Ha ideges, rajtam vezeti le

2022. augusztus 04. 07:43 - csajokespasik

       

               Amikor egy férfi nyűgös, annál kiábrándítóbb nincs. Mióta a pasi melót váltott, hullámzó lett a kedélyállapota, de még kitart, ami feszültség meg ebből adódik, azt a barátnőn vezeti le. A páros harmadik éve van együtt, de ha így haladnak tovább, nem lesz belőle negyedik.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátommal lassan harmadik éve vagyunk együtt, és jelenleg ő már vagy fél éve költözködésben van, de lassan halad, így nem vagyunk együtt túl sűrűn. Az utóbbi időben valami megváltozott nála, aminek sejtem az okát. Onnan látom, hogy hülyeségeket ír ki a közösségire, és mogorva, elutasító velem, amikor feljön hozzám, vagy én megyek hozzá, egy félkész, rumlis lakásba. Az a bajom, hogy eleinte nem így volt, nagyon szépen éltünk, és most az zavar, hogy nem azt nyújtja már, amihez ő szoktatott hozzá. Nő vagyok, szerelemre, figyelemre van szükségem.        

       

               A másik, hogy hullámzó a kedélyállapota a melóváltása óta. Megváltoztattam nem rég a képem a Viber-en és egyből azzal kezdte, hogy biztos valakivel beszélgetek titokban, és amiatt történt. Ami a titkokat illeti, ő sem ragaszkodik a tényekhez, neki kis dolgokban is nehezére esik elmondania az igazat, mert amikor megint előkerül a történet, mindig valamit változtat rajta, ezzel teljesen összezavar. Nem faggattam, de ő kezdett bele egy korábban teljesnek vélt sztoriba, némi változtatással, és csak onnantól jött a kétely nekem. Ha valami igaz, az hatszor elmesélve is változatlan marad.

Kitalálta, hogy beteg, mert állandóan levert, elment orvoshoz, csináltak nála teljes labort, de a vérképe alapján nincs baja, azt mondták, próbálkozzon a diétával, több rost meg gyümölcs, kevesebb vöröshús. Annyit én is megmondtam volna, hogy az igazi problémája, hogy fárasztó a melója, utálja és teljesen leszívja, nem átkozták el, nem démon ül a vállán és rákja sincsen, csak ez a baj. Érzem rajta, hogy ettől van ki ennyire. Ő azt mondja, hogy meg kell becsülni manapság minden melót, én meg azt, hogy igen, de nem az életed árán. Sz*r melóból meg van bőven, választhatsz egy kevésbé felőrlőt. Én mondom, hogy váltson, mert így ebbe pusztul bele, de ne szóljak bele, és majd legfeljebb rajtam vezeti le a dühét, és így lesz meg a lelki egyensúlya. Ha egy férfi nyűgös, annál kiábrándítóbb nincs.          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6017899829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.08.04. 09:24:36

Stuppoltok ti rendesen?

elismert felhasználó 2022.08.04. 11:43:56

"...amikor feljön hozzám, vagy én megyek hozzá..."
"...nagyon szépen éltünk..."

Éltek? Együtt? Nem. Feljártok egymáshoz dugni, és te is csak onnan veszed észre, hogy a pasid megváltozott, hogy "hülyeségeket ír ki a közösségire".

Hátravinni, agyonlőni....mindkettőt.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.08.04. 13:04:58

Ha szopás után is nyűgös, lapát.

antisocialnetwork 2022.08.04. 15:38:53

Joguk, csak a nőknek van nyűgösködni. Ezt mindenkinek tudnia illik.

Sadist 2022.08.04. 16:46:19

"fárasztó a melója, utálja és teljesen leszívja"

Ez itt a gond. A te dolgod volna, hogy bő nyállal rendszeresen leszívd.

Lorrh 2022.08.05. 08:23:52

Ez poszt már szórol-szóra ugyanígy volt pár éve. A mai napodat nem számolom el poszterina, kopizni nem ér!

Olasz Bazsa 2022.08.05. 08:49:47

A blogíró munkatársnál már négy napos munkahét van? Mert ezt most látványosan kényszerből és ingyen csináltad.
Leülhetsz, egyes.
süti beállítások módosítása