Éljek az alkalommal, aztán dobjam?

2022. június 10. 07:35 - csajokespasik

       

               „Látom a sebezhető oldalát is, látom, hogy szerethető lenne. Nehéz őt elfelejteni, minden üzenetére válaszolok" - Levélírónk a korábbi kapcsolatát próbálja feldolgozni, amikor képbe kerül egy rámenős srác, aki nagyon hajt rá, ám a nő sejti, hogy nem működne hosszútávon. De kihasználni sem szeretné.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem rég jöttem ki egy kapcsolatból, és most még jó ideig nem szeretnék senkit. Ez egy tudatos elhatározás lenne, mert szeretnék feldolgozni élményeket, majd tisztán belemenni egy új viszonyba úgy, hogy nem terhelem mindezt másra. És itt jön a „viszont”, mert épp van valaki. Nem őt képzelem magam mellé, de nagyon jól elvagyunk, egyelőre mint barát. Nem tudom, mi vonz benne, egyik felem azt súgja, hogy ne, a másik meg azt, hogy most pont rá lenne szükségem. De úgy meg kihasználás szagú, hogy csak időtöltésre kellesz.        

       

               Abban nem hiszek, hogy a srácok mindent elviselnek, amúgy is lazán állnak az ilyesmihez, és éljek az alkalommal, aztán dobjam. Plusz, nekem most nincs türelmem megváltoztatni valakit – de ha ez már egyáltalán felmerül, akkor nem is akarom vele, tudom, de tény, hogy ő hozzám képest elég vad életet él. Nem történt még köztünk semmi, de ő erőteljes utalásokat tesz rá, mihez lenne kedve. Ez az egész nincs lezárva, szeretek vele lenni, de érzem, hogy most van az a pont, ahol dönteni kell. Kedvelem, mint barátot, de az életmódja és a világfelfogása távol áll az enyémtől.

Ő szeret sokat dumálni, és sok mindent tudok róla, elmesélte miket csinált és mik a tervei még - és ebben nem biztos, hogy jó partnere lennék, hátráltatni meg senkit nem akarok. Őszintének tűnik, de az is bejátszhat, hogy csak azt hiszi, ilyen szövegekkel jobban bevágódhat nálam, és a fele sem igaz. Ugyanakkor látom a sebezhető oldalát is, látom, hogy szerethető lenne. Nehéz őt elfelejteni, minden üzenetére válaszolok. Ezek miatt mellette így nem is tudnék ismerkedni majd, úgy érezném, nem lenne tisztességes.

Lehet, hogy mellettem más lenne? Próbáljuk meg, ha nem is holnap? Biztos lesz majd olyan, aki jobban fog hozzám illeni, és megbecsül, de semmi sem lehet tökéletes, akkor meg más probléma lesz, nincsenek illúzióim.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6917853209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.06.10. 07:55:22

Próbáld fel aztán lesz ami lesz.

szeme közé, laposan! 2022.06.10. 11:42:20

"Plusz, nekem most nincs türelmem megváltoztatni valakit" - ezt kellene sürgősen elfelejteni, hogy meg akarj változtatni bárkit is. Aki nem jó neked úgy, ahogy van, az nem jó, és kész.

Amúgy meg kúrasd meg magad, és kész, ennyit a rámenős úr is megérdemelne, ha már ennyi energiát beléd öl.

Burgermeister 2022.06.10. 16:24:12

Kozlod vele hogy megdugnad, van valasztasi lehetosege. SZivesen.

Frh 2022.06.13. 12:56:15

@szeme közé, laposan!: Ez tényleg az a női hülyeség, hogy na majd én megváltoztatom! Fenét változik meg. Egyet vagy párat dug veled és megy tovább, széles a választék.
Ha te is így állsz hozzá, hadd szóljon! Ha nem, akkor felejtsd el!
süti beállítások módosítása