Simán elmondja, ha pornót néz

2022. április 28. 07:33 - csajokespasik

„A kettőnk dolgát csak a bizalmasabb haverjaival vitatta meg... hát az pont elég nekem” - Ha egy pár szünetet tart, és a nő töri meg előbb, az annyit jelent, hogy valójában a pasi már lezárta magában az egészet, csak a másiktól várja, hogy ez ki is legyen mondva.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

(szünetből szakítás -story lesz)

Egy vonzó, energikus férfiről van szó, aki néha követelőző, öntörvényű, de néha meggyőzhető az igazamról is. Egy hónapja tartottunk egy szünetet. Szükség volt rá, mert én laktam nála, és voltak dolgai, pl. a túl őszinteség, amikor elmondta, hogy látja, fáradt vagyok, inkább néz pornót szex helyett. Ezt viccnek is vehettem volna, de nem úgy hangzott, hanem tényközlésnek. Másban is éreztette, hogy itt minden az övé, azt csinál, amit akar, így eljöttem tőle. Később a szünetet én törtem meg, ha hagyom, ki tudja meddig tartott volna, mert akivel egyszer már megszakítjuk bárhogy a kapcsolatot, nem biztos, hogy ugyanúgy újraépül.

Ő nehezen mászik ki megszokásokból, nagyon a múltban él, úgy értem, haragtartó. Mert akkor sértődötten kommunikált velem, mintha nem számított volna erre, hogy keresem. Örültem az énidőmnek, de azért hiányzott, ő nem tudom, hogy állt ezzel. Korábban írt volna, ha hiányoznék neki, ez motoszkált bennem, meg az, hogy talán beszerzett másvalakit (mert ismerem, és tudom, hogy semmi jót nem tagad meg magától, és ha valamit igazságtalannak érez, akkor nem hagyja annyiban.)

Pár napja találkoztunk és, bár nem lett kimondva, de valamiért úgy gondoltam, nem tudja folytatni velem. Olyan mondatai voltak, hogy a kettőnk dolgát csak a bizalmasabb haverjaival vitatta meg... hát az pont elég nekem, de ha ezt hozom ki belőle, akkor ez van. Most megint csend van, és szerintem rám hagyta, hogy én legyek, aki kimondja a végét. De tényleg, ezek alapján így lehet? Hogy ő már lezárt engem? Neki ebben semmi felelőssége nem volt?

 
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3417818483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2022.04.28. 19:35:42

3 kérdés,3 válasz: Igen , Igen ,De volt. Jöhet a következő.

blacha 2022.04.28. 22:25:43

Ha visszakeredzkedtel es elhajtott akkor hagyni kell a picsaba. Nem lesz belole semmi. Nyilvan nyitott volna, ha érezne valamit. Kar ezen ragodni es idot pazarolni.

szeme közé, laposan! 2022.04.28. 23:06:25

"Másban is éreztette, hogy itt minden az övé, azt csinál, amit akar" - igen, ilyen egy igazi férfi. Megmutatja a helyed, ha már te magad nem találod.

Burgermeister 2022.04.29. 06:40:31

Legalabb oszinte, nincs itt semmi latnivalo. Onbizalomhianyos, serult nok maradnak ilyen pszichopata mellett.

Real_Time 2022.04.29. 06:56:28

Üríteni muszáj, már csak a prosztata egészségének fenntartása érdekében is. Ezt csak a modern nők nem fogták még fel, hogy a "fájafejem" lemez már réges régen lejárt.

Lorrh 2022.04.29. 08:06:33

@Real_Time: Mióta Klára a gyógyító megérkezett a faluba, az összes asszonynak elmúlt a fejfájása:

kepkuldes.com/image/LaGwmP

#szájbergyerek# 2022.04.29. 10:33:08

Mégis mit hittél csajszi...
Talán azt vártad, hogy rád íratja a kéglit csak mert ott héderelsz nála és dugtatok már kétszer is (meg egyszer pornót nézett inkább)?

"éreztette, hogy itt minden az övé"
Még az is lehet, hogy valójában az öreganyjáé csak ő lakik benne de mondjuk ehhez aztán tényleg semmi közöd.

Eljöttél onnan vagyis szakítottatok. Pont.
Aztán visszakúsztál volna de láthatóan már nem volt igénye rád.

para_noir 2022.04.29. 12:20:36

Grat, a posztolónak remek tehetsége van ahhoz, hogy egy érdektelen történetet kis terjedelemben is kurva unalmasan írjon le.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.02. 12:44:32

@Real_Time: szerintem ezt azoknak mondják, akik nagyon szarok a szexben akár vonzerő, akár teljesítmény terén
süti beállítások módosítása