A férfi-nő barátságra rossz hatással van az ital

2022. május 23. 07:54 - csajokespasik

       

                „Ha ő ezt a szabadságot megengedi magának, akkor én is megtehetném. Csakhogy nem akarom, mert nem ezt keresem” – A pasi nem kívánja nyirbálni a barátnő szabadságát, amikor haverozik, bár köztudott, hogy egyetlen bepiált férfit sem hátráltat az a tény, ha valaki foglalt.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával, de majd meglátjuk...

Van egy barátnőm. Neki sok ellenkező nemű haverja. Mondja, együtt nőttek fel, nincs miért aggódnom, még a szüleik is ismerik egymást, azóta szinte egy családi & baráti társaság. Ezt még megérteném, de nem nyugtat meg, ha a közös program / buli után felmennek valakihez, előkerül némi ital, majd ott alszik. Előfordult, hogy összefutott egy ilyen régi ismerőssel, meghívta magához, kettesben voltak. Hát, ilyenek kapcsán mondhatnám azt, hogy megbízom benne, de sajnos mindig ott van az a „de”. De azért mérget nem vennék rá.        

       

               Nem maximálhatom neki szabályokat hozva, hogy kivel és meddig. Ennyiből is látszik, hogy mi nagyon különböző emberek vagyunk, másban is, és hogy így hosszútávon működni fog-e, illetve mi lesz majd később a gond, ha nem ez, még korai kérdés. Azt tudom, hogy neki érzelmi biztonságot nyújtok, mégsem becsül meg. Ha ő ezt a szabadságot megengedi magának, akkor én is megtehetném. Csakhogy nem akarom, mert nem ezt keresem. Nálam egy kapcsolat viszonylag zárt. Ő is kimondta, hogy fordított helyzetet, mármint ha én csinálnám ugyanezt vele, nem viselné el.

Amikor ezeket felhozom neki, olyankor hozzám bújik és nevetgél, hogy ugyan már, ne csináljam...Egy biztos, a férfi-nő barátságra rossz hatással van a pia, mindegy, hogy már óvodás koruk óta ismerik egymást, nem számít, mert már felnőttek és csak egy laza este kell, meg az ítélőképességet befolyásoló italmennyiség. Aztán történnek dolgok. Ha olyan nagyon jó barát, és csak barát, találkozzanak nappal. Szerintem ezzel az igényemmel nem számítok birtoklónak, se a másik szabadságát nyirbálónak, de az is köztudott, hogy egyetlen bepiált pasit sem hátráltat nagyon a tény, ha egy nő foglalt.          

 

 

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2117837845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.23. 08:19:02

Mitől félsz, hogy el fog neki kopni?

Megmossa, és olyan, mintha új lenne!

Lorrh 2022.05.23. 08:23:32

...és már óvodás korukban is összeérintették a pöpölőjüket a nunuskával. Semmi új nincs a nap alatt - kár aggódnod.

body_andras 2022.05.23. 12:56:23

"Nem maximálhatom neki szabályokat hozva, hogy kivel és meddig."
Nem kell ettől félni. Drágám, ha szeretsz nem kúrsz félre. Ha félrekúrsz akkor fölösleges folytatni a történetünket, viszlát.

Josagos 2022.05.23. 13:53:24

Mi a gond azzal, hogy néha mással is lefekszik az ember? Semmi nem omlik emiatt össze szerintem.

Nevem Senki Most 2022.05.23. 16:44:42

Egy akkori koleganőmmel vagy 15 éve a következő párbeszédet folytattuk:
Én: Ildi, lécci segíts nekem, ezt nem tudom!
Ildi: Nem is kell mindent tudni. Például nem kell tudni, ha az asszony félrekefél, mert el nem kopik, a gyereknek meg mindegy hogy ki az apja.
Én: OOOOOOO

Bazmeg, mi a lófasz a kérdés itt? Alap, hogy amit az egyiknek lehet, azt a másiknak is. Ha ez nem felel meg valamelyikőtöknek, akkor lehet kipenderíteni a csajt picsába.

VOGAben 2022.05.23. 19:18:21

@Nevem Senki Most: Ezen most jót röhögtem, mert egy csomó gyakorlati vívódásra választ adott. De azért egy apának nem mindegy, hogy más kölykit neveli fel a saját helyett, főleg ha ordít a tagadhatatlan kakukk jelleg. Hogy éreztessem: 4 utódból csak három a saját...rosseb megeszi, de ha 1/1 sem... hááát az mán gyalázat! (Gyk. egy adott kapcsolatból.) :D

Millerdraft 2022.05.23. 22:54:11

Nagyon madár vagy, most szólok: a régi barát tuti, hogy meghúzza mikor ott alszik nála, pont azért mert már 15 éves korukban is szexeltek a családi névnapozáson. Ás, hogy ezt miért tudom ilyen biztosan? Nekem is volt huszonévesen jónéhány ilyen régi barátnőm meg volt csajom.

antisocialnetwork 2022.05.24. 04:57:55

"Van egy barátnőm". Tehát több is van? Ez csak az egyik akivel probléma van? Kedves Jóska? Balek vagy? Hanyas vagy te disznó?

sure_shot 2022.05.24. 08:27:40

Nem derül ki, hogy mennyire komoly ez a kapcsolat. Mióta tart? Együtt éltek? Vagy ilyen kis lazább sztori?
Az a kérdés, hogy megbízol-e a csajban? De ahogy látom nem nagyon, szóval elég tré a szitu. Amikor úgy döntöttél, hogy egy szabadelvű nővel szeretnél kapcsolatot, akkor az ilyen és hasonló dolgokat is tudni kell kezelni, csak hát ugye van az elmélet, és van a valóság. Picit más amikor gyakorlatban bekövetkeznek ezek a dolgok.:) Amúgy bármi lehet és az ellenkezője is. Ha nagyon rosszul érint, hogy talán dugnak is akkor nem kéne erőltetni ezt a dolgot hosszútávon, mert bekattansz.

Mérges 1234 2022.05.24. 08:54:33

Jaj de hülye vagy, ilyen nem történhet...

Egyszer egy karácsonyi ulin úgy berúgtam, hogy már nem tudtam hazamenni, egyik kolléganpm felajánlotta, hogy aludjak nála...

Életemben nem kurtam még olyen jót, és nem nyaltam annyit. Pedig pia nélkül soha.

Szóval ne aggódj, minden rendben van itt.

Medgar 2022.05.24. 08:59:31

Tarsd meg tartaléklyuknak, és éld az életed.

Nevem Senki Most 2022.05.24. 15:33:56

@VOGAben: Vágom, nekem se mindegy, hogy ki a gyerek apja, csak Ildinek volt az. LOL
Kurvára nem örülnék, ha kiderülne valamelyik gyerekemről, hogy nem én vagyok az apja. Nem valószínű, hogy ki fog, annyira hasonlítanak. Az meg más helyzet, hogy dönthetek, hogy bevállalom-e más gyerekét.

Reactor 2022.05.24. 17:24:41

Ó, miszter Alkohol...!

Burgermeister 2022.05.24. 20:11:50

@Puerto Prince: pontosan, mar regen televertek.

Frh 2022.06.01. 16:16:41

Már miért ne írhatnád elő, hogy te mit vársz tőle, hogyan is viselkedjen? Mert az nagyon nem oké, hogy egy piálás után egy régi barátnál - aki ellenkező nemű - ott alszik. Aztán majd a pia miatt megdugják. És te nem is tudsz róla.
Marha vagy-e?
Ha ezt nem érti meg, hogy ez neked nem jó: kuka. Miért kéne neked szenvedned ilyen miatt? Keress egy olyat, aki nem csinál ilyeneket!
süti beállítások módosítása