Mennyi esélyem van visszaszerezni?

2022. szeptember 22. 07:37 - csajokespasik

       

                „Én nem bántottam, nem birtokoltam, mégse tudtam kiélvezni ugyanazt, amit ő megengedett magának” – A pasi egy szakításgyanús szünetet kapott a barátnőjétől, és nagyon zavarja, hogy nem tudja, mire számítson. Neki egy Igen / Nem válasz is elég lenne, mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lassan 1 hónapja, hogy szétmentünk. Ő egy szünetet akart, de már akkor sejtettem, hogy ez lesz belőle. Nem is kerestem, hogy beszéljünk, vártam, hogy lehiggadjon és majd ő keres. Másfél évet voltunk együtt. Ez idő alatt nem volt komolyabb vitánk, és azt sem hiszem, hogy kiszeretett volna belőlem ennyi idő alatt. Arra gondolok, hogy ma olyan világot élünk, ahol a nők fejébe beleültette a média, hogy nagyon korszerű dolog azon vívódni magukban, hogy talán nem is a jelenlegi pasi a legmegfelelőbb... talán más jobb lenne...az új mindig izgalmas... Legyenek elégedetlenek, mert az elégedetlen ember jobban és többet fogyaszt. Így sokan vannak olyanok, akik nincsenek teljesen meggyőződve arról, hogy a jelenlegi párjukkal jövőt akarnak tervezni, és nem-e akadna esetleg valaki más, valaki jobb.        

       

                Vannak olyan nők, akiket nem nehéz elcsábítani a párjuktól, de abba ők nem gondolnak bele, hogy a pasi, aki „elnyerte” őket, épp emiatt nem fog velük hosszú távra tervezni, mert ha ilyen könnyen el lehetett szedni, tőle is ugyanígy fogják majd. Sok nő talán ezt az alkalmat várja, hogy jöjjön a semmiből a megfelelő ember, tovább már nem nagyon gondolkodnak. Olyanok is vannak, akik egy működő kapcsolatot úgy fognak fel, hogy valójában rossz, de mégsem „mernek” kilépni belőle, megalkuvásra „kényszerülnek”.

Két lehetőséget látok:

- írjak rá és követeljek igen vagy nemleges választ.

- várjak, hogy majd ő jelentkezik.

Igy minden tolakodás nélkül van még esély, hogy összejöjjünk, de tudnom kell, ha ő már elengedett. Azt nem hiszem, hogy nem meri elmondani, mert nem olyan típus. Nem csak én nagyítom fel ezt a helyzetet, mert az olyan férfiak száma, akiknek ez így türelmi szempontból jó, elenyésző. Vissza akarnám őt szerezni, de csak ha ő is így akarja. Én nem bántottam, nem birtokoltam, mégse tudtam kiélvezni ugyanazt, amit ő megengedett magának.          

 

 

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7717937192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2022.09.22. 10:44:11

Az esély: Semmi, nulla, lóf@sz. Mégis, még mennyi ilyen szünetet szeretnél átélni? Míg az egyik ilyen Szünet úr, tartósra is jobbnak bizonyul? Mi, átlagos manusok egyszerűen lecserélhetőek vagyunk. Mindig akad látszólag jobb. A látszat visz mindent. A minap egy rádióműsorban azt ecsetelte egy idősebb fószer, hogy milyen jók is a munkahelyi kapcsolatok, mert a másik jellemét is könnyebben meg lehet ismerni. Ez régen biztosan így lehetett. Mára egy ilyen helyzet, max a legkevésbé jellemtelenhez segíthet hozzá. Én hallom, hogy milyen kontextusban említik meg a férjüket-párjukat. Olyanok is akik házat, kocsit kaptak és olyanok is akik együtt nyögik a hiteleket. Ne tudd meg! Lyukas húszfillért nem ért a jelleme, sem a bőre egynek sem. Szóval, ha megjelenik a szünetjel, mindenki menjen a dolgára! Azért az utolsó mondat részleteire kíváncsi lennék. Többet engedett meg magának?? Mit? Melegvizet? Mert, ha reggel és este is teli kádban pancsikolt, egy ilyen aszályos évben... 4-szeres vízdíj, már önmagában válóok.

Sadist 2022.09.22. 10:49:54

Ez már vigaszág, töröld a számát, töröld a faszbúk ismerőseid közül és felejtsd el örökre!
A "tartsunk szünetet" a nők szótárában azt jelenti, hogy ő most szépen keres egy magasabb szintű faszit magának, ha pedig nem sikerül a minőségi váltás, akkor folytathatjátok onnan, ahol abbahagytátok.

Sadist 2022.09.22. 10:57:00

"Olyanok is vannak, akik egy működő kapcsolatot úgy fognak fel, hogy valójában rossz, de mégsem „mernek” kilépni belőle, megalkuvásra „kényszerülnek”."

De még mennyi ilyen van, a két nem kapcsolattal való elégedettsége közti diszkrepancia pedig egészen elképesztő: www.youtube.com/watch?v=W_qXLub99wQ

vanderkaay 2022.09.22. 12:36:59

A "tartsunk szünetet" a nők szótárában magyarra lefordítva azt jelenti hogy "próbálok egy nálad jobb pasit találni és ha nem sikerül akkor talán visszajövök hozzád". Az esélyeid arra hogy "visszaszerezd" tehát igen szorosan korrelálnak ennek a vállalkozásnak a sikerével. Természetesen nagyon drukkolunk neked hiszen egy ilyen főnyeremény csajt nagyon kár lenne elvesztened

Real_Time 2022.09.22. 12:38:29

@VOGAben: Nem a vízdíj hanem a gázszámla miatt.

Rubasov nertárs 2022.09.22. 12:39:32

A probléma az, hogy a nők alapvető párválasztási ösztöneivel sem vagy tisztában. Mivel az ex-nőd veled egy szinten volt, te a szemében a kezdetektől fogva szükségmegoldás voltál csak, esetleg ha anyagilag érdemben előre tudtál volna lépni ez idő alatt lehetett volna esélyed hosszabbra nyújtani (persze köszönet abban sem lett volna).

A jó tanács rovatba azon túl, hogy a sírdogálás helyett növessz tököt, a klasszikust lehet írni:
vagy válasz jóval (2-vel legalább) magad alá, vagy bizony el kell kezdened jelentősen javítani az az esztétikai szinteden. Az utóbbi konditermet, fehérjedús táplálkozást, fiatalos(abb) ruhatárat és sérót jelent. Persze a fák nem nőnek az égig, sajnos kemény erőfeszítéssel is csak 2-vel tornázható fel a megjelenés. Viszont ezzel lehetővé válik, hogy az exed ligájában lévő csajoknál ne csak szükségmegoldás legyél.

body_andras 2022.09.22. 13:41:35

Visszaszerezni?

Kérd meg a legjobb barátodat, hogy képeljen fel, valahányszor kimondod.

Egri2 2022.09.22. 15:42:31

"Két lehetőséget látok:

- írjak rá és követeljek igen vagy nemleges választ.

- várjak, hogy majd ő jelentkezik."

A harmadik lehetőséget válaszd. De tényleg.
"Aki menni akar, nem visszatartani kell, hanem segíteni neki csomagolni." És itt nem arról beszélek, amikor egy veszekedés hevében "Itthagylak a pics*ba!"

A hölgy szünetet kért. 1 hónapja feléd sem néz. Ez egy roppant kényelmes módja egy kapcsolat befejezésének. Nem kell eléd állnia, és kimondania, hogy vége. Megspórol magának egy kellemetlen beszélgetést és egy adag lelkiismeret-furdalást. Ez a szünet jó eséllyel a végtelenségig eltart majd, hagyja, hogy szépen magától elsorvadjon a történet. Nem téged kímél, csakis saját magát.

De szerintem ez te magadtól is nagyon jól tudod. Csak nem akarod tudomásul venni, mert szereted őt, és fáj. Bele akarsz kapaszkodni abba, hogy "csak szünetet tartunk", és ehhez vársz tőlünk megerősítést. Sajnos, ahogy a többi hozzászólót nézem, csalódást kell okozzunk.

"Vissza akarnám őt szerezni, de csak ha ő is így akarja" Te ebben nem érzed a logikai bukfencet? Ha ő is akarna téged, akkor miért kéne visszaszerezned??

Ébredj fel, ha pocsék érzés, akkor is. Ezt a kapcsolatot már csak te tartod magadban lélegeztetőgépen. Olyan szekér után ne fuss, ami (már) nem vesz fel. Férfi vagy? Van hajad? Akkor lépj tovább, és keress magadnak olyan társat, aki TÉNYLEG akar téged. Ne félj, ő majd nem fog "szünetet tartani".

gergerg 2022.09.22. 15:46:49

Hát... ide nem írtam még soha, de...
Kedves férfitársaim. Ha a csaj derült égből szünetet akar a kapcsolatban (az nem derült égből, ha elötte végigdugtátok az összes barátnőjét ;), akkor növesszetek golyókat és legkésőbb másnap szakítsatok vele.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.09.22. 19:22:35

Szünet nem létezik, és visszaszerzés sem. Nincs ilyen. Írj neki, hogy nagyon fontos okból találkozzatok, és búcsúzz el tőle udvariasan és röviden. Ha nem ad alkalmat a találkozásra, akkor SMS-ben. Kész, kifújt, nincs több remény. Szar dolog a szakítás, de nálad most elérkezett. Ne húzd tovább, ne ábrándozz, ne hitegesd magad és ne áhítozz tovább utána, kész, kampec, ebben ennyi volt, minden ez utáni már csak meghosszabbított haláltusa. Tarts egy meditációs félórát, élvezd újra gondolatban, amit kaptál tőle, örvendezz a jóknak, utána pedig menj el egy áruházba a nőiruha-osztályra, és nézz körül, hátha van ott valaki, akivel szemezhetsz, bemelegítésnek megteszi, legfeljebb kivezettetnek. :-)

szeme közé, laposan! 2022.09.22. 19:47:56

Egy balfasz vagy barátom, hiszen pontosan tudod, mi történik. Azt is, hogy miért. Azt is, hogy te basztad el, bár még egy kicsit várnod kell, hogy rájöjj, mikor és hol. Egy gyerek vagy még, nem férfi. Hogy ha ő is akarja, akkor te is akarod… aha, na, a nők az ilyeneket nem akarják (leszopni sem, hát még hogy évekig együtt maradni velük). Szóval találd meg magad, aztán majd pár éven belül ismét szóba áll veled a sors, hogy megnézze, készen állsz-e már. Ne tétlenkedj. Még hogy visszaszerezni…

Lorrh 2022.09.22. 20:53:03

aaaaaaannyira sok negatív komment van itt. Én szerintem meg igenis vissza lehet és kell is szerezni!!!
Meg kell vallani neki a szerelmet. Lehozni az eget a csillagokból is. Vegyél egy nagy csokor vörös rózsát és állíts be hozzá. Még jobb, ha már a leánykérő gyűrű is nálad van.
A szünetet azért kérik a nők, hogy lássák, mennyire fontosak a férfi számára, ez olyan próba féleség. A nők szívét igenis meg kell hódítani. Tűzpiros Ferrari, ilyesmi.

fkv.119 2022.09.22. 20:56:09

"Két lehetőséget látok:
- írjak rá és követeljek igen vagy nemleges választ.
- várjak, hogy majd ő jelentkezik."

Én egy 3.-at: Keress egy új csajt, aztábn ha ez felbukkan, akkor csak annyit kell tőle kérdezni:
- Jé, te még mindig itt vagy?

MsIreneAdler 2022.09.22. 21:11:59

És igen. Az ilyen inkorrekt, sunyi módon szünetnek álcázott ghostingolós csipákat mindenképpen vissza kell szerezni. Értük érdemes küzdeni, blogokra írni.... Amíg az ilyenek után sírnak, tepernek, küzdenek a pasik, ne várjon senki változást...

God Harald 2022.09.22. 22:53:18

Alap helyzetben a tartsunk szünetet, az a formális felmondási idővel történő párkapcsolati viszony megszüntetésének jól bevett módszere. Persze ennek voltak már régebben is különféle hibrid formái, amikor még a hibrid szó sem volt divat.
Pl. még régen, egyetemista koromban volt egy kedves, aranyos barátnőm, akivel nem találkoztam valami miatt több mint egy hétig. Aztán pont elkezdődött egy egyhetes egyetemi revü sorozat (ma fesztiválnak hívnám), aminek a nulladik napja után volt rándevunk. Erős parti volt, a csaj megintett passzívitás miatt. Azt mondta, hogy most egy darabig ne találkozzunk, aztán ha kigondolkoztam, hogy mit jelent ő nekem, akkor tudassam vele! Végigbuliztam nagyon durván a hetet, aztán eszembe jutott a csaj. Felhívtam, megörült nekem és szerettük egymást tovább.:)
De ez tényleg ritka.

antisocialnetwork 2022.09.23. 05:02:57

Mindig ugyanazokat a fényképeket dobja fel. Hát itt senki nem találja meg a párját?
Hát milyen oldal ez? Nem pár kereső? Ez nem hatékony. És még ezek a kamu PR dolgok, sem hoznak több reménykedőt az oldalnak. Szerintem a rezsidémonnal ezt is meg kell etetni. Beszántani az egészet.

Real_Time 2022.09.23. 05:23:40

@Lorrh: Az hogy te szeretsz széllel szemben hugyozni az egy dolog, de ugyanerre másokat is rábeszélni, na azt kibaszásnak hívják.
@MsIreneAdler: Nem is állította senki sem hogy a férfiak párválasztása jobb lenne mint a nőké. Túlságosan is befolyásolja mindkettőt a mainstream média részéröl naponta ömlő nemlétező álomvilág világképe,ahol minden fasza és tökéletes. Csak hát épp az élet nem ilyen. Bár a grafika az életnek a grafikája az elég jó minőségű, de photoshop nincsen hozzá.

Mesterséges Geci 2022.09.23. 05:50:05

Ezt a sok szakértőt... :DD
Tisztára olyanok, mint azok az életmódtanácsadó blogok, amik mérgező emberekről/viselkedésről/stb írnak.
Az a gyanúm, az ide író kommentelők 99%-a csalódott lúzer, nulla empátiával.

A poszthoz csak annyit: ”a nők fejébe beleültette a média" - ebben sok igazság van. Neten, tévében rengeteg fassággal találkozik mindenki és az arra fogékonyakat teljesen el tudják hülyíteni.

Lorrh 2022.09.23. 08:43:52

@Real_Time: óóó nagyon salynálom hogy fennakadást okoztam a TE lelki életedben. Poszt író nem létezik, kitalált történetek ezek.
De ha ijen lovagias vagy akkor megvédheted Piroskát is a farkastól.

Real_Time 2022.09.23. 09:34:07

@Lorrh: Én inkább a farkas vagyok mint a simp Jancsi.

Sadist 2022.09.23. 14:01:24

@Mesterséges Geci: "Az a gyanúm, az ide író kommentelők 99%-a csalódott lúzer, nulla empátiával."

Várj, kitalálom, te vagy az 1% kivétel.

fkv.119 2022.09.27. 22:46:53

@Mesterséges Geci: Nem, te az a lelki nyomorék vagy, akit mindenki átkúr az életben, és a billentyűzet az egyetlen ahol tudsz vetíteni valamit, és pár másodpercre valakinek érezni magad. De aztán ugyanaz a nyomi vagy tovább.

Mesterséges Geci 2022.11.12. 08:15:10

@fkv.119: elfelejtettél nicket váltani, nyomorék?

Supergranat az igazságosztó 2023.07.15. 08:12:59

@MsIreneAdler: kb így van, elbaszott egy férfitársadalom
süti beállítások módosítása