Lehet egy másik élete is?

2023. február 20. 07:35 - csajokespasik

       

               „Elmondása szerint az előző nője esetében alul választott, de néha úgy érzem, ha így is van, nekem mégis az exéhez kéne felérnem” – Posztolónk pasijánál egyik este bejelentkezett egy ittas csaj, és annyi lett a dologból, hogy azóta üzengetnek egymásnak. Nem túl megnyugtató, hogy ebbe beavatta párját, mert most azon őrlődik, hogy az amúgy konfliktuskerülő pasija mit vár ettől?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ez most egy elég laza kapcsolat. Egy 38 éves férfiról van szó, akivel lassan 1 éve vagyok együtt. Nagyszerű ember, bármit megcsinál, vannak saját projektjei is. Ha bármit kérek, igyekszik megvalósítani, legyen szó akár olyanról is, ami nem az ő világa. Szó nélkül hoz és visz bármit azonnal. Elképzelhetetlen, hogy ne lehessen akármit rábízni. Gondoskodó, és sokszor maga elé helyez. Ha vitatkozunk néha, ő akaratlanul bánt meg, mert nem gondolja végig, de azt is tudja, hogy ha valaki minél hangosabban cirkuszol, annál jobban beégeti magát és válik nevetségessé.        

       

               Viszont több helyzet van, ahol nem érzem, hogy kiállna értem. Ekkor megint azt hozom fel védelmére, hogy hát megint nem figyelt oda. Mert ő az a fajta ember, aki magát sem mindig védi meg, ha olyan egy helyzet, sok minden lepereg róla. Én valahogy jobban védelmezőbb vagyok nála – hülyén hangzik, de így érzem. Én még a háta mögött is megvédem, ha kell, kiállok érte. Ha nagyon igazságtalan a helyzet, ő mással szemben akkor is kulturáltan és halkan reagál, nem lobbanékony. Nem tudom, ez hiba, nem hiba, de nem áll össze a teljes kép.
Nála is van egó, mert elmondása szerint az előző nője esetében alul választott, de néha úgy érzem, ha így is van, nekem mégis az exéhez kéne felérnem. A másik, hogy nem nyíltan látom minden dolgát, bár nem foglalkozom vele, megbízom benne, de volt, hogy ittas állapotban egyik este felhívta, majd írt is neki valami nő, aztán még ma is üzengetnek egymásnak. Többet nem tudok, se azt, hogy honnan ismerősök, miért jó ez neki, mit vár tőle? Az nem nyugtat meg, hogy ezt elmondta nekem, inkább ne tette volna. Az a kérdés, hogy egy ilyen típus képes lehet olyan jól játszani ezzel a konfliktuskerülő stílusával, hogy elterelje a figyelmem arról, hogy lehet egy másik élete is? (Nem élünk együtt.)         

 

 

3 komment
Címkék: gyanakvás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4718053760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2023.02.20. 10:09:55

Csak arról nem írtál semmit, hogy mégis mit raksz bele te a kapcsolatba.

"Nála is van egó, mert elmondása szerint az előző nője esetében alul választott"

Nincs ebben semmi egoizmus vagy nagyképűség, a férfiember utólag elég pontosan meg tudja mondani, hogy alulválasztott-e vagy sem. Lásd még "post nut clarity". Egyébként az esetek nagyon nagy többségében igen, fiatal, tapasztalatlan kiscsikóként, zéró önbizalommal rengeteg férfi gondolja azt, hogy neki mindössze annyi jár.

body_andras 2023.02.20. 10:17:31

Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a szituációt nem egyedül a poszterina tekinti párkapcsolatnak.

antisocialnetworkagain 2023.02.21. 05:06:47

"Vannak saját projektjei is." He? Ez mit takarhat? Dolgozik egy saját null gravitációs hajtóművön? Vagy esetleg keresi a tiszta energiát? "Szó nélkül hoz és visz bármit azonnal." Biztos kisárú szállító fuvaros. Olyan maszek fuvaros. Már megint egy értelmetlen idióta írás. Bezúzni!
süti beállítások módosítása