Bejön a kislányos stílus, de ez már túlzás

2022. május 27. 07:30 - csajokespasik

       

               „Vegyes érzelmeim vannak, mert én most vagyok egy olyan döntés előtt, hogy külföldi karrier, vagy maradok itthon” - És a barátnő lenne az egyetlen ok, ami miatt Levélírónk maradna, csakhogy a csaj nem tud leválni a szüleiről, összeköltözésről pedig hallani sem akar, hisz akkor a megszokott luxusnak annyi. Íme a mamahotel valós veszélyei.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőmmel úgy két éve vagyunk együtt. Nekem kiábrándító, amikor belegondolok abba, hogy ő még mindig, 27 évesen sem gondolkodik önállósodásban. Költözhetne hozzám, de sejti, hogy én nem tudnám azt a szintet hozni neki, mint amit otthon, nagycsaládnál megszokott, hogy óriási reggelik, hatalmas ebédek, meg ünnepek, mindig minden kéznél és mindenből a legjobb. Minden készen várja. Ha morbid akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy azzal, hogy nem költözik el, csak elodáz valamit, mert ha a szülei lebetegednek, akkor ki fogja biztosítani neki mindezt? Most kéne erről leválni, szép fokozatosan feladni. Ebből következik, hogy nem gondolkodik előre.        

       

               Tudom, hogy van egy vonzata a kényelemnek, olyan erős, mint a megszokásnak. Erről nem tehet, mert ezt látta, ezt szokta meg. Az is zavart sokáig, hogy ha hívtam, nem vette fel, és nem is hívott vissza, csak amikor másodjára kerestem, akkor mondta, hogy nem volt semmi, csak elfelejtette.

Nem szeretném elszakítani otthonról, de a külön élet és a leválás ennyi idősen már valahogy aktuális volt nálam. Ő eléggé kislányos, szeretem is benne ezt, de korábban azt hittem, hogy ezek a pózai nem hatják át teljesen a gondolkodását. Vegyes érzelmeim vannak, mert én most vagyok egy olyan döntés előtt, hogy külföldi karrier, vagy maradok itthon, és ő az egyetlen ok, ami miatt maradnék. De ha csak én tervezek, ő meg csak úgy elvan, az nem jó állapot nekem.          

 

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4617841543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.27. 08:45:53

1. Én tutira a külföldi karriert választanám, mégpedig azért, mert az meg fog változtatni, és ebben a korban nem szabad egy nő miatt túl sokat feladni, különösen, ha azzal nem a közös életeteket építitek, csak bolondoztok egymással

2. Nézd meg, hogy neked tetszik-e ez a nagycsaládos hepaj. Nekem pl. nagyon tetszik. Az én családom kb. 20-30 összetartó emberből áll, a feleségemé 2-300-ból. Egy ilyen nagycsalád sok dologra jó lehet, ha valakit érdekel az ilyesmi; megnézheted, hogy pl tudsz-e bánni a gyerekekkel, vagy élvezed-e a társaságukat; bírod-e az apósékat annyira, hogy rendszeresen járjál hozzájuk még 20-30 évet

3. "óriási reggelik, hatalmas ebédek, meg ünnepek, mindig minden kéznél és mindenből a legjobb" Gondold végig, hogy neked ez jó-e. Én ma délben voltam egy bazi nagy kajáláson, eltartott vagy két órát, és veszett jól éreztem magam a sógorommal meg egy unokatesóval cukkoltuk az eladósorba kerülő lányokat, kétértelmű poénokat szűrtünk nekik, meglóbáltam egy "magyar kolbászt", amit beledugtam a feleségem szájába... ez vagy jön, vagy nem!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.05.27. 10:21:23

@Puerto Prince: így van , nincs jobb a kolbásznal. Bár én most a májat kívánom

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.27. 12:39:53

@Peni a Valdes: nos ha kétségeid támadnak, elmesélhetem hogy hogyan történik mindez és hogyan nyerhetsz bizonyosságot... wikipédiás cikkekkel illusztrálva, természetesen

látjátok feleim szümtükkel 2022.05.27. 14:21:34

Ilyen kétségek mellett a jó megoldás külföldi karrier, és a csaj nélkül. Csaj majd lesz másik, de az elrontott életet soha nem lehet rendesen helyrehozni ( tapasztalat ). Az elmondottakból nem összeillő páros vagytok, nem látszik, hogy kovalens kötés lenne köztetek. Eleve nem jó az, ha neked tetszik, hogy eléggé kislányos. Ezt később megunnád, és vagy ki tudnál szállni a kapcsolatból, vagy nem.
Érdemes átgondolni/kipróbálni amit Puerto Prince javasol, utána tisztábban látod te mit szeretnél a párkapcsolatból kihozni.

gigabursch 2022.05.27. 19:42:16

Ereszd el...
Ez az első gondolat.

Vidd magaddal!
Hátha kikupálódik.
Ez a második gondolat.

De azért kérdezd meg a terveiről, meg a családját is.
Meg az is lehet, hogy partnerek lesznek és szükség esetén ott lesznek...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.05.28. 06:51:04

Hozhatsz áldozatot a csajért azzal, hogy egy életre lemondasz a karrierről, de ő ezt soha nem fogja méltányolni. Ellenben megkaphatod majd tőle azt, hogy egy lúzer vagy, és majd elhagy egy menőbb, gazdagabb pasiért.

Damienzz 2022.05.28. 13:19:49

Hogyan merül fel egyáltalán hogy maradnál a csaj miatt?

Látványosan le nem szar és ZS kategóriásnak tart téged. Arra tart, hogy amíg be nem esik valami jobb ajánlat, addig jó leszel.
Neked meg nincs annyi tartásod, hogy ha valaki szarba vesz téged akkor legalább felálljál és balra el, inkább vigyorogsz hozzá és dagonyázol a híg fosban.

Keressél inkább egy olyan nőt, aki rád van állva. Addig meg szedd össze magad, rakd rendbe magad mentálisan, fizikailag, anyagilag. Észre fogod venni, ha valamelyik téged akar, addig meg dolgozzál magadon.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.29. 07:44:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: @Damienzz: nem az a lényeg, hogy milyennek tart :D

Hanem hogy egy pali huszonévesen, de még kora harmincason se hozzon már kompromisszumokat egy nő miatt (kivéve ha NAGYON azt érzi, hogy ez itt az élete párja), mert ez az élet maga. Minden időt és energiát tanulásra, barátokra, karrierre vagy akármilyen saját célokra kell fordítani, mert 30 fölött a legtöbb ember vagy leszül, és akkor megszűnik elérhető, jófej, izgalmas embernek lenni, vagy egy savanyú lúzer lesz belőle. Meg ahogy az évek mennek előre, a csajozás egyre könnyebb lesz, 35 körül már elég hozzá, ha nem vagy elhízva és ápolt vagy.

body_andras 2022.05.30. 09:47:12

Ez a csaj batár nagy lagzit akar, ahol villoghat a nagy család előtt. Aztán gyerekenként ugyanezt keresztelő néven. Futás!

Frh 2022.06.01. 15:41:50

@Damienzz: +1 és azonnal menj külföldre!

Frh 2022.06.01. 15:47:28

@Puerto Prince: Még annyit tennék hozzá, hogy ismerek olyat, aki leszült és nemcsak a jófejsége, humora, csillogó személyisége szűnt meg, hanem savanyú IS lett, akinek az a fixa ideája, hogy az egész világ ellene van.
Magával törődjön, ne egy olyan emberrel aki vissza sem hívja! Azonnali kuka!

bordon 2022.06.04. 16:59:23

Külföldi karrier egyértelműen. Most még fontosnak tűnik a csaj, de 5 év múlva már alig fogsz rá emlékezni. Van pár millió neked való nő csak Európában és akkor még nem beszéltünk a világ más részeiről.
Nem csak egy 2 éve ismert nőért, de senkiért áldozatot hozni nem szabad. Tapasztalatból mondom. Volt nekem 2-3 olyan nő az életemben, akik összetehették volna a kezüket, hogy eg, ilyen férfit kaptak, de egyszerűen nem bírtak a vérükkel. Link, lusta, hűtlen, alakoskodó emberek. Akkor is, ha most minden tökéletes lenne köztetek, nem szabad lemondani a karrierről. Ugyanis külföldi karrier mellett is van élet, csak másmilyen, kinyílik majd egy csomó lehetőség.
süti beállítások módosítása