Ha a csaj iszik, vállalhatatlan

2022. június 13. 07:35 - csajokespasik

       

               … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?        

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tegyük fel, van egy barátnőd, nálad kicsivel fiatalabb, akivel jól elvagy. Valamit valamiért alapon elnéznéd-e neki ezeket:

- Alapvetően megbízol benne, nem vagy féltékeny, de egy nap felbukkan egy hapsi, akiről nem is tudod, honnan ismeri, de látványosan hajt rá, téged semmibe véve. Barátnő azt mondja, hogy ő csak szereti magát jól érezni vele, esélye sincs, a gyerek csak hülyül. A pasit az se gátolja a nyomulásban, ha jelen vagy. Néha leütnéd, de nem teszed, hiszen a barátnőd kedveli. Minderre rá, a barátnőd olyanokat mond, hogy ő elvárná tőled, ha úgy alakulna, hogy jön egy másik férfi, aki kategóriákkal jobb nálad, az ő boldogsága érdekében hagyd kilépni a kapcsolatból, és lásd be, hogy ez így a tisztességes.        

       

               - Azt is elvárná a barátjától, hogyha az új emberrel nem működik a dolog, az ex igenis fogadja vissza őt. Az elvárás: hogyha a kapcsolatból kikívánkozik egy nő, akkor azt engednie kell a férfinak, és mindegy, hogy ő maga mit gondol az egészről, nincs szava.

- Megnyíltok egymásnak, a múlt minden részletébe beavatod, majd valamiért a volt barátnődet rendszeresen dicsérgeti neked – és te nem tudod, ez most mit jelent?

- Ha elmondod a véleményed, egyből jön az a szöveg, hogy bezzeg az ő akarata sose teljesül, és ez így neki elnyomás.

- Ha iszik, vállalhatatlan, pl. belvárosi helyen beszól a kidobónak (kétségbe vonva alapvető iskolai végzettségét ) és majdnem probléma lesz belőle, de rajtad múlik, hogy nem lett az. Majd azzal érvel utána, hogy ilyenkor a kicsapongásai során érzi igazán hogy él, ilyenkor nem érzi magát „bezárva és megfagyva” – ha kapcsolatban mond ilyet valaki, elgondolkodtató.

Megadod neki a szabadságot, felnőtt ember, aki képes önálló döntéseket hozni a saját életéről, és ha olyan dologban nem egyeznek a felek, mint például akarnak-e gyereket, vagy költözés, az rendben van, de ha csak ingadozás alapú az egész, mert épp olyanja van, azt szerintem senki nem hagyná szó nélkül, de minimum senkinek sem esne jól.          

 

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr717855835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.06.13. 08:03:54

Már csak ez hiányzik a poszt végéről:

"Ha neked is ilyen élhetetlen, rossz kapcsolatod van, gyere a csajokéspasik-ra és keress másik társat! A hét minden napján nyitva 0-24 órában a népszerű társkereső! Ma az ajándék kuponnal csak 19.999 Ft az előfizetési díj. Ne habozz!"

connector 2022.06.13. 09:38:17

"van egy barátnőd, nálad kicsivel fiatalabb"
Szóval hány éves? 13?

szeme közé, laposan! 2022.06.13. 11:32:53

"Néha leütnéd, de nem teszed." Nos, az életben vannak olyan dolgok, amiket nem választás alapján tesz meg az ember... Próbáld ki, hátha ez segít majd a többi probléma megoldásában. Kevésbé lesz beszólogatós, piás, stb., ki tudja.

Vagy szedd össze magad, légy férfi, penderítsd ki a picsát, bármennyire is szűk a puncija, és keress egy normális nőt magadnak.

Frh 2022.06.13. 12:52:12

Mi itt a kérdés? Nem a konkurrens hímet, hanem az udvarlást elfogadó csajt kell (ki)rúgni. Előtte még jól húzd meg, ennyit érdemel!

MsIreneAdler 2022.06.13. 14:26:23

Szerintem férfitársaid őszintén örülnek neki, hogy segítesz kitermelni egy újabb kiskirálylányt. Azzal hogy csendben végighallgatod a baromságait, elengedésről meg visszafogadásról, őt és ezt a viselkedést erősíted. Ráadásul iszik is és vállalhatatlan... De valamiért kell ez a lány, valamiért ilyen lány kell.

dekás dezső 2022.06.13. 15:15:07

Folyamatosan kóstolgat a csaj és szépen el is bukod ezeket a teszteket. A konkurenciát kétszemközt állítsd takarékra/hajtsd el a picsába és flörtölgess más csajokkal.:) Amúgy én lelépnék, nagyon fárasztó a sztori.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.06.13. 16:27:26

Ha van egy kis eszed, azonnal dobod a luvnyát. Indokolnod sem kell neki, úgysem fogja fel. Egy ilyennél még Marok Mária is jobb, ő legalább nem csal meg, nem aláz meg.

És semmiképp ne fogadd vissza, miután elküldted a 3.14csába.

_krampampuli_ 2022.06.13. 18:54:55

Szerintem utald át számára mindig a teljes fizetésedet is, és pitizve kuncsorogj belőle annyit vissza, hogy legalább egy kis ennivalót tudj magadnak venni.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2022.06.13. 19:08:50

Ha egy nő ki akar lépni a kapcsolatból, ahhoz neki van joga. Ha te ki akarsz lépni a kapcsolatból, az meg neked. A gond csak az, hogy amikor azt mondod "valamit, valamiért" alapon nézed el neki a dolgokat, akkor alapvetően 2 féle helyzet lehet.

1. Azért hiszed azt, hogy ez neked megéri, mert sok dologban te sem vagy épp ideális választás, és van, amiben a csaj kompenzál ezért, és nem csak az ágyban... Azaz amíg megy, addig te leszel a "B" választása, a tartalék. Nem azért, mert ő várja el, hogy visszajöhessen, hanem azért, mert ezzel most sincs gondod, úgy gondolod, hogy amit a kapcsolatba beletesz így is többet ér neked, mint amit elvár. Ha pedig ő tesz többet, jobbat a kapcsolatba szerinted, és ezen nem változtatsz, nem akarsz értékesebb partner lenni, akkor mindez érthető.

2. Nem valamit, valamiért alapon nézed el neki ezt, hanem hülyeségből...

God Harald 2022.06.13. 22:49:27

Nem megmondta egyértelműen Lance, hogy ide ne hozz valami bebaszott libát?!

Reactor 2022.06.14. 02:50:35

Az alkohol, ha rossz gyomorba kerül, szörnyű dolgokra képes...

bordon 2022.06.14. 06:47:43

Hány éves ez a picsa?
Mindegy is, mert az idő múlása őt nem fogja értelmesebbé tenni, az biztos. Ő ilyen, ilyen lesz és sose fog pozitív irányba változni.
Dugni? Hajrá! Ahogy a csövön kifér!
Másra alkalmatlan.

Poszter kúrja a csajt, de sehova ne menjen vele, mert beleköt valakibe ez a ribanc és a posztert verik agyon miatta.

A vége úgyis az lesz, hogy ez a ribi valami magasabb kategóriásnak gondolt pasira le fogja cserélni a posztolót.

@MsIreneAdler: Volt nekem is idióta nőm, aki hasonlóan vállalhatatlan volt, csak máshogy. Soha eszembe nem jutott volna bemutatni otthon, a családomnak. Haverjaimnak bemutattam, ők fogták a fejüket, de megértették, hogy a jó pina miatt olykor lemegy kutyába az ember.
Itt is ez a helyzet. A nemnormális, de tüzes pina miatt sok vállalhatatlan kompromisszumba belemegy a férfi.
És ez az ilyen ribancok szerencséje. Ha a férfiak nem a faszukkal gondolkodnának, akkor elég hamar hajlékatalanok lennének az ilyen nők.

body_andras 2022.06.15. 13:51:57

Rohamléptekben haladtok a sanyarú sors felé. Téged félholtra ver két felheccelt biztonsági őr, majd még aznap este partiba vágják a csajt. Úgy fog forogni két f*ra tűzve mint malac a nyárson.

#szájbergyerek# 2022.06.17. 09:56:42

"a barátnőd olyanokat mond, hogy ő elvárná tőled, ha úgy alakulna, hogy jön egy másik férfi, aki kategóriákkal jobb nálad, az ő boldogsága érdekében hagyd kilépni a kapcsolatból, és lásd be, hogy ez így a tisztességes"

Ha a "barátnőd" lenne, nem mondana ilyeneket.
Már csak ezért a kis beszólásért is megérte volna kivágni, mint a macskát f0sni.
Még mindig nem késő tanulni az esetből, hogy azért nem szabad mindent eltűrni egy punciért.

MsIreneAdler 2022.06.17. 16:32:57

@bordon: rendben, én ezt megértem. De akkor ne legyen semelyik megértő havernak nagy a szája, hogy milyen a nők ;)...
süti beállítások módosítása