Jobban elvan a havernőjével, mint velem

2022. június 02. 07:53 - csajokespasik

       

               „Ez nem is annyira az a kérdés, hogy ha nem bízok benne, nem is szeretem, mert a bizalom megvan, egészen az első csalódásig” – Ha a pasid még mindig intenzív viszonyt ápol azzal a csajjal, akibe előtted bele volt zúgva, teljesen normális, ha zavar.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A bizalommal kapcsolatban kérdeznék. A barátommal két hónapja vagyok együtt. Ő elmondta, hogy még mindig tartja a kapcsolatot azzal a nővel, akinek előttem udvarolt. Állítólag nem volt semmi köztük, egy csók sem. De hogy ki miatt nem történt semmi, az homály. Ha nem dicsekszik vele, szerintem ő kapott kosarat. Viszont még mindig beszélnek ( nem tudom, ki hogy van vele, de ha engem visszautasítanak, már csak büszkeségből sem tartom vele a kapcsolatot) Utána jöttünk össze mi.        

       

               Még azt se mondanám, hogy barátok maradtak, mivel előtte nem volt semmi. Amikor inkább vele beszél, vagy találkozik, az nekem nem esik jól. És ez nem is annyira az a kérdés, hogy ha nem bízok benne, nem is szeretem, mert a bizalom megvan, egészen az első csalódásig meg is lesz, de szerintem itt neki kéne tenni valamit. Mondjuk nem heti négyszer beszélni vele és sűrűn találkozgatni.

Emésztem magam emiatt, és hiába kérdezek rá, nyilván azt mondja, amit hallani akarok. Vannak más lány haverjai is, találkoztam velük, valahogy rájuk nem vagyok féltékeny, sose gondoltam ott semmi rosszra. De ezzel a nővel kapcsolatban olyanokat is mond, hogy szeretné sokáig megtartani vele ezt a viszonyt, és mindig ott lenni neki.

Még sose mondott le találkozót, ha a csaj hívta. (Illetve egyszer volt olyan, hogy leoltott amiatt, hogy elment találkozni vele, de visszafordult, mert miattam nem tudott, mert lelkifurdalása volt, így lemondta. De valahogy ezt színjátéknak éreztem, azért csinálta, hogy lássam, fontos vagyok neki.) De ha a csaj mond le egy talit, amire nagyon készül, akkor látványosan el van szontyolodva, semmivel nem lehet akkor feldobni aznap már.

Most magamat hülyítem, hogy bízzak csak benne, vagy nincs is itt semmi probléma, csak túlgondolom ?          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7817846397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.06.02. 10:07:46

"semmivel nem lehet akkor feldobni aznap már"
Szopást próbáltad már?

moonshadow 2022.06.02. 12:55:39

Hagyd ott a fenébe, az az elképzelése valószínűleg, hogy másik bögre érdeklődését felkeltse a felhőztetéseddel. :)

Nevem Senki Most 2022.06.02. 13:06:14

A fickó nem lépett túl ezen a csajon, epekedik utána. Ha a csaj azt mondaná neki, hogy gyere, téged azonnal kihajít és megy. Erre számíthatsz. Te arra kellesz, hogy addig is legyen valaki, de neked nem tűnik fel.

antisocialnetwork 2022.06.03. 02:26:02

Uncsi. Újabb nyafogás.Valami zaftosabbat találjatok már ki.

body_andras 2022.06.03. 07:40:00

Van egy sejtésem: az a csaj a hivatalos barátnő, te meg az eltitkolt tartalék vagy, akit csak azért szedett fel mert nyomultál rá;í apjától meg a haveroktól meg azt a tanácsot kapta, hogy két lyuk jobb mint egy, ne szalassza el.
Faszikám az első pillanattól hazudik neked.

_krampampuli_ 2022.06.03. 08:00:49

"Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág.
Aki kettőt, hármat szeret, sosincs arra jó világ..."

God Harald 2022.06.03. 12:34:28

@body_andras: dehát eleve megvolt már a két lyuk!:)))

szeme közé, laposan! 2022.06.03. 12:51:45

Hány kategória különbség lehet a nyavalygó leányka és a történetbeli hím között? 4-5?

body_andras 2022.06.03. 14:29:35

@God Harald: akkor már három, és ahhoz jött plusz nettó egy. köszönöm a helyesbítést.

Burgermeister 2022.06.03. 14:49:43

Kuretti pajtas vajon melyikotok?

God Harald 2022.06.03. 21:52:03

@body_andras: nincs mit! Bár lyuk csak egyfajta van, a többi furat!:)
süti beállítások módosítása