KirályKan tündöklése és bukása

2022. április 01. 07:32 - csajokespasik

De mi is a baj a megcsalással? Csak annyi, hogyha az a valaki, akit szeretsz, mással is átéli azt, amit eddig csak veled, és onnantól nem kapcsolat a kapcsolat, nem elmélyült, nem bensőséges, puszta szórakozássá válik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy amerikai sorozat, Eufória a címe, tömören az erkölcsök háttérbeszorulásáról, és a könnyen beszerezhető drogok előtérbe kerüléséről szól, valamint arról, hogy a fiatalok kapcsolataiból mennyire eltűntek az alapvető értékek. Ehhez betársulnak az összezavarodott nemi szerepek és a fellazult normák. Sajnos azt is baromi jól bemutatja, hogy milyen könnyű és tét nélküli félremenni, keresztbe csalni, mert semmi nem számít, ha a hormonok tombolnak. Lélektelenül élni és megcsalni valakit, vagy több vasat tartani a tűzbe, gyerekjáték. Kit érdekelnek a másik ember érzelmei?

Nem ennyire durván, de hasonló helyzetben voltam már én is. Nem most történt ez velem, de szerintem örökké meg fog maradni bennem: akkor 24 éves voltam, a barátom velem egyidős volt. Úgy egy hónapig minden jól ment, aztán nélkülem járt el szórakozni és már a saját hazugságaiba is belekeveredett, mert azt mondta, hogy munkatársakkal megy el, mert muszáj, amiből később az lett, hogy régi haverokkal ment el. Ezen elrágódtam, mert ha ebben ilyen könnyedén hazudott, mi másban még? Azt, hogy drogozott-e, nem tudom biztosan, de nekem úgy tűnt, amikor párszor úgy alakult, hogy utána találkozni tudtunk, hogy ez nem alkoholtól van, legalábbis így éreztem, mert összeszedett volt, de valahogy kótyagos is egyben, és olyan feldobottan beszélt hülye tervekről, ötletekről, amikről előtte soha. A szemén láttam inkább valami eltérést.

Ha bárhova elment, nem szólt előre, akkor derült ki, amikor hívtam, és nem vette fel. Amúgy mindig én kerestem, ebbe is beleuntam. Úgy éreztem, ha ebben ilyen könnyelmű, egy másik nővel is az lesz, aki esetleg bepróbálkozik majd nála. Nem fog nemet mondani, hisz ő a KirályKan. Így is lett, ezt sem vallotta be, hanem olyan úton derült ki, amit nem tagadhatott már le.

De mi is a baj a megcsalással? Nekem az a bajom vele, hogyha valaki, akit szeretsz, mással is átéli azt, amit eddig csak veled, amit addig csak te nyújtottál neki, onnantól nem kapcsolat a kapcsolat. Nem elmélyült, nem bensőséges, onnantól egy szórakozássá válik. Bár attól még működhet, de nem nevezném azt már kapcsolatnak, csak közös időtöltésnek. És aki ilyet keres, annak ez tök jó is. De egy idő után nem lesz kedvünk egymáshoz, mert eltűnt az intimitás. Lehet ezt így is, akinek van gyomra hozzá.

Ha jogosan féltékeny vagyok, ugyanúgy rosszul érzem magam, mint amikor megcsalnak, mert mindkét esetben át vagyok verve. Ha jobban elkezdek kötődni, jobban kezdek féltékenykedni is, így egy idő után már az is lehet, hogy a gyanú és a valóság összemosódik. Ez már csak ilyen.

Ha megcsalnak, haragszol magadra is, mert áttapostak rajtad és elhasználtak, így a következőnél olyan embert fogsz majd választani, aki biztos nem csal majd meg. Csak ez nem így megy, mert egy szerényebb férfi is csak az alkalomra vár, nem fog nemet mondani, ha úgy alakul. Semmi sem biztos. Csak szeretjük azt hinni.

 
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8817794739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.01. 08:58:47

Az igazi Férfi nem szórakozik a kapcsolatában, meg nem jár el a barátaival meg kollégáival mulatni 24 évesen.

Az igazi Férfi hármasozik veled. Hiszen erre vágysz, folyton ezen jár az eszed. Legközelebb esetleg le is vehetnéd a ruhádat hozzá ;)

Cirigli Jenő 2022.04.01. 10:32:47

Jegyezd meg: a sikeres nő előre megy, nem hátra!
Az ilyen kapcsolatból KI KELL MARADNI! Ebben a kapcsolatban semmit se nyerhetsz, de mindent elveszíthetsz. Ne legyél gyalogáldozat valaki más bepróbálkozásában!

antisocialnetwork 2022.04.01. 18:00:38

Gáz, hogy nem tudod elengedni az évekkel ezelőtti sérelmedet. De hát , ha szeretsz szenvedni, hát tedd. Biztos mazo vagy.

fkv.115 2022.04.01. 21:04:06

@Cirigli Jenő: A sikeres nő pont hogy hátra megy, rá a faszra.

Erhí mergen 2022.04.01. 21:45:31

@antisocialnetwork: Úh, baszki, mert az a poszter választása, hogy beszopódik egy régi sérelmébe. Ilyen az ízlése, mi?
Kicsit több empátiát, ha kérhetném.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 08:34:43

@kenyércsücsök: @Lorrh: nem, hanem az MFF-re, mégpedig azért, mert a nő képzeli azt, hogy egy másik nő is van a kapcsolatukban, akivel a pasija ki tudja, miket csinál... az ezen való rugózás helyett akár be is hívhatnák az ágyba :)

Dorottya Hrabovszky 2022.04.02. 09:04:38

Eltévedt Cicamica, ez nem volt kapcsolat és nem volt szerelem! Ha mindig Te hívogattad, miből gondoltad, hogy neki fontos vagy? Rászálltál és álmodozásba ringatott a saját elképzelésed. Nem volt benned annyi büszkeség, hogy abbahagyd akkor, amikor végre leesett, hogy nem hív és sosem mondta, hogy csak Veled akar lenni? Egy hónapig minden jól ment? Annyi idő neki elég volt belőled, hogy nem vetted észre?

body_andras 2022.04.02. 12:02:30

Egy szerényebb férfi nem arra az alkalomra vár amit gondolsz. Ha végre-valahára van nője, majd hülye lesz kockára tenni a biztos pontot az életében, hogy aztán ugyanoda jusson, ahol szarul érezte magát a kapcsolat előtt?
A félrekúró férfi vagy nincs mellette biztonságban, vagy szimplán szarik a fejedre, és az van amit @Dorottya Hrabovszky: ír.
A félrekúró nőkkel már nagyobb gond van, a hatalmas egójukkal kiélvezik azt hogy bárkit, bármikor egy csettintésre megkaphatnak és a "szerényebb" partnerüket még akár meg is tarthatják, pont a félelmeik miatt.
Ha egy szerényebb nőnek tartod magad, nyugodtan engedd el ezt a majmot, rengeteg magányos férfi vár a húspiacon.
süti beállítások módosítása