nem volt épp egy klasszikus férfiideál.
(Aminek köszönhetően viszont sem Tiberius, sem Caligula nem nyíratta ki a többi férfi családtaggal ellentétben, lévén őt nem tartották veszélyesnek ... S ennek ellenére - a feleség választásait leszámítva - egész jó császár lett.)

De a híresen nagy étvágyú, számtalan férfi és egy női szeretőjű (ez utóbbi jó hosszan) Nagy Katalin cárnőt sem tagadták még ki az oroszok.
Stb.

Cirigli Jenő 2022.03.18. 23:40:46

@látjátok feleim szümtükkel: ezt nekem szántad eredetileg? Nem is állítottam az ellenkezőjét! Szerintem több dologban értek egyet veled, mint amiben nem.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.19. 18:33:04

@Cirigli Jenő:

Dehogy neked szántam, csak neked volt megjegyzésed a mondással összefüggésben. Nem volt kedvem még gy hsz-hez, és azért került egybe.
Akinek szántam regált is rá szokásos bugyuta módján.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.21. 01:12:34

@mgdé: Balfasz volt és kész.

Nem tudom minek írod ezeket. Lehet ők aberráltak voltak, de attól még nem lesz ez normalitás.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.03.21. 01:14:51

@látjátok feleim szümtükkel: ”Akinek szántam regált is rá szokásos bugyuta módján”

Miért egy olyan nem normális faszhuszár bugyutáz le másokat, aki álintellektuális idézetekkel dobálózik?
süti beállítások módosítása