Ha hozzám jön, szállodában érzi magát

2023. február 24. 07:32 - csajokespasik

       

               Az összeköltözés az egyik legfontosabb közös döntés egy kapcsolatban, de valakinek idő kell hozzá, hogy rendesen kiismerhesse a másikat. Levélírónk már sokat csalódott korábban e téren és rossz jelnek veszi, ha egy nő felmegy hozzá, és azt hiszi, hotelvendég: égve hagyott lámpákat és számos mosatlant hagy maga után.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátnőm a szakítása után nagyon hamar összejött velem, és arra is gondoltam, hogy csak felejteni kellek neki. Állítólag fontos neki a kapcsolatunk, de tenni érte nemigen szeret, viszont az összeköltözést azt nagyon sürgeti, én meg csak úgy szeretek meghozni fontos döntéseket, ha azok működőképességében egészen biztos vagyok. Valakit beengedni az életembe pedig egy ilyen döntés. Eddig is már belementem sok dologba, amibe nem kellett volna, megbántam, mert sok minden utólag derült ki. Ezért vagyok óvatos. Sajnos mivel most szerelmes vagyok, nehezen látok tisztán.
Mik a rossz jelek akkor, amik visszatartanak?        

       

               1. Nem hív sehova. Ha ő eljárkált valahol, valakikkel, azt utólag tudom meg. Olyankor azt mondja, hogy ne bánjam, úgysem bírnám a barátait...Az én barátaim közé pedig hívom, és van, ha sokat iszik, felemeli a hangját velem szemben ok nélkül.
2. Rosszabbul esne, ha később a szemembe hazudna ezekről. Négyszemközt is beszélünk a társas viselkedéséről és arról is, amikor nem látom őt. Mert tudnia kell, hogyha azért nem mond el valamit, hogy ne legyen belőle vita, az is félrevezetés. Én sajnos annyira felhúzom magam ezeken, hogy én kérem olyankor, hogy inkább ne veszekedjünk. Vele nem is könnyű, mert olyankor inkább lelép.
3. Nem jó érzés, hogy ennyire jelentéktelen vagyok neki, de mégis akarná az összeköltözést – úgy, hogy ő jönne hozzám, vidékről. Tehát eddig sem voltunk annyira sűrűn együtt, hogy normálisan kiismerhessem.
4. Ha nálam van, úgy viselkedik, mint egy vendég egy hotelben, és én nem is várok még most többet el tőle, de azért olyanokat értékelnék, mint pl. ha kijön egy szobából (mondjuk a fürdőszobából) leoltja maga után a villanyt, vagy néha elmosogat, vagy minimum nem hagyja szanaszét a dolgait. Nem azt várom el, hogy ebben a szakaszban csináljon nálam nagytakarítást, meg három fogásos vacsit, szó nincs erről. Értitek, mire gondolok, nem kell túlmagyarázni.
5. Vannak tervei, új állást és jogsit is akar szerezni, de ezekről csak beszél mindig.
Vagy az ő boldogsága legyen az első? Vagy tartsuk lazán ezt az egészet?          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3418057114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.02.24. 08:12:06

1. ciki
2. ciki
3. ciki
4. gáz
5. igen

body_andras 2023.02.24. 08:35:02

Beugratós kérdés. Lehet, hogy ez a poszter az előző poszterina csávója?

Amúgy a "szerelmes vagyok" ebben a sztoriban nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy hosszú idő után valaki végre leporolta a srácról a pókhálókat, és most odáig van a gondolatért hogy végre neki is lehet csaja. A spiné pedig iskolapéldája annak, ahogy az ilyet ki lehet használni. "Áh, ne üsd bele az orrod, kivel hova járok nélküled, de mielőbb felköltöznék hozzád mucsáról, hogy meg legyen az ugródeszkám a nagyvárosi high life paradicsomába. Mire hazaérek a bulikából, rend legyen ám, és reggeli az ágyban, papucskám!"

A klasszikus megoldóképlet: répa, lapát.

Olasz Bazsa 2023.02.24. 10:06:11

Annyira tipik és szokásos "vidéki csaj pestre költözős" forgatókönyv, hogy kurvára nincs is itt semmi látnivaló.
Amég a kapott punci mennyisége és minősége arányban áll a cserében nyújtott lakhatás és elviselendő
alkalmazkodás terheivel, varrd. Amint nem jön ki a mérleg, lapát. Utána megint tedd ki a társkeresőre a "Bp. srác ismizne" profilodat és tutira jön a következő "felköltözni vágyó" (ba..) izéé laktótársad.

VOGAben 2023.02.24. 10:08:58

Ez a klasszik vidékről a nagyvárosba, fővárosba költöző ribizlik története. Te egy ilyennek max alaptábor lehetsz! Ő majd elkapja a liánt vagy a f@szhágcsót melletted, és még örülhetsz, ha nem kapsz eltőle semmit. Szívesen!

Real_Time 2023.02.24. 12:11:45

@VOGAben: Jaja, ezután szokott következni a külföldi csávó, mivel itt Pesten abból is sok megfordul. Bár mára már kevesebb, amelyik még egy magyar ribancot mágához importál, de azért még akadnak ilyen balfaszok.

Olasz Bazsa 2023.02.24. 13:16:56

@Real_Time: Ha egyedülálló csaj megy ki melózni külföldre, valahogy pár héten belül mindig "megtalálja a szerelem" odakinn. De a következő esedékes albi részlet előtt még mindenképpen.

Sadist 2023.02.24. 23:15:45

"A barátnőm a szakítása után nagyon hamar összejött velem, és arra is gondoltam, hogy csak felejteni kellek neki."

A liánozás alapból red flag.

"Sajnos mivel most szerelmes vagyok, nehezen látok tisztán."

Nem szerelmes vagy, hanem csak elborítja az agyadat a tesztoszteron miatti kúrhatnék. A megoldás az, hogy a kapcsolatodat érintő kérdésekről csak azután kezdj egyáltalán gondolkodni, hogy jó alaposan csontszárazra szívott. Lásd "post nut clarity" címszó alatt a szakirodalomban.

"1. Nem hív sehova. Ha ő eljárkált valahol, valakikkel, azt utólag tudom meg. Olyankor azt mondja, hogy ne bánjam, úgysem bírnám a barátait..."

Meg nehéz is volna kimagyaráznia, hogy miért férfi a baráti társaságának a 90%-a.

"Az én barátaim közé pedig hívom, és van, ha sokat iszik, felemeli a hangját velem szemben ok nélkül."

Te meg töketlen kis pincsiként szó nélkül tűröd. Az alkoholfüggőség, önmérséklet hiánya és a tiszteletlenség is mind red flag.

"Én sajnos annyira felhúzom magam ezeken, hogy én kérem olyankor, hogy inkább ne veszekedjünk. Vele nem is könnyű, mert olyankor inkább lelép."

Össze kéne szedned a tökeidet és beleállni ezekbe a vitákba, különben senki nem fog férfiként tisztelni.

"3. Nem jó érzés, hogy ennyire jelentéktelen vagyok neki, de mégis akarná az összeköltözést – úgy, hogy ő jönne hozzám, vidékről. Tehát eddig sem voltunk annyira sűrűn együtt, hogy normálisan kiismerhessem."

Na, szerinted miért akarja az összeköltözést, okostojás? Egyedül is kitalálod, hogy az alpha fucks, beta bucks szerepekből melyik a tiéd, vagy megkérdezzük a közönséget?

"4. Ha nálam van, úgy viselkedik, mint egy vendég egy hotelben, és én nem is várok még most többet el tőle"

És mégis miért nem? Mert akkor jaaaaj, oda a fix punci?

"de azért olyanokat értékelnék, mint pl. ha kijön egy szobából (mondjuk a fürdőszobából) leoltja maga után a villanyt, vagy néha elmosogat, vagy minimum nem hagyja szanaszét a dolgait."

Ilyenkor egyszerűen utasítani kell, hogy kapcsolja le a villanyt, mosogasson el vagy tegyen rendet maga után. Ha ezekre nem képes, akkor pedig ki kell vágni, mint a szaros macskát.
A nők nagyon egyszerű lelkek, pontosan olyanok, mint a gyerekek. Egyértelmű határokat kell szabni nekik, határozottan irányítani kell őket és akkor biztonságban fogják érezni magukat és nem kezdenek határfeszegetésbe, meg shit tesztekbe.

"Nem azt várom el, hogy ebben a szakaszban csináljon nálam nagytakarítást, meg három fogásos vacsit, szó nincs erről."

Pedig ezt kéne elvárnod, ha hozzád akar költözni.

"5. Vannak tervei, új állást és jogsit is akar szerezni, de ezekről csak beszél mindig.
Vagy az ő boldogsága legyen az első?"

Valahogy ki kéne már végre irtani a férfiakból ezt a mindenki mást maguk elé helyező hozzáállást. Nincs abban az égvilágon semmi rossz, szégyellnivaló vagy megvetendő, ha a SAJÁT életedben a SAJÁT boldogságod, SAJÁT érdeked az első. Egy férfi életében a nő csak kiegészítő, soha ne a nő legyen az életed célja, hanem legyen saját célod, aztán ha összetalálkozol olyannal, aki partner tud lenni és hozzásegít ehhez, akkor beengedheted az életedbe.

"Vagy tartsuk lazán ezt az egészet?"

Igen. Egyértelműen csak önös érdekből van veled, úgyhogy kúrd addig, amíg költséghatékony a dolog, aztán lapát.
Próbálhatod megnevelni, de már most tele van red flagekkel és rohadtul nem éri meg a belefektetett időt és energiát. Keress inkább olyat, aki nincs alapból így elbaszódva és jobb barátnő alapanyag. Ehhez hasznos olvasmány: entrepreneursincars.com/wp-content/uploads/2020/11/The-Unplugged-Alpha-Chapter-4-20-Red-Flags-1.pdf

antisocialnetworkagain 2023.02.25. 01:30:04

Ha szerelmes lennél, nem ide írogatnál hülyeségeket. Kamu ez is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.02.25. 11:26:54

"ha sokat iszik, felemeli a hangját velem szemben ok nélkül."

Ez önmagában, a többi négy pont nélkül is abszolút és feltétlen kizáró ok. Lapát.

a) Alkoholistával soha - SOHA! - ne lépj kapcsolatra. Egyedüli kivétel az, ha te is alkoholista vagy.

b) Régi közmondás, hogy borban az igazság. Jelen esetben az alkohol hozza ki belőle, mennyire becsül téged valójában: a jelek szerint nem nagyon. Hacsak nem vagy krónikus pinahiányban szenvedő puhapöcs, azonnal tedd lapátra a nőt.

Sadist 2023.02.25. 17:05:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "a) Alkoholistával soha - SOHA! - ne lépj kapcsolatra."

Fun fact: közismert tény, hogy a válások legalább 3/4-ét a nők kezdeményezik, viszont amikor mégis a férfiak, a két vezető indok a szerhasználat (alkohol, kábszi, gyógyszerfüggőség) és a bűnöző életmód.

Olasz Bazsa 2023.02.25. 17:25:38

@Sadist: Házasodni is a nők akarnak, aztán meg válni is. Szintén fun fact, hogy a legfőbb válóok a házasság maga.
süti beállítások módosítása