Hányszor fogadjam még vissza ezt a nőt ?

2023. január 13. 07:44 - csajokespasik

       

               A laza kapcsolatban élő barátnőnek már eddig is voltak ilyen kilengései, de Levélírónk szerint a mostani a leghosszabb, és attól fél, ezúttal nem tér vissza hozzá. A nő tisztességtelenül játszadozik, mert érzi, hogy párja ragaszkodik hozzá, szereti a könyörgését, és tudja, hogy függ tőle. Mindezzel vissza is él.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Helyzet: Egy 46 éves nő egy nála jóval fiatalabb sráccal kavar. Csinált már korábban is ilyet, de eddig csak rövid életű kalandok voltak, mindig visszajött hozzám. A mostani viszont már több mint 3 hónapja tart és félek, hogy ezúttal nem jön vissza. Sajnos én meg nem tudom elengedni. Viszont se rinyálós nem akarok lenni, hátha megszán, se olyan, aki uralkodik rajta és követeli, hogy szakítson és elégedjen meg azzal, ami van. Ő sosem volt anya, gyerekben nem gondolkodtunk, pedig régóta együtt vagyunk, ha nem is mindig él velem. Ez nála kapuzárási valami? Engedjem vissza utoljára, vagy most szakítsak vele, ezúttal örökre?        

       

                Férfiként (párjaként) mit tudok tenni? Milyen szerepet akar most eljátszani? Érzi, hogy ragaszkodom hozzá, szereti a könyörgésem, érzi, hogy függök tőle, és ezzel vissza is él. Mint valami gonosz játékban. Onnan már ismerem az előjeleket, hogy ha ketten vagyunk és valami aktivitás van a telefonján, és ott vagyok épp, nem olvassa el azonnal, csak miután meggyőződött, hogy nem figyelek, vagy nem vagyok ott. Nem tudom már tovább eljátszani, hogy közömbös vagyok az ilyen húzásai iránt, de már taktikázni sincs kedvem. Az a huszonéves srác nem fog mellette lehorgonyozni, ez biztos, az csak kíváncsi, kipróbál egy ilyen nőt is...Ezt még nem akartam a szemére vetni, de szerintem lelke legmélyén tudja. Ha nem akarja tudomásul venni, később nagyon fog fájni neki. De vajon akkor is ott legyek még neki?         

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6218025170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.01.13. 08:13:22

"Érzi, hogy ragaszkodom hozzá, szereti a könyörgésem, érzi, hogy függök tőle, és ezzel vissza is él."

Jézus nem él vissza. Szeresd Jézust! 10 papból 10 ezt ajánlja!

body_andras 2023.01.13. 08:51:36

Soha ne ragaszkodj. Aki veled akar lenni, ahhoz nem kell, mert teljes egyetértésben együtt maradtok; aki nem akar veled lenni, az csak az idődet és az idegeidet rabolja.

God Harald 2023.01.13. 09:38:32

Mondtam, hogy nehéz lesz 2023…
Péntek 13…készenléti hétvége… és akkor még egy 46 éves birka is elbitangolt a jó pásztortól!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.13. 22:23:22

A szóban forgó nőhöz való ragaszkodásod egy szimpla függőség: olyan, mint a pia, a cigaretta vagy a drog.

Szokj le róla!

szeme közé, laposan! 2023.01.13. 23:36:37

40-és férfiként nehezen tudom elképzelni, hogy velem egykorú nőket kúrogassak, nemhogy még valami érzelmi viszony is legyen. Egyetlen ilyen szituációt tudok, az pedig az, hogy a húszas éveimben megismert csajom, majd feleségem, majd gyerekeim anyja ez a nő. A többi kuka, neked meg fiatalon inkább a friss ropogós pipihusi után kellene hajtanod, hogy a fenti megtörténhessen. Szívesen.

antisocialnetworkagain 2023.01.14. 04:47:42

Nem férfi vagy, te bz+ hanem egy idióta barom. És ezt még be is vallod. Amúgy kamu poszt.

Real_Time 2023.01.14. 06:58:06

Ezeknek a béta-balfaszoknak sosincsen valami hobbijuk vagy valami amivel lefoglalja magát? A mostani feminista rendszernek az a lényege hogy egy nő bármikor következmények nélkül leléphet ha akad neki egy (látszólag) jobb. Ezáltal viszont mindenféle ragaszkodással egy férfi csak magából csinál hülyét, ahogy most te is.

Andy73 2023.01.14. 07:39:49

Nem derül ki, hogy a posztoló hány éves, de ha ő is negyvenes, akkor még van némi esélye egy normális kapcsolatra mással, sőt, akár még családra és gyerekekre is. Ezzel a nővel nem. De mindenkinek másra van szüksége, vannak mazochista alkatok is, mint itt is, ha nem kamu a sztori.

Lorrh 2023.01.14. 08:40:20

@Andy73:
De.
Kamu.
Az összes az.

luis5 2023.01.15. 08:43:37

Ajánlom a sudokut. Nagymaman is sokat segitett
süti beállítások módosítása