Már előre félek a közös nyaralástól...

2022. június 16. 07:44 - csajokespasik

       

               Levélírónk visszasírja szingli életét, amikor még nem járt a nyakára egy sértődékeny, követelőző és olykor érzelmi zsarolásra hajlamos férfi. Jelenlegi barátja úgy érzi, hogy teljesen normális a nyugdíjas életforma egy harminchoz közeledő párnál.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mindketten a húszas éveink végén járunk. Előtte nekem elég önálló életem volt, sokáig szingli voltam, és jó is volt, mert úgy alakíthattam az időmet, ahogy nekem megfelelő. Amikor összejöttünk, hamar intenzívvé vált a kapcsolat, sok időt töltünk együtt. Nekem ez eleinte szokatlan volt, de hamar elkezdtem felvenni az új helyzettel járó ritmust. Végül is én akartam valami változást, habár ő erőltette a szoros kapcsolatot. Jól esett, hogy valaki figyel rám, valakinek fontos vagyok, értem jön, apróságokkal lep meg, és én viszonozhatom a törődést.        

       

               Ez a szorosabb kapcsolat az összeköltözésig nem jutott el, és szerintem nem is fog. Ő bármit megcsinál nekem, de cserébe el kell viselnem, hogy állandóan ugrásra készen kell várnom és örülni neki – azért mondom ezt, mert többször megjegyezte, hogy nem látszik az arcomon, hogy örülök neki... : )

Ő alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott életet él, de ha valami bosszantja, hirtelen képes robbanni, ami nekem kicsit ijesztő. Tudom, hogy ő a papa és mama- életmódról álmodik, mert már most abba az irányba megyünk. Ha felül akar kerekedni valamiben, hülyeségekkel vádol, pl. hogy biztos hiányzik nekem a régi szerelmem (nem is meséltem neki róla, nem is ismeri) biztos fantáziálok róla néha...

Ha összeköltözünk, nekem kéne hozzámenni, mert így akarja, de a lakásomat akkor sem adnám fel, mert így nem lenne hova visszavonulni, ha rosszul alakulnának a dolgok. Az nekem egy biztos pont, ami nem függ senkitől.

A vihar előtti csend -hangulatokból is sok néha. Amikor megbántódik valamin és amit utána addig forgat, hogy még nekem kéne rosszul érezni magam. Mert szerinte én mindig csak saját magamra gondolok. Olyan is volt, hogy lemondtam egy talit, mert a szüleimnek kellett segíteni. Erre röviden, sértődötten annyit ír, hogy oké, maradjak akár egész hétvégére is. Amikor csak pár óráról volt szó...

Most azt mondja, hogy menjünk közösen nyaralni valahova, de előre félek az összezártságtól, az egymásra utaltságtól, és attól, hogy megint hallgatnom kell, és óvatosan lépdelni, nehogy bármi félreértésre okot adó dolgot tegyek, vagy mondjak.

Persze, úgy is nézhetem, hogy ezek végül is nem olyan nagy problémák, de ha úgy döntenék, nem csak miatta bontanám fel ezt a mostanit, inkább magam miatt, mert félek, hogy később megbánom, hogy nem mertem a saját utamat járni. Ő elvárná, hogy ennyi idősen már üljek le mellé és fogadjam el ami van.          

 

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2417859285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2022.06.16. 10:02:03

Ezt is egy faszicsaj írta vagy egy csajfaszi... Komolyan moslék módon ütötte fel a fejét az igénytelenség itten! Tényleg ennyire melós lenne a végére odafirkantani, hogy géza vagy mari? Az ilyen látogatós viszonyokban meg totál8, hogy melyikük az izgágább. Permanens átbaszás a vége rendszerint.

God Harald 2022.06.16. 11:28:52

Jó kis sztori! :) Ha jól értettem, a lényege ez:
Megyünk megyünk, kurva sötét van. Megyünk tovább, kurva sötét van. Egyszercsak miapicsa, majd kurva sötét van.

body_andras 2022.06.16. 14:34:58

Cím, első sor: menekülj.

Kicsit tovább olvasva:
A srác örül neki hogy végre van nője. Kapálózik is hogy ez így maradjon.
Te meg örülsz hogy van aki a segged kinyalja. De nehogymá', baszki, szeretni is kell cserébe?
Szóval még mielőtt a szerencsétlen lefoglalja, kifizeti a nyaralást, szólj neki hogy "drágám, cuki vagy, de nincs közös jövőnk és szarok a fejedre. Igen, azért fordulok a fal felé kelletlen pofával, akkor. SZia."
Ha jól sejtem azért mégis csak megvárod azt a nyaralást, és akkor dobod ki, amikor felnyaltad az utolsó krémest a svédasztalról.

octy 2022.06.16. 14:58:00

Járd csak a saját utadat, aztán majd picsogsz 45 évesen a társkeresőn, hogy hol vannak a rendes pasik? Most kellene megfogni valakit, a rendes pasik ilyen korban kelnek el, aztán az olyan nők mint a posztoló, 20 évvel később is ezekre ácsingóznak, de hiába.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.06.16. 18:03:19

Ha jól értem a levélírót, ő a megtestesült tökéletesség. Drága, neked egy olyan robotra lenne szükséged, ak/mi még a hátsódat is kinyalja, te pedig bármikor kikapcsolhatod, amikor viszonozni is kellene segítséget, érzelmet, vonzalmat - hogy szeretetről, horribile dictu szerelemről ne is beszéljek.

antisocialnetwork 2022.06.16. 19:10:20

Szerintem már engem nem érdekel ez a blog.

Lorrh 2022.06.16. 22:29:56

@antisocialnetwork: szerintem sem, vagyunk így egypáran, lemorzsolódunk.

bordon 2022.06.17. 00:04:23

Kissé túl ragaszkodó a pasi, próbálja betörni a posztolót a közös életbe, a posztolónak meg minden ok a sértődésre. Nyilván a szingli léthez képest a párkapcsolat egy alkalmazkodást, kötöttséget, a másik elviselését is jelentő műfaj. Kevés pasi fogja úgy kezelni a párját, mintha az szingli lenne. A posztoló nemnormális.

Reactor 2022.06.17. 01:35:51

@body_andras: Csodák csodája, nékem is ez jött le a sztoriból. És hát ööö...szerintem undorító. Ennél még egyedül maradni is jobb, lelkileg és pénzügyileg is.

bordon 2022.06.17. 06:33:08

@body_andras: Posztoló meg van lepődve, hogy párkapcsolatban a pasi kötődést mutat, kötődést várna el. Ha a posztolónak ez a párkapcsolat téma terhes, akkor közölje a pasikával, hogy ezentúl posztoló szingli szeretne lenni, de esetleg dugni összejárhatnak. Kúrópajtás, friends with benefits felállás esetén szingli maradhat.
Bár ha már az is fáj a posztolónak, hogy örülni "kell" a pasijának, akkor a kúrópajtás felállás se fog összejönni.

Andy73 2022.06.17. 07:23:46

Ami nem megy, nem kell erőltetni. 30-hoz közeledve azért el kellene tudni dönteni egy nőnek, hogy szingliként akar-e megöregedni, vagy szeretne családot, gyerekekkel. Utóbbi esetben pedig már ketyeg az a bizonyos biológiai óra. 30 fölött már azt írják rá a szülészeten a papírra, hogy későn szüli az első gyereket a nő. Odáig pedig el is kell jutni, egy tartós kapcsolattal plusz kilenc hónappal, ha összejön a baba - mert sokaknál az sem megy olyan könnyen, főleg 30 fölött.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.06.17. 08:13:48

@antisocialnetwork: @Lorrh: a blog már jóideje nem érdekel senkit, havi 1-2 poszt van, ahová nem csak és kizárólag típuskomment jön. Meg hát ott vannak olyan oldalak még magyarul is, ahol a típus-kamuposztok írói belerakják a szükséges 40-60 perc munkát

#szájbergyerek# 2022.06.17. 11:18:23

Azt a mindenit! "el kell viselni" ...
Hát akkor ne fogadj el tőle törődést, odafigyelést, "apró" meglepetéseket és "közös" nyaralást sem.
Ja, hogy ahhoz gerincet kellene növeszteni...

MsIreneAdler 2022.06.17. 17:24:09

@Puerto Prince: hol vannak ezek az oldalak? Nem mintha mostanában annyira ráérnék :((...

body_andras 2022.06.18. 21:16:27

@bordon: hát igen, van akit eléggé lelomboz ha még jó pofát se vágnak hozzá, úgy már a bevetés is nehéz.

Sztravinszka 2022.06.20. 17:18:08

Hát igen, rossz döntés lenne egy rohadtul idegesítő faszi mellett lehorgonyozni, ha nem tudod elviselni, elfogadni.
süti beállítások módosítása