Egy családos nő szeretője volt

2022. július 25. 07:36 - csajokespasik

       

                Amikor a kiszemelt pasival minden klappol, remekül eldumáltok művészetről és a világ dolgairól, az még nem zárja ki egy hamarosan bekövetkező hideg zuhany lehetőségét. Levélírónk azt hitte, hogy a pasi csak túl mulya, de amikor előállt vele, hogy miért nem lép, eléggé ledöbbent.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

én is beállnék a minőségi társat keresők sorába. Nem egy ilyen félig-meddig kapcsolatra gondolok, amit egy idő után már csak a féltékenység hajt és a megszokás tart egyben, vagy az, hogy rövid üzenetek mentén élünk (amúgy az üzengetésbe is lehet színvonalat rakni). Én úgy vagyok a vállalásokkal, hogy a szerelmes ember nem bilincsként és lemondásként éli meg a hűséget, hanem új szabadságként. Nem azért nem lép félre, mert nem illik, vagy mert attól fél, hogy lebukna, hanem azért, mert nem akar. Szomorú, de ezt az érzést kevesen ismerik, nem sokan élték át...Nekik nehéz ezt elmagyarázni.        

       

               Nem kell, hogy minden stimmeljen, én például nem vagyok kutyás, de volt kutyás barátom, semmi baj nem volt ezzel. Amúgy kutyasétáltatás közben lehet ismerkedni is, jó dolog. Voltak, akiktől azért váltam meg, mert rettenetesen tapadtak, + mindig el kellett számolnom vele, hogy hol, kivel , miért és meddig. De a legnagyobb csalódásom egy 28 éves férfi volt, akivel iszonyú jól eldumáltunk művészetről, politikáról, a világról, bármiről, mindenhez értett. Addig én sem kérdeztem, hogy van-e valakije, és ő sem tőlem. Nem lépett, és már úgy voltam vele, hogy nem érdekel, megmondom neki az érzéseimet - mert ha már ennyit talizunk, biztos ő is így van vele, csak mulya -, amikor elárulta, hogy ő pár éve egy családos, valamilyen vállalkozónő szeretője... Akkor mondta, amikor már talán ő is érezte, hogy nem semleges nekem. Akkor fordult fel igazán a gyomrom, amikor elkezdett mesélni róla... áradozva, hogy milyen sikeres nő, és merre jártak már.... Mindene megvan csak a szex ugye, amiért tennie kell. És az volt a legborzasztóbb, hogy a szégyen legkisebb jelét sem láttam rajta. Mintha büszke lenne erre. Ő is vállalkozó, ezek szerint, csak másban utazik, gondoltam. Utána szépen lassan leépítettem ezt a szálat, ha hívott, azt mondtam, hogy elfoglalt vagyok, de ő simán hívogatott még, hogy menjünk ide meg oda, de lemondtam, aztán végül nem keresett. Szerintem a mai napig nem tudja, miért váltam meg tőle, vagy ő is épp most írja meg egy blogra, hogy „jártam volna vele, de besértődött, csak mert nem fogadta el, hogy mellette lett volna egy másik nő is” : )))          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6417890195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.07.25. 08:35:36

"ő is épp most írja meg egy blogra"
jujj de izgalmas folytatásos történetet láthatunk itt és most!
Ragyogó ötlet a bloggertől, hogy ilyen ügyesen sejtet és felkorbácsol.
Alig várom a holnapit.

napalm 2022.07.25. 09:42:48

Igazán járhattál volna vele.

bordon 2022.07.25. 16:36:50

Nem értem posztoló reakcióját. Gyomorforgatónak azért nem nevezném azt, hogy valaki egy nővel szexel meg elmegy ide-oda. Ez egy teljesen rendben lévő kapcsolat, ami szexről szól. Semmi gyomorforgató nincs benne.

Real_Time 2022.07.26. 06:00:45

"minőségi társat keresők sorába"
Ezen jót röhögtem. A hipergámia leírása a női szótárral. Minden nő ugyanolyan szupercsávóról álmodozik, de arról már nem akarnak tudomást venni, hogy ha ehhez nincsenek meg az adottságok akkor marad a szupermacska. Persze meg tudom érteni, a feminista médiából 0-24-ben a "nekem jár" agymosás ömlik, így a képesség arra hogy felmérje a saját szexpiaci értékét egy nő az már teljesen kiveszett. Pontosabban azt sugallja hogy erre nincs is szükség.

#szájbergyerek# 2022.07.26. 08:21:28

Az a bajod kedves poszterin, hogy anyámasszony katonájának hitted a jócsávót. Már elhitted, hogy meglasszózhatod magadnak, idővel becsicskítod és még ő lesz hálás neked egy életen át csak mert a világon vagy.

Erre nem kiderül, hogy nálad klasszisokkal jobb nőt kúrogat, aki még csak nem is ruppótlan.

A rohadék...

bordon 2022.07.26. 14:23:43

@#szájbergyerek#: Ettől tud ám felfordulni gyomor, ha a pasiról kiderül, hogy vannak opciói és ezt tudja is magáról. A nőknek olyan pasi kell, aki más nőknek is kell. A felső 20%. Csak hát az ilyen alfák közül kevesen vannak, akik nincsenek tisztában a szexpiaci értékükkel. És nem kell megállapodniuk egy közepes nőnél.

Billy Hill 2022.07.26. 15:37:02

"iszonyú jól eldumáltunk művészetről, politikáról, a világról, bármiről, mindenhez értett", de "nem lépett". Mert téged mindenkinek kötelező megkívánnia? Hány pontos vagy, 11? :-) Ezzel az önbizalommal azért királyság lehet az élet!
süti beállítások módosítása