Engem szeret, de nem belém szerelmes

2022. november 08. 07:23 - csajokespasik

       

                Ha hetekig agyalsz a csajod egyik súlyos kijelentésén, és már azt se tudod, illik-e rákérdezni, lehet, hogy nem érdemes hosszabb távra tervezni vele. Az, hogy az elhangzott mondat csak egy teszt része volt, vagy komolyan is gondolta, ennyi idő elteltével talán már mindegy is.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mindketten 20 évesek vagyunk. Március óta vagyunk együtt. Elmondta, hogy a stílusomba szeretett bele, ami szokatlan volt eleinte, mert nem gondoltam soha magamról, hogy úgy nagyon lenne valami vonzó stílusom. Én is csak dicsérni tudtam őt, hogy értékes ember, figyel rám, és nem mobilzombi. Hetekkel ezelőtt mondott valamit, amin kiakadtam magamban: engem szeret, de nem belém szerelmes... Lányok, mi ez, amikor ilyen csúszik ki a szátokon? Kicsit ittunk akkor, de nem volt részeg, csak spicces, amennyire én is. De ilyet nem mondunk senkinek, mert ez mindent átértékel. Nem viccnek tűnt, mert nem mosolygott közben.        

       

               Ráadásul ő a féltékenyebb típus kettőnk közül, mert egyszer csatlakozott hozzánk egy női ismerősöm, nem maradt sokáig, és amikor elment, el is felejtettem az egészet, mire megjegyezte, hogy látta, hogy nézett rám, szerinte nem vagyok semleges neki. Megkérdezte azt is, milyen sűrűn szoktunk találkozni. Mondtam, hogy semmilyen sűrűn, ez is véletlen volt.
A barátait ismerem, de velük nem tudok róla beszélni, hogy szerintük hogyan is áll velem, nem tudok kiszedni belőlük semmit, mert ha megérzik, akkor összezárnak.
Szerintetek ez a mondata csak valamilyen teszt lehetett a részéről? Azóta nem beszéltünk arról, amit mondott, neki így úgy tűnhet, hogy elengedtem a fülem mellett, vagy meg se hallottam. Most már ennyi idő elteltével érdemes még felhozni és magyarázatot kérni tőle?          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6717973028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2022.11.08. 07:58:15

"Hetekkel ezelőtt mondott valamit, amin kiakadtam magamban: engem szeret, de nem belém szerelmes..."

Kapcs ford: "Kiváló balek vagy, akivel majd elvetetem magam, miután a zsigerileg bugyinedvesítő csúcskanokkal (gyk. akikbe tényleg szerelmes vagyok) végigkúrattam magam, és finanszírozhatod a tőlük fogant zabigyerekeimet."

"Lányok, mi ez, amikor ilyen csúszik ki a szátokon?"

Őket ne kérdezd, mert halvány lila fingjuk sincs arról, hogy mit miért csinálnak.

_krampampuli_ 2022.11.08. 08:00:51

Jártam már hasonlóan.
Neked azt javaslom, hogy teljesen józan állapotában is kérdezd meg.
Valószínűleg nemet fog mondani, te meg engedd el.

MsIreneAdler 2022.11.08. 09:49:57

Megkérdezheted, mit akart ezzel mondani, de nem gondolom, hogy egyenes választ fog adni.
Valószínűleg egyik kezével már elengedte a liánt, a másikkal már tapogatja a következőt. Rájött, hogy mégsem olyan nyerő a stílusod :)

@Sadist: nincs nincs ;):)

VOGAben 2022.11.08. 19:36:26

Jegyezd meg a pillanatot, mert ez az ifi tyúk most az egyszer őszinte volt hozzád! Először és egyben utoljára. Tehát, a feladat adott! Húsz évesen, istenem...

Lorrh 2022.11.08. 20:01:31

@VOGAben: egyébként ha ez tényleg megtörtént akkor maximálisan értékelhetné az őszinteséget a srác. A többiek úgyis hazudozni fognak.

Andy73 2022.11.09. 08:48:35

Gyakori eset, mégsem illik kimondani. Egyrészt erre lehet mondani, hogy a szerelem elmúlik, a szeretet viszont megmaradhat. Lehetnek bárkinek fellángolásai, de ha igazán szeret valakit, akkor kitart mellette.
Másrészt sok nyelvben erre nincs is külön szó, pl. az angolban a love mindkettőt jelentheti, a like inkább csak a kedvtelést.
Szóval lehet a szavakon lovagolni, megkérdezheted, hogy mit értett ezen, de nem ez a lényeg, hanem sokkal inkább a tettek.

MittuDomain 2022.11.09. 10:29:43

Kösz a kávét..értékellek mint embert de most haza megyek,egész éjjel nem aludtam mert céges buliról jövök...hívlak

Billy Hill 2022.11.09. 11:29:02

@Mesterséges Geci: Csakhogy a szerzetesek élete már nem annyira vonzó a mai fiatalok számára. ;-)

szeme közé, laposan! 2022.11.11. 19:52:17

Nyugi, 30 évesen is sok ilyet fogsz hallani, csak másképp fogalmazzák majd meg. Esetleg nem is fogalmazzák majd meg, csak észreveszed majd egyszer…
süti beállítások módosítása