A csajomnak már nincs rám ideje

2022. szeptember 27. 07:38 - csajokespasik

       

               A barátnő stressztűrő képessége vészesen alacsony, sok mindent túlreagál, a pasi pedig úgy érzi, hogy 180 fokos fordulatot vett a kapcsolat. Szerinte a csaj már nem is fog azzal bajlódni, hogy szünetet kérjen, lehet, hogy már egyenesen egy szünetben vannak, még ha nincs is kimondva.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

A barátnőmnek csúnyán összejöttek a dolgok az életében idén, bár már előtte sem volt vele egyszerű, stresszes típus, főleg a munkája miatt, meg a családi dolgai miatt is, amibe én nem szólhatok bele. Úgy érzi, többen akarják többfelé szakítani. Mióta ez az időszak tart, kezdett tőlem eltávolodni, együtt éltünk, de elköltözött pár hete. Beszélünk, de érzem, hogy már nincs rám ideje. Terveztünk nyáron közös nyaralást, amiből persze miatta nem lett semmi. Az elején még olyanokat mondott, hogy sosem szeretne elveszíteni, boldog velem. De most egy 180 fokos fordulatot vett a kapcsolatunk. Szerintem már nem is fog azzal bajlódni, hogy szünetet kérjen, lehet, hogy már a szünetben vagyunk.        

       

                Tudom, hogy a szünetezés – akár megbeszélt, akár nem – a szakítás előszele, de hazudnék, ha azt mondanám, nem reménykedem. Elhiszem, hogy nem velem van baja, hanem külső körülmények miatt van az egész. Viszont a másik része, hogy abban nem hiszek, hogyha esetleg sokáig nem volt igénye együttlétre, utána pikk-pakk vissza lehet térni a szexhez ennyi kihagyás után, és az ugyanolyan jó lesz. Az már nem olyan lesz. Pontosabban: az sem. Ha időt kér, hogy kicsit rendszerezze magában a dolgokat, oké, már ha tényleg csak ennyi van mögötte - azért megjegyezném, hogy azok a problémái nekem nem tűnnek olyan hű de rettenetesen leküzdhetetlennek és megemészthetetlennek, mint ahogy előadja őket, és amik miatt így kell menekülnie, bár én férfiszemmel mérlegelem.

Lehet benne túlreagálás, igen, de mondtam neki, hogy bármikor számíthat rám, hogy érezze. Nyugtázta. Semmi sem muszáj, de régebben nem csak egy pár voltunk, hanem legjobb barátok is. A jövőbeli terveink is megegyeztek, de azt éreztem már akkor is nála, hogy felmerült már benne az, hogy meddig érdemes lemondani dolgokról egy párkapcsolat miatt?

A menekülése lehet hirtelen fellángolás, vagy megijedt a felelősségvállalástól, vagy azt az embert keresi magában, aki volt - ám ebben a helyzetben én sem lehetek mellette az, aki voltam. Nem várok nagy mindent megváltoztató tanácsot, mert erre a helyzetre nem nagyon van, de az is sokat segített számomra, hogy így kiírhattam magamból.

Balázs          

 

 

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7017940890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.09.27. 08:03:20

"mondtam neki, hogy bármikor számíthat rám, hogy érezze. Nyugtázta."
Nyugtázta???
Azt hogy kell?
Ír egy nyugtát és dátum aláírás pecsét?
Vagy küld egy ACK jelet a nyolcas csatornán?

elismert felhasználó 2022.09.27. 09:32:33

@Lorrh: Nyugtázta és kész. A faszt kell kötekedni állandóan?

God Harald 2022.09.27. 09:36:55

@Lorrh: bejött a csajnak DCS-re az alarm jelzés, nyugtázta az Enter gombbal. Csak alarm, nincs automatikus szabályozás. Csak nyugtázni kell, később a trendekből kikereshető.

Olasz Bazsa 2022.09.27. 09:37:30

Druszám! Mikor tanulod már meg, hogy a csajok nem szoktak 180 fokot fordulni. Egyszerűen amit most tapasztalsz, az a csaj igazi arca!
A beetető szakaszban nyílván megvolt neki a forgatókönyve veled, hogy miképp alakuljanak a dolgok, ha kapcsolatra lép veled. Aztán mégsem úgy alakultak, ezért vége a szerepjátéknak, üdv az életben!

Jól érzed, a szünetelés annak a jele, hogy lapátra kerülsz. A szünetben a csajod már a következő kanját próbálgatja fel, ha zöld lesz neki a lámpa, abban a pillanatban kerülsz lapátra. Nem akarok ilyen redpilles szarokkal jönni, mint a "liánozás" de ettől találóbb szót nem tudok rá én sem.

"Pik pakk vissza lehet térni a szexhez"
Agyam ledobom tőled. Ez a nő esetedben csupán eszközként használta a szexet, amég jó opciónak tűntél számára. Már nem tűnsz annak, ezért esélytelen, hogy "visszatérjen" a szexhez. Nem fog.

Nem wazze, nem a felelősségvállalástól ijedt meg, hanem attól, hogy mégsem a legjobb opciót választotta azokból, akik számára még elérhetőek.

"Nyugtázzad" barátom te is a következőket:
Ez a hajó elúszott, nézzél másik után. Ha megint berántassz egy érdekribancot, ugyanez lesz a forgatókönyv.
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy vannak kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló párkapcsolatok is. Az erre alkalmas csajok kb huszonévesen elkelnek már.
Az olyan nőhöz, aki nem érdekből szegődik melléd, valamint képes intellektuálisan is hozzátenni az életedhez, pont egy lottóötösnyi szerencse kell.
Amiből túlkínálat van jelenleg, az az elvált harmincas negyvenes rakás gyerekkel / rakás kutyával.
Sok szerencsét.

Lorrh 2022.09.27. 10:33:46

@elismert felhasználó: jaó van, de nemtom hogy köll aztat csináni.
meséjjj!!

@God Harald: enter gombja is van ennek a csajnak? meg input nyílása, ami bezáródott.

God Harald 2022.09.27. 11:09:17

Szerintem van ott szex…csak Balázs mentes!

body_andras 2022.09.27. 13:05:36

"MÁR"? Sose volt rád ideje.
Aztán még bosszantottad is azzal hogy időt kérsz tőle. Réges-rég félrekúrt amikor meg merted kérdezni, mi a baj drágám. Akkor eldőlt hogy nem vagy alkalmas végrehajtója a Tervének.
@Lorrh: Elküldte Semjén Zsolt Miniszterelnök Helyettesnek az előterjesztést, aki meglocsolta szentelt vízzel és jávorszarvas vérrel, majd rányomta pecséttel hogy "nyugtával dicsérd a napot". Valahogy így kell nyugtázni, nem?

antisocialnetwork 2022.09.27. 16:13:40

@Lorrh: Meg output, ami egyben lehet input is.

antisocialnetwork 2022.09.27. 16:18:06

Kedves poszt toló. Kezd aranyásóval. Ott egyenesek a viszonyok. Te pénzeled, ő meg feléli. Cserébe kapsz p..cit. Ha meghalsz , övé mindened, hivatalosan is. Ui.: Attól, mert a végére bigyesztünk egy nevet, attól nem lesz true a sztori. Aludj elszépen kisbalázs.

Sztravinszka 2022.09.27. 20:21:48

A stressz és depresszió csökkenti a libidót, úgyhogy nem biztos, hogy mással kefél. Szerencsés, hogy van hova elvonulnia a sebeit nyalogatni, öngyógyítani, ez úgy ritka és nem hívnám klasszikus "szünetkérésnek". Van annyira intelligens, hogy belássa, jelenleg kapcsolatképtelen. Szóval problémás a barátnő, a kérdés mindig az, be tudsz és akarsz-e vállalni ilyen típust. Ha igen, akkor beszélj vele erről, kedves Balázs, és dönts, döntsetek.

Lúdvérc 2022.09.28. 10:16:02

Akár igaz is lehet a sztori, sok hasonló van, velem is megesett ilyen. Véleményem szerint a szüneteltetés az egyik leggyávább és legaljasabb szakítási módszer. Miközben ő más irányba indult el, téged bizonytalanságban és reménykedésben tart.
Elképzelhető, hogy száz esetből egyszer tényleg szünetről van szó és rendeződnek a dolgok, de ebben nem szabad reménykedni.
Balázs, az elején szólnod kellett volna, hogy beszélni akarsz, döntsön, nem kérsz a szünetből, vagy egyszerűen te dönts és szakítsd meg (az amúgy is széteső) kapcsolatot. Én egyszer szenvedtem végig egy hónapos szünetet, többször biztos nem fogok (szakítás lett a vége, ha akkor az elején kiállok magamért, megspóroltam volna).
Együttérzek, nehéz elengedni egy olyan kapcsolatot, ami barátságból lett párkapcsolat, ilyenkor az ember bukja mindkettőt. Érdemes megnézni azért ezt a barátság dolgot is, hogy nem volt-e az is egyoldalú. Mert ugye ha tényleg a barátod lenne, akkor nem csinálná ezt veled, nem okozna fájdalmat, nem tartana bizonytalanságban.

Cpt. Flint 2022.09.28. 10:35:33

@Olasz Bazsa:
"Ez a hajó elúszott, nézzél másik után. Ha megint berántassz egy érdekribancot, ugyanez lesz a forgatókönyv." Nem csak tőled kérdezném persze, hanem mindenkitől, aki itt liánozik meg aranyásózik meg érdekribancozik: Miért aranyásó, ribanc, érdekribanc, meg mittudoménmégmi az a nő, aki kapcsolatba lép egy pasival, és egy idő után rájön, hogy az nem jó neki, nem ezt akarja, valami nem oké? A pasik uggyanezt csinálják teljesen. Lehet mindenkit ostorozni, aki nem tudja pontosan felmérni, hogy mit szeretne, mivel kell megalkudnia, a másik pontosan milyen is, fog-e ez menni... de mindenki így kezdi! Szarintem mindenki (főleg fiatalon, tapasztalatlanul) belemegy olyan kapcsolatba (kíváncsiságból, szeretetvágyból, szexért, gyerekek és család utáni vágyból, biztonságérzésért stb.), ami aztán végül nem működik. Ilyenkor nyilván lelép. Hogy hogyan oldja meg, hogyan kommunikálja, azt persze ragozhatjuk, de ez megint csak helyzet- és egyénfüggő.
Szóval véleményem szerint ilyen mindennapos, "nem éreztem magam jól a kapcsolatban, ezért hagyjuk abba" helyzeteknél totál fura egyből bármelyik félre mindenféle lealázó jelzőket aggatni, és azt feltételezni róla, hogy csak valamilyen érdek, számítás, vagy akár gonoszság vezérelte a tetteit.

Ráadásul itt minden második (nyilván férfi) hozzászólónál alapból is előjön, hogy a " NŐK MIND/MINDIG" csak pénzt, egzisztenciát, gyereket, otthon legfeljebb bétát, mellé szeretőnek alfát stb. stb. AKARNAK.
Néhányszor ezekkel szemben (vagy párhuzamosan) az is felmerül, hogy a "FÉRFIAK" meg mind szexet, otthonra (ha olyan barmok, hogy állandó kapcsolatban/házasságban vannak) házias, igénytelen és kussban levő, ámde modell szintű asszonyt, plusz egy húsz évvel fiatalabb szeretőt stb. stb. AKARNAK.
Nyilván mindkettő hülyeség szintű általánosítás.
De ha valaki az egyiket elfogadja (és főleg ha hangosan hirdeti), akkor szerintem a másikat is illik elfogadnia... akkor viszont nem vethet egymás szemére semmit a két fél.

Cpt. Flint 2022.09.28. 10:46:52

@Olasz Bazsa: "Az olyan nőhöz, aki nem érdekből szegődik melléd, valamint képes intellektuálisan is hozzátenni az életedhez, pont egy lottóötösnyi szerencse kell."
Ezen azért még utólagosan pluszban felb.sztam magam... Ha úgy vesszük, MINDENKI érdekből szegődik a másik mellé. A pasik is érdekből házasodnak ugyanúgy. Szexet, gyereket, háztartási robotot. ápoló- és társalkodónőt akarnak. Plusz feature, hogy vendégségben/buliban lehet bebaszni, ha van jogsija a csajnak.
Annyira fájdalmas ez a felfogás, nagyon sajnálom az ide kommentelő - magukat realistának gondoló - megkeseredett embereket.
A lottó ötössel egyetértek, de én a "az, akivel tökéletesen összeilletek" jellemzéssel kapcsolnám össze, nem a tiéddel.

Amúgy mit jelent ez a "képes intellektuálisan is hozzátenni az életedhez" szöveg? Én ezt kb. a Curie házaspárnál tudom realizálni, amúgy egy értelmetlen, "coach"-os lózungnak tűnik.

Real_Time 2022.09.28. 15:22:51

@Cpt. Flint: "Nyilván mindkettő hülyeség szintű általánosítás."

Ez amiatt fordulhat csak elő, mivel hogy ez az általános :)

Sztravinszka 2022.09.28. 15:41:09

@Cpt. Flint:
Amúgy mit jelent ez a "képes intellektuálisan is hozzátenni az életedhez" szöveg? Én ezt kb. a Curie házaspárnál tudom realizálni, amúgy egy értelmetlen, "coach"-os lózungnak tűnik.

Azt képzeld el, amikor ezeknek a sötétagyúaknak egy nő próbál valamit intellektuálisan hozzátenni az életükhöz. Apró vis major a kialakult világképben.

Cpt. Flint 2022.09.28. 16:12:43

@Real_Time: ez azért fordulhat elő, mert az emberek hajlamosak az általánosításra, akkor is, ha az hülyeség.
Amúgy egy párkapcsolati blog hozzászólásaiban kb. ugyanannyi lesz az elfogulatlan és nem általánosító komment, mint pl. a port.hu-n a filmek kommentszekciójában (vagy bárhol másutt). Nyilván igazából leginkább az fog ide írni, akit érint a téma és erős pozitív, vagy negatív élményekkel bír. (Plusz az eszelősök, akik mindenhová írnak.) Így elég kevés lesz az érdemi vita és a meggyőzhető partner is. :D

body_andras 2022.09.28. 17:27:08

@Cpt. Flint: Valóban, sokmindent akarnak a férfiak; többek közt olyan dolgokat amelyek kapcsolatuk kezdetén evidensnek tűnnek, pl szeresse őket az asszony, ne ordibáljanak velük gondolkodást és higgadt megbeszélést alapból elutasítva, ne csináljanak nekik olyan programot amin nem érzik jól magukat. Sőt, szexet is. a pofátlanok! Sokaknál akkor kezdődik a bili kiborulása, amikor szembesülnek vele, hogy hétköznapi, baromi egyszerű igényeik teljesítése exponenciálisan csökken, ahogy az asszony kívánságlistáján kipipálódik minden tétel. A katasztrófahelyzet akkor áll be, amikor számon kérik őket, egyáltalán hogy merészelnek ilyeneket igényelni.
Jut eszembe, miért is árt az bárkinek, ha valaki kívánja és ki akarja elégíteni?
A háztartási robot azért nem életszerű, mert olyan világban élünk, ahol férfi és nő is foglalkoztatott, tehát ketten dolgoznak, így evidens hogy a házimunkán is osztoznak. Az a férfi, aki erre nem képes, az nem nőtt fel eléggé a társas élethez.
Szerintem @Olasz Bazsa: "érdekből mellészegődő" entitásai alatt érthetjük azokat, akik a partnert fejőstehénnek tartják, legyen szó bármelyik nemről, bármilyen szükségletekről.
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban olyan is volt, hogy férfi és nő nagyon egymásba szeret, elhatározzák hogy mindent együtt akarnak csinálni, osztoznak az otthonteremtés kihívásain, támogatják egymást a hivatásukban, családot alapítanak. Az érdekkapcsolatok ennek (az utópiának) minden célkitűzését groteszk módon eltorzítják. Ha a pasi a nőt csak szexuális érdekből tartja, akkor tudjuk mivé alacsonyítja. Ha a csaj a pasival csak a pénzéért van, az nettő kizsákmányolás.
Baromi ritka, sokak számára felfoghatatlan a "megállapodás". Csalódott nők és férfiak ezrei azért vannak ilyen durván kiábrándulva, mert erre vágytak, azt hitték megkapták, aztán csattant az arcukon az első ág a f*szerdőben. Mély nyomot hagynak a csalódások, na.

Cpt. Flint 2022.09.29. 12:50:41

@body_andras: Ha egy nő így "megváltozik" a kapcsolat előrehaladtával, akkor:
1. nem jól választottál, nem ismerted meg eléggé korábban.
2. ő nem választott jól, a rózsaszín köd elfedte a rossz tulajdonságaidat, vagy legalábbis azt hitte, tudja kezelni ("majd én megváltoztatom!"), illetve alakoskodtál.
3. te (is) úgy változtál, amitől elvesztetted a vonzerődet.

Nekem nem tűnik valid állításnak az, hogy minden nő eleve számítgatja a kapcsolatai előnyeit, folyton csak a megélhetés lebeg a szeme előtt, eleve eltervezi, hogy hogyan vált egyik pasiról a másikra, hogy egyre jobb legyen neki. Hogy emiatt folyton az összes nő hazudozna, alakoskodna, csalna stb. Szerintem a zömük ugyanúgy nem gondolkodik ezen túl sokat és ugyanúgy csak valami igazán boldog kapcsolatot szeretne, mint a férfiak.
Azt el kell fogadni, hogy a nők nem férfiak; aki ugyanazokat a viselkedésmintákat várja el tőlük, mint magától, az csalódni fog, annak a saját neméből kell választania. Ha vannak olyan dolgok, amik nagyon fontosak, akkor mindenképp olyan társat kell választani, akivel legalább azokban egyezik az ember.
Az is egyértelmű, hogy a nők (ha normálisak és nincsenek valami kényszerhelyzetben) sokkal könnyebben kilépnek a langyos fosból, mint a pasik. Ha nem érzi jól magát, a férfi a munkába temetkezik, hobbit keres, vagy szeretőt. Aztán jól meglepődünk és megsértődünk, mikor a nő bejelenti a szakítást/válást.
Az is tény, hogy ha van gyerek, akkor a magyar bíróság nagyon erősen az anya felé húz. De vegyük azt is figyelembe, hogy a férfiak zöme (ha nem ő kezdeményezte a válást, hanem csak "belecsöppent") nem fizet ügyvédet, mert az egyrészt drága, másrészt "van énnekem annyi eszem, hogy megvédjem magam". A nők nagy többsége meg eleve ügyvéddel megy bele a dologba. (Most azt nem is ragoznám, hogy a mo-i válóperes ügyvédek egy része milyen...)
Száz szónak is egy a vége, nem értek egyet a nők démonizálásával, amit sokan nyomnak itt. (Természetesen a férfiakéval sem!)

Igen, a kapcsolatok nehezek. Igen, sokszor választunk rosszul, mert nem ismerjük magunkat sem eléggé, mert hazudunk magunknak, mert elborul az agyunk, vagy mert - néha - átvernek. Ez van, szívás az élet. De emiatt még nem lesz MNK (minden nő k.rva) és MFR (minden férfi rohadék).

"A háztartási robot azért nem életszerű, mert olyan világban élünk"... A háztartási robot konkrét válasz volt (a sugarbabyvel együtt) az Olasz Bazsa által említett "élősködő HÁZTARTÁSBELI" fogalomra. szóval ne keverjük ebbe a nem htb-ket, mert nem rájuk vonatkozott.

szeme közé, laposan! 2022.09.30. 16:34:49

“ Elhiszem, hogy nem velem van baja, hanem külső körülmények miatt van az egész.” Igen, és ezeknek a külső körülményeknek többnyire neve is van: nők esetében férfi, férfi esetében pedig női neve. A te sztoridban ez valószínűleg egy Máté, Levente, Kolos, Gábor, vagy Bence lesz, ezek eléggé gyakoriak a mostani fiatal felnőtt (U30-as) korosztályban.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.15. 07:44:30

Azt azért illik tudni hogy ez mit jelent, elég egyértelmű...ha mégsem akkor segítek.
Új pasi ékeli.
Nagyon szívesen!

Supergranat az igazságosztó 2023.07.15. 07:49:51

@Cpt. Flint: te hány nővel ismerkedtèl átlagos pasikènt gyökér?
süti beállítások módosítása