Ha barátságból kapcsolat lesz, van visszaút?

2023. március 16. 07:43 - csajokespasik

       

               „Ez egy nem jelentéktelen változás köztünk, és lehet, hogy egy nagyon jó párt fogunk alkotni, de ennek az ellenkezője is bebizonyosodhat” – Posztolónk a túlagyalás csapdájában érzi magát, mert összejött egy olyan sráccal, akivel addig csak barátok voltak. Abban nem hisz, hogy vissza lehet menni utána is barátba, mert már másképp alakult minden, mint előtte volt.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves Blog! Mindketten huszonévesek vagyunk, (én vagyok a nő) régóta ismerjük egymást. A szüleink is csak mint barátként ismertek eddig mindkettőnket. Neki is voltak kapcsolatai közben és nekem is. Ő kezdett el máshogy viselkedni velem legutóbbi szakítása után, én meg nem elleneztem, elfogadtam, azt hittem, csak rendes és figyelmes velem, mint mindig. A lényeg, hogy összejöttünk, így más minőségben vagyunk most, és megtörtént már minden, aminek meg kellett, és nincs is panaszom. Azért ott van bennem, hogy nem társkapcsolatnak indult eleinte, és rögtön az elején az merült fel bennem, hogy ha ennek netalán vége, akkor a barátságunknak is annyi? Abban nem hiszek, hogy vissza lehet menni utána is barátba.        

       

               Ő már tavaly karácsonykor is gyanúsan figyelmes volt, csak úgy eljött meglátogatni, de ilyet még sose tett. Én is gondoskodó voltam vele, pl. új melóhelyre került, ahol nála idősebbekkel kell együtt dolgoznia, és ott az a szokás, hogy gyakran összeülnek inni, és hogy ne nézzék ki, ő is csatlakozik olyankor. Viszont nem bírja az alkoholt annyira. Én meg mondtam, hogy menjen a pulthoz, kérjen egy idő után szörpöt és mondja azt nekik, hogy fröccs. Ezen nevetett, de én ezt csinálnám. Most hogy jobb az idő, közös kirándulást tervez, kettesben, amit korábban nem tettünk. Ez egy nem jelentéktelen változás köztünk, és lehet, hogy egy nagyon jó párt fogunk alkotni, de ennek az ellenkezője is bebizonyosodhat.
Túlagyalom? Nem akarom siettetni a dolgokat, ahogy ő sem, ... tény, hogy más terveim voltak, de hogy így alakult, ez se biztos, hogy rossz, csak szokatlan nekem. Már másképp működünk, mint előtte.          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4718072954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.03.16. 08:15:18

Megtaláltad a Nagy Őt, te majom. Kényeztessétek egymást örökkön-örökké!

Almandin 2023.03.16. 22:52:30

Szerintem is a túlagyalás a probléma. Örüljön a helyzetnek a posztoló. Amúgy sok pár képes baráti kapcsolatban maradni szakítás után is.
Inkább az az érdekes kérdés, hogy miért olyan pesszimista, hogy rögtön az jár az eszében, hogy ez se fog sikerülni.

Real_Time 2023.03.17. 06:56:30

@Almandin: Ez a modern nő "nekem jár" (mindig jobb) szindrómájából ered ez az agyalás, meg a közösségi oldalak nőkre gyakorolt "jótékony" hatása miatt.

2023.03.21. 11:14:34

Persze van visszaút, kettős öngyilkosság a hivatalos neve.

fkv.119 2023.03.25. 23:08:52

"Ha barátságból kapcsolat lesz, van visszaút?"

Nincs visszaút, hisz István már a harcra készül, idegenekt hív magyarok ellen segítségül...

youtu.be/TtSiKZD_K90?t=52
süti beállítások módosítása