Ilyen az élet egy büszke férfival

2023. február 23. 07:46 - csajokespasik

       

               „Azt is szereti hangoztatni, hogy néha jobb hazudni. Ha rákérdezek nyomatékosan, hogy ezeket komolyan gondolja-e, hisztisnek állít be” – Levélírónk pasija utálja a melóját, mert többnyire kiszolgálnia kell, ő márpedig nem szolgalélek, hanem büszke ember. Az ebből fakadó frusztrációk viszont a barátnőn csattannak.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Egy csúnya szakítás után kerültem a mostani kapcsolatba, nem volt szünet, se átmenet, elég gyorsan megtörtént. Nem a múltra mutogatok, mert tudom, hogy akkor én rontottam el sok mindent, és sajnos elég későn vettem észre magam, mire ő elköltözött. Én talán abban voltam hibás, hogy nem becsültem őt meg eléggé, + nem vettem észre a saját hibáim. Tudom, mit rontottam el, de már nem volt visszaút.
Még vigasztalódni sem volt időm, hogy a múltat lezárhatom, és itt egy új valaki, letudhatom a szakítás terhét, mert ő szinte az elejétől adogatta nekem az újabb labdákat. Bennem sokszor jött az a gondolat, hogy miért vagyok ilyen, miért érdemlem ezt?        

       

               Eddig úgy képzeltem minden kapcsolatomat, hogy meghatározzuk a közös célokat, és együtt valósítjuk meg. A múltból tanulva most nagyon odafigyelek magamra ebben a kapcsolatban. Nagyon elnéző vagyok, de tudatosul azért bennem, hogy mikor vagyok valóban én a hibás. Jelenlegi barátomnak vannak kínos elszólásai, pl. hogy „az előző nőm is kényeskedő volt”. Vagy: „ha már azt nézi egy nő, mik a nem közös dolgaik a pasijával, az már kifelé tart”  Gyerektéma kapcsán: „majd ha megtalálom ehhez a megfelelőt„ (ez azért durva) Egy közös ismerősünk barátnőjére meg megjegyezte, hogy: „ja, ő elég jó csaj, valójában bármit megtehet a mai világban„
Azt is szereti hangoztatni, hogy néha jobb hazudni. Ha rákérdezek nyomatékosan, hogy ezeket komolyan gondolja-e, hisztisnek állít be, vagy azzal jön, hogy ő ilyet nem mondott. Ilyenkor előveszi a leereszkedős stílusát, amitől falnak tudok menni.
Gondolkodom, mitől ilyen? Ő utálja a melóját, mert ott kiszolgálnia kell, meg pakolni, pedig ő nem szolgalélek, hanem büszke lelkű embernek vallja magát, aki nem erre született.
Volt valakinek olyan, hogy egy hasonlóan reménytelen emberrel a kapcsolata valahogy valamitől jó irányba fordult?          

 

 

15 komment
Címkék: remény

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr318056278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.02.23. 09:58:56

Dzsízüsz Krájszt.
Krokodilkönnyeket törölgetve a szakítás után nekifutásból belerohantál a helyi Macho Man ölébe.
Ő pedig úgy ismeri az ilyen lelkibeteg csajokat mint a rossz pénzt, még heccel is érte.

Real_Time 2023.02.23. 11:43:16

@body_andras: Az első életszerű cikk, mivel itt legalább az egyik fél eljár két beszólása között dolgozni is.

God Harald 2023.02.23. 12:25:59

@body_andras: jaja, a helyi macho man egy pakolós helyen trógerként dolgozik:)))

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.02.23. 12:26:20

"Még vigasztalódni sem volt időm, hogy a múltat lezárhatom, és itt egy új valaki"
"Ő utálja a melóját, mert ott kiszolgálnia kell, meg pakolni, pedig ő nem szolgalélek"

Összefoglalva: A poszter liánozott, de nem jött be neki, és úgy csinál, mintha a szerencsétlen körülmények áldozata lenne, nem a saját döntéséé. A pasinak meg arca van, de esze/kitartása nincs, hogy jobb melója legyen, viszont legalább levarrja a lepattanót, az is valami.

God Harald 2023.02.23. 12:27:35

“Ő utálja a melóját, mert ott kiszolgálnia kell, meg pakolni, pedig ő nem szolgalélek, hanem büszke lelkű embernek vallja magát, aki nem erre született.”
Milyen önélzetes a kis latol!

body_andras 2023.02.23. 12:43:54

@God Harald: hát, gyorsan kellett Icának valaki a nagy bánatára, ezért leszaladt az Officeból a Raktárba, a jóképű izomtrikós fiúhoz, akinek már megvolt a fél környék.

God Harald 2023.02.23. 13:26:32

@body_andras: az ilyen nagyon szomorkodós sztorikban olyan időbeli ugrálások vannak, hogy a Ponyvaregény ahhoz képest egy bakfislány naplója!
Első nagy szerelmem második szakítási felvonása: 350 km távolság…nem gond…nyűglődés…világfájdalom…utolsó ottjártamkor némi hűvösség…első adandó alkalommal veszekedés generálása… sírás majd szakítás…2 hét múlva levél, hogy miután elmentem sokat szomorkodott, majd mitadisten…találkozott egy fiúval, akivel sokat beszélgettek és meg lett vigasztalva. De a present perfect és a past perfect egy kicsit összekeveredett!:)))

luis5 2023.02.23. 19:07:27

Anyukám egy öntudatos pincér (?) levarrt mire felocsudtal.
A te dontesed

Sadist 2023.02.23. 19:54:51

Jééé, egy újabb autonómia és szuverenitás nélküli, óvodás szintjén megrekedt Y kromoszómahiányos, akivel csak úgy megtörténnek a dolgok. Kezd egy mintázat kirajzolódni, nemde?

"Egy csúnya szakítás után kerültem a mostani kapcsolatba, nem volt szünet, se átmenet, elég gyorsan megtörtént.
...
Még vigasztalódni sem volt időm, hogy a múltat lezárhatom, és itt egy új valaki, letudhatom a szakítás terhét, mert ő szinte az elejétől adogatta nekem az újabb labdákat."

Aha, "megtörtént". Neked az égvilágon semmi szereped nem volt a dologban, csak egyszerűen valahogy azon melegében átkerültél egyik kukiról a másikra.

"Gyerektéma kapcsán: „majd ha megtalálom ehhez a megfelelőt„ (ez azért durva)"

Mi ebben a durva? Hogy az arcodba mondta az igazságot, hogy egyáltalán nem vagy megfelelő a gyerekvállalásra(, mert még gyerek vagy)? Készülj rá, hogy idősebb korodban, amikor már kezdenek ereszkedni a cickók és havonta jelennek meg az újabb szarkalábak az arcodon, egyre több és több férfi lesz ennyire "durva"(értsd őszinte) veled.

Sadist 2023.02.23. 20:03:31

@God Harald: Mégis mi köze a kettőnek egymáshoz? Ismertem olyat, aki egy héten simán lekúrt három különböző nőt, de amúgy világ lúzere volt. Az állami finanszírozású egyetemről kibaszták, apuciék újból beíratták költségtérítéses képzésre, onnan is kibaszták, aztán valami csicska bolti eladó szintig vitte.

VOGAben 2023.02.23. 20:57:29

Nem vérszegény, hülye szegény... Ha hagyna időt magának, hogy esetleg "tudatosan" ismerkedjen. Pffff... De nem, ráugrik a next random f@xra aztán meg ré, hogy ez se ilyen meg olyan. Hú de egyszerű! Ennyi az igény, hogy tömve legyen a muffos. Maga a jelenség amúgy hálás, hogy csak nanoszekundumok erejéig villannak fel a radarernyőn ezek. Nincs rájuk gond!

antisocialnetworkagain 2023.02.24. 05:07:46

Igen ilyen. És ? Te választásod, és még panaszkodsz érte. Idiot.

Real_Time 2023.02.24. 05:49:19

@Sadist: Mivel nincsen szükség gondolkodásra, felelősség = nulla. Mindegy melyik baromnak szül, a Viktor majd lapátolja neki a lóvé(nka)t. Csak legyen a Felcsút GmbH számára kellő mennyiségű jobbágy.

Semper Fidelis 2023.02.24. 07:21:30

Csak úgy megtörtént. Hat persze. Ez így szokott menni.

body_andras 2023.02.24. 07:52:24

@God Harald: téged vagy a lány kúrt át, vagy az angoltanár, de végülis, tanultál, bölcsebb lettél. :)
süti beállítások módosítása