Akiknek kényelmetlenek a fizetős lányok...

2023. április 13. 07:38 - csajokespasik

„Egy illető volt, aki azonnal be akart volna költözni hozzám. Nekem erre nem volt igényem. Hogy főzzek rá, emellett alkalmazkodjak a szokásaihoz” – Levélírónkat nem törte le a válás és nem adta fel az ismerkedést sem. Le is írja helyzetét, de a legtöbb pasi azt hiszi, ő most biztosan ki van éhezve és semmire nem mond majd nemet. Mindegyik igényelné a sűrű találkozást, de főleg nála. Magukról nem szívesen beszélnek ezek az urak, pedig biztos lenne miről, mondjuk a valós helyzetükről.

 

Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Hiányérzetem van, nem jó egyedül. 36 éves elvált nőként nem vagyok olyan büszke a függetlenségemre, mint sokan mások, mert nem így terveztem az életemet. Hogy miért váltunk el, szintén nem lényegtelen: nagyon hamar elhidegült tőlem, semmibe vett, de a barátokra és italozásra mindig talált időt, minden fontosabb volt neki a házasságunknál. Nem segített semmiben, csak ha harmadszorra kértem...és így tovább.
Szerencsére nem kellett a szüleimnél élni, volt más lehetőségem, ahova mehettem. A lényeg, hogy szeretnék egy értelmes társat, akivel lehet beszélgetni is. Aki őszinte velem, megbízhatok benne, átölel, akinek nincsenek túl nagy problémái, sem kis titkai.

Neten ismerkedek, és le is írom a helyzetemet, mire a legtöbben azt hiszik, „nah, ez biztos rettenetesen ki van éhezve, jó lesz egy numerára, semmire nem mond nemet, és nagyon hálás lesz minden apró törődésért”...Mindegyik igényelné a sűrű találkozást, de NÁLAM. Magukról nem szívesen beszélnek, pedig szerintem lenne mit, mondjuk a valós helyzetükről. Persze elhiszem, hogy egyszerűbb és kényelmesebb így nekik, mint fizetős lányokhoz járni, ha van valaki, akit pár olcsó bókkal elintézhetnek. Sokat dolgozom, nem mindig érek rá, ideális esetben heti egy-két alkalom nekem belefér az elején. Ha ez nekik nem megfelelő, természetesen az én hibámból nem tudott tovább fejlődni a kapcsolat.
Most már megspórolok nekik némi időt, és elmondom, mit nem akarok. Egy illető volt, aki azonnal be akart volna költözni hozzám. Nekem erre nem volt igényem. Hogy főzzek rá, emellett alkalmazkodjak a szokásaihoz.
Csak ennyit várnék el: kis törődés, szeretet, semmi lehúzás, legyenek közös célok, észszerű igények. Ne csak felmászkáljon hozzám valaki, amikor kedve tartja, majd amikor közlöm vele, hogy nem ezt szeretném, elhúz, hogy akkor hülye vagyok és keres mást.

 
19 komment
Címkék: pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5918101378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.04.13. 08:36:48

"nem így terveztem az életemet" Aha, mind ezt mondják.
"miért váltunk el, szintén nem lényegtelen: nagyon hamar elhidegült tőlem, semmibe vett, de a barátokra és italozásra mindig talált időt, minden fontosabb volt neki a házasságunknál. Nem segített semmiben, csak ha harmadszorra kértem...és így tovább." Amint megkaptad a gyűrűt, elkezdted elutasítani az ágyban; ellehetetlenítetted hogy otthon veled jól érezze magát, ezért inkább a haverok társaságát kereste; naphosszat rikácsoltál neki hogy csináld ezt, csináld azt, de főleg akkor amikor fáradtan hazaért melóból.
"Ne csak felmászkáljon hozzám valaki, amikor kedve tartja, majd amikor közlöm vele, hogy nem ezt szeretném, elhúz, hogy akkor hülye vagyok és keres mást." Hát, valószínűleg a válásod körülményei is azt tükrözik, hogy jobban járnak az urak ha a lakásuk közelébe sem engednek; meg hát ha nem vagy hajlandó az ő szükségleteiket is kielégíteni, akkor nem értem, milyen jogon tartasz igényt Társra. Amit te keresel, az a csicska.
Fel a fejjel, remélem egyszer boldog leszel.

VOGAben 2023.04.13. 09:10:20

Hatalmas szerencse, hogy nem kötelező a párkapcsolat! Az ilyen rémmel egy liftben összefutni is bőven sok...

Sadist 2023.04.13. 11:07:17

"Csak ennyit várnék el: kis törődés, szeretet, semmi lehúzás, legyenek közös célok, észszerű igények."

A mai nők 99%-hoz hasonlóan te is csak az igényeidet sorolod, de arról már egy büdös szót sem írsz, hogy mi az, amit te adnál bele egy kapcsolatba, ami hozzátenne egy férfi életéhez és nem csak elvenne. Szerinted véletlen, hogy mindegyik nálad bepróbálkozó férfi csak dugni akar? Azért csak dugni akarnak, mert mindössze ennyit tudsz nyújtani.
Értelmes, őszinte, megbízható, nem titkolózó pasast kora huszonévesen kellett volna keresned. Egy ilyen férfi ma mit kezdene veled? Már közelebb vagy a 40-hez, mint a 30-hoz, nemsokára egy kezeden számolhatod a még egészséges petesejtjeidet, ezért az értelmes férfiak, akiknek rendben van az életük és még családalapítás előtt állnak, 30 alatti nőt fognak keresni a projekthez, téged meg max szórakozásra fognak használni az addigi üresjáratokban.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.13. 12:19:50

@Sadist: Számos 30-as és 40-es férfi van, aki nem akar gyereket (vagy már van nekik az előző kapcsolataikból, vagy egyáltalán nem akarnak). Nekik ideális lehet egy 30-as nő, aki nem a gyerekre utazik és nem kell eltartani. Persze fordítva sem működik, hogy azonnal be lehet hozzá költözni, vagy csak qrogatni, amikor ráérnek. Heti egy-két alkalom a találkozásra szerintem nem extrém kevés egy kapcsolat elején, főleg ha mindkét fél dolgozik.

"A lényeg, hogy szeretnék egy értelmes társat, akivel lehet beszélgetni is. Aki őszinte velem, megbízhatok benne, átölel, akinek nincsenek túl nagy problémái, sem kis titkai." Ez viszont irreális, mert problémamentes élet csak a mesében van, kis titkai meg gondolom a poszternek is vannak.

Burgermeister 2023.04.13. 18:29:57

Poszterinanak uzenem h az a hajo mar elment, kb. erre vagy jo. Max. a betak betalalhatnak es ujra lesz egy csicskad ideig oraig.

Lorrh 2023.04.13. 19:22:20

@Burgermeister: na és mire jók azok a nagyhíres alfák??? Akik megdugják a csajt és utána közlik hogy redpill van babám és kopj le.

Sorállományú előfelvételis 2023.04.14. 08:48:34

Érdekes a kommentelők maszkulin hozzáállása és a funkcionális analfabétizmusa. Igen, a nőnek vannak igényei. Azzal hogy a pasi hetente kétszer feugrik hozzá egy numerára, azzal a pasi pontosan kimutatta az igényeit. illetve igénytelenségét.

Sorállományú előfelvételis 2023.04.14. 08:50:06

Az meg nagy igazság, hogy egy fizetős lány többnyire kevesebbe kerül mint egy barinő. Nem kell mozit, vacsit, egyebet fizetni.

Real_Time 2023.04.14. 12:24:25

@Lorrh: Kérdésedben leírtad a vákaszt is: arra hogy megdugják a béták helyett, akiket meg ugye a miss picsa rendre elutasít, mint ebben az esetben is.

Lorrh 2023.04.15. 07:44:47

@Real_Time: a nők nem szeretik a dugást csak muszájból vállalják be, azért, hogy nercbundát és világkörüli utat kapjanak.

2023.04.16. 19:19:01

@Lorrh:
Az azért elég szegényes világ, pont mint Indiában.
Asszonyka munkatársa kérdezte, miért is jó a szex, leány indiai bevándorló, kényszerházasságban.
Asszonyka próbálta elmagyarázni, mi is az az orgazmus, nem egyszerű eset na.
Addig nálunk az asszony nyuz engem, mert néki elég nagy az étvágya, amit csak én tudok kielégíteni, hisz a happy ending mindig biztosított számára is.

Lorrh 2023.04.16. 20:14:23

@kiskutyafule: csak teeeeeeeeeeeee????????????
Hát merész egy feltételezés, de a te lelki békéd szempontjából ez egy kellemes világnézet.

Amúgy ironizáltam a kommentemben, nem csodálom hogy nem értetted :-))))

2023.04.16. 23:30:51

@Lorrh:
Mint minden irónia, ez is a valóság alapján készült.
Nagyon sok nő ezért nem szeret szeretkezni....

2023.04.16. 23:34:23

@Lorrh:
Különben meg mondtam neki, ha mást is talál, hajrá, nem vagyok önző.
Én nem birtoklom őt semmilyen szempontból, Ő az én társam, akit szeretek boldognak látni.
Tudom ez nem elfogadható mert a biblia nem ezt mondja, igaz én pont ezért szarok az egész akrobata mizériãra, ha a nevelő apja olyan hülye volt....

fkv.119 2023.04.20. 16:11:18

"Hogy miért váltunk el, szintén nem lényegtelen:"

Azért tudjuk, hiszen tipikus. Szinteden felüli volt, széttetted neki a lábad, befigyelt a purdé, ő lepattant, te meg elhízva, purdéval most kapálózol a béták után is.

"szeretnék egy értelmes társat, akivel lehet beszélgetni is."

ChatGPT.

fkv.119 2023.04.20. 16:13:14

@Sorállományú előfelvételis: Pontosan beárazták mennyit ér meg nekik egy purdés nő heti 1-2 megdugása.

Frakk a Macskák Réme 2023.12.30. 20:48:02

@Sorállományú előfelvételis: ".....Az meg nagy igazság, hogy egy fizetős lány többnyire kevesebbe kerül mint egy barinő. Nem kell mozit, vacsit, egyebet fizetni. ...."

Egy nívósabb fizetős lány, egy hüzósabb 7VG-re , hatszámjkegyű összeg és nem egyessel kezdődik, a komplett hétvége / full service számlája......

Frakk a Macskák Réme 2023.12.30. 20:51:44

@Sorállományú előfelvételis: Bakker, pont a lényeg maradt le.
Tehát: miért kell(ene) bármit (mozi....vacsi....stb) fizetni. Ha 1enjógúság van, akkor fifty-fity..... Mindenki vagy a sajátját vagy a közös fogyasztás-----végösszeg felét fizeti.
Ha feminácizmus van, akkor a csaj fizet a srácnak. Vagy nem? ;-)
süti beállítások módosítása