A büfés nővel jobban elvan, mint velem

2022. december 16. 07:32 - csajokespasik

Amikor felfedezed, hogy a pasid úgy beszél egy másik nővel, ahogy veled már nem szokott, ráadásul felismered a hódítós, illetve a „be akarok vágódni nálad”-orgánumát a közös beszélgetéseik során, akkor lehet, hogy párod nem csak nasizni jár össze a büféssel...

 

Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
a barátommal három éve vagyunk együtt, ez idő alatt sok mindent egymás mellett tanultunk meg, mert neki is, nekem is, ez az első olyan kapcsolat, ahol huzamosabb időt töltöttünk már együtt. Együtt is élünk, törődünk egymással. Én is igyekszem fejlődni még, hogy egyre jobb párja lehessek, miközben magamat is alakítom. Hiba, nem hiba, tudom magamról, hogy én több törődésre vágyom. Emiatt a féltékenység kis ördöge is megjelent nálam. Van, hogy nagyon szerencsésnek érzem magam, amikor ő társaságban brillírozik (intelligens, határozott, humoros) és én ott lehetek mellette, a törzshelyén mindenki ismeri, sok barátja van, de ugyanez nyugtalanít is picit.

A helyzet: van a melóhelyén egy büfés nő, akihez néha beugrik egy kávéra, vagy ha nem volt elég a kaja, amit magával vitt, valami nasira. Október elején jött az a csaj, és ő most már minden egyes nap odamegy. Sokáig dumálnak. Ő egy nála idősebb, tapasztaltabb nő, és a párom nagyon összehaverkodott vele. Annyira, hogy már munkaidőn kívül is taliztak, sőt, nekem is be lett mutatva. Állítólag van barátja.
Na, a női megérzés: arról tudok nyilatkozni, amit látok, és azt látom, hogy ezek ketten az orrom előtt évődnek, pirulnak, ugratják egymást és érzem, hogy nem kéne itt lennem, ami nekik se lenne ellenükre. Zavarom a szeánszot...Úgy beszél vele, ahogy velem nem szokott már. Viszont erre a hangjára emlékszem az első randijainkról... A felszedős -hang... A „be akarok vágódni nálad”-hang...
Sejtem, hogy ugyanígy viselkednek, ha ketten vannak. Igen, féltékeny lettem. Meg is említettem a páromnak, mire felkapta a vizet, és azt mondta, hogy jó, akkor majd szépen elmegyünk a csajhoz és lesz egy négyes randi, hogy lássam, foglalt. Ez mind szép, de amik viszont tények:
1. feltűnt, hogy nagyon hamar dühbe jön erre a vádra.
2. az, hogy valaki foglalt, nem jelenti azt, hogy hűséges is (mindkét oldalt nézve)
Magyarán, fogadjam el, hogy nincs köztük semmi. Ne gondoljam túl. Én kicsit komolyabban vettem ezt, mint ő, de csak egy kis egyenlőséget szeretnék. Amit én betartok, tartsa be ő is. 

 

 

65 komment
Címkék: féltékeny

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3818003260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.12.16. 08:48:26

Jogos a panasz, a felszedős búgós hang neked már nem jár és ez fáj.
Melósoknál a büfések, irodistáknál a recis csajok a veszélyesek.
Ne hagyd magad!
Végezz el egy büfé szakot te is! Fejlődj, légy megint vonzó a párodnak!

body_andras 2022.12.16. 08:56:18

"Állítólag van barátja."
Nos, a poszterina hapsija a barátja, nemcsak állítólag. Nincs jobb hely egy kúrásra munkaidőben mint a büfé raktárja.
A kérdés már csak az, mi történt velük három év alatt? Könnyen lehet hogy oszterina lakásán vannak összeköltözve, ha így van akkor már érthető, miért van még vele látszólag: ingyen melegvíz és ruhásszekrény.
Ha "állítólag" van a csajnak másik barátja is, akkor ideje hogy poszterina lendületből a falhoz vágja és meglovagolja.

God Harald 2022.12.16. 09:02:52

Micsoda időket élünk, már a büfés nők csak úgy azt mondhatják a fasziknak, hogy NI!
Amúgy tényleg huncutok a büfésnők! Fáradt szendvicsek között születik a nagy szenvedély.:)

Palazeti 2022.12.16. 10:33:33

Ez olyan Stohl Bucis történet...ja, mégsem, ott a csaj kb. 15-el fiatalabb...

VOGAben 2022.12.16. 11:19:42

Van az úgy, hogy ez a kisajátítás csak ideiglenesre sikerül. Három év is szép időszak ma már. A nők körében népszerű srác főnyeremény. Eleinte. Aztán az izgalmat az idegbaj váltja. Megszokod vagy megszöksz. "Nincsen rózsa... tövig nélkül."

Real_Time 2022.12.17. 07:15:27

@Lorrh: Hát ez az amihez a női nem nincsen hozzászokva, a fejlődéshez. Ez valahol érthető is, a gyerekkortól kezdve csak dícséretet kapnak a szülőktől kezdve egészen a rájuk szabott oktatási rendszerig. Aztán fiatal korukban ehhez becsatlakoznak a férfiak is a magas szexpiaci érték miatt. Ezáltal viszont nincsenek rákényszerítve a fejlődésre, mert ha valakit folyamatosan csak dícsérnek meg ezerszámra csak a lájkokat kapja ugye a közösségi médiában annak erre (úgy érzi) nincsen szüksége. Ha tanul lehet belőle kvótafőnök vagy ha nem akkor dubajos kurva, mindegy (látszólag) rengeteg a lehetőség. Csak persze ez nem tart örökké, és bizony szar lehet 40 év körül olyan problémákkal szembesülni amiken az átlag férfi már tinédzser korában átesik. Szóval anélkül hogy le lenne írva már innét is tudható hogy egy 30+-os nőszemély problémáit olvashaztuk.

Lorrh 2022.12.17. 08:23:24

@Real_Time: mennyire hamisan látod a világot!
Konkrét neveket tudok mondani nőkből, akiket az anyjuk/apjuk zsarnoki módon elnyomott, állandóan csak szidott és teljesen hamis énképük alakult ki.
Te valami idealizált, önmagad teremtette és formál logikára épülő világban élsz. Hahó! Ki kéne menni a valóságba.

bordon 2022.12.17. 09:56:02

A nők mindig azt a pasit preferálják, aki a felső 20%-ba tartozik, akit a többi nő is magának akar, aki térdig gázolhat a pinákban, ki humoros, határozott, intelligens, erős, kissé erőszakos, rámenős, tehetős alfahím.
És a nők elhiszik, hogy egy ilyen pasi, aki a felső 20%-ba tartozik, ezt a hatalmas lehetőséget nem tudatosítja magában, nem dug félre, nem basz meg bárkit és bármit röptében is, hanem csak az egyszem kis feleségének lesz a határozott, humoros, intelligens, tehetős kis férjecskéje.

Megsúgom cicáim, hogy egy ilyen pasi a legritkább esetben nincs csak tisztában a lehetőségeivel. Akkor lesz önmaga kiválóságával tisztában nem lévő pasi, ha önbizalomhiányos, szorongó fiúnak nevelték az elnyomó szülei. Minden egyéb esetben az ilyen férfi tudatában lesz a lehetőségeinek és be fog csajozni.

A büfésnő meg olyan fajta, mint annak idején a presszóslány volt. Mindenki babája.

A nő ebben az esetben azt teheti, hogy belenyugszik a helyzetbe, belátja hogy a jópassiiii más szemében is jópassiiii. Engedi lubickolni, élvezni az életet és örül, hogy hetente egyszer-kétszer hazamegy hozzá jópassiiii és megbassza őt is. Vagy kipróbálják a hármasozást, párcserét.

Mellesleg az, hogy a férfi nem lesz szexuálisan kizárólagosan a párjáé, nem jelenti, hogy ne szeretné őt.

Andy73 2022.12.17. 12:40:30

Nem írod, hány évesek vagytok, hova szeretnél még fejlődni. Az már komoly fejlődés, hogy van egy hároméves kapcsolatod, de ha eddig nem merült fel az elköteleződés kérdése, akkor bizony ez is bármikor véget érhet. Sokan persze nem is gondolkoznak házasságban, és azoknak is kb. a fele felbomlik, de az élettársi kapcsolatok közül még sokkal több, azok statisztikailag is kevésbé tartósak. Ezért szerintem egy komolyabb kapcsolatban egy idő után fontos az elköteleződés, persze ez nem feltétlenül ebben a blogban téma, ez inkább csak az ismerkedésről szól. A jelek szerint a párod is még csak itt tart, csak te szeretnél szintet lépni.

God Harald 2022.12.17. 12:41:22

@Lorrh: ja, tiszta Eredet. Az életazonosságot tekintve inkább Minecraft.:)

kenyércsücsök 2022.12.17. 12:48:46

@Real_Time: Édes istenem. Gondolkodtam, hogy sikerül megint kihozni a posztból valami szexista, általánosító nőekézést, hát, te szállítottad ismét.

Real_Time 2022.12.17. 12:49:19

@Lorrh: Persze hogy van ilyen is, akinek a gyerekkora nem egy leányálom, de az is megfigyelhető hogy a legtöbbször ők pont ugyanúgy törekednek később a fejlődésre, sőt adott esetben túlságosan is, átesve a ló túloldalára. Egyébként meg mindannyiankra jellemző már a fejlődés hiánya, a technológiai fejlődésnek köszönhetően sokkal kevesebbet használjuk az agyunkat. Ezért is mondják hogy ez a hátránya a sok kütyünek, egyszerűen "elhülyül" az emberiség mellettük.

kenyércsücsök 2022.12.17. 12:50:16

@bordon: És megint sikerült kihozni, hogy miért a nő a hülye, és miért kellene hagynia, hogy megszopassák.

Andy73 2022.12.17. 15:07:29

@bordon: téged nem preferálnak a nők? Akkor érthető az elkeseredettseged.
Egyébként százaléktol függetlenül vannak hűséges típusok a nőknél és a férfiaknál is. Ez ugyanis nemcsak a külső adottságok, hanem inkább a belső értékek függvényében változik...

bordon 2022.12.17. 15:17:25

@kenyércsücsök: A nő nem hülye, csak úgy választ, ahogy az ösztönei sugallják. Azt a pasit akarja, aki más nőknek is bejönne.
A férfi is az evolúciós programja alapján cselekszik, megszórná a magjával a büfésnőt is.

A férfiak felső 20%-a dughatja a nők 80%-át. Nem azért, mert a nők hülyék, hanem mert a pasik felső 20%-a alá nem mennének, nem nagyon adnák lejjebb az igényt, ha anyagilag nem szorulnak rá a férfiakra és nincs társadalmi nyomás, hogy házasodjanak. Éd ez a helyzet a fejlett Nyugaton.
Jelenleg ezért növekszik a látszólag szingli nők száma, mert nem szorulnak eltartó férjre, keresnek eleget. Azért csak látszólag szinglik, mert valójában alkalomszerűen őket is ledugják a felső 20%-ba tartozó pasik, csak nyilván az állami erőszakkal kikényszerített monogámia miatt nem fogják második vagy harmadik feleségként elvenni őket.
Minden irodában van egy sármos mosolyú baszanova, akinek van ugyan felesége, gyerekei, de az új kolleginát, gyakornoklányt a szárnyai alá veszi, céges bulin, továbbképzésen letolja a torkukonba faszt stb.
Miért mennek bele ebbe a nők? Mert a nőnek az kell, ami más nőknek is kell, a felsőpolcos pasi. Inkább lesznek a felsőpolcos alfa pasi harmadik kapcarongya, minthogy leálljanak egy nyúlbéla bétával. Főleg a fejlett Nyugaton, ahol a nőknek karrierje lehet, nem szorul rá minden nő, hogy eltartsa egy férj. A béták ezért nem jutnak nőhöz, mert az a nő, aki nekik jutna, inkább szingli marad.
A fehérgalléros munkakörökből szinte kiszorították a férfiakat. Ezért aztán egy irodaházban egy pasira jut nyolc női dolgozó, ha az a pasi jól néz ki, tud kommunikálni, akkor az isten se menti meg attól, hogy leszopják a csajok.

A posztoló nőnek be kell látnia, hogy a pasija olyan, aki megteheti, hogy több nőt dug. Mert elég jópasssiiii. Ezzel nincs baj, ez természetes, csak ehhez kell igazítania a lépéseit. Ha neki nem tetszik ez a felállás, akkor keressen alsópolcos pasit, aki másnak nem kellene. Vagy egy olyan önbizalomhiányos jópasit, akit a szülei sose dicsértek, szidalmaztak, lelki nyomorulttá tettek, beleverték, hogy monogámnak kell lenni, valláskárosult vonalon vagy máshogy, így nem tudatosult benne, hogy ő felsőpolcos pasi és térdig gázolhatna a pinazsírban. Sajnos van ilyen.

bordon 2022.12.17. 15:22:30

@Andy73: Nem akarok dicsekedni, de én felsőpolcos pasi vagyok. De! Úgy lettem félrenevelve, hogy jófiú legyek, monogám, a lányokat piedesztálra emeltem, nem voltam tudatában, hogy jópasi vagyok. Erre egyetemen jöttem rá, amikor 3 lány civakodott rajtam és meg nem értetten a dolgot és képtelen voltam dönteni, végül az egyikkel maradtam. Hiba volt. Fel kellett volna vállalnom azt, hogy jópasi vagyok és mindhárommal járni. Sajnos nagyon rosszul lettem nevelve, amolyan igazi jófiúnak, aki nem bánt meg senkit. Ez a valódi énem elnyomásával járt, nem éltem meg sokáig autentikusan a valódi énemet.
Sajnos ezt máig alig sikerült levetkőznöm, háttérbe szorítom a vágyaimat, nehogy másokat (nőket) megbántsak.

Sadist 2022.12.17. 15:55:00

Világ lúzere vagy, ha még egy idősebb büfés csaj is el tudja szedni tőled a pasidat.

bordon 2022.12.17. 16:22:26

@Andy73: Sokáig én is hittem a hűségben, aztán beláttam, hogy sokan a lehetőségek hiányát tekintik hűségnek. Amikor valakit bottal se piszkálnának meg vagy nem is találkozik ellenkező neművel, vagy állandóan figyelik a csoportjának, családjának tagjai, az nem is kerülhet olyan helyzetbe, hogy hűtlen legyen. Az ilyen elnyomottak, befékezettek aztán ha kiszabadulnak a nyomás alól, akkor elszabadulnak, a mohamedán országból jött férfi hirtelen baszanova lesz, az ázsiai családból jött, szülői elvárásoknak megfelelni kénytelen lány felül a faszkörhintára.

Én is voltam kis befékezett fiú, aztán rádöbbenve a lehetőségeimre, némi töketlenkedés és tépelődés után belevetettem magam a dolgok sűrűjébe. Tépelődtem, hogy jaj nehogy megbántsak valakit, mit gondolnak majd rólam. Lelki beteg lettem a meghasonlottság miatt, mert nem mertem önazonosan élni, megélni a vágyaimat. Aztán persze törvényszerű módon túlhajtott kicsapongássá vált nálam a szexualitásom megélése. The pendulum has to swing both ways - ahogy az amerikai mondja.

Nem ilyen teszetosza, büfésnővel flörtölésre kell gondolni, hanem csatakos többesszexre, főiskolai koli lépcsőfordulójában dugásra, drogokkal fűtött szexre, férjezett nők férjük előtt dugására (cuckold téma) meg hasonlókra.

Azt pedig fenntartom, hogy attól, hogy a férfi több nővel is szexel, nem jelenti, hogy ne szeretné a párját. A poligámia egy működő modell, sőt, az jellemzőbb, elterjedtebb volt az emberiség történelmében, mint a monogámia. Ma is él és virul a poligámia, csak a törvények nem támogatják.

bordon 2022.12.17. 16:28:05

@God Harald: Faszom alig nagyobb az átlagnál, voltam több párnál harmadik, ahol a férfi farka sokkal nagyobb volt, mint az enyém. Mégis bevettek harmadiknak, engem választottak több tucat jelentkező közül. Inkább sármos, jóképű, jó társalgó, kedves, intelligens srácnak mondtak. Olyannak, akit egy lányos anya szívesen venne, ha a lányával járna. De én az anyját is megmásznám. A farkamra sose volt panasz, de nyilván 17 centis farokkal én nem vagyok egy pornósztár, például Rocco Siffredi szintjén.

Andy73 2022.12.17. 16:35:14

@bordon: társ egy is elég, a több csak bonyodalmakat okoz. Gyerekből jó a több is, de ők is lehetőleg ugyanattól. De te tudod, neked mi kell...

antisocialnetwork 2022.12.17. 16:50:06

Most látom, hogy be lehet küldeni egy sztorit!

bordon 2022.12.18. 01:09:05

@Andy73: Az emberiség történelmében sokkal elterjedtebb a poligámia, mint monogámia, ami ma van. Illetve ma is csak látszatmonogámia van, mert valójában mindenki dug mindenkivel ha nem is törvényes poligámia, de promiszkuitás van mindenütt.
3 férfi rokonom is elvált a gyerekei anyjától, majd új nőt szerzett mind és az új feleséggel is nemzett pár gyereket. Megtehetik, egyik se szegény, fizetik a gyerektartást az exfeleséggel nemzet gyerek után is. Nem gond nekik anyagilag. Arról nem is szólva, hogy hányan járnak félre csak dugni, nem veszik el az új partnert, sőt, a régit is megtartják, mert kényelmesebb, nem akarnak válni, vagyonon osztozkodni, kettéfűrészelni a kanapét, van közös hitel stb.

Evolúciós szempontból hatalmas kockazatot vállal, aki egy nővel csinál több gyereket. Akinek van 3 nőtől 3 gyereke (1-1 mindegyikkel), jobban járhat evolúciós szempontból, mint aki egy nővel nemz 3 gyereket. Nagyobb a genetikai változatosság az utódokban, kisebb eséllyel lesz mindegyik gyerek ugyanolyan nyomorék, fogyatékos, retardált.

Andy73 2022.12.18. 09:06:45

@bordon: hagyjuk már ezt az evolúciós dumát, gyenge mentség a promiszkuitasra. A gének feleződnek és keverednek az utódokban, a rokonoknak meg nem kell összeállni. Az ember egyébként nem csak biológiai lény, hanem szellemi és lelki is, bár az utóbbi egyesekben eléggé fejletlen vagy sérült. A gyerekeknek pedig az a legjobb, ha a saját szülei nevelik, különben komoly lelki sérülésekkel indul neki az életnek. Persze a saját szülők sem mindig ideálisak, de azért vannak szeretetben élő családok is. De nem akarok feleslegesen lelki fröccsöt osztani, mindenki úgy él, ahogy jónak látja.

Andy73 2022.12.18. 09:34:15

@bordon: sőt, a promiszkuitasnal fennáll a veszély, hogy sokan nem is tudják, hogy nem a törvényes apjuktol származnak, így összejöhetnek akár a saját féltestvérukkel is. Pl. szomszédos gyerekek egymásba szeretnek, nem tudva, hogy ugyanaz az apjuk...

Sadist 2022.12.18. 13:41:22

@bordon: "Az emberiség történelmében sokkal elterjedtebb a poligámia, mint monogámia, ami ma van."

Ez 100%-ig igaz, de azt már nem teszed hozzá, hogy az emberiség utolsó pár ezer évének robbanásszerű fejlődése mind társadalmi, mind technikai téren a monogámiának, vagy más néven a patriarchális modellnek köszönhető. Fejlett társadalmat ugyanis nem az a felső 5% épít és tart fenn, akikkel az összes nő dugni akar, hanem a 95%, akikkel nem.
Az utóbbi bő fél évszázad feminizmusa, nőközpontúsága, férfiellenessége, szexuális forradalma szabadjára engedte a nők hipergámiáját, ha az átlag férfinek pedig nem lehet saját utódja, akkor nem is fog semmi erőfeszítést tenni, hogy fenntartsa és működtesse a társadalmat, ami így szép lassan összeomlik. Ennek a jelei nyugaton már tisztán láthatók, de a magyar társadalom is megindult ugyanezen a lejtőn lefelé.

Sadist 2022.12.18. 13:54:05

@Andy73: "a promiszkuitasnal fennáll a veszély, hogy sokan nem is tudják, hogy nem a törvényes apjuktol származnak, így összejöhetnek akár a saját féltestvérukkel is."

És szerinted ennek elkerüléséhez egy monogám intézményrendszer szükséges? Elárulom, a természet erre már évmilliókkal ezelőtt kifejlesztette a megoldást: a közeli rokonok zsigerileg undorodnak egymástól szexuálisan. Ezért volt full baromság, hogy
[spoiler]
a Star Wars-ban Luke és Leia smároltak vagy az Oldboy-ban a főszereplő a tudtán kívül megdugta a saját lányát.
[/spoiler]

body_andras 2022.12.18. 14:09:06

@antisocialnetwork: hát akkor, mire várunk még? :)

Andy73 2022.12.18. 14:38:52

@Sadist: érdekes elmélet, csak egy hibája van. Nemcsak a férfiak között vannak különbségek, hanem a nők között is. Vagyis nemcsak a nők válogatnak a férfiak között, hanem a férfiak is a nők között. És vannak olyanok is, akiknek nemcsak a külső számít. Egy ember vonzerejét sok tényező adhatja. Külsőre egyébként sok vonzó ember van, nemcsak öt százalék, viszont gyakran előfordul, hogy a vonzó külső taszító belsőt takar. A legtöbb ember mind a kettőt figyelembe veszi, és így a többség azért találhat magának párt, ha akar.

aefzuj 2022.12.18. 15:03:06

Büfés néni meg lesz toszva annak rendje és módja szerint, kicsilány meg majd tűri. Ennyike.

csorsza 2022.12.18. 15:20:20

@bordon: Ha te ilyen jófiú vagy, akkor nem vagy rosszfiú jópasi, hanem egy balfasz nyúlbéla, aki nem varrta le mind a három rajta civakodó puncit, hanem átvette az egyik csajtól a paucsot, és azóta is abban csoszog.

bordon 2022.12.18. 15:44:34

@Sadist: Az utóbbi pár ezer évben bevezetett monogámia látszatmonogámia. Az alsópolcos béták elhallgattatására találtak ki, hogy elvileg mindenkinek jusson nő és ne háborogjanak. De azért valójában akkor is a nők hipergámiája döntött, illetve a kiházasítandó lány kérőjétől elvárták a lány szülei, hogy felsőpolcos pasi legyen, tehetős stb. A felsőpolcos pasik pedig minden monogám látszat ellenére több nővel nemzettek gyerekeket.
Ezt a valláserkölcsi megmondóemberek büntették, ahol tudták, törvénytelen, öröklésre nem jogosult fattyú lett a gyerek. Ennek ellenére szorgalmasan gyártották az ilyen gyerekeket az alfahímek, mert az evolúciós nyomás bizony felülírta a társadalmi béklyókat.
Ez a látszatmonogámia pont olyan ópium volt, mint a vallás, a feudális rend, vagy a kapitalizmusnak az az ígérete, hogy bárkiből lehet milliomos, az amerikai álom bárki számára elérhető.

A természet rendje ellen való sértés a poligámia tiltása, ezért se sikerül igazi monogámiát bevezetni sehol.

A nők se akarnak valójában egy földtúró paraszt vagy gyári droid senkiházi lúzer felesége lenni, inkább lesznek "önálló" irodisták, meg a főnök harmadik kapcarongya.

bordon 2022.12.18. 15:47:18

@csorsza: Sok-sok éve volt ez, azt a csajt, akit akkor választottam, egy évig gyömöszöltem, aztán repültem tovább egy másikra. Nem az eredeti három másik kettőjére, hanem egy negyedikre.

Hiába voltak meg az adottságaim, amit a lányok is láttak bennem, úgy lettem nevelve, hogy a külsőmmel ne befolyásoljak senkit, arra ne legyek büszke, becsületes kisdobos legyek stb. Persze a monogámia alap. Na ezt kellett levetkőzni.

Andy73 2022.12.18. 17:23:57

@bordon: és mire mész ezzel, ha öreg leszel? Maradnak az emlékeid, egy monogám "bétának" még akár tíz unokája is.

Real_Time 2022.12.19. 04:20:16

@kenyércsücsök: Fel lehet fogni ekézésnek is, de sem a férfiak sem a nők ösztönein nem lehet változtatni, ahogy fentebb is írták ez sokkal inkább rendszerszintű probléma. Márpedig a társadalom még jelen pillanatban a probléma beismeréséig sem jut el, nemhogy a kezeléséig. És nem, semmi irigyelni való nincsen azokon a 35+-os nőkön akik ott állnak 1-2 alfáktól származó gyerekkel, már kissé moletten vagy teljesen elhízva. Akkor már megfelelne a Béta Béla is persze, csak hogy ma már a legtöbb Béta Béla már könnyen belátja, hogy neki az a nő már semmit sem tud nyújtani. Amit az nyújtani tudott volna már odanyújtotta szépen az alfáknak. Neki az a befektetés már nem térül meg amit abba a kapcsolatba bele kéne tennie. A korral a tesztoszteron szint amúgy is csökkeni kezd, nem a nők a világ közepe, pénzért meg ugyanúgy kapható ropogós 20 éves a bétáknak is, anélkül hogy még más gyerekét is nevelgetnie kéne. Az ugyanis a férfiak evolúciós ösztöneivel homlokegyenesen szembemegy, hiába erőlteti a feminista woke média a patchwork faszságait orrba-szájba.

bordon 2022.12.19. 08:21:06

@Andy73: A poligámnak szerinted nem lehetnek gyerekei, ha akar? Sőt, jobb eséllyel élnek túl hosszabb távon, mert genetikai anyaguk változatosabb.
A béta meg esetleg egyáltalán nem talál nőt magának, mert a nők inkább lesznek egy alfa harmadik szülőgépe, minthogy egy béta mellett nyomorogjanak.
Ha valakinek egy nőtől van sok gyereke, akkor jó eséllyel az utolsók már a nő 35+ éves korában születnek, ami generikai szempontból nem szerencsés.

Az az egészséges, ha a nők 17-21 éves kor közt leszülnek egy-két gyereket, aztán lehet menni önmegvalósítani. Majd 30 éves kor körül még beválllhatnak egy utódot, ha úgy érzik.
Közben a belevaló, rátermett férfi beszerezhet másik nőket is a háremébe, ahogy az első kiöregedik, beújíthat egy másik 20 év körülit. Ez az egészséges hozzáállás, ezt a nők évezredeken keresztül elfogadták, sőt most is lényegében ez megy, csak a férfinak el kell válnia az első, öregecskedő feleségtől. Ez beteg és családellenes dolog. Miért ne lehetne egy családban a férfival az öregecskedő és a fiatal feleség is?

Andy73 2022.12.19. 08:44:00

@bordon: az arab országokban megteheted, nyugodtan költözz oda, ha erre vágysz.

Andy73 2022.12.19. 09:26:11

@bordon: a férfi is megöregszik, idővel vén trotty leszel te is, ha megéred.

bordon 2022.12.19. 10:46:59

@Andy73: Nem kell arab országokba költözni, hisz a poligámia búvópatakként mindig is jelen volt Nyugaton.
Nem egy rokonom van, aki elvált gyermeke anyjától és csinált egy más nőnek 2 újabb gyereket. Az arab országokban valójában szerintem kevesebb a poligám kapcsolat ma, anyagi okok miatt, mint Nyugaton. Nyugaton, ahol jobban el vannak eresztve anyagilag az emberek, ráadásul a nőkkel elhitették, hogy milyen szerencsések, hogy dolgozhatnak, ha elválnak az állam alájuk nyúl, sokkal könnyebben belemennek kalandokba, mint a mohamedán országokban, ahol házasság előtt nem divat a szex. Előfordul, de tarsadalmilag mindenképp elítélt dolog.
A nyugati nők sokkal inkább hajlandóak másodhegedűsök lenni egy férfi életében, ráadásul rosszabb feltételekkel, mint a mohamedán nők.

Ha pedig arra kerül a sor, hogy a férfi együtt akar lenni az új nőjével és új kapcsolataból született gyerekeivel, akkor az első nőt el kell dobnia, kettéfűrészelni a kanapét, az első kapcsolatából való gyerekeket esetleg meg 2 hetente láthatja.

Ezzel szemben a mohamedánoknál, ha nem is kötelező, de egy opció, hogy jogilag rendezetten együtt éljenek a feleségek a férfival. Nyilván a mohamedán országokban is van válás, ha pedig két feleséggel és azok gyerekeivel él a férfi, azokat egyenlő szinten kell eltartania.

A poligámia jelen van, csak úgy teszünk, mintha nem létezne.
Egy nő, pláne, ha maga is keres pénzt, mint a nyugati nők, nem adják lejjebb az igényeiket, a legritkább esetben mennek bele olyan férfival kapcsolatba, aki náluk jóval kevesebbet keres. A mohamedán országokban a család, rokonság, a hagyományok, a közösség választja ki a megfelelő kérőt, aki megfelelő szinten el tudja tartani a feleségét. Nyugaton meg a nő maga követeli ki a muffja árát, maga válogat a kérők között és inkább egy alfa második, harmadik nője lesz, mint egy béta kis felesége. A Nyugaton alfák bizony több nőt hegesztenek akár egyszerre is, mint a mohamedán országokban a tehetős családapák. És Nyugaton nem is annyira felelősek a tetteikért a férfiak, a közösség leszarja, ha a nőt két hét orrba-szájba dugás után kidobják. Még ki is röhögik a csajt, hogy mekkora hülye volt, hogy benyelte a faszt. A mohamedán országokban ellenbeb a család, közösség megvédi a nőket a kalandor hódítóktól, pinabubusoktól, szoknyavadászoktól.

bordon 2022.12.19. 10:51:03

@Andy73: A férfi megöregszik, de több nővel hálva változatosabb genetikai állományú utódokat hagyhat hátra. Ráadásul sokkal jobb, egy 20 éves friss lányt dugni 45 éves férfiként, mint egy 40+ éves nőt. Nyilván nem kell a szemétdombra lökni az öregecskedő feleséget se, és ebben a vonatkozásban pont a mohamedán és más hagyományos társadalmak mutathatnam példát, hisz náluk a Nyugattal ellentétben a férj nem dobja ki az öregecskedő feleséget se, ha új nőt hoz a házhoz.

Andy73 2022.12.19. 10:58:23

@Real_Time: erőltetett az elméletet. Mindenki saját magának való párt válasszon, és akkor nincs ilyen probléma. Magyarul egy átlagos férfi, akit te Béta Bélának nevezel, próbálkozzon egy átlagos nőnél, és akkor jó eséllyel sikere lesz. Ne akarjon modell szépségű nőt magának, mert olyat tényleg nehezen érhet el, esetleg pénzért, ahogy te is írod, de az teljesen más téma. De egy átlagos nő se álljon le egy Casanovaval, mert akkor ő is könnyen pórul járhat.
Más kérdés, hogy sokszor az egyébként egymáshoz illő párok sem maradnak együtt, mert sokan képtelenek a tartós kapcsolatra és az elköteleződésre, de ez egy összetett probléma.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.19. 11:57:36

@Andy73:

"egy átlagos nő se álljon le egy Casanovaval, mert akkor ő is könnyen pórul járhat."

De az átlagos nő rendszerint extraklasszisnak tartja magát, és erre bőven kap is megerősítést, amikor százával kapja a lájkokat, ahol csak megjelenik. Azt meg már nem tudja vagy nem veszi észre, hogy ezek a lájkok olyan Átlag Béláktól jönnek, akikkel esze ágában sincs szóba állni. Majd talán 40+-osan...

A férfiak jobban védve vannak önmaguk túlbecsülésétől, nem jellemző, hogy egy átlagos férfit elhalmoznának lájkokkal.

vanderkaay 2022.12.19. 12:42:18

@Andy73: "egy átlagos férfi, akit te Béta Bélának nevezel, próbálkozzon egy átlagos nőnél, és akkor jó eséllyel sikere lesz"

Hát persze hogy. A siker jóformán garantált, csupán néhány apró feltételnek kell teljesülnie még, úgymint. Béla részéről: tehermentes ingatlan, átlagkeresetet jelentősen meghaladó fizetés, lehetőleg békés alaptermészet. Az átlagos nő részéről: 30+ életkor, biológiai óra egyre hangosabb ketyegése, a George Clooneyval keresztezett Mészáros Lőrinc képében testet öltő képzeletbeli "nagy ő"-ről való lemondás. De ezek tulajdonképpen részletkérdések

Andy73 2022.12.19. 13:44:34

@vanderkaay: nagyon rossz tapasztalataid lehetnek, ha ilyen elkeseredett vagy. Biztos sok embernek nehézségeket okoz a párkeresés, a megfelelő társ megtalálása tényleg nem könnyű, én se kapkodtam el anno. Mégis azt látom, hogy sokan nagyon könnyen létesítenek kapcsolatot, túl könnyen is, csak a tartós kapcsolatra képtelenek.

bordon 2022.12.19. 14:13:40

@Andy73: A nők hipergámok, az átlagnő is átlag feletti pasit akar, mint az átlag feletti nő is, sőt, az átlag alatti nő is átlag feletti pasit akar.
Férfiak általában nem nagyon törődnek azzal, hogy a párjuk mennyit keres. Esetleg el is tartják a gyermekük anyját, mint háztartásbelit.
A férfi egy viszonylag, csinos, igényes, ápolt, nem túl nagy kurva, nem széttaposott kozákkucsmára emlékeztető pinájú nőt akar. A főzés, háztartás ellátása már kikerült az elvárások sorából.

A nők elvárásai sokkal magasabbak, specifikusabbak.

Ráadásul a nők mondjuk átlagosan tizedannyira élvezik és igénylik a szexet, mint a férfiak. Itt most átlagokról beszélek, nyilván van néhány fehérmájú nő a világon, de az átlag férfi libidója tízszerese egy átlag nő libidójának. Pláne azonos életkorban... Egy tizenéves fiú naponta háromszor kiveri magának, de van, hogy hatszor is ... Tizenéves lányok meg mondjuk kéthetente egyszer elmorzsolgatják a csiklójukat.
A nő határozza meg, hogy a férfi partnere mennyi szexet kaphat tőle, ennek pedig megkéri az árát. Nem véletlen, hogy a nők tudnak horribilis pénzeket keresni a szexiparban, prostiként, pornósként. A férfiak hajlandóak fizetni a szexért, a nők a legritkább esetben.
Ezért a szexpiaci differencia miatt aztán átlag alatti nők is diktálhatnak, lehetnek elvárásaik.

És itt be kell vallanom, hogy én felsőpolcos pasiként is gyakran csaknem lógó nyelvvel, képletesen térden állva könyörögtem a pináért olyan lányoknak, akiket otthon sose mutattam volna be, mert vállalhatatlanok voltak. Mondjuk az összes nőm 20%-át vállaltam volna fel a családom előtt. Hozzáteszem, hogy sose fizettem szexért, de akkor kaptam szexet, amikor egy nő igent mondott rá. És néha olyan alsópolcos lányok húzták a szájukat a közeledésemre, hogy nevetséges volt a helyzet.

Andy73 2022.12.19. 14:30:23

@bordon: vágyai és elvárásai mindenkinek vannak, de azt hiszem, mi nagyon másképp látjuk a világot.

Andy73 2022.12.19. 15:52:05

@bordon: fontos a helyes önértékelés. Lehet, hogy tévedsz a polcaiddal.

Sadist 2022.12.19. 17:54:02

@Andy73: "érdekes elmélet, csak egy hibája van."

Nincs benne semmi hiba, cáfolhatatlan tényekkel nagyon jól alátámasztott.

"Nemcsak a férfiak között vannak különbségek, hanem a nők között is. Vagyis nemcsak a nők válogatnak a férfiak között, hanem a férfiak is a nők között."

Te is elköveted azt a tipikus hibát, hogy a férfiak közül csak azokat tekinted, akik válogatási helyzetben vannak. Csakhogy ilyen férfiből kevés van. Nagyon kevés.

"És vannak olyanok is, akiknek nemcsak a külső számít. Egy ember vonzerejét sok tényező adhatja."

Elsősorban mindenkinek a külső számít, az egyéb tényezők majd csak azután jönnek a képbe, hogy az illető megugrotta a külsőt érintő elvárásokat.

"Külsőre egyébként sok vonzó ember van, nemcsak öt százalék, viszont gyakran előfordul, hogy a vonzó külső taszító belsőt takar."

A tények nagyon mást mondanak.
qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-f23be9e6b8578d8607b2ebb6ae891a1b-lq

"A legtöbb ember mind a kettőt figyelembe veszi, és így a többség azért találhat magának párt, ha akar."

Elköveted a másik tipikus hibát is, hogy a külső és belső adottságokat egymással egy szinten lévőnek és felcserélhetőnek gondolod, de valójában mint fentebb írtam is, a külsőre taszító ember hiába egy reinkarnálódott Teréz anya vagy Ghandi belsőre, semmit nem számít, mert a beugrón elhasal és nincs lehetősége, hogy a makulátlan belsőjét megcsillogtassa.

Sadist 2022.12.19. 18:10:11

@bordon: "Az utóbbi pár ezer évben bevezetett monogámia látszatmonogámia. Az alsópolcos béták elhallgattatására találtak ki, hogy elvileg mindenkinek jusson nő és ne háborogjanak. De azért valójában akkor is a nők hipergámiája döntött, illetve a kiházasítandó lány kérőjétől elvárták a lány szülei, hogy felsőpolcos pasi legyen, tehetős stb. A felsőpolcos pasik pedig minden monogám látszat ellenére több nővel nemzettek gyerekeket."

Tévedsz és azt felejted el, hogy ezelőtt kb. fél évszázadig (a megbízható hormonális fogamzásgátlás feltalálásáig) a nők nagyon súlyos árat fizettek, ha mentek a hipergám ösztöneik után és felcsináltatták magukat az alfahímmel, aki a dugás után azonnal otthagyta őket a picsába. Egy házasságon kívül született gyerek a nő számára egyenes út volt a mélyszegénységbe/éhhalálba. A nők még önmagukat is csak épphogy el tudják tartani, nemhogy még egy vagy több gyereket is.
A férfiaktól csak az volt elvárva, hogy dolgos, megbízható emberek legyenek, akikre lehet támaszkodni. A hozományt is a nő családja adta a férfinek, nem fordítva. Ha a nők hipergámiája döntött volna, akkor a hozomány nem is létezett volna.

Sadist 2022.12.19. 18:14:04

@Real_Time: "Márpedig a társadalom még jelen pillanatban a probléma beismeréséig sem jut el, nemhogy a kezeléséig."

Pontosan, ez a legfőbb gond és emiatt fognak a nőközpontú nyugati társadalmak legkésőbb egy évszázadon belül összeomlani.

Sadist 2022.12.19. 18:20:23

@Andy73: "a férfi is megöregszik, idővel vén trotty leszel te is, ha megéred."

Csak egy 70 éves férfi még mindig férfi, mert az értékének 90%-át nem a fertilitása és a szépsége adja. A nők szavatossága meg 30 után nagyon gyorsan lejár. Sajna ez van, ez a természet rendje. Ezért kellene a nőknek fiatalon házasodniuk és családot alapítaniuk.

Sadist 2022.12.19. 18:23:19

@bordon: "És Nyugaton nem is annyira felelősek a tetteikért a férfiak, a közösség leszarja, ha a nőt két hét orrba-szájba dugás után kidobják. Még ki is röhögik a csajt, hogy mekkora hülye volt, hogy benyelte a faszt."

Vedd észre, hogy kizárólag a nő felelőssége, hogy kinek teszi szét a lábát.

Lorrh 2022.12.19. 18:48:35

@bordon: "A nők hipergámok, az átlagnő is átlag feletti pasit akar, mint az átlag feletti nő is, sőt, az átlag alatti nő is átlag feletti pasit akar."
Ebben van igazság.
Számomra egész elképesztő sztorikat hallok ismerősümtől, aki fiatal korában egy bombázó csaj volt, de ötvenesen már nagyon nem az a kategória. De ő benne maradt a királylányságba. Amit a harmincéves menő pasik simán kihasználnak és egy hétvége után eltűnnek. A csaj meg nem érti miért szemetek a férfiak. Mutatta a telóján a legutóbbi pasit aki eltünt egy dugás után... a pasi mintha a reklámplakátról lépett volna le. Tiszta döbbenet.

Andy73 2022.12.20. 00:31:10

@Sadist: érdekes grafikon. Én még úgy tudtam, hogy elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnel. Mindegy én már a múlt évezredben átestem a társkeresésen és a párválasztáson, ezt a blogot csak kikapcsolódásként olvasom.

Andy73 2022.12.20. 02:18:45

@Lorrh: reklámarc harmincas pasi az ötvenes nővel? Érdekes sztori ez is, de elég hihetetlen. Mindenesetre nem mindegy, hogy valaki alkalmi kapcsolatot, vagy komolyat és tartósat keres, és ezt még az elején érdemes tisztázni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.20. 06:56:50

Egyes "szakértők" szerint - kb. olyanok lehetnek, mint az általam nem olvasott, csak hírből ismert Csernus, aki úgy ad másoknak bölcs tanácsokat, hogy a saját házasságát sem volt képes megtartani - az ideális házasságban a férfi 7-8 évvel fiatalabb a nőnél. Szerintük ez azért jó, mert így a nőre nem vár átlag 14-16+ év özvegység, miután a ma még gyakran 7-8 évvel idősebb férfiak eleve a nőknél átlag 7-8 évvel fiatalabban költöznek az örök kurvadászmezőkre.

Lorrh 2022.12.20. 08:49:40

@Andy73: úgy értsd hogy a csaj fiatal korában szintén modell tipus volt... csak hát az évek ugyebár... A pasi úgy elhúzott egy átdugott hétvége után hogy sekép sehang.

Lorrh 2022.12.20. 08:51:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: jó hát csernus egy médiageci, ennek megfelelően -nem- kell foglalkozni vele mert a hazugság árad mindenből.
Ő addig volt jó arc amig drogosokat hozott le a szerről, mert ahhoz értett.

Sadist 2022.12.26. 15:39:52

@Andy73: " erőltetett az elméletet. Mindenki saját magának való párt válasszon, és akkor nincs ilyen probléma. Magyarul egy átlagos férfi, akit te Béta Bélának nevezel, próbálkozzon egy átlagos nőnél, és akkor jó eséllyel sikere lesz."

Hallod, te valami zseni vagy. Egy kibaszott géniusz! Hogy erre még nem gondolt az a sokmillió mamlasz férfi?!?!
Már évek óta azt pofázzuk, hogy az átlagnő nem elégszik meg Átlag Józsival, mert választhatja az Alfonzokat is. A nők meg sajnos nem tudnak hosszútávon gondolkodni, csak azt látják, ami az adott pillanatban az orruk előtt van, ha pedig ott van Átlag Józsi és egy jóképű, sármos kúrógép, gondolkodás nélkül az utóbbit választják.
Ma a 21. században a nők semmilyen módon nincsenek rákényszerítve, hogy a saját szintjükről válasszanak társat.

"Ne akarjon modell szépségű nőt magának, mert olyat tényleg nehezen érhet el, esetleg pénzért, ahogy te is írod, de az teljesen más téma. De egy átlagos nő se álljon le egy Casanovaval, mert akkor ő is könnyen pórul járhat."

A férfiak legfeljebb álmodozás szintjén akarnak modell szépségű nőt, mint a szupersportkocsira vágyó gyerekek, de pontosan tudják, hogy soha nem fogják megkapni. Inkább az jellemző, hogy a saját szintjük alatti csajoknál próbálkoznak, mert tisztában vannak vele, hogy a vonzóbb nőknél kb. 0 esélyük van.
Viszont nőtől még a büdös életben nem hallottam, hogy "ez a pasas túl jóképű/sikeres/intelligens/tanult/stb. hozzám képest, nem illenénk össze".
A női nem legnagyobb tragédiája, hogy a korlátlan választási lehetőségek mellé nem kaptak bölcsességet és előrelátási képességet, hogy felelősségteljesen tudjanak élni a hatalmukkal. Kb. mintha töltött fegyvert adtak volna egy óvodás kezébe.

Sadist 2022.12.26. 15:41:42

@Andy73: "nagyon rossz tapasztalataid lehetnek, ha ilyen elkeseredett vagy."

Mesélj, neked milyen tapasztalataid vannak? Hány nőnél próbálkoztál és mennyivel kerültél közelebbi kapcsolatba?

Sadist 2022.12.26. 15:50:36

@bordon: "A férfiak hajlandóak fizetni a szexért, a nők a legritkább esetben."

A "minden nő kurva" mondás is valójában ezt jelenti, nem azt, amit az emberek 99.99%-a gondol, hogy a nők pénzért hajlandóak szexelni/minden nőnél megvan az az összeg, amiért hajlandó az illetővel szexelni.
Az MNK azt jelenti, hogy a férfiaknak MINDIG fizetniük kell a szexért. Leggyakrabban nem is pénzzel, hanem idővel, energiával, figyelemmel, egyéb erőforrásokkal.

Sadist 2022.12.26. 15:55:20

@Andy73: "vágyai és elvárásai mindenkinek vannak"

Igen, csak nagyon nem mindegy, hogy azok az elvárások észszerűek-e, vagy pedig annyira irreálisak, hogy az ellenkező nem 85%-a élből kihullik a rostán.

Sadist 2022.12.26. 16:11:28

@Andy73: "érdekes grafikon."

"Érdekes"? Ennyi? Szerintem nem nagyon fogtad fel, hogy ez mit is jelent.

"Én még úgy tudtam, hogy elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnel."

Fun fact: Lucifer Isten legszebb teremtménye volt, úgyhogy elég magasra van téve a léc.
Közkeletű tévedés, hogy a nők megengedőbbek és elfogadóbbak a külsőt tekintve. Valójában sokkal felszínesebbek és ítélkezőek még olyan külső adottságok terén is, amire az illetőnek nincs befolyása, pl. testmagasság.

Sadist 2022.12.26. 16:27:14

@Andy73: "Mindenesetre nem mindegy, hogy valaki alkalmi kapcsolatot, vagy komolyat és tartósat keres, és ezt még az elején érdemes tisztázni."

Aranyos ez a naivitásod. Szerinted érdekli a nőket az, hogy a pasas alkalmi vagy hosszútávú kapcsolatot keres? (Hint: nem igazán)
Egy youtuber kipróbálta, hogy regisztrált tinderre egy kamu profilt egy magas, piszok jóképű, kisportolt modell pasas képeivel, bio-ba pedig azt írta, hogy megerőszakolt egy 9 éves gyereket, de már megkapta érte a büntetését és azért regisztrált a tinderre, hogy felnőtt ribancokat kúrhasson le és ne érezzen kísértést újból gyerekeket erőszakolni.
Nemcsak, hogy tömegével kapta a matcheket, de a nők kezüket, lábukat törték, hogy mentegessék a bűnei alól és megracionalizálják, hogy miért nem szarember.
süti beállítások módosítása