Feltüzel, de egyebet nem kapok

2022. június 20. 07:35 - csajokespasik

       

               Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Négy hónapja próbálkozom egy lánnyal. Ő 23, én 28. Csókon kívül semmi más nem volt még köztünk. Én próbálom valahogy sürgetni, bár visszafogottan, nehogy ez legyen a baj, próbálom úgy irányítani, hogy lépjünk a következő szintre, és ő ezt mintha meg is értené, de olyanokat mond, hogy a minőségi együttléthez neki még idő kell, és azt akarja, hogy minden tökéletes legyen...magyarán, ha egy nő ezt mondja, az azt jelenti, hogy még nem áll készen veled a dologra? Időhúzás? Viszont olyanokat ír, hogy tetszene-e nekem a tetoválás rajta, és ha igen, milyen? Meg azt, hogy fontos vagyok neki. Meg azt is, hogy hol borotválja magát és hol ne... ezekkel meg teljesen feltüzel. Imádom őt, de ezekkel az agyamra megy.        

       

               Azt gyanítom, hogy az előző kapcsolatán nem tette még túl magát és fél valamitől, mert elmesélte, hogy az exe nem védte meg, nem állt ki érte mások előtt, fel se vállalta, viszont féltékeny volt és még a sima baráti találkozóit is le kellett tagadnia előtte. Ő abban látta ennek okát, hogy túl korán feküdtek le egymással, de szerintem ez nem volt összefüggésben a későbbi bizalmi megingásokkal.

Ha eddig nem történt semmi, már nem is fog, vagy mit tegyek? Most csak annyi van, hogy találkozunk, van valami program, jól érezzük magunkat, de feljönni hozzám nem akar. Eddig összesen kétszer járt nálam, de akkor sem rohantam le, nem tettem semmi olyat, amitől visszariadt a későbbi látogatásoktól.

Amikor nincs velem, lehet, azon agyal, hogy vajon tényleg szeret-e, illetve, akar e tőlem bármit is egyáltalán, és ezzel telik az idő minden eredmény nélkül, bár lehet, hogy ő nem így érzékeli.

De ha így van, miért nem közli? Vagy van olyan perverz nő, aki abban leli örömét, hogy begerjeszt egy férfit, de nem ad neki semmiféle kielégülést, és csak elnézi, ahogy a másik gyötrődik? Még mindig mondhatja, hogy nem ígért semmit, viszont szerintem az ígéreteken már valahogy túl vagyunk, még ha nem is annak fogta fel őket. A csók elég komoly ígéret szerintem. Lehet, hogy őt kielégíti így is a dolog, de ez nem kapcsolat.          

 

 

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1917861963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.06.20. 08:23:04

A 2000-es években az ilyet úgy hívtuk, szűzqrva.
A csók neki nem ígéret, hanem szórakozás.
Tiszteld és szeresd magad annyira hogy ezt gyorsan elhessegeted.

Nevem Senki Most 2022.06.20. 10:14:56

Bazmeg! 4 hónap alatt a csöcsét se fogtad meg?
Ez a csaj felhőztet téged, annyira nem tetszel neki, hogy dugjon veled, de társaságnak jó vagy, jobb a semminél.
Ha megfelel ez a helyzet, akkor maradj benne, akár évekig is, de arra számíts, hogy más itt nem lesz.
Ha nem felel meg, akkor utolsó lehetőségként tedd egyértelművé számára, hogy dugni akarsz és ha nem hajlandó, akkor rúgd ki a picsába.

szeme közé, laposan! 2022.06.20. 11:41:29

28 évesen azért nem kéne már ekkora hülyének lenni, nem tudni arról, hogy ez most valami, vagy semmi. Szerintem itt az életkorok el vannak írva egy tízessel, kizárt dolog, hogy valaki ekkora idióta legyen.

Josagos 2022.06.20. 11:57:22

Ha egy lánnyal akarok dugni és nem sikerül három találkozóból, akkor már nem akarok vele dugni, és semmi mást sem. Lehet ezt szabályként is felfogni.
Gondolom, ha mentek valahová, te fizetsz mindent.

Olasz Bazsa 2022.06.20. 13:24:36

Ennyi idősen már ideje átlátni, hogy nem arra kell figyelni miket mond a csaj, hanem hogy mit csinál. Vagy mit nem csinál.
Ez itt éppen mondani mond, de csinálni nem csinál. Kész. Ennyi a megfejtés. Erre számíthatsz.

Rubasov nertárs 2022.06.20. 14:12:56

Kitartást kedves poszter! Úgy 60 évesen, túl pár száz, vagy ezer hejjesspasee-n rájön, hogy te kellesz neki, mert te tudod megadni neki azt a tökéletes és kiszámítható biztonságot amire mindig is vágyott. Már csak 37 évet kell várnod, de mit az neked, aki ilyen kedves megértő, rendes fiú nem igaz?

Zoltán Hausknecht 2022.06.20. 16:53:46

4 hónap? Te figyi normális vagy?

bordon 2022.06.20. 18:01:47

Ekkora mafla én a második partneremmel voltam. Szűz volt a csaj, de azért 5 hónap smárolás, farokveretés, csöcsörészés után adtam ultimátumot, hogy vagy szexelünk vagy vége. Beadta a derekát, szar volt a szex, később se lett jobb, hagyta magát megdugni, de élvezni nem tudta, frigid volt a csaj. Ha ez a harmadik találkozón derül ki, akkor nem vesztegetek 5 hónapot az életemből. Igaz, legalább én nem vittem sehova, nem költöttem rá komoly pénzt, mert mindketten csóró egyetemisták voltunk. És az 5 hónap alatt is legalább csöcsöcsörésztem, kiverettem a farkam, csak konkrét behatolás nem volt.

Igaza van annak, aki szerint ha nincs csók az első randin, nincs petting a másodikon és nincs szex a harmadikon, akkor vagy szűz a csaj, vagy frigid, vagy hülyének néz vagy másvalaki dugja, fűzi a háttérben.

4 hónapot már szűz lányra se nagyon szoktak várni! És közben is lehet azért orál, kiveretés, ujjazás, csöcsszopkodás. Ha ezek sincsenek, akkor szárazbarátnak tart a csaj, addig tart, amíg nem jön képbe egy olyan pasi, aki megindítja a hüvelyváladékozását.

Almandin 2022.06.20. 19:18:40

Én a poszt elején azt gondoltam, hogy talán egy szűz nővel állunk szemben, aki emiatt tartózkodóbb, lassabban ismerkedik. Utána láttam, hogy már nem az. Az előző kapcsolatában valószínűleg nagyot sérült. Ott állítása szerint túl korán került sor szexre, aztán kifogott egy nagyon féltékeny pasast, lehet, hogy emiatt fél.
Szerintem egy őszinte beszélgetést kellene erről kezdeményezni, mivel 4 hónap azért már hosszabb idő. Nem biztos, hogy játszani akar a férfival, csak bizonytalan, nem tudja, mit akar. A férfi részéről érthető, hogy ennyi idő után már döntést szeretne, mert azért 4 hónap elég egy alaposabb ismerkedéshez, de fél év-egy év szex nélkül már valóban túl sok. Én a helyében őszintén, nyíltan megbeszélném a nővel a dolgokat, lehet, hogy akár még előrelépés is lehet az ügyben, mert ha vonzódik a nő, lehet, hogy ezután rászánja magát a továbblépésre, ha pedig továbbra is bizonytalankodás a válasz, én a férfi helyében lezárnám ezt a kapcsolatot.

Almandin 2022.06.20. 19:58:40

@Josagos: Szabályokat alkotni se szerencsés. Erre szerintem nincs szabály. Minden embernél, minden kapcsolatnál máskor jön el az idő.
Véleményem szerint a túl korai ágyba bújás is rizikós, mert ha két ember nem ismeri egymást alaposabban, megnő a veszélye annak, hogy csalódás lesz a vége. Nyilván, ha csak szexpartner-keresés a cél, nem kell sokat ismerkedni, mert ott a személyiség nem igazán számít, csak a másik teste kell. Ha viszont komolyabb kapcsolat a cél, nagyon el lehet rontani a korai szexeléssel.
Egy másik érdekes dolog, hogy sok mai férfit zavar, hogy a nők úgymond túl könnyen adják magukat, nem kell udvarolni, meg sok 30 körüli nőn meg már átment egy fél város. Hangoztatják, hogy nekik ilyen nő nem kellene, de közben ugyanők elvárják, hogy maximum egy-két héten belül feküdjön a nő, mert ők tovább nem várnak. Nem érzik, hogy ez ellentmondás? Hiszen ha egy nő ismerkedik és gyorsan fekszik (a 3. randi is általában még korai), akár egy éven belül lehet hat-nyolc partnere, hiszen ezekből a próbálkozásokból az esetek többségében nem lesz hosszabb kapcsolat. Így, ha valaki nem könnyűvérű, nagyon megsérülhet lelkileg, mert sokaknak a nemi kapcsolat komoly érzelmi dolog is, nemcsak egy dugás, mint másoknak. Kiéghet a sorozatos próbálkozásokban. Ha valakinek a szexualitása olyasvalami, amit nem osztogat boldog-boldogtalannak útfélen, akkor nagyobb élmény, ha valakivel eljut a szexig. Tévedés azt hinni, hogy akkor már biztos rossz az ágyban. Önfegyelem is van a világon, a villamoson se ugrunk rá egy idegenre csak azért, mert épp megkívántuk. Komoly kapcsolatnál a türelem fontos dolog, valóban rózsát teremhet. Természetesen a posztban szereplő eset már nem normális, különösen, hogy nem tiszta, hogy mi az oka. De néhány hetes vagy egy-két hónapos ismerkedés még nem extrém.

kenyércsücsök 2022.06.21. 00:46:40

Persze, jönnek a szokásos MNK kommentek, az is egy valós lehetőség, hogy csak szívat, de ha netán úgy döntenél, hogy hiszel neki:
"Ő abban látta ennek okát, hogy túl korán feküdtek le egymással, de szerintem ez nem volt összefüggésben a későbbi bizalmi megingásokkal."
Az egy dolog, hogy te mit gondolsz a bizalmi megingás okának, de ha ő ebben a kapcsolatban sérült, és ezt okoskodta ki róla utólag, akkor emiatt tart egy újabb kapcsolattól. Az exe volt neki az első és eddig az egyetlen?

kenyércsücsök 2022.06.21. 00:50:38

@Almandin: "Nem érzik, hogy ez ellentmondás?"
Nem :D
A nő várakozzon szűzen jóskapistára, feküdjön a harmadik randin, aztán (ha mégsem működik a dolog) zárdába vonulhat, mert jóskapista után úgysincs értelme semminek. Jóskapista2-nek meg úgysem kell, mert már fel van bontva a konzerv.

Medgar 2022.06.21. 08:09:54

@Almandin: Vagy esetleg a volt pasi pontosan tudta milyen a lány. A csaj simán felhőzteti a balekot, aki a semmiért szponzorálja...

Jozef Pockna 2022.06.21. 08:23:50

Az a ffi aki not ver nem ffi de az a no amelyik nem dugik a partnerevel holmi hulye indokokkal lehey nem is erdemel jobbat...

#szájbergyerek# 2022.06.21. 09:37:54

Négy hónap, 23 éves "nő" és csak csókig jutottatok.
Eddig olvastam.

Mondjuk ha négy hónap alatt még egy nyalifalit sem tudtál kieszközölni nála, akkor nem tudom mire számítasz.

Szóval adott egy huszonéves nő, aki hónapok óta nem szexel, holott lenne neki kivel. Biztos van ilyen, csak nehéz elképzelni.
Adjunk rá 1 ezrelék esélyt, hogy még szűz esetleg aszexuális. A többit szerintem te is ki tudod következtetni.

Rubasov nertárs 2022.06.21. 10:23:13

@Almandin:

A hármasszabály szerintem is hülyeség, de azért az, hogy 4 hónapon keresztül még egy ruhán keresztüli tapi sem volt az több, mint gyanús. Könnyen lehet, hogy a csajt már kezelgeti egy 8+/10 fickó. Az is árulkodó, hogy az intimszőrzetéről beszél neki a csaj, míg még egy ruhán keresztüli csöcsörészés sem engedélyezett. Nekem egyik csajom sem beszélt arról, hogy milyen a bozóthelyzet odalenn, hanem ezt én magam térképeztem fel. Normál esetben ez így működik.
Maga a posztoló reménytelen, ezért nem is adtam tanácsot neki. Akinek egy pont egyel több agysejtje van, mint egy amőbának, annak nyilván való, hogy ilyen helyzetben tiplizni kell. Itt tipli helyett poszt lett, ez pedig mindent elárul erről a 28 éves "férfi"-ról.

#szájbergyerek# 2022.06.21. 11:16:50

@kenyércsücsök:
Ilyeneket elvárni, hogy egy nő a XXI. században szüzen menjen férjhez már felér az eretnekséggel. (Sőt manapság férfinak, nőtől bármit is "elvárni" kb. bűncselekménnyel egyenértékű.) Vagyis nem várunk/várhatunk el ilyesmit.

Szóval ha már adott a lehetőség, hogy nem kell feleségül venni az adott nőt ahhoz, hogy ágyba bújjunk vele, akkor ezzel bizony a legtöbben szeretnénk is élni. Ugye milyen szörnyű?

Amennyiben okkal feltételezhető a "hölgyről", hogy "átment rajta a fél város", akkor már az udvarlást sem szeretnénk sokáig húzni. Botrány!

Esetleg vélelmezzük, hogy akinek egynél több szexuális partnere volt már, az számít arra az eshetőségre, hogy valamelyik randi az ágyban végződik, Uram bocsá' ő maga is pont erre vágyik, szóval ebben az esetben sem kell már hónapokig "udvarolni". Hallatlan!

Almandin 2022.06.21. 13:58:41

@#szájbergyerek#: Még az is lehet, hogy tényleg szűz a nő, csak titkolja. Szűzies viselkedésre utal ez a nagy tartózkodás. Lehet, hogy szégyelli, hogy még nem volt senkije, és kitalált egyet.
Más: egy-két hónap és a négy hónap közt vannak különbségek. Szerintem jó, ha nem azonnal ugranak ágyba, mert két félidegen között nem biztos, hogy sikeres lesz a kapcsolat. Mondom, ne keverjük a szexpartnerkereséssel. Jó dologhoz idő kell. Arról nem is beszélve, hogy komoly biztonsági kockázatai is lehetnek annak, hogy az ember összejön egy szinte ismeretlen valakivel. Lehet, hogy drogkereskedő titokban, vagy más bűnöző. Olyasmibe lehet keveredni, amibe normális ember nemigen szeretne. Jó lenne, ha a rendőrség is pl. kiadná az olyan adatokat, ami a büntetett előéletre vonatkozik, pontosan arra is, mit követett el az illető. Pl. a zuglói gyilkosság esetén egy nemrég szabadult szexuális bűnöző ölte meg a partnerét, de volt nem egy olyan eset is, ahol kiderült, az álompartnert korábban pedofil bűncselekményért ítélték el.
www.kiskegyed.hu/csalad/szerelem-kapcsolat-hazugsag/jgw1zbl?utm_source=blikk&utm_medium=fooldali_ajanlo&utm_campaign=partneroldalak
Igaz, az ilyeneket nem lehet teljesen kiszűrni, de a lassabb, óvatosabb ismerkedés csökkenti a valószínűségét annak, hogy bűnözőt fogjon ki az ember.

#szájbergyerek# 2022.06.21. 14:32:17

@Almandin:
Hát persze "drogkereskedő", "más bűnöző", "szexuális bűnöző", börtönviselt vagy éppen "zuglói gyilkos"...
Ezek valóban mindennapi esetek, kb. minden 5. férfi ezek közé tartozik. Szóval lányok jobb vigyázni, mert igen nagy az esélye, hogy pont egy ilyen alakkal futtok össze. Ráadásul ezek elég vonzóak ahhoz, hogy ágyba akarjatok bújni velük.

Ennél gyakrabban már csak 23 éves szűz lányok fordulnak elő.

Andy73 2022.06.21. 14:44:52

Én ennél a szövegnél is azt érzem, hogy fiktív a sztori. Előfordulhat éppen ilyen eset, még ha ritkán is, de akkor sem valószínű, hogy egy férfi ezt így kiteregetné, ahelyett, hogy a nővel beszélné meg a dolgot. Ez azonban a blog több más történetére is igaz.
Egyébként, ha tényleg szerelmes vagy belé, és ez kölcsönös, akkor még kitarthatsz egy kicsit, ha egyébként jó a kapcsolat, és más területeken fejlődik, mélyül a viszony.

kenyércsücsök 2022.06.21. 15:40:19

@#szájbergyerek#: Olyasmit vetítesz a mondandómba, ami nincs benne. Én a kettős mércéről ironizáltam, az pedig nagyon is létezik, még ha nem is pont úgy, mint a XIX. században, hogy a nő házasodjon szűzen, hanem a partnerek számát tekintve. (DE még ma is van olyan, aki tényleg azt várná, hogy a nő őneki tartogassa magát, különben ribanc.)
Egyébként abban hiszek, hogy mindenki tegye azt, ami jólesik, akkor, amikor jólesik, és amivel nem bánt mást. Nincs semmilyen szabály. Ha már viszket neki, és rá van gerjedve a partnerre, és a partner is rá, akkor hajrá!

kenyércsücsök 2022.06.21. 15:42:29

@#szájbergyerek#: "Ennél gyakrabban már csak 23 éves szűz lányok fordulnak elő."
Attól függ. Vallásos közegben sokkal inkább.
Egyébként ismerek olyat, aki ennél idősebben veszítette el a szüzességét, bár ő nem vallásos, csak félénk volt.

#szájbergyerek# 2022.06.21. 16:42:05

@kenyércsücsök:
Az ún. "kettős mérce" mindig, mindenhol jelen volt/van/lesz de főleg ott, ahol az a nőket hátrányosan érinti, pl. a kulcs meg a lakat eseténél.
Ha meg véletlenül előnyös volna számukra, akkor az már nem lenne "kettős mérce".
Erről ennyit.

Amúgy szerintem méltányolható igény, hogy viszonylag kevés számú szexpartnere legyen annak, akit az ember fia/lánya élete párjául, esetleg gyermekei anyjának/apjának választ. Aztán döntse el mindenki maga, hogy mi a "viszonylag kevés".

Igaz, a messze földön híres ribancok ennél a pontnál hátrányt szenvednek de a kedvedért "kettős mércének" fogom nevezni.

#szájbergyerek# 2022.06.21. 16:49:07

@kenyércsücsök:
Nem igazán tudom, mi mellett vagy ellen próbálsz ezzel érvelni.
Olyan, mintha azt mondtad volna, hogy börtönökben szinte csak bűnözők vannak.

Almandin 2022.06.21. 17:39:39

@Andy73: Nem kiteregetés, ha nem tudjuk, kikről van szó. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy tanácstalanná válik, nem érti, mivel áll szemben.

Almandin 2022.06.21. 17:54:11

@#szájbergyerek#: Sose lehet tudni, kivel akad össze az ember. Lehet, hogy olyan, aki ugyan nem kifejezetten bűnözésből él és nem volt börtönben, de pl. ezt-azt elvisz a lakásból vagy ha alkalma támad, nem átall nemi erőszakot elkövetni (randierőszak jelensége). Emiatt nem célszerű pl. erdei sétára menni randi gyanánt. Egy egészséges fokú bizalmatlanság nem árt.
Üzletelés során amúgy én már akadtam börtönviselt szélhámosba, senki meg nem mondta volna róla, ügyes álcája volt. Senkiben ne bízzon az ember, csak azért, mert képes kulturáltan viselkedni, meg jólöltözött.
Nem tudom, miből gondolod, hogy a nőknek a bűnözők kellenek. Nekem pl. nem kéne.

#szájbergyerek# 2022.06.21. 20:28:15

@Almandin:
Hát aki "bűnözővel" jön össze az meg is érdemli.
A posztban lévő srácba kár ezt belelátni. Gondolod hogy majd egy erőszakos, bűnöző hajlamú egyén posztot ír a csp-re?
Naugye...

Almandin 2022.06.21. 21:47:31

@#szájbergyerek#: Hol írtam én olyat, hogy a posztoló lenne bűnöző? Sehol. Én általánosságban írom, hogy a túl gyors ismerkedés veszélyeket rejt magában, amelyek elkerülhetőek.

Reactor 2022.06.22. 01:38:42

Hagyd a fenébe az ilyet, ami nem megy, ne erőltesd. Most képzeld el, ha mégis összejönnétek, dúlna a lamúr, lenne együttélés, házasság is, és akkor is rimánkodni kéne azért, hogy legalább csók, tapi lehessen, szexről meg gondolom ne is merészelj álmodozni...kell ez neked?

Liberate tutemet ex infernis.

#szájbergyerek# 2022.06.22. 08:07:52

@Almandin:
Szerintem a négy hónap már túlmutat a "gyors ismerkedés"-en.
Vagyis ide hoztál egy szélsőséges esetet, ami sehogyan sem kapcsolódik a poszthoz és megpróbálod általánosnak feltüntetni.

connector 2022.06.22. 14:07:44

@bordon: Nem lehet, hogy azért volt szar a szex, mert ráerőltetted? Amúgy meg dugás a 3. randin? Figyu, 3 randi lófasz, az ipse gyakorlatilag egy idegen, a szomszédomat jobban ismerem. Ha a 3. randin szóba hozza a szexet, zavarom el a picsába.

Almandin 2022.06.22. 19:36:54

@connector: Szerintem ezt nem lehet standardizálni. Én is inkább a hosszabb ismerkedés híve vagyok, én se szeretek félidegennel ágyba bújni. De ha pl. két ember gyorsan egymásba szeret, elképzelhető, hogy hamar megtörténik a szex. Én nem ítélkezem senki felett, inkább csak az elhamarkodás hátrányaira hívtam fel a figyelmet.

connector 2022.06.23. 09:47:53

@Almandin: A "gyorsan egymásba szeret" azt jelenti, hogy abba szeretsz bele, amilyennek képzeled. Aztán vagy olyan, vagy nem.

Almandin 2022.06.23. 12:31:59

@connector: Igen, a szerelem valójában egy jó nagy illúzió, ami hormonvezérlés alatt áll.
süti beállítások módosítása