Ezek a megcsalás jelei?

2023. április 24. 07:29 - csajokespasik

       

               „Nincs melletted, hanem csávókkal dumál, látványosan úgy, mintha nem is lenne köze hozzád, mintha megszűntél volna létezni”...- és ez csak egy jel a sok közül, amit Levélírónk saját tapasztalatok alapján megállapít. Azt is tudja, hogy sok csaj tisztában van vele, hogy egy másik pasinak kihívást jelent, ha foglalt, így jobb időben észrevenni, ha csak kellékként visz magával.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Pár tapasztalat után néha azt érzem, ha megadok mindent egy kapcsolatban, akkor könnyen átmehet a dolog abba, hogy a nő azt hiszi egy idő után, hogy nem a partnere vagyok, hanem valami rajongója, akit arra tart, hogy őt minden körülmények közt istenítse. Én meg emésztem magam közben, hogy talán velem lehet a baj, nézem és keresem, mások ezt hogyan csinálják jól. Én fiatalon sem követtem azokat a barátaimat, akik a tartalmatlan és gyors szexuális élményeket hajkurászták, emiatt ki is néztek. Abba a klubba se társultam, ahol mindig szidják a nőket, miközben meg vannak őrülve értük, és csak irigylik az előzőleg említett srácok hozzáállását és lehetőségeit. A gyorsan összejönni valakivel és dobni-dolgot inkább csak velem tették eddig meg.        

       

               Nekem ez nem megy, és amikor én a szeretlek szót kimondom, komolyan gondolom, de nekem már automata módban is mondták. Ez nem egy olyan szó, ami csak úgy kicsúszik az ember száján. Ha úgy mondja, hogy nincs mögötte érzelem, az kitűnik. Volt olyan helyzet régebben nálam, hogy azt mondta egy nő, hogy jogosan csalt meg, ...de nincs olyan indok megcsalásra, ami elfogadhatóan jogos lenne. Ha javíthatatlan a kapcsolat, előbb szakítani kéne, és utána belekezdeni egy újba. Ha mindkét fél tesz a javulás érdekében, akkor meg nem is kerül szóba. Én a megcsalás jelei közé sorolom azt is, hogy egy rossz kapcsolatból valaki bizonyos nyilvánvaló indokok miatt nem lép ki. Ez csak bonyolítja a helyzetet.

Az is egy jel arra, hogy hamarosan dobva leszel, ha egyre többször mond le találkozókat olyan időpontokban, amikor kevés érthető indok van, mondjuk hétvége és este.
De amikor együtt vagy valakivel, akár egy bulin, vagy csak kirándultok (velem ez volt) és a barátnőd nincs melletted, hanem csávókkal dumál, látványosan úgy, mintha nem is lenne köze hozzád, mintha megszűntél volna létezni, az egy komoly jel. Ugyanúgy, mint amikor előtted ismerkedik (úgymond barátkozik, vagy mondjuk ki: flörtöl), akkor is keres. Szintén megtörtént velem, hogy egy társaságban, ahogy leültünk, konkrétan egy szót nem szólt már hozzám egész este. El is ült mellőlem, végig mással beszélt, mintha szingli lenne. És valahogy láttam a keresés szándékát a szemében. Volt, hogy csávókkal táncolt, nem zavarta, hogy ott vagyok. Izgalomra vágyott és talán tudta, hogy mindig kihívást jelent egy pasinak a foglalt nő, így talán kellékként vitt magával. Amikor ezt, úgy ahogy van, megmondtam neki, azt mondta, hogy na de én is néztem lányokat...az igazság az volt, hogy nem a lányokat néztem, hanem mindent és mindenki mást, aki ott volt, szeretek tájékozódni. Nálam mindössze ennyi volt, mintha őrállásban lennék, hogy kiszúrjam az esetleges kockázati tényezőket... Persze mindenkinek joga van a boldogsághoz, csak lehetőleg ne az én boldogságom árán. És ne vezessen meg.          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5818109166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.24. 12:41:22

"Volt, hogy csávókkal táncolt, nem zavarta, hogy ott vagyok."
Kikkel kellett volna táncolnia? Nőkkel? Te felkérted? Vetted a fáradságot, hogy megtanulj táncolni vagy csak nyafogsz, mint egy hatodikos az általános iskolai farsangon?

Lorrh 2023.04.24. 14:13:26

@Lesbőltámadó Szárítókötél: már megint egy beteglelkű toxikus ember, aki te vagy.
Képzeld! Táncolt vele a csávó elég sokat.
Ennek ellenére más pasikkal flörtöl.
A szemét szukája.
Te meg véded.
Kívánok neked ilyen csajt, aki folyton megaláz nagytársaságban.

aefzuj 2023.04.24. 19:46:38

Ez mekkora egy balfax lenne, ha valóban létezne! Lyézussgyerele!

Lorrh 2023.04.24. 21:18:15

@aefzuj: Jézuskrisztus ács volt, igazi jó szakmunkás - ahogy Úrunkésparancsolónk kijelentette ma. Ácsok nem tudnak lejönni a tetőről, mert akkor már nem ácsok hanem földönfutók.
Szóval nem jön le.

God Harald 2023.04.24. 21:48:35

@Lorrh: ha lennének manapság is olyan jómunkásemberek az ácsszakmában, mint a názáreti, vagy a csúti messiás, akkor fel tudnánk futtatni ezt a lombkoronasétány bizniszt.

body_andras 2023.04.25. 05:55:30

"Én meg emésztem magam közben, hogy talán velem lehet a baj, nézem és keresem, mások ezt hogyan csinálják jól."
Ez minden bajod forrása.
Ha cicamica flörtölget, ne vondd kétségbe, elég jó vagy-e neki. Azonnal lapát, hadd sírjon ö. Nem veszítesz semmit mert esze ágában sincs boldoggá tenni.
Sose legyél csicska. Nem baj ha a tenyereden hordozod akibe belezúgtál de igenis elvárhatod hogy ezt megfelelően értékelje. Abban a pillanatban hogy nem viszonozzák a rajongásod, kihasználnak. Ezt nem engedheted meg senkinek. Ha a csajok látják hogy veled nem lehet szarakodni, jönni fognak utánad a viszonzásra képes nők és neked már csak jó szokásodhoz híven bele kell habarodnod abba aki a leginkább bejön.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.25. 12:40:54

@Lorrh: Nem terveztem, hogy leszbi leszek, szóval valszeg nőm nem lesz:)

Képzeld! Táncolt vele a csávó elég sokat. - Ez honnan lehet tudni? A poszter nem írta.

Sadist 2023.04.25. 18:58:57

"Pár tapasztalat után néha azt érzem, ha megadok mindent egy kapcsolatban, akkor könnyen átmehet a dolog abba, hogy a nő azt hiszi egy idő után, hogy nem a partnere vagyok, hanem valami rajongója, akit arra tart, hogy őt minden körülmények közt istenítse."

A nő nem hiszi, hanem tudja, hogy csak a rajongója/alattvalója/csicskája vagy.

"Én fiatalon sem követtem azokat a barátaimat, akik a tartalmatlan és gyors szexuális élményeket hajkurászták, emiatt ki is néztek."

Erre mondják, hogy szükségből kovácsolt erény. Azért nem követted ezt az életformát, mert nem volt rá lehetőséged. Ez ebből a mondatból abszolút nyilvánvaló: "A gyorsan összejönni valakivel és dobni-dolgot inkább csak velem tették eddig meg."

"Volt olyan helyzet régebben nálam, hogy azt mondta egy nő, hogy jogosan csalt meg, ...de nincs olyan indok megcsalásra, ami elfogadhatóan jogos lenne."

És mégis mit számít, hogy SZERINTED nincs olyan indok, ami legitimálja a félrekúrást, ha egyszer nem vagy alkupozícióban?

"Ha javíthatatlan a kapcsolat, előbb szakítani kéne, és utána belekezdeni egy újba."

Megint csak mit számít, hogy SZERINTED mi volna a morálisan helyes eljárásrend szakításkor? A nők is optimalizálni próbálják a szexuális stratégiájukat és meg is teszik, ha lehetőségük van rá. Szokj hozzá!

"De amikor együtt vagy valakivel, akár egy bulin, vagy csak kirándultok (velem ez volt) és a barátnőd nincs melletted, hanem csávókkal dumál, látványosan úgy, mintha nem is lenne köze hozzád, mintha megszűntél volna létezni, az egy komoly jel. Ugyanúgy, mint amikor előtted ismerkedik (úgymond barátkozik, vagy mondjuk ki: flörtöl), akkor is keres. Szintén megtörtént velem, hogy egy társaságban, ahogy leültünk, konkrétan egy szót nem szólt már hozzám egész este. El is ült mellőlem, végig mással beszélt, mintha szingli lenne. És valahogy láttam a keresés szándékát a szemében. Volt, hogy csávókkal táncolt, nem zavarta, hogy ott vagyok."

Ebből nagyon az rajzolódik ki, hogy egyáltalán nem is volt a barátnőd, csak te haluztad be az egészet. Dugtatok egyáltalán? Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem.

"Izgalomra vágyott és talán tudta, hogy mindig kihívást jelent egy pasinak a foglalt nő, így talán kellékként vitt magával."

Férfiaknál nem létezik preselection. Egyszerűen csak kihasznált és veled finanszíroztatta a szórakozását.

"Amikor ezt, úgy ahogy van, megmondtam neki, azt mondta, hogy na de én is néztem lányokat..."

Te pedig erre füled, farkad behúzva elkezdtél magyarázkodni.

"Persze mindenkinek joga van a boldogsághoz, csak lehetőleg ne az én boldogságom árán. És ne vezessen meg."

Akkor először talán szedd össze a tökeidet és tanulj meg a nőknek nemet mondani, mert ezzel a csicska mentalitással nem sok babér fog teremni számodra. Hajrá!

Sadist 2023.04.25. 19:03:17

@Lesbőltámadó Szárítókötél: "Kikkel kellett volna táncolnia? Nőkkel? Te felkérted? Vetted a fáradságot, hogy megtanulj táncolni vagy csak nyafogsz, mint egy hatodikos az általános iskolai farsangon?"

Fordítok: más férfiakkal táncol = más férfiakkal kopulációt imitálva (többé-kevésbé) ritmikusan ugrálnak és vonaglanak egy zsúfolt táncparketten.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.26. 12:46:17

@Sadist: A poszter összekaphatná magát, ahelyett, hogy duzzog a parkett szélén, de úgy látom, ez a tánc téma be van akadva a férfiaknál.

body_andras 2023.04.26. 13:59:46

@Lesbőltámadó Szárítókötél: A táncról röviden. A társastánc alapszabálya, hogy a Férfi Vezet.
Ma nagyon sok csaj ezt nem fogadja el - az már mellékes, hogy társastáncolni se tudnak.
Modernebb zenei műfajok nagy részében nincs is igény a férfi + nő táncra. Bulikában, diszkóban csak riszálás megy, és bizony a leányzók azt szeretik, ha ők dönthetik el, kinek rázzák a valagukat. Ebben az "ősi násztáncban" poszter eleve el van zavarva, ezért nem is értem mit keres ott.

Supergranat23 2023.10.25. 18:27:21

"Az is egy jel arra, hogy hamarosan dobva leszel, ha egyre többször mond le találkozókat olyan időpontokban, amikor kevés érthető indok van, mondjuk hétvége és este. "

Kitűnő észrevétel jár a keksz! Amúgy már aznap ki kellett volna vágni mint a szart.

Nem hiszem el hogy ennyi balfasz pasi van áááááááá ti nem tanultok a hibáitokból???????
süti beállítások módosítása