Az ő szenvedését is nekem kell elviselnem

2022. november 04. 07:37 - csajokespasik

       

               „Nem történt még semmi köztünk, ő akarta volna, de amíg nem tiszta a helyzet, nem akarom, egyelőre kellő távolságból része csak az életemnek” – Régi trükk, amikor a foglalt pasi azzal hitegeti a felpróbálni kívánt csajt, hogy épp szakítófélben van a barátnőjével, és már csak kis idő kell, míg egymáséi lehetnek. Vajon milyen hosszú ideig lehet adagolni ezt a mesét valakinek?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mire ítélnétek engem? Tudom, hogy ez a szitu általában fordítva szokott megesni, de hát így jártam. Van egy velem egyidős férfi, 32 éves, aki jelenleg foglalt, de egy ideje azt mondja, hogy már szakítófélben vannak. Ugye, azt mond, amit akar, nem tudom ellenőrizni. Aztán meg annyit mondott, hogy a barátnője rendbe akarja hozni a dolgokat vele, ezért csúszik épp a dolog. Ezután nem akartam többet találkozni vele, nekem is van méltóságom. De aztán elhívott egy helyre és hat órát beszélgettünk. Az is elhangzott, hogy ha szeretem, akkor várok rá. Csak nem értem, ő mire vár még? Miért nem lép ki abból a kapcsolatból, ha már ő se érzi jól magát benne és jobban elvan velem? Lelkileg kész vagyok ettől a bizonytalanságtól. Nem tudja letenni a szakítás miatti félelmét?        

       

                Amikor rákérdezek, mindig azt mondja, hogy (1.) nem ilyen egyszerű, (2.) nagyon érzékeny a csaja, (3.) várja még az időt, és (4.) megvan az oka a tétovázásnak. ...És az én időm? Engem szívathat? Engem talonban tarthat? Túl sok a csúsztatás.
Nem történt még semmi köztünk, ő akarta volna, de amíg nem tiszta a helyzet, nem akarom, egyelőre kellő távolságból része csak az életemnek. Régóta ismerem, ezért sem tudom azt tenni, hogy elküldöm a fenébe, hogy így szórakozik velem,... A másik az, hogy nagyon jól meg tud győzni a szövegével, ami elsőre logikusnak is hangzik. Vagy az van tényleg, hogy gyáva szakítani, vagy a múltban ragadt, vagy sajnálná a csaját, mert a szakítást talán nem viselné el. Szeretném őt, de már ott tartok, hogy jobb lenne egy azonnali lezárás, és mint barátot is örökre elfeledném.

Mással talán könnyebb lenne és ésszerűbb... De szeretem őt, ahogy néz, ahogy beszél, szeretem a mosolyát, a hangját, az ízlését, az egész lényét. Most nem is lennék képes összejönni mással. Közben telik az idő. Egy kis képzavarral élve, most azt érzem, hogy az ő szenvedését is nekem kell elviselnem. Hogy hogyan élnek, milyen programokra mentek, előre sose mondja, viszont utólag elmeséli. Ennek ellenére kritizálja a viselkedésem (türelmetlenségem) hiányolja, hogy most épp miért nem vagyok kedvesebb vele? Szerintem van rá okom, kár, hogy nem érti.
Még várom, hogy mikor telik be nálam a pohár. Talán már nem kell sok hozzá. Ha tényleg velem akarna lenni, velem lenne, és kész, ilyen egyszerű. Sakkban tartó litániák és időhúzás nélkül. Sajnos azt érzem, hogy egy kicsit már így is magához kötött. Neki kéne elengedni engem, vagy nekem őt? Egyáltalán, valósak az érzései(nk) ? - talán már az se segítene, ha ezekre a kérdésekre egyértelmű választ kapnék. Ő se adja fel, én se. Mire ítéltem magamat...?         

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2117969848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.11.04. 07:49:29

Szerelemtől sújtva
magyar filmdráma, 91 perc, 2002

Sztravinszka 2022.11.04. 09:16:45

Ez inkább 1 egymondatos sztori: a poszter egy gusztustalan, buta hernyó. És nem lesz belőle pillangó, hiába vár.

Real_Time 2022.11.04. 09:33:25

@Sztravinszka: Vagy inkább egy alfa és a szokásos sztori magazin

God Harald 2022.11.04. 10:07:47

Szép történet. Ha esetleg mégis kovász kerül a cipóba a közeljövőben, feltétlenül írd meg!

Sadist 2022.11.04. 18:30:05

Tipikus. Egyedülálló férfiakkal Dunát lehetne rekeszteni, neked mégis az kell, amelyik foglalt. Persze a kicsit is felvilágosult ember tudja, hogy pont azért a foglalt pasas kell, mert neki van nője, vagyis nem lehet rossz parti, ha más nőnek már megfelelt.
Amúgy meg miért 30 fölött kell keresni életed párját és picsogni, hogy húzza a nagyon drága idődet? Eddig mégis mit csináltál?

Real_Time 2022.11.05. 07:52:15

@Sadist: Azt megint csak nem lesz nehéz kitalálni, hogy eddig mit csinálhatott :)

Real_Time 2022.11.06. 08:46:49

@Sadist: Egyébként úgy láttam az új november elsejétől érvényes szabályozásokban, hogy ezek a hercegnők ismét felmentést kaptak. Hadiállapot esetén csak a férfiakra vonatkozik a hadkötelezettség, amit persze a feminista köztársasági elnök fog kihirdetni. Lehet menni tehát a frontra is, harcolni a feminista fosrendszer fenntartásáért :D A kvótanők a főnöki székekből nem lesznek elmozdítva. Legalábbis ezt így képzelik el a nagyok :D

MsIreneAdler 2022.11.06. 14:48:01

@Real_Time: na jó, de ha mindenki elmegy háborúzni, ki marad a hátországban? Mondjuk egyébként a feministák felőlem is mehetnek :)

Real_Time 2022.11.06. 15:14:05

@MsIreneAdler: Ja kérem a gyerekesek maradnak, tehát az alfák (gondolom akkor is ha már elváltak), meg ezúton persze a kisebbség nagyrésze is. Nyilván a vajda a sajátjaira is gondolt azért. A 40 év alatti férfiak 70%-ának nincsen gyereke, na majd ők mehetnek (50 éves korig). Kérdésedre a válasz tehát: a béták menjenek csak a háborúba, a megmaradt alfák meg majd kúrogatják a felmentett nőket a hátországban.

MsIreneAdler 2022.11.06. 15:37:37

@Real_Time: ez honnan jött, hogy a gyerekeseket meg az "alfákat" nem sorozzák be?
De amúgy sem a kérdésemre válaszoltál. Tegyük fel, hogy az valósul meg, amit szorgalmazol: mindenki, férfiak és nők egyaránt hadkötelesek. Na ebben az esetben ki maradna? Ki gondoskodna az öregekről, gyerekekről és az alkalmatlanokról?
Mondjuk azért én úgy hallottam nagyanyámtól, hogy anno itt a hátországban sem volt ám háváj dizsi. Egy háborúban nem csak az szenved, aki a fegyvert fogva harcol. Elő is kell ám teremteni mindazt, ami a frontra megy, ami nyilván kevésbé látványos, hősies és ahogy látom mégkevésbé értékelt feladat...

Real_Time 2022.11.06. 16:08:51

@MsIreneAdler: Onnét hogy az alfáknak születik az a gyerek elég sokszor , attól függetlenül hogy ki neveli valójában. Itt vannak a részletek:
index.hu/belfold/2022/11/05/hadiallapot-hadkotelezettseg-katonai-szolgalat-az-uj-kulonleges-jogrendben/

Reactor 2022.11.06. 20:56:59

Hát, ez most tényleg eléggé szappanoperásra sikerült. A történet olvasgatása közben tökre olyan érzésem volt, hogy ilyet én is tudnék írni, de az még hihetőbb is lenne. Pedig nem vagyok egy Stephen King.

@Sadist: Válogatott, mint úri tyúk a kendermagban, mi mást :)

@Real_Time: Valószínű, hogy így lesz, de nagyon naivak, ha azt hiszik, a hátországban tökéletes biztonságban lesznek. Való igaz, őket nem a gépágyú fogja lekaszálni a fronton, hanem a messzitávolból kilőtt MIRV vagy Concussion rakéta. A ruszkíjoknál a városok terrorbombázása, civilek lemészárlása a világ legtermészetesebb dolga volt mindig is.
Az "alfák" döntő többsége - úgy a 99 százalék - műmájer senkiháziakból áll, akik jellemzően csak a náluk gyengébbeken, kisebbeken tudják fitogtatni a "hatalmukat". Ha beállna bármiféle hadiállapot, ők lesznek az elsők, akik majd a lábukat törik a nagy igyekezetben, hogy elszaladjanak. Dehogy fogják ők lecserélni a szórakozóhelyek fülledt erotikáját a kemény tábori élettel, pláne hogy itt az ellenség vissza is üt, méghozzá erősebben, mint ők. Arról nem is beszélve, hogy elenyésző hányaduk tudna egyáltalán betárazni vagy akár csak részlegesen is szétszerelni egy fegyvert, a legtöbbje csak addig jut el, hogy tökig húzza az elsütőbillentyűt.
A kisebbség úgyszintén - rájönnek, hogy hiába vannak kétszázan, ha az ellenség felállít két géppuskaállást ollóba, lehetnek akár kétezren is, semmin nem változtat, ugyanúgy lekaszálják őket.

MsIreneAdler 2022.11.08. 07:56:31

@Real_Time: itt az áll, aki háromnál több gyereket nevel (!), nem az, hogy, aki sok gyereket csinál. Tehát Béta Béla marad, Alfa Ármin meg majd kitalál valamit...

@Reactor: az alfaságban maximálisan egyetértünk. Örülök, hogy végre valaki hasonlóan látja ezt a "csoportot", mint én.
süti beállítások módosítása