Best of 2022

2022. december 30. 08:06 - csajokespasik

       

               Már azt hittük, mindenfélét olvastunk, pedig az idei év is bővelkedett sok új tanulságban, koppanásban, sikerben, reménykedésben és felismerésben, ezért nem volt nehéz összeszedni (a teljesség igénye nélkül) 5 olyan posztot, ami nektek is, nekünk is tetszettek. Reméljük, hasznosak lesznek azoknak is, akik korábban lemaradtak róluk. Jövőre is kövessetek minket és írjatok nekünk. Boldog Újévet !        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Úgy érzem, baj van az emberek értékítéletével    

Posztolónk régebben még azt hitte, hogy 38 évesen már családja lesz, ehelyett még mindig keresgél, mint egy 21 éves. Nem érti, mi a baj, mert amint ő érzelmet nyilvánít, a csajok eltűnnek. Az érzelmek zavaró tényezők lettek a párkapcsolatoknál?       Bővebben.

Néha-néha összefekszenek és annyi  

Ha egy kapcsolatot masszívan energiaigényesnek érez valaki, és már inkább fárasztó és kötelező rutin számára, ha nem úgy éli meg, mint egy közös feltöltődést, egy olyan dolgot, ami mindkettejüket építi, az teljesen hiábavaló.    Bővebben.        

       

               Feltüzel, de egyebet nem kapok   

Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.     Bővebben.

Pasi aranyásóba botlottam                

A levelezés során minden gyanúsan stimmel, majd a férfi bevallja, hogy ő szeretne új barátnőt, de még megvan neki a jelenlegi, nála is lakik. Csak akkor tudna onnan dobbantani, ha már lenne máshova, amennyiben nem kap jobb ajánlatot, marad.         Bővebben.

Az új legnépszerűbb női testnyílás

...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.         Bővebben.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6518013466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetworkagain 2022.12.31. 06:36:00

No ennyire érdekel ez bárkit is.
süti beállítások módosítása